Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
emine a scris:buna fetelor....sevket vrea sa se razbune pe ferhunde,dar nu stiu exact cum,insa i-a tot dat de inteles ca ea a fost singura lui iubire,ferhunde pt ca este o mare smechera a pus-o pe ceyda (nevasta lui oguz) sa-l sune si sa-i propuna sa se razbune amandoi pe ferhunde,dar sevket isi da seama ca este o capcana si ii spune ceydei sa-l lase in pace si pe el dar si pe ferhunde,asa cred ca ajunge ferhunde sa creada ca inca o iubeste si am vazut in promo ca se saruta.Tatal lui cem umbla dupa necla sa semneze niste acte precum ca nu are nici o pretentie la actiunile de la compania lor,dar necla nu accepta si le spune ca vrea sa continuie munca lui cem....iar oguz normal ca s-a bagat iar cu niste mafioti ,sper sa nu aiba probleme,mai ales ca leyla i-a spus ca dupa ce divorteaza se intoarce la el....am spus toate astea ca am inteles ca unele fete nu au vazut ep...
noapte buna....
Multumesc...nici eu nu vazusem ep
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Aha, deci comportamentul lui Sevket e explicabil in acest context! Sa vedem in ce consta razbunarea si daca ii va reusi!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
dea05 a scris:emine a scris:buna fetelor....sevket vrea sa se razbune pe ferhunde,dar nu stiu exact cum,insa i-a tot dat de inteles ca ea a fost singura lui iubire,ferhunde pt ca este o mare smechera a pus-o pe ceyda (nevasta lui oguz) sa-l sune si sa-i propuna sa se razbune amandoi pe ferhunde,dar sevket isi da seama ca este o capcana si ii spune ceydei sa-l lase in pace si pe el dar si pe ferhunde,asa cred ca ajunge ferhunde sa creada ca inca o iubeste si am vazut in promo ca se saruta.Tatal lui cem umbla dupa necla sa semneze niste acte precum ca nu are nici o pretentie la actiunile de la compania lor,dar necla nu accepta si le spune ca vrea sa continuie munca lui cem....iar oguz normal ca s-a bagat iar cu niste mafioti ,sper sa nu aiba probleme,mai ales ca leyla i-a spus ca dupa ce divorteaza se intoarce la el....am spus toate astea ca am inteles ca unele fete nu au vazut ep...
noapte buna....
Multumesc...nici eu nu vazusem ep
buna fetele
nici eu nu am vazut mersi iubita de rezumat
lucyana- membru senior
Varsta : 44
buna fetele
ce mai faceti?
in seara asta avem un ep palpitant se pare ca o vede hairye pe leyla cu oguz
abia astept sa vad ce se mai intampla
ce mai faceti?
lucyana- membru senior
avem episod ..sa vad totusi in seara asta la ce renunt. :nh8: :nh8: :nh8: .in favoarea cui?..sapt trecuta m-am uitat la ask ve ceza , noroc ca a facut emire rezumatul si mi-a fost de foloslucyana a scris:buna fetele
ce mai faceti?
dea05- vip
buna fetelor....este frumusica actrita Deniz (ferhunde) desi are o forma ciudata a buzelor,ca si actrita care o interpreteaza pe Ceyda,la fel aia si mai ciudata forma de buze are,dar oricum sunt dragute amundoua.Eu am urmarit poveste marti,ca la mine se intrerupe mereu canalul ATV,asa ca nu am vazut filmul lui Murat,asa ca ma bag acum sa-l vad.Noapte buna si va...
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
emine a scris:buna fetelor....este frumusica actrita Deniz (ferhunde) desi are o forma ciudata a buzelor,ca si actrita care o interpreteaza pe Ceyda,la fel aia si mai ciudata forma de buze are,dar oricum sunt dragute amundoua.Eu am urmarit poveste marti,ca la mine se intrerupe mereu canalul ATV,asa ca nu am vazut filmul lui Murat,asa ca ma bag acum sa-l vad.Noapte buna si va...
Sper sa-ti placa filmul lui muratel
dea05- vip
Sper ca Sevket sa nu cada in propria capcana si sa se reindragosteasca de Ferhunde
dea05- vip
bunadea05 a scris:Sper ca Sevket sa nu cada in propria capcana si sa se reindragosteasca de Ferhunde
si sper acelasi lucru dar, sar putea sa mai fie inca indragostit de ea
nici pe oguz nu il vad bine iar a intrat in afaceri cu mafioti pacat de leyla ea va avea cel mai mult de suferit
lucyana- membru senior
lucyana a scris:bunadea05 a scris:Sper ca Sevket sa nu cada in propria capcana si sa se reindragosteasca de Ferhunde
si sper acelasi lucru dar, sar putea sa mai fie inca indragostit de ea
nici pe oguz nu il vad bine iar a intrat in afaceri cu mafioti pacat de leyla ea va avea cel mai mult de suferit
totusi cred ca este acceptat pana la urma in familie..cand a reinceput filmul parca a dat o secventa cu oguz si-l plimba in carucior pe Ali Riza , cred ca paralizeaza (cine stie...)
Lui Oguz ii place sa faca bani intr-un timp f scurt
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 15 Ian 2010, 9:01 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Poveste de familie - Episodul 137
Oguz va încerca să o convingă pe Leyla să nu se mai întoarcă acasă însă ea nu va accepta şi va pleca.
Acasă va înfrunta furia d-nei Hayriye. Ali Riza după ce a aflat de Sevket şi Ferhunde se îndoieşte de tot ceea ce face şi îl bănuieşte de fiecare dată. Oguz aflând că situaţia a fost dură în casă pentru Leyla va merge să vorbească cu Ali Riza, să îl convingă să îl accepte ca ginere.
Oguz va încerca să o convingă pe Leyla să nu se mai întoarcă acasă însă ea nu va accepta şi va pleca.
Acasă va înfrunta furia d-nei Hayriye. Ali Riza după ce a aflat de Sevket şi Ferhunde se îndoieşte de tot ceea ce face şi îl bănuieşte de fiecare dată. Oguz aflând că situaţia a fost dură în casă pentru Leyla va merge să vorbească cu Ali Riza, să îl convingă să îl accepte ca ginere.
dea05- vip
Buna seara fetele ,dragutele ,fane ale ,,Povestii...Azi avem episod!
elena50- vip
Mare ,mare cutrita e soacra lui Fikret!
elena50- vip
Parintii le pot da copiilor lor tot ce doresc acestia,totul, numai NOROC nu le pot da! 5 copii, 5 destine,fiecare cu norocul lui! sau mai bine zis fara noroc, unii din ei.Tare mai este batuta de soarta Leyla! Din rau in si mai rau!
elena50- vip
Am inteles ca pana la urma Oguz va fi ginerele cel bun,acceptat de Ali Riza!
elena50- vip
da ? s-ar putea nu se stie in viata niciodata ce intorsatura iau lucrurileelena50 a scris:Am inteles ca pana la urma Oguz va fi ginerele cel bun,acceptat de Ali Riza!
lucyana- membru senior
Oguz a inregistrat-o pe Fehrunde in timp ce aceasta vb. la tel. cu Sevket! Deci vom avea parte de surprize !Ar fi timpul ca Fehrunde sa inceapa sa plateasca pentru tot ,,binele,, facut familiei Ali Riza!
elena50- vip
N-are noroc Oguz cu inregistrarea! I-a sters-o din greseala cel mic! Asta e! Vorba lui! Probabil are el deja un plan !
elena50- vip
In acest episod soacra lui Fikret a fost de coma!
elena50- vip
Domneee ce-am mai ras e de coma babuta , pune un pic de sare in acest serial ...vroia sa o descoase pe Leyla cum i-a furat barbatul neclaelena50 a scris:In acest episod soacra lui Fikret a fost de coma!
Faza de la bucatarie mi-a placut f mult am ras cu lacrimi
dea05- vip
buna fetele
super episod, super faze si soacra lu fikret e de toata pomina
chiar ii sterge cel mic inregistrarea la oguz?
pacat parea ca isi gaseste si ferhunde nasul.....
lucyana- membru senior
hi da i-a sters, dar sunt tare curioasa ce va face ferhunde ca prea ii stralucesc ochii la imputernicirea lui barbasu' e stapana pe toata averea lui poate sa faca ce vrea acum, totusi ii este frica de oguz nici nu a mancat o luase gandurile relelucyana a scris:buna fetele
dea05- vip
ai vazut sclipirea lui ferhunde a trecut casa pe numele ei
babuta ii de coma mi-a placut faza cand i-a spus tahsin sa se supere iar sa nu mai vorbeasca
surpriza leyla ii insarcinata
ce faza ar fi ca yaman sa ramana cu sedef
babuta ii de coma mi-a placut faza cand i-a spus tahsin sa se supere iar sa nu mai vorbeasca
surpriza leyla ii insarcinata
ce faza ar fi ca yaman sa ramana cu sedef
lucyana- membru senior
Buna sera !Incepe episodul la Kd tr si va fi un ep. interesant!Mithat in promo arunca pe geam niste haine , cred ca sunt ale lui Fehrunde! Vizionare placuta!
elena50- vip
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Pagina 10 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum