Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
eu sper sa nu-l pierd maine..la ce ora este??rodica a scris:Admin_dea05 a scris:Serialul asta nu se termina nici anul asta la turci? deja ma enerveaza l-a lungit prea mult..rodica a scris:Multumesc foarte mult ca de obicei esti o persoana speciala. Nu stiu de ce dar in ultimul timp din cauza schimbarii orelor de difuzare uit. dar mai put si o alta intrebare oare nu le mai urca nimeni pe yt ca stiu ca le urcau si am mai vazut din urma dar au ramas la 154 Romania ca la ei sunt altfel numerotate ca dupa ce ca fac brambureala cu ora mai si taie mai si lungesc oare ce logica au? Pupici pentru efortul tau de a ne informa
L-au lungit dar mie mi s-a parut interesant si de multe ori daca apuc sa vad ceva sunt curioasa sa vad si finalul
ai dreptate nici eu nu l-am mai vazut de f mult timplucyana a scris:salutare fetelor din cauza schimbari orei de difuzare asa de des nu am mai reusit nici eu sa vad filmul le multumesc celor care fac rezumatul asa mai intelegem si noi ce se intampla
cat de rau poate sa ti se intample in viata asta??/Parca prea exagereaza turcaletii astia nu se mai opresc din distrugerea personajelor parca ar aveas ciuda pe eielena50 a scris:Fetelor am vazut miercuri seara la turci printre picaturi(ca ma uitam de fapt la 1001 de nopti) ultimul episod din acest sezon la Poveste. Ati auzit de legile lui Murphy cred.Una dintre ele e cam asa,,daca ceva merge rau , va merge si mai rau!,,Cam asa e si in acest serial ,din rau in si mai rau, nu se mai termina loviturile pe care le primesc membrii familiei lui Ali Riza!Astept episodul tradus, sper ca ai nostri kanalisti sa ne dea episoadele in continuare, sa nu faca si ei pauza!Sa aveti o sera buna!Pupicei!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Deea ai aflat pana la urma ora de difuzare?Ai vazut episodul? Daca nu , voi face maine un rezumat, numai sa ma anunti.O seara buna in continuare, pupicei!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
multumesc..in sf l-am vazut dupa o perioada lunga de timp. Cel mai mult mi-a placut scena dintre Fikret si Tahsin.Eu nu am vazut ep cand a inselat-o dar mi-a placut cum si-a cerut iertare acum nici nu pot sa-mi dau seama de cine imi era mai rau mila de Tahsin sau de Fikret, saraca a ramas blocata nici nu a mai reactionat in nici un fel ...oare de ce nu o fi plecat din nou?Eu la asta ma asteptam din partea ei atunci cand el nu avea nicio vina si-a facut repede bagajele si a plecat iar acum se compotra ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. :nh8:elena50 a scris:Deea ai aflat pana la urma ora de difuzare?Ai vazut episodul? Daca nu , voi face maine un rezumat, numai sa ma anunti.O seara buna in continuare, pupicei!
Admin_dea05- Admin
seara buna cum am mai spus ciudat mod de gandire si de reactie la turcoaice
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna!Pai cand nu a avut dreptate imediat si-a facut bagajul si a plecat la parinti iar acum a ramas blocata fara nici o reactierodica a scris:seara buna cum am mai spus ciudat mod de gandire si de reactie la turcoaice
Admin_dea05- Admin
salutare fetelor in sfarsit am reusit si eu sa vad duminica filmul ,din cate imi spuneti voi vin mai multe tragedi in familie oare mai pot suporta?
lucyana- membru senior
Varsta : 44
Admin_dea05- Admin
Buna din motive obiective am pierdut episodul de ieri pe scurt ce s-a mai intamplat ?
rodica- vip
Admin_dea05- Admin
lucyana- membru senior
multumesc, am pierdut inceputul din cauza asta nu stiam. Ce mai faci? Nu prea te prinde omul pe aici? ..sanatate multa
Din pacate nu am vazut tot ep de duminica, poate cineva sa-mi povesteasca ce s-a mai intamplat?
Admin_dea05- Admin
salutare dea ce sa fac bine mersi la fel si tie multa sanatate si numai bucuri, mai am fost plecata in conediu apoi dupa ce am venit m-am apucat de zugravit si renovari la casa si sti si tu cu e cand faci de asteaAdmin_dea05 a scris:multumesc, am pierdut inceputul din cauza asta nu stiam. Ce mai faci? Nu prea te prinde omul pe aici? ..sanatate multa
Din pacate nu am vazut tot ep de duminica, poate cineva sa-mi povesteasca ce s-a mai intamplat?
lucyana- membru senior
stiu cum este..ma cur ca-ti faci timp si mai intrii si pe la noi.lucyana a scris:salutare dea ce sa fac bine mersi la fel si tie multa sanatate si numai bucuri, mai am fost plecata in conediu apoi dupa ce am venit m-am apucat de zugravit si renovari la casa si sti si tu cu e cand faci de asteaAdmin_dea05 a scris:multumesc, am pierdut inceputul din cauza asta nu stiam. Ce mai faci? Nu prea te prinde omul pe aici? ..sanatate multa
Admin_dea05- Admin
acum recuperez si eu noutatile care au mai aparut cat despre ep de duminica nu l-am vazut deloc pt ca am fost plecataAdmin_dea05 a scris:stiu cum este..ma cur ca-ti faci timp si mai intrii si pe la noi.lucyana a scris:salutare dea ce sa fac bine mersi la fel si tie multa sanatate si numai bucuri, mai am fost plecata in conediu apoi dupa ce am venit m-am apucat de zugravit si renovari la casa si sti si tu cu e cand faci de asteaAdmin_dea05 a scris:multumesc, am pierdut inceputul din cauza asta nu stiam. Ce mai faci? Nu prea te prinde omul pe aici? ..sanatate multa
lucyana- membru senior
maine incepe gonulcelen filmul tubei abia astept.Tu l-ai urmarit?lucyana a scris:
acum recuperez si eu noutatile care au mai aparut cat despre ep de duminica nu l-am vazut deloc pt ca am fost plecata
Admin_dea05- Admin
da l-am urmarit chiar acum vroiam sa intru sa vad ce se mai aude despre el si ma bucur ca este urcat si tradus are alt farmec daca tin bine minte sa terminat cand sa dus la gara dupa mama eiAdmin_dea05 a scris:maine incepe gonulcelen filmul tubei abia astept.Tu l-ai urmarit?lucyana a scris:
acum recuperez si eu noutatile care au mai aparut cat despre ep de duminica nu l-am vazut deloc pt ca am fost plecata
lucyana- membru senior
da..suntem in transa te asteptam si pe forumul gonulcelen daca il urmarestilucyana a scris:da l-am urmarit chiar acum vroiam sa intru sa vad ce se mai aude despre el si ma bucur ca este urcat si tradus are alt farmec daca tin bine minte sa terminat cand sa dus la gara dupa mama eiAdmin_dea05 a scris:maine incepe gonulcelen filmul tubei abia astept.Tu l-ai urmarit?lucyana a scris:
Admin_dea05- Admin
ok dea ne auzim si acoloAdmin_dea05 a scris:da..suntem in transa te asteptam si pe forumul gonulcelen daca il urmarestilucyana a scris:da l-am urmarit chiar acum vroiam sa intru sa vad ce se mai aude despre el si ma bucur ca este urcat si tradus are alt farmec daca tin bine minte sa terminat cand sa dus la gara dupa mama eiAdmin_dea05 a scris:maine incepe gonulcelen filmul tubei abia astept.Tu l-ai urmarit?lucyana a scris:
lucyana- membru senior
Buna al fost plecat in concediu saptamana viitoare plec din nou am pierdut sirul serialului la ce ep.s-a ajuns si cand se difuzeaza Multumesc Pupici tuturor Il mai urca cineva pe youtube ?
rodica- vip
salutare mama ce de probleme in aceasta familie a fost cumva ultimul ep asa scria in programul tv de pe port.ro
lucyana- membru senior
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
nety- membru activ
nety- membru activ
nety- membru activ
GUMUS-NOOR- vip