Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
Un an nou cu sanatate
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Poveste de familie - Episodul 130
Toată lumea se va aduna ca să-l conducă pe Cem pe ultimul drum.
Cem îşi va lua rămas bun de la viaţă lăsând în urmă o mare durere. Ferhunde şi Ceyda se vor simţi vinovate de cele întâmplate. Toată familia lui Ali Riza va fi la înmormântare. Chiar şi Leyla va lăsa trecutul la o parte şi va merge la înmormântare. Rămasă singură după decesul soţului Necla trebuie să lupte singură de acum încolo. Sevket îşi va da seama că în spatele acestor întâmplări se află Ferhunde. Pentru el a sosit momentul răzbunării. Sevket va face primul pas în acest sens.
Toată lumea se va aduna ca să-l conducă pe Cem pe ultimul drum.
Cem îşi va lua rămas bun de la viaţă lăsând în urmă o mare durere. Ferhunde şi Ceyda se vor simţi vinovate de cele întâmplate. Toată familia lui Ali Riza va fi la înmormântare. Chiar şi Leyla va lăsa trecutul la o parte şi va merge la înmormântare. Rămasă singură după decesul soţului Necla trebuie să lupte singură de acum încolo. Sevket îşi va da seama că în spatele acestor întâmplări se află Ferhunde. Pentru el a sosit momentul răzbunării. Sevket va face primul pas în acest sens.
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
hellou fetele din ''poveste'' pe anul 2010....sper ca va-ti distrat bine si a-ti inceput anul cu dreptul...sa speram ca o sa fie un an mult mai reusit pt toti.....dar maine ...gata ...la munca ....asa ca va doresc un inceput de saptamana bun....
maine avem ep,mie a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult,nu stiu cate ep or sa mai fie dar,este un serial reusit si cu actori buni.......
maine avem ep,mie a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult,nu stiu cate ep or sa mai fie dar,este un serial reusit si cu actori buni.......
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
La multi ani! astept serialulemine a scris:hellou fetele din ''poveste'' pe anul 2010....sper ca va-ti distrat bine si a-ti inceput anul cu dreptul...sa speram ca o sa fie un an mult mai reusit pt toti.....dar maine ...gata ...la munca ....asa ca va doresc un inceput de saptamana bun....
dea05- vip
se pare ca majoritatea actorilor turci au cate un caine alb
vivi- vip
astia tot impreuna sumt, sunt casatoriti?vivi a scris:se pare ca majoritatea actorilor turci au cate un caine alb
dea05- vip
ma uit la film, baba vad ca este e cu ochii pe ei ..auzi nu cobora ca se uzeaza scarile nu stiu de unde le scoate dar e f comica
seful lui oguz e mafiot?asa mi se pare, s-a bagat oguz in afaceri necurate?..am pierdut ep de martea trecuta
seful lui oguz e mafiot?asa mi se pare, s-a bagat oguz in afaceri necurate?..am pierdut ep de martea trecuta
dea05- vip
da sunt inca casatoriti
vivi- vip
nu stiam ca sunt casatoriti, le sta f bine impreuna cred ca sunt un cuplu reusitvivi a scris:da sunt inca casatoriti
dea05- vip
Ce urmareste Fehrunde cand ii tot da telefoane lui Sevket?Nu-mi place de mama Neclei, deja isi face ea planuri gandindu-se la averea pe care urmeaza sa o mosteneasca Necla si a inceput sa faca socoteli pe cine sa ajute din familie!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Au scos-o si pe Sedef din serial ?A plecat Cem acum si Sedef...
elena50- vip
Ce semnaturi incearca sa obtina tatal lui Cem oare prin avocatul lui?
elena50- vip
Si maine vom avea un episod bun...Deabia astept ,a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult serialul!
elena50- vip
Frumos episodul din seara asta, deja ma tine cu sufletul la gura, devine din ce in ce mai interesant... :nh8:
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Buna dimineata, fetelor !!! Va astept la o cafeluta turceasca....
IRIS- membru senior
dea05- vip
Dea, prima poza este de la filmari ? Nu-mi aduc aminte de faza asta in film, mi-a scapat mie cumva ?
IRIS- membru senior
da, ti-a scapatIRIS a scris:Dea, prima poza este de la filmari ? Nu-mi aduc aminte de faza asta in film, mi-a scapat mie cumva ?
dea05- vip
buna fetelor ce mai faceti?
am vazut si eu dar numa ep de ieri cel de luni nu,cat despre ferhunde femeia asta chiar are noroc altu in locul lui mithat o zbura dar el saracu ii spune ca o iubeste
am vazut si eu dar numa ep de ieri cel de luni nu,cat despre ferhunde femeia asta chiar are noroc altu in locul lui mithat o zbura dar el saracu ii spune ca o iubeste
lucyana- membru senior
Varsta : 44
In promo-ul episodului de saptamana viitoare Fehrunde se saruta de-o groaza cu Sevket si nu stiu daca face parte din planul de razbunare al lui Sevket sau e pe bune?Cade din nou tipul in mrejele ei?
elena50- vip
Ar fi pacat de el ,nu i-a fost de ajuns cat a suferit el si toata familia din cauza ei,repeta aceeasi gresala?
elena50- vip
buna fetelor....sevket vrea sa se razbune pe ferhunde,dar nu stiu exact cum,insa i-a tot dat de inteles ca ea a fost singura lui iubire,ferhunde pt ca este o mare smechera a pus-o pe ceyda (nevasta lui oguz) sa-l sune si sa-i propuna sa se razbune amandoi pe ferhunde,dar sevket isi da seama ca este o capcana si ii spune ceydei sa-l lase in pace si pe el dar si pe ferhunde,asa cred ca ajunge ferhunde sa creada ca inca o iubeste si am vazut in promo ca se saruta.Tatal lui cem umbla dupa necla sa semneze niste acte precum ca nu are nici o pretentie la actiunile de la compania lor,dar necla nu accepta si le spune ca vrea sa continuie munca lui cem....iar oguz normal ca s-a bagat iar cu niste mafioti ,sper sa nu aiba probleme,mai ales ca leyla i-a spus ca dupa ce divorteaza se intoarce la el....am spus toate astea ca am inteles ca unele fete nu au vazut ep...
noapte buna....
noapte buna....
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
Buna dimineata, fetelor !!! cafea
LA MULTI ANI !!! tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua onomastica !
LA MULTI ANI !!! tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua onomastica !
IRIS- membru senior
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum