Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
A fost un episod linistit.Pe duminica viitoare,la un nou episod,numai sa nu schimbe din nou cei de la Kd ro ziua si ora de difuzare,cum fac de obicei! O seara buna in continuare!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
[quote="elena50"]A fost un episod linistit.Pe duminica viitoare,la un nou episod,numai sa nu schimbe din nou cei de la Kd ro ziua si ora de difuzare,cum fac de obicei! O seara buna in continuare![/quote
hi linistit si cam scurt dar ferhunde ii cam enervanta vrea sa fie toata lumea la picioarele ei
hi linistit si cam scurt dar ferhunde ii cam enervanta vrea sa fie toata lumea la picioarele ei
lucyana- membru senior
Varsta : 44
yaprak dokumu
Nu vi se pare ca in serialul asta fiecare are dreptatea lui? Eu chiar nu stiu de partea cui sa fiu,a lui Ali Riza ,tatal cu principii si care isi vede toate visele legate de copii,naruite? Sau de parte mamei care nu stie cum sa-si apere copii?Sunt tare curioasa ce final vor da scenaristii?
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
milia a scris:Nu vi se pare ca in serialul asta fiecare are dreptatea lui? Eu chiar nu stiu de partea cui sa fiu,a lui Ali Riza ,tatal cu principii si care isi vede toate visele legate de copii,naruite? Sau de parte mamei care nu stie cum sa-si apere copii?Sunt tare curioasa ce final vor da scenaristii?
da fiecare are dreptate in felul lui dar ali riza exagereaza in unele cazuri si tine de mandrie prea tare ,cum este in cazul lui leila,eu cred ca ea va salva familia asa cum necla nu o va face pentru ca este egoista have a nice day
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
yaprak dokumu
Da,cred ca asa se va intampla,cand a inceput in toamna serialul,turcii au prezentat un clip in care Oguz il plimba pe Ali Riza intr-un carucior cu rotile.Niciodata nu stii ce-ti ofera viata. have a nice day
milia- membru activ
milia a scris:Da,cred ca asa se va intampla,cand a inceput in toamna serialul,turcii au prezentat un clip in care Oguz il plimba pe Ali Riza intr-un carucior cu rotile.Niciodata nu stii ce-ti ofera viata. have a nice day
din cate am vazut din promo se pare ca ali riza se lamureste inca o dat cum este necla si cred ca va fi foarte dezamagit renh
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
yaprak dokumu
Sa va uitati va rog in seara asta,eu nu prea cred ca pot.Au ales cea mai proasta
ora si cea mai proasta zi pentru serial. asta pentru kanalD
milia- membru activ
hi daca nu intram pe aici chiar uitasem de ep ca este in seara asta.. :nh8: sper ca nu voi uita din nou pana la ora 19;00milia a scris:Sa va uitati va rog in seara asta,eu nu prea cred ca pot.Au ales cea mai proasta
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
yaprak dokumu
Am reusit sa ma uit,sarmanul Ali Riza e tare chinuit iar Hayre a devenit tot mai agasanta.Iar au incurcat filmarile,cand Oguz si Leyla ies de la medic era zapada,iar cand Ali Riza merge la Mihtat era uscat,chiar soare si asta se intampla in aceeasi zi. have a nice day
milia- membru activ
hi iar am pierdut episodul ce nervi am este ora la care mai tot timpul am musafiri fiind duminica nu au putut sa il lase lunea ma enerveaza asti de la kd cele care la-ti vazut va rog faceti un rezumat flower floare have a nice day
lucyana- membru senior
yaprak dokumu
Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.
Sevket ii spune lui Hayre ca oguz a cumparat vila,iar aceasta abia asteapta sa vina Ali Riza si sa-i spuna.Bietul de el este tare necajit.Si ca totul sa fie mai greu se mai razboiesc si cu proprietarii ,asa ca in curand se vor muta la Necla.Leyla si Oguz se duc la medic sa vada copilasul.Ferhunde este din ce in ce mai inraita si ii spune mamei ei ca va fi necrutatoare cu dusmanii .Incearca sa o atraga de partea ei pe Ceyda si reuseste sa o convinga sa-i ceara mai mult lui Oguz.Necla il ajuta intr-un sfarsit pe Sevket cu banii.
Ali o asteapta pe Necla si o invita sa ia masa impreuna si sa se lamureasca de ce a fugit de el. Cea mai enervanta a fost Cevrye,care toaca pe saraca Fikret incat a fost nevoita sa se ascunda in baie sa poata vorbi la telefon si nici acolo n-a last-o.Episodul se incheie cu Necla si Ali in masina,acesta vrand sa ii arate atelierul,de fapt locul lui secret,iar Necla il refuza pentru ca nu ii place sa fie pusa in fata faptului implinit.
Daca v-am plictisit sa-mi spuneti si voi face rezumate mai scurte. flower
Sevket ii spune lui Hayre ca oguz a cumparat vila,iar aceasta abia asteapta sa vina Ali Riza si sa-i spuna.Bietul de el este tare necajit.Si ca totul sa fie mai greu se mai razboiesc si cu proprietarii ,asa ca in curand se vor muta la Necla.Leyla si Oguz se duc la medic sa vada copilasul.Ferhunde este din ce in ce mai inraita si ii spune mamei ei ca va fi necrutatoare cu dusmanii .Incearca sa o atraga de partea ei pe Ceyda si reuseste sa o convinga sa-i ceara mai mult lui Oguz.Necla il ajuta intr-un sfarsit pe Sevket cu banii.
Ali o asteapta pe Necla si o invita sa ia masa impreuna si sa se lamureasca de ce a fugit de el. Cea mai enervanta a fost Cevrye,care toaca pe saraca Fikret incat a fost nevoita sa se ascunda in baie sa poata vorbi la telefon si nici acolo n-a last-o.Episodul se incheie cu Necla si Ali in masina,acesta vrand sa ii arate atelierul,de fapt locul lui secret,iar Necla il refuza pentru ca nu ii place sa fie pusa in fata faptului implinit.
milia- membru activ
milia a scris:Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.
mersi mult iubita a fost foarte frumos rezumatul sper sa nu il mai pierd duminica have a nice day
lucyana- membru senior
yaprak dokumu
Cu placere si altadata,desigur are mai mult farmec vazut,eu nu pot reda nicicum intrigile lui Cevrye sau cicaleli lui Hairye.lucyana a scris:milia a scris:Episodul incepe acasa la Fikret,care este suparata pe Tahsin ca a fost la petrecere cu prietenii,ba mai mult suna telefonul si Tahsin il pune pe cel cu care vorbeste sa-si ceara scuze de la cantareata,un motiv in plus pentru soacra sa puna paie pe foc.
mersi mult iubita a fost foarte frumos rezumatul sper sa nu il mai pierd duminica have a nice day
milia- membru activ
Admin_dea05- Admin
yaprak dokumu
Ce pacat,Fikret si Tahsin nu se mai inteleg.Iar soacra are grija sa puna paie pe foc.
milia- membru activ
mersi de poze din pacate eu iar nu l-am putut vedea cred ca o iau razna de ce a trebuit sa il mute in alta zi ufffff
lucyana- membru senior
yaprak dokumu
Lucyana,pozele puse de deao5 sunt semnificative pentru episod,actiunea curge destul de incet. A mai fost un moment care mie mi-a placut:Ceyda vine la Oguz acasa ,cand afla ca a cumparat vila,iar Leyla se comporta foarte demn,spunandu-i ca n-are decat sa refuze cat vrea divortul,nu face decat sa se umileasca.Ea poate astepta,deja toata lumea stie ca este insarcinata faptul este consumat iar cei doi oricum vor divorta automat dupa ce trece o anumita perioada. Fikret este mereu suparata,parca exagereaza ,ar trebui sa fie mai intelegatoare cu un sot ca Tahsin.
milia- membru activ
mersi iubita de rezumat am urmarit si pozele puse de deamilia a scris:Lucyana,pozele puse de deao5 sunt semnificative pentru episod,actiunea curge destul de incet. A mai fost un moment care mie mi-a placut:Ceyda vine la Oguz acasa ,cand afla ca a cumparat vila,iar Leyla se comporta foarte demn,spunandu-i ca n-are decat sa refuze cat vrea divortul,nu face decat sa se umileasca.Ea poate astepta,deja toata lumea stie ca este insarcinata faptul este consumat iar cei doi oricum vor divorta automat dupa ce trece o anumita perioada. Fikret este mereu suparata,parca exagereaza ,ar trebui sa fie mai intelegatoare cu un sot ca Tahsin.
lucyana- membru senior
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!din partea membrilor acestui forum
Admin_dea05- Admin
DEEA, draga mea, iti multumesc din suflet pentru tot pentru urari si cadouri, dar si pentru amabilitatea si prietenia cu care m-ai onorat de cand am intrat pe acest forum...sunt emotionata si nu prea-mi gasesc cuvintele, asa ca va ofer o bombonica......va pup si va imbratisez cu drag...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
IRIS La multi ani !!!!!! si din partea mea sa ai parte numai de bucurii :flower: :flower: :flower:
lucyana- membru senior
lucyana a scris:IRIS La multi ani !!!!!! si din partea mea sa ai parte numai de bucurii :flower: :flower:
Multumesc, Lucyana...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
salutare mai fetelor a fost aseara episod sau nu ?
lucyana- membru senior
Nici eu nu stiu daca a fost :nh8:lucyana a scris:salutare mai fetelor a fost aseara episod sau nu ?
Admin_dea05- Admin
yaprak dokumu
N-a fost ,nu era nici in program,era anuntata Bahmuteanca.Intr-un fel a fost mai bine ca si asa nu ma puteam uita. have a nice day
milia- membru activ
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum