Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
Mda,tinerica....frumusica...Sa vedem ce se intampla! Trebuie sa auda babonea tot ce discuta feciorul ,moare de curiozitate!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Cred ca aparentele insala!Tahsin probabil vrea sa impace un cuplu cu probleme.Mai mult ca sigur ca nu e implicat intr-o relatie extraconjugala.
elena50- vip
Cred ca Fikret se pripeste cand ia hotararea sa ia copilul si sa plece de acasa.
elena50- vip
si eu cred la fel, nu-l vad in aceasta postura ..elena50 a scris:Cred ca aparentele insala!Tahsin probabil vrea sa impace un cuplu cu probleme.Mai mult ca sigur ca nu e implicat intr-o relatie extraconjugala.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 05 Mar 2010, 4:53 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
hi ...harnicutelor....frumoase poze , m-am delectat cu ele, ca si cu comentariile voastre...asa ca drept multumire si fiindca afara-i tare urat si fig m-am gandit sa va las o cafeluta turceasca fierbinte......si ceva bun care sa va indulceasca ziua...
Filmul imi place din ce in ce mai mult, si ma enerveaza cei de la kanald ca dau doar un episod pe saptamana
Filmul imi place din ce in ce mai mult, si ma enerveaza cei de la kanald ca dau doar un episod pe saptamana
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
salutare la toata lumea din cate vad eu din ep de la tr casa in care sa mutat necla este casa unde a stat bennu si kerem din 1001 de np asa mi se pare mie, se pare ca tot familonul sa dus la ea hayrie ii de groaza femeia asta
ferhunde ii fenomenala
ferhunde ii fenomenala
lucyana- membru senior
Varsta : 44
IRIS a scris:hi ...harnicutelor....frumoase poze , m-am delectat cu ele, ca si cu comentariile voastre...asa ca drept multumire si fiindca afara-i tare urat si fig m-am gandit sa va las o cafeluta turceasca fierbinte......si ceva bun care sa va indulceasca ziua...
hi Pai mai multe nu ar avea de unde sa dea....suntem aproape de turci si parac la noi si sapt trecuta a dat mai mult de un ep , Nu?( sau mi s-a parut mie)
pai ce faci...ti cu ursul....eu tin post ma corupi la asa bunataturi?...cafeluta a fost tare buna!!!!!!!!>>..
Admin_dea05- Admin
hi Deci se muta toti cu totullucyana a scris:salutare la toata lumea din cate vad eu din ep de la tr casa in care sa mutat necla este casa unde a stat bennu si kerem din 1001 de np asa mi se pare mie, se pare ca tot familonul sa dus la ea hayrie ii de groaza femeia asta
ferhunde ii fenomenala
Admin_dea05- Admin
hi eu asa am inteles dar normal ca lui necla nu-i convine mai ales ca ali se tine dupa ea si o aduce acasa cu masina si ii vebe ali riza careAdmin a scris:hi Deci se muta toti cu totullucyana a scris:salutare la toata lumea din cate vad eu din ep de la tr casa in care sa mutat necla este casa unde a stat bennu si kerem din 1001 de np asa mi se pare mie, se pare ca tot familonul sa dus la ea hayrie ii de groaza femeia asta
ferhunde ii fenomenala
lucyana- membru senior
Fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale . Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
IRIS- membru senior
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
salutare fetelor va rog cele care ati vazut ep de aseara faceti un mic rezumat am avut musafiri si nu am putut vedea filmul
lucyana- membru senior
yaprak dokumu
Buna dragelor,eu sunt noua,voi incerca sa fac un rezumat desi nici eu nu am vazut pe indelete episodul.Ali Riza iese din spital si chiar daca Hayre insista sa mearga la Necla,e neinduplecat si vine acasa unde gasesc un afis in care era anuntata inchirierea apartamentului lorsi bineinteles are loc un mic scandal intre ei si proprietara.Necla lucreaza pentru deschiderea santierului,il intalneste pe Ali in hollul hotelului si ii refuza invitatia la o cafea,dar nu refuza invitatia la cina.Ferhunde este obligata sa ramana in inchisoare trei luni,pana ce judecatorii vor analiza actele.Bineinteles ca il ameninta pe Sevket ca se va razbuna.Mama ei isi vinde masina de tricotat si ia un avans de la chiriasul lui ferhunde si vine cu banii la Sevket acasa si il roaga sa renunte la proces.lucyana a scris:salutare fetelor va rog cele care ati vazut ep de aseara faceti un mic rezumat am avut musafiri si nu am putut vedea filmul
Ali Riza este de parere ca Ferhunde ar trebui sa ispaseasca pedeapsa,dar Sevket i-a banii si spune ca va renunta la proces doar daca Ferhunde ii va inapoia casa lui MIhtat.
Cu greu accepta si astfel este eliberata,dar are surpriza cand se intoarce la firma sa i se spuna sa paraseasca locatia.Mihtat il suna pe Oguz sa ii vanda casa ,vrea sa scape cat mai curand de ea si lui Oguz cred ca ii incolteste ideea sa o cumpere.
Sevket saracul este iarasi plin de datorii si ameninta de furnizor cu procesele,ii da telefon lui Tahsin sa ii ceara bani dar acesta nu are nici el.Cam asta a fost in mare,restul intelegem pe parcurs.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
buna bine ai venit printre noi mersi de rezumatmilia a scris:Buna dragelor,eu sunt noua,voi incerca sa fac un rezumat desi nici eu nu am vazut pe indelete episodul.Ali Riza iese din spital si chiar daca Hayre insista sa mearga la Necla,e neinduplecat si vine acasa unde gasesc un afis in care era anuntata inchirierea apartamentului lorsi bineinteles are loc un mic scandal intre ei si proprietara.Necla lucreaza pentru deschiderea santierului,il intalneste pe Ali in hollul hotelului si ii refuza invitatia la o cafea,dar nu refuza invitatia la cina.Ferhunde este obligata sa ramana in inchisoare trei luni,pana ce judecatorii vor analiza actele.Bineinteles ca il ameninta pe Sevket ca se va razbuna.Mama ei isi vinde masina de tricotat si ia un avans de la chiriasul lui ferhunde si vine cu banii la Sevket acasa si il roaga sa renunte la proces.lucyana a scris:salutare fetelor va rog cele care ati vazut ep de aseara faceti un mic rezumat am avut musafiri si nu am putut vedea filmul
Ali Riza este de parere ca Ferhunde ar trebui sa ispaseasca pedeapsa,dar Sevket i-a banii si spune ca va renunta la proces doar daca Ferhunde ii va inapoia casa lui MIhtat.
Cu greu accepta si astfel este eliberata,dar are surpriza cand se intoarce la firma sa i se spuna sa paraseasca locatia.Mihtat il suna pe Oguz sa ii vanda casa ,vrea sa scape cat mai curand de ea si lui Oguz cred ca ii incolteste ideea sa o cumpere.
Sevket saracul este iarasi plin de datorii si ameninta de furnizor cu procesele,ii da telefon lui Tahsin sa ii ceara bani dar acesta nu are nici el.Cam asta a fost in mare,restul intelegem pe parcurs.
lucyana- membru senior
MILIA , ...si multumiri pentru rezumat .
IRIS- membru senior
multumim pentru rezumat,dar eu sper sa se mute in casa lor pentru ca o sa o cumpere oguz pentru leila.si ma bucur ca face asta pentru ca le demonstreaza pentru a nu stiu cata oara ca ea(leila )nu a uitat de unde a plecat,in schimb necla.....este bogata dar nu-si ajuta familia nici cat negru sub unghie doar face parte din inalta clasa sociala si familia ei sunt niste sarantoci care se muta din casa in casa urat din partea ei.si cel mai mult ma enerveaza ca ali riza a iertat-o foarte usor pe necla in shimb leila a fost data la o parte de multe ori de familie
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
salutare se pare ca iar ne muta astia de la kanal d filmul duminica de la 7 seara tot un episod sant tare curioasa ce o sa dea luni de la 8.30
lucyana- membru senior
hi Da, avem film duminica, sper sa nu uit de el...lucyana a scris:salutare se pare ca iar ne muta astia de la kanal d filmul duminica de la 7 seara tot un episod sant tare curioasa ce o sa dea luni de la 8.30
Admin_dea05- Admin
sa speram ca este ultima mutare abia astept sa-l vad, luni am pierdut epAdmin a scris:hi Da, avem film duminica, sper sa nu uit de el...lucyana a scris:salutare se pare ca iar ne muta astia de la kanal d filmul duminica de la 7 seara tot un episod sant tare curioasa ce o sa dea luni de la 8.30
lucyana- membru senior
Vreo alta emisiune cu manelisti....lucyana a scris:salutare se pare ca iar ne muta astia de la kanal d filmul duminica de la 7 seara tot un episod sant tare curioasa ce o sa dea luni de la 8.30
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna seara fetele, azi avem episod!Nu e nimeni?Sper ca nu ati uitat,e un episod frumos.
elena50- vip
Necla incepe sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste!Tahsin a venit acasa cam afumat dupa cheful cu prietenii,soacra e ca de obicei pe faza cu comentariile sarcastice,Oguz pregateste o surpriza frumoasa petru Leyla,Sevket are probleme cu proprietarii si furnizorii care vor bani,Ali Riza se considera un cap de familie neputincios care nu poate avea grija de fam. lui. Fehrunde are impresia ca e nedreptatita de fostii prieteni care ii intorc spatele cand ea are nevoie de ajutorul lor.Numai probleme...Sa vedem ce se mai intampla...
elena50- vip
Oguz a cumparat casa de la Mithat pentru Leyla.Vechea casa si-a schimbat din nou proprietarul.De fapt consider ca personajul principal din serial e casa familiei Riza!
elena50- vip
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum