Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de elena50 Dum 14 Mar 2010, 8:37 pm

A fost un episod linistit.Pe duminica viitoare,la un nou episod,numai sa nu schimbe din nou cei de la Kd ro ziua si ora de difuzare,cum fac de obicei! O seara buna in continuare!
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de lucyana Dum 14 Mar 2010, 8:56 pm

[quote="elena50"]A fost un episod linistit.Pe duminica viitoare,la un nou episod,numai sa nu schimbe din nou cei de la Kd ro ziua si ora de difuzare,cum fac de obicei! O seara buna in continuare![/quote
hi linistit si cam scurt dar ferhunde ii cam enervanta vrea sa fie toata lumea la picioarele ei
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Varsta : 44

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Empty yaprak dokumu

Mesaj Scris de milia Lun 15 Mar 2010, 4:27 pm

Nu vi se pare ca in serialul asta fiecare are dreptatea lui? Eu chiar nu stiu de partea cui sa fiu,a lui Ali Riza ,tatal cu principii si care isi vede toate visele legate de copii,naruite? Sau de parte mamei care nu stie cum sa-si apere copii?Sunt tare curioasa ce final vor da scenaristii?

milia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de bad_girl Joi 18 Mar 2010, 4:40 pm

milia a scris:Nu vi se pare ca in serialul asta fiecare are dreptatea lui? Eu chiar nu stiu de partea cui sa fiu,a lui Ali Riza ,tatal cu principii si care isi vede toate visele legate de copii,naruite? Sau de parte mamei care nu stie cum sa-si apere copii?Sunt tare curioasa ce final vor da scenaristii?

da fiecare are dreptate in felul lui dar ali riza exagereaza in unele cazuri si tine de mandrie prea tare ,cum este in cazul lui leila,eu cred ca ea va salva familia asa cum necla nu o va face pentru ca este egoista have a nice day
bad_girl
bad_girl
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 13/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Joi 18 Mar 2010, 8:41 pm

Da,cred ca asa se va intampla,cand a inceput in toamna serialul,turcii au prezentat un clip in care Oguz il plimba pe Ali Riza intr-un carucior cu rotile.Niciodata nu stii ce-ti ofera viata. have a nice day

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de bad_girl Vin 19 Mar 2010, 11:08 am

milia a scris:Da,cred ca asa se va intampla,cand a inceput in toamna serialul,turcii au prezentat un clip in care Oguz il plimba pe Ali Riza intr-un carucior cu rotile.Niciodata nu stii ce-ti ofera viata. have a nice day

din cate am vazut din promo se pare ca ali riza se lamureste inca o dat cum este necla si cred ca va fi foarte dezamagit renh
bad_girl
bad_girl
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 13/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Dum 21 Mar 2010, 2:13 pm

Sa va uitati va rog in seara asta,eu nu prea cred ca pot.Au ales cea mai proasta
ora si cea mai proasta zi pentru serial. Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 723348 asta pentru kanalD

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 21 Mar 2010, 5:22 pm

milia a scris:Sa va uitati va rog in seara asta,eu nu prea cred ca pot.Au ales cea mai proasta
ora si cea mai proasta zi pentru serial. Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 723348 asta pentru kanalD
hi daca nu intram pe aici chiar uitasem de ep ca este in seara asta.. :nh8: sper ca nu voi uita din nou pana la ora 19;00
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Lun 22 Mar 2010, 11:30 am

Am reusit sa ma uit,sarmanul Ali Riza e tare chinuit iar Hayre a devenit tot mai agasanta.Iar au incurcat filmarile,cand Oguz si Leyla ies de la medic era zapada,iar cand Ali Riza merge la Mihtat era uscat,chiar soare si asta se intampla in aceeasi zi. have a nice day

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Lun 22 Mar 2010, 6:18 pm

hi iar am pierdut episodul ce nervi am este ora la care mai tot timpul am musafiri fiind duminica nu au putut sa il lase lunea ma enerveaza asti de la kd cele care la-ti vazut va rog faceti un rezumat flower floare have a nice day
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Mar 23 Mar 2010, 6:11 pm

Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.
Sevket ii spune lui Hayre ca oguz a cumparat vila,iar aceasta abia asteapta sa vina Ali Riza si sa-i spuna.Bietul de el este tare necajit.Si ca totul sa fie mai greu se mai razboiesc si cu proprietarii ,asa ca in curand se vor muta la Necla.Leyla si Oguz se duc la medic sa vada copilasul.Ferhunde este din ce in ce mai inraita si ii spune mamei ei ca va fi necrutatoare cu dusmanii .Incearca sa o atraga de partea ei pe Ceyda si reuseste sa o convinga sa-i ceara mai mult lui Oguz.Necla il ajuta intr-un sfarsit pe Sevket cu banii.
Ali o asteapta pe Necla si o invita sa ia masa impreuna si sa se lamureasca de ce a fugit de el. Cea mai enervanta a fost Cevrye,care toaca pe saraca Fikret incat a fost nevoita sa se ascunda in baie sa poata vorbi la telefon si nici acolo n-a last-o.Episodul se incheie cu Necla si Ali in masina,acesta vrand sa ii arate atelierul,de fapt locul lui secret,iar Necla il refuza pentru ca nu ii place sa fie pusa in fata faptului implinit.
Daca v-am plictisit sa-mi spuneti si voi face rezumate mai scurte. flower

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Mier 24 Mar 2010, 7:15 pm

milia a scris:Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.
Sevket ii spune lui Hayre ca oguz a cumparat vila,iar aceasta abia asteapta sa vina Ali Riza si sa-i spuna.Bietul de el este tare necajit.Si ca totul sa fie mai greu se mai razboiesc si cu proprietarii ,asa ca in curand se vor muta la Necla.Leyla si Oguz se duc la medic sa vada copilasul.Ferhunde este din ce in ce mai inraita si ii spune mamei ei ca va fi necrutatoare cu dusmanii .Incearca sa o atraga de partea ei pe Ceyda si reuseste sa o convinga sa-i ceara mai mult lui Oguz.Necla il ajuta intr-un sfarsit pe Sevket cu banii.
Ali o asteapta pe Necla si o invita sa ia masa impreuna si sa se lamureasca de ce a fugit de el. Cea mai enervanta a fost Cevrye,care toaca pe saraca Fikret incat a fost nevoita sa se ascunda in baie sa poata vorbi la telefon si nici acolo n-a last-o.Episodul se incheie cu Necla si Ali in masina,acesta vrand sa ii arate atelierul,de fapt locul lui secret,iar Necla il refuza pentru ca nu ii place sa fie pusa in fata faptului implinit.

mersi mult iubita a fost foarte frumos rezumatul sper sa nu il mai pierd duminica have a nice day
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Mier 24 Mar 2010, 9:23 pm

lucyana a scris:
milia a scris:Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.

mersi mult iubita a fost foarte frumos rezumatul sper sa nu il mai pierd duminica have a nice day
Cu placere si altadata,desigur are mai mult farmec vazut,eu nu pot reda nicicum intrigile lui Cevrye sau cicaleli lui Hairye.

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 29 Mar 2010, 10:32 am

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 128Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1a28Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1aa25Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1aaa20Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1aaaa11Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1ab21Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 1aba16Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Captur23
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Lun 29 Mar 2010, 5:10 pm

Ce pacat,Fikret si Tahsin nu se mai inteleg.Iar soacra are grija sa puna paie pe foc. Evil or Very Mad

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Lun 29 Mar 2010, 10:08 pm

mersi de poze din pacate eu iar nu l-am putut vedea cred ca o iau razna de ce a trebuit sa il mute in alta zi ufffff
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Mar 30 Mar 2010, 4:19 pm

Lucyana,pozele puse de deao5 sunt semnificative pentru episod,actiunea curge destul de incet. A mai fost un moment care mie mi-a placut:Ceyda vine la Oguz acasa ,cand afla ca a cumparat vila,iar Leyla se comporta foarte demn,spunandu-i ca n-are decat sa refuze cat vrea divortul,nu face decat sa se umileasca.Ea poate astepta,deja toata lumea stie ca este insarcinata faptul este consumat iar cei doi oricum vor divorta automat dupa ce trece o anumita perioada. Fikret este mereu suparata,parca exagereaza ,ar trebui sa fie mai intelegatoare cu un sot ca Tahsin.

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Mar 30 Mar 2010, 10:39 pm

milia a scris:Lucyana,pozele puse de deao5 sunt semnificative pentru episod,actiunea curge destul de incet. A mai fost un moment care mie mi-a placut:Ceyda vine la Oguz acasa ,cand afla ca a cumparat vila,iar Leyla se comporta foarte demn,spunandu-i ca n-are decat sa refuze cat vrea divortul,nu face decat sa se umileasca.Ea poate astepta,deja toata lumea stie ca este insarcinata faptul este consumat iar cei doi oricum vor divorta automat dupa ce trece o anumita perioada. Fikret este mereu suparata,parca exagereaza ,ar trebui sa fie mai intelegatoare cu un sot ca Tahsin.
mersi iubita de rezumat am urmarit si pozele puse de dea
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 31 Mar 2010, 12:01 am

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 E46884668e6e73b2719167b3d65e8501

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Happy_birthday_to_you_kitties_singi

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!din partea membrilor acestui forum

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 RosesGlittered

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 002happybirthdaycookout

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Mier 31 Mar 2010, 12:21 pm

DEEA, draga mea, iti multumesc din suflet pentru tot kiss pentru urari si cadouri, dar si pentru amabilitatea si prietenia cu care m-ai onorat de cand am intrat pe acest forum...sunt emotionata si nu prea-mi gasesc cuvintele, asa ca va ofer o bombonica...Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 Seeschocolate...va pup si va imbratisez cu drag... Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 155520 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 2330126rYaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 2330126r
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Mier 31 Mar 2010, 2:24 pm

IRIS La multi ani !!!!!! si din partea mea sa ai parte numai de bucurii :flower: :flower: :flower: floare floare floare Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 92073 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 92073 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 92073 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 92073
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Mier 31 Mar 2010, 3:03 pm

lucyana a scris:IRIS La multi ani !!!!!! si din partea mea sa ai parte numai de bucurii :flower: :flower: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 92073

Multumesc, Lucyana... kiss Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 15 155520
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Lun 05 Apr 2010, 11:25 am

salutare mai fetelor a fost aseara episod sau nu ?
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 9:57 am

lucyana a scris:salutare mai fetelor a fost aseara episod sau nu ?
Nici eu nu stiu daca a fost :nh8:
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de milia Mar 06 Apr 2010, 6:55 pm

N-a fost ,nu era nici in program,era anuntata Bahmuteanca.Intr-un fel a fost mai bine ca si asa nu ma puteam uita. have a nice day

milia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum