Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
buna din cate am inteles eu pt ca da foc la santierul lui sevket pt a se rabuna pe el si ali riza era inauntruIRIS a scris:Buna ziua, fetelor !! Dea si Admin, foarte frumoase pozele si...foarte interesante, mii de multumiri ... inima floare ....
...deci Ferhunde ajunge la inchisoare, oare de ce ?...in sfarsit, primeste ceea ce merita . ...abia astept sa se difuzeze si la noi episoadele...
Va doresc un week-end minunat !!
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
....multumesc, Lucyana !!!lucyana a scris:
buna din cate am inteles eu pt ca da foc la santierul lui sevket pt a se rabuna pe el si ali riza era inauntru
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
nu ai pt ce draguta si eu abia astept sa se difuzeze la noi are alt farmec cu traducereIRIS a scris:....multumesc, Lucyana !!!lucyana a scris:
buna din cate am inteles eu pt ca da foc la santierul lui sevket pt a se rabuna pe el si ali riza era inauntru
lucyana- membru senior
Buna!!!Iris Admin tot eu sunt doar ca din lipsa de experienta cand am facut acest forum m-am ales cu doua numeIRIS a scris:Buna ziua, fetelor !! Dea si Admin, foarte frumoase pozele si...foarte interesante, mii de multumiri ... inima floare ....
...deci Ferhunde ajunge la inchisoare, oare de ce ?...in sfarsit, primeste ceea ce merita . ...abia astept sa se difuzeze si la noi episoadele...
Va doresc un week-end minunat !!
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Aha ...nici eu nu stiam ce s-a intamplat cu ali riza.........dar inca nu a paralizat?lucyana a scris:nu ai pt ce draguta si eu abia astept sa se difuzeze la noi are alt farmec cu traducereIRIS a scris:....multumesc, Lucyana !!!lucyana a scris:
dea05- vip
Aha ...nici eu nu stiam ce s-a intamplat cu ali riza.........dar inca nu a paralizat?[/quote]
Nu, nu a paralizat, cred ca a fost mai mult o intoxicatie cu fum, combinata cu problemele lui de sanatate.
In orice caz, nici Fehrunde nu va sta prea mult in inchisoare; in episodul de miercurea trecuta (pe care l-am vazut cu foarte mari intreruperi), deja iese din inchisoare.
Nu, nu a paralizat, cred ca a fost mai mult o intoxicatie cu fum, combinata cu problemele lui de sanatate.
In orice caz, nici Fehrunde nu va sta prea mult in inchisoare; in episodul de miercurea trecuta (pe care l-am vazut cu foarte mari intreruperi), deja iese din inchisoare.
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
Am uitat: si Ali Riza a iesit destul de repede din spital.
Cred ca si Necla renunta la proiect din cauza avansurilor lui Ali Sarper.
Cred ca si Necla renunta la proiect din cauza avansurilor lui Ali Sarper.
imi place si acest serial pacat ca nu l-am vazut cap coada
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
bad_girl a scris:imi place si acest serial pacat ca nu l-am vazut cap coada
Nici eu nu l-am de la inceput, dar acum il urmaresc si la noi si la turci. Intr-adevar e mai static, dar are farmecul lui.
da este o poveste frumoasa si personajele reusite
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
bad_girl a scris:da este o poveste frumoasa si personajele reusite
Si actorii sunt bine alesi si joaca foarte bine.
salutare
mai fetelor la cate lovituri a luat sevket de la mithat are prea putine vanatai
cam asa facea mithat si cand te gandesti ca visa
hayrie incepe sa ma scoata din sarite cica ea acolo nu se mai intoarce parcai ditamai regina
hayrie incepe sa ma scoata din sarite cica ea acolo nu se mai intoarce parcai ditamai regina
lucyana- membru senior
lucyana a scris:salutare
Buna!Mi-a placut ep din seara asta ma uns la sufletel.....in sfarsit cade si ferhunde...prea a picat mereu in picioare, imi pare rau de mithrat dar si-a cautat-o cu lumanarea...o credea victima in loc de dracu' gol pe ferhunde......nu l-am inteles pe ali riza de ce tot se vaita, plange..auzi a mai spus ca ferhunde e pui pe langa ce a facut fisa...parcar fi dat in cap la cineva leyla, imi este tare mila de ea toti sunt numai cu gura pe ea....auzi tu tot da vina pe oguz ca i-a destramat familia dar de necla a uitat parca ala ar fi luat-o cu forta nu s-ar fi dus de buna voie cu el....
dea05- vip
asa este dar vezi tu necla sa maritat cu cem si sa uitat tot ce sa facut, mai ales acum ca a ramas vaduva si pentru faptul ca cem sa asociat cu sevket cred ca ali raza a uitat tot ce a facut,ai vazut secventa cand sa intors leyla acasa si ia spus lui ali riza ca pe toti ia iertat numai pe ea nu a avut dreptatedea05 a scris:lucyana a scris:salutare
Buna!Mi-a placut ep din seara asta ma uns la sufletel.....in sfarsit cade si ferhunde...prea a picat mereu in picioare, imi pare rau de mithrat dar si-a cautat-o cu lumanarea...o credea victima in loc de dracu' gol pe ferhunde......nu l-am inteles pe ali riza de ce tot se vaita, plange..auzi a mai spus ca ferhunde e pui pe langa ce a facut fisa...parcar fi dat in cap la cineva leyla, imi este tare mila de ea toti sunt numai cu gura pe ea....auzi tu tot da vina pe oguz ca i-a destramat familia dar de necla a uitat parca ala ar fi luat-o cu forta nu s-ar fi dus de buna voie cu el....
sa sti ca si mie mi mila de leyla saraca sta singura in casa pe cand tot familionul ii la necla
ok noapte buna pe maine cu forte proaspete
lucyana- membru senior
Mie nu-mi place Hayriye (mama), care se vaita tot timpul si vorbeste la telefon. Nu stiu de unde are bani de atitea telefoane... Dorinta ei cea mare este sa se mute la Necla, desi vede ca o deranjeaza.
Astazi ar trebui sa fie un nou episod la KanalD Turcia.
Am vazut episodul de la turci; cu foarte mari intreruperi, dar l-am vazut.
Clio, multumesc pentru adresa. Eu l-am vazut cu intreruperi pentru ca l-am vazut in direct.
Dupa cum arata trailer-ul la ep 143(la turci) ..cred ca Ferhunde revine in forta...si cred ca Necla se marita!!!!!! Cam repede ...Cem nu are nici un an de cand a murit...dupa cum pare personajul..eu cred ca Necla nu e capabila sa iubeasca..nu cred ca l-a iubit nici pe Oguz, nici pe Cem ..si nici pe asta...Ali ..e cam interesata de bani... :
have a nice day
have a nice day
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
hi asa cred si eu ca nu i-a iubit pe nici unul cred ca a plecat atunci cu oguz pt a se razbuna pe leyla se vede in privirea ei ca o urasteclio 24 a scris:Dupa cum arata trailer-ul la ep 143(la turci) ..cred ca Ferhunde revine in forta...si cred ca Necla se marita!!!!!! Cam repede ...Cem nu are nici un an de cand a murit...dupa cum pare personajul..eu cred ca Necla nu e capabila sa iubeasca..nu cred ca l-a iubit nici pe Oguz, nici pe Cem ..si nici pe asta...Ali ..e cam interesata de bani... :
have a nice day
ferhunde va fi eliberata din inchisoare cred ca isi va retrage plangerea sevket cred ca se duce mama lui ferhunde la ali riza si il roaga sa renunte la acuzati ,oricum ii mai turbata ca inainte pt ca nici yaman nu mai vrea sa lucreze cu ea si pleaca din aceea firma
lucyana- membru senior
lucyana a scris:hi asa cred si eu ca nu i-a iubit pe nici unul cred ca a plecat atunci cu oguz pt a se razbuna pe leyla se vede in privirea ei ca o urasteclio 24 a scris:Dupa cum arata trailer-ul la ep 143(la turci) ..cred ca Ferhunde revine in forta...si cred ca Necla se marita!!!!!! Cam repede ...Cem nu are nici un an de cand a murit...dupa cum pare personajul..eu cred ca Necla nu e capabila sa iubeasca..nu cred ca l-a iubit nici pe Oguz, nici pe Cem ..si nici pe asta...Ali ..e cam interesata de bani... :
have a nice day
ferhunde va fi eliberata din inchisoare cred ca isi va retrage plangerea sevket cred ca se duce mama lui ferhunde la ali riza si il roaga sa renunte la acuzati ,oricum ii mai turbata ca inainte pt ca nici yaman nu mai vrea sa lucreze cu ea si pleaca din aceea firma
hi si eu cred la fel..p[lus ca este si foarte egoista..daca iti aduci aminte primele ep. ea a fost prima care s-a interesat de Cem...si nu mi-a placut comportamentul fata de fratele ei...ca sa numai zic de Leyla...Bine ca in seara asta avem ep. la noi ..mai intelegem ce se intampla .....si vizionare placuta
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
asa este de abia astept ep din seara ceasta din ce am inteles eu de la turci leyla sa oferit sa il ajute pe sevket cu bani dar la necla ii trebuie multe rugaminticlio 24 a scris:lucyana a scris:hi asa cred si eu ca nu i-a iubit pe nici unul cred ca a plecat atunci cu oguz pt a se razbuna pe leyla se vede in privirea ei ca o urasteclio 24 a scris:Dupa cum arata trailer-ul la ep 143(la turci) ..cred ca Ferhunde revine in forta...si cred ca Necla se marita!!!!!! Cam repede ...Cem nu are nici un an de cand a murit...dupa cum pare personajul..eu cred ca Necla nu e capabila sa iubeasca..nu cred ca l-a iubit nici pe Oguz, nici pe Cem ..si nici pe asta...Ali ..e cam interesata de bani... :
have a nice day
hi si eu cred la fel..p[lus ca este si foarte egoista..daca iti aduci aminte primele ep. ea a fost prima care s-a interesat de Cem...si nu mi-a placut comportamentul fata de fratele ei...ca sa numai zic de Leyla...Bine ca in seara asta avem ep. la noi ..mai intelegem ce se intampla .....si vizionare placuta
lucyana- membru senior
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum