Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de elena50 Dum 30 Mai 2010, 5:44 pm

In ce ipostaza e pusa Fikret!Ea se intoarce acasa, intre timp Tahsin calca pe bec cu doamna cantatoare, si din cauza asta nu are curaj sa se uite in ochii sotiei.Fikret interpreteaza ca el e inca suparat pe ea ca ar fi avut niscai banuieli in legatura cu relatia lui cu doamna cantareata si se duce la usa asteia sa-i ceara iertare !Doamne feri!Daca ar sti Fikret care e adevarul!
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de elena50 Mier 09 Iun 2010, 11:17 pm

Si uite asa nu mai pot urmari Povestea...la Kd tr!Azi e BBG la Kd ro!Poate cineva pune cateva cuvinte sau cateva poze din ep de azi...
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 09 Iun 2010, 11:28 pm

elena50 a scris:Si uite asa nu mai pot urmari Povestea...la Kd tr!Azi e BBG la Kd ro!Poate cineva pune cateva cuvinte sau cateva poze din ep de azi...
eu am ramas in urma si la romani de cand s-a schimbat ora n-am mai vazut nici un ep ce vad si eu promo atat sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 10 Iun 2010, 12:27 am

Ridica pe youtube episoadele o fata , ninalina86.Le postase pana la ep. 154 (de la romani, ca nu se potrivesc numerotarile ep. de la noi cu cele de la turci)

0
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 10 Iun 2010, 1:21 am

In ep. de duminica Necla ramane peste noapte la Ali, dimineata el vrea s-o insoteasca acasa , voia sa faca cunostinta cu mama ei , dar acolo era si Sevket si Ali Riza, ptr. ca maica-sa fusese lovita de Fehrunde cu masina si avea piciorul in gips si Ali pleaca. Necla ii cere iertare lui Ali Riza, iar schmb de replici dure intre ea si Sevket.Oguz dupa ce a fost jefuit ii cere ajutorul lui Mihtat sa se razbune pe cei care l-au jefuit, dar M refuza si il sfatuie sa nu mai faca afaceri necurate.Leyla afla ca mama ei e ranita si vb. cu ea la tel.Acasa la Fikret atmosfera placuta , masa incarcta cu bucate facute de Fikret(soacra chiar recunoaste meritele de gospodina ale nurorii) care se gateste frumos ca s-o admire sotul!In fata casei lui Oguz se posteaza doi mafioti si Leyla se sperie si il ia la intrebari pe acesta . Oguz o minte in continuare.Seara dupa ce inchide localul ,Ali Riza e asteptat de Fehrunde care incearca sa se disculpe spunand ca ea nu a fost vinovata ptr accident . Cam atat in mare .
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 10 Iun 2010, 7:55 am

elena50 a scris:In ep. de duminica Necla ramane peste noapte la Ali, dimineata el vrea s-o insoteasca acasa , voia sa faca cunostinta cu mama ei , dar acolo era si Sevket si Ali Riza, ptr. ca maica-sa fusese lovita de Fehrunde cu masina si avea piciorul in gips si Ali pleaca. Necla ii cere iertare lui Ali Riza, iar schmb de replici dure intre ea si Sevket.Oguz dupa ce a fost jefuit ii cere ajutorul lui Mihtat sa se razbune pe cei care l-au jefuit, dar M refuza si il sfatuie sa nu mai faca afaceri necurate.Leyla afla ca mama ei e ranita si vb. cu ea la tel.Acasa la Fikret atmosfera placuta , masa incarcta cu bucate facute de Fikret(soacra chiar recunoaste meritele de gospodina ale nurorii) care se gateste frumos ca s-o admire sotul!In fata casei lui Oguz se posteaza doi mafioti si Leyla se sperie si il ia la intrebari pe acesta . Oguz o minte in continuare.Seara dupa ce inchide localul ,Ali Riza e asteptat de Fehrunde care incearca sa se disculpe spunand ca ea nu a fost vinovata ptr accident . Cam atat in mare .
multumesc kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 10 Iun 2010, 8:13 am

elena50 a scris:In ep. de duminica Necla ramane peste noapte la Ali, dimineata el vrea s-o insoteasca acasa , voia sa faca cunostinta cu mama ei , dar acolo era si Sevket si Ali Riza, ptr. ca maica-sa fusese lovita de Fehrunde cu masina si avea piciorul in gips si Ali pleaca. Necla ii cere iertare lui Ali Riza, iar schmb de replici dure intre ea si Sevket.Oguz dupa ce a fost jefuit ii cere ajutorul lui Mihtat sa se razbune pe cei care l-au jefuit, dar M refuza si il sfatuie sa nu mai faca afaceri necurate.Leyla afla ca mama ei e ranita si vb. cu ea la tel.Acasa la Fikret atmosfera placuta , masa incarcta cu bucate facute de Fikret(soacra chiar recunoaste meritele de gospodina ale nurorii) care se gateste frumos ca s-o admire sotul!In fata casei lui Oguz se posteaza doi mafioti si Leyla se sperie si il ia la intrebari pe acesta . Oguz o minte in continuare.Seara dupa ce inchide localul ,Ali Riza e asteptat de Fehrunde care incearca sa se disculpe spunand ca ea nu a fost vinovata ptr accident . Cam atat in mare .

Buna dimineata si sa ai o zi frumoas. Iti multumesc pentru informatii am ramas tare in urma cu serialul este o ora tare nepotrivita dar ce sa facem imi pare rau ca doamna care urca pe yt nu mai urca probabil este ocupata +ca se apropie vacanta, timpul este minunat pentru calatorii si e pacat sa stai in casa ne vom descurca kiss multi si mai vorbim eu plec mai tarziu in concediu s-au ivit treburi gospodaresti care trebuie rezolvate vara vreau sa punem centrala si cautam o firma care sa aiba calitate + acte si alte bazaconii si cand ma gandesc cata mizerie se face in casa ma apuca groaza ca doar anul trecut am rezolvat bucataria holul sad Inca o data Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 10 Iun 2010, 10:36 pm

Cand mai e nevoie ,apelati cu incredere!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 10 Iun 2010, 10:47 pm

rodica a scris:

Buna dimineata si sa ai o zi frumoas. Iti multumesc pentru informatii am ramas tare in urma cu serialul este o ora tare nepotrivita dar ce sa facem imi pare rau ca doamna care urca pe yt nu mai urca probabil este ocupata +ca se apropie vacanta, timpul este minunat pentru calatorii si e pacat sa stai in casa ne vom descurca kiss multi si mai vorbim eu plec mai tarziu in concediu s-au ivit treburi gospodaresti care trebuie rezolvate vara vreau sa punem centrala si cautam o firma care sa aiba calitate + acte si alte bazaconii si cand ma gandesc cata mizerie se face in casa ma apuca groaza ca doar anul trecut am rezolvat bucataria holul sad Inca o data Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 kiss
Cu placere Rodica!Bine ca totusi pleci in concediu vara, eu s-ar putea sa plec doar in toamna.Ne mai intalnim, mai vb.Sa ai o seara frumoasa, kiss
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 11 Iun 2010, 7:38 am

Buna dimineata Elena sa ai o zi linistita. Plec in concediu dar un pic mai tarziu dar pana atunci mai vorbim Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 multi
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Dum 13 Iun 2010, 4:20 pm

Fetele!!!Kd ro a schimbat din nou ora de difuzare!!! A inceput serialul la ora 16!!!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 14 Iun 2010, 7:03 am

elena50 a scris:Fetele!!!Kd ro a schimbat din nou ora de difuzare!!! A inceput serialul la ora 16!!!
bineinteles ca din nou l-am pierdut sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 14 Iun 2010, 8:12 am

Buna dimineata nu esti singura care a pierdut episodul dar oare il mai urca cineva pe yt ?
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Lun 14 Iun 2010, 5:21 pm

Sal,fetele!Hai ca printre picaturi am sa incerc sa pov. ce s-a intamplat.Daca am uitat ceva e fara suparare!Necla fusese ceruta in cas. de Ali in ep .trecut si inca nu a dat nici un rasp. Maica-sa o indeamna sa se marite.Ali Riza e in continuare sup. pe Necla.Tahsin are in continuare mustrari de const. si inca nu s_a impacat cu Fikret.Oguz afla ca Mithat elibereaza casa si se grabeste sa se mute.Fehrunde lasa la carciuma un plic cu bani si A. Riza ii duce banii_ii considera mita ca el sa nu ceara urmarire pentru accident.Intre timp vine Leyla cu masina cu bagaje, A. Riza nu_i vb. iar Fehr. o ameninta pe L. si pe Oguz ca degeaba se muta, casa va fi a lui Ceyda.Vine Fikret sa o vada pe maica_sa si aceasta recunoaste ca Necla e nefericita din cauza ei, ea a acceptat_o pe Fehr. si a adus_o in casa, ea a indemnat_ o pe Necla sa se marite cu Cem.Necla e cu Ali la firma cand vine Fehr. acolo sa inceapa colaborarea cu firma lui Ali. ACESTA FIIND PUTIN OCUPAT ,INTRE ELE ARE LOC UN SCHIMB DE REPLICI DURE,APOI NECLA PLEACA. SE INTOARCE IMEDIAT SI_SPUNE LUI ALI CA A FOST SANTAJATA CA FEHR. SA OIBTINA SLUJBA_scuze pentru caps lock!El o pofteste afara pe Fehr. si Necla incepe sa_i povesteasca de ce o santaja acasta pe ea si pe Leyla, ce rol a jucat Fehrunde in viata ei .Bineinteles ca Cevriye se plange ca Fikret a lasat copilul si a plecat la Istanbul.Leyla sta cu Oguz la masa la conac si isi aminteste ce vremuri frumoase au trait la conac ea si fam. pana a aparut Fehrunde in viata lor, iar Oguz adauga,, si eu,,SON BOLUM 160!Sa_mi scuzati eventualele greseli, am scris cam pe furis si f repede!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 14 Iun 2010, 6:59 pm

elena50 a scris:Sal,fetele!Hai ca printre picaturi am sa incerc sa pov. ce s-a intamplat.Daca am uitat ceva e fara suparare!Necla fusese ceruta in cas. de Ali in ep .trecut si inca nu a dat nici un rasp. Maica-sa o indeamna sa se marite.Ali Riza e in continuare sup. pe Necla.Tahsin are in continuare mustrari de const. si inca nu s_a impacat cu Fikret.Oguz afla ca Mithat elibereaza casa si se grabeste sa se mute.Fehrunde lasa la carciuma un plic cu bani si A. Riza ii duce banii_ii considera mita ca el sa nu ceara urmarire pentru accident.Intre timp vine Leyla cu masina cu bagaje, A. Riza nu_i vb. iar Fehr. o ameninta pe L. si pe Oguz ca degeaba se muta, casa va fi a lui Ceyda.Vine Fikret sa o vada pe maica_sa si aceasta recunoaste ca Necla e nefericita din cauza ei, ea a acceptat_o pe Fehr. si a adus_o in casa, ea a indemnat_ o pe Necla sa se marite cu Cem.Necla e cu Ali la firma cand vine Fehr. acolo sa inceapa colaborarea cu firma lui Ali. ACESTA FIIND PUTIN OCUPAT ,INTRE ELE ARE LOC UN SCHIMB DE REPLICI DURE,APOI NECLA PLEACA. SE INTOARCE IMEDIAT SI_SPUNE LUI ALI CA A FOST SANTAJATA CA FEHR. SA OIBTINA SLUJBA_scuze pentru caps lock!El o pofteste afara pe Fehr. si Necla incepe sa_i povesteasca de ce o santaja acasta pe ea si pe Leyla, ce rol a jucat Fehrunde in viata ei .Bineinteles ca Cevriye se plange ca Fikret a lasat copilul si a plecat la Istanbul.Leyla sta cu Oguz la masa la conac si isi aminteste ce vremuri frumoase au trait la conac ea si fam. pana a aparut Fehrunde in viata lor, iar Oguz adauga,, si eu,,SON BOLUM 160!Sa_mi scuzati eventualele greseli, am scris cam pe furis si f repede!
multumesc kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Lun 14 Iun 2010, 10:01 pm

Admin_dea05 a scris:
elena50 a scris:Sal,fetele!Hai ca printre picaturi am sa incerc sa pov. ce s-a intamplat.Daca am uitat ceva e fara suparare!Necla fusese ceruta in cas. de Ali in ep .trecut si inca nu a dat nici un rasp. Maica-sa o indeamna sa se marite.Ali Riza e in continuare sup. pe Necla.Tahsin are in continuare mustrari de const. si inca nu s_a impacat cu Fikret.Oguz afla ca Mithat elibereaza casa si se grabeste sa se mute.Fehrunde lasa la carciuma un plic cu bani si A. Riza ii duce banii_ii considera mita ca el sa nu ceara urmarire pentru accident.Intre timp vine Leyla cu masina cu bagaje, A. Riza nu_i vb. iar Fehr. o ameninta pe L. si pe Oguz ca degeaba se muta, casa va fi a lui Ceyda.Vine Fikret sa o vada pe maica_sa si aceasta recunoaste ca Necla e nefericita din cauza ei, ea a acceptat_o pe Fehr. si a adus_o in casa, ea a indemnat_ o pe Necla sa se marite cu Cem.Necla e cu Ali la firma cand vine Fehr. acolo sa inceapa colaborarea cu firma lui Ali. ACESTA FIIND PUTIN OCUPAT ,INTRE ELE ARE LOC UN SCHIMB DE REPLICI DURE,APOI NECLA PLEACA. SE INTOARCE IMEDIAT SI_SPUNE LUI ALI CA A FOST SANTAJATA CA FEHR. SA OIBTINA SLUJBA_scuze pentru caps lock!El o pofteste afara pe Fehr. si Necla incepe sa_i povesteasca de ce o santaja acasta pe ea si pe Leyla, ce rol a jucat Fehrunde in viata ei .Bineinteles ca Cevriye se plange ca Fikret a lasat copilul si a plecat la Istanbul.Leyla sta cu Oguz la masa la conac si isi aminteste ce vremuri frumoase au trait la conac ea si fam. pana a aparut Fehrunde in viata lor, iar Oguz adauga,, si eu,,SON BOLUM 160!Sa_mi scuzati eventualele greseli, am scris cam pe furis si f repede!
multumesc kiss
Sa traiesti, sa infloresti!Ep. urmator de la turci e dureros! Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 15 Iun 2010, 9:37 am

Multumesc foarte mult ca de obicei esti o persoana speciala. Nu stiu de ce dar in ultimul timp din cauza schimbarii orelor de difuzare uit. dar mai put si o alta intrebare oare nu le mai urca nimeni pe yt ca stiu ca le urcau si am mai vazut din urma dar au ramas la 154 Romania ca la ei sunt altfel numerotate ca dupa ce ca fac brambureala cu ora mai si taie mai si lungesc oare ce logica au? Pupici pentru efortul tau de a ne informa kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 15 Iun 2010, 9:46 am

rodica a scris:Multumesc foarte mult ca de obicei esti o persoana speciala. Nu stiu de ce dar in ultimul timp din cauza schimbarii orelor de difuzare uit. dar mai put si o alta intrebare oare nu le mai urca nimeni pe yt ca stiu ca le urcau si am mai vazut din urma dar au ramas la 154 Romania ca la ei sunt altfel numerotate ca dupa ce ca fac brambureala cu ora mai si taie mai si lungesc oare ce logica au? Pupici pentru efortul tau de a ne informa kiss
Serialul asta nu se termina nici anul asta la turci? deja ma enerveaza l-a lungit prea mult..
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 15 Iun 2010, 11:31 am

Admin_dea05 a scris:
rodica a scris:Multumesc foarte mult ca de obicei esti o persoana speciala. Nu stiu de ce dar in ultimul timp din cauza schimbarii orelor de difuzare uit. dar mai put si o alta intrebare oare nu le mai urca nimeni pe yt ca stiu ca le urcau si am mai vazut din urma dar au ramas la 154 Romania ca la ei sunt altfel numerotate ca dupa ce ca fac brambureala cu ora mai si taie mai si lungesc oare ce logica au? Pupici pentru efortul tau de a ne informa kiss
Serialul asta nu se termina nici anul asta la turci? deja ma enerveaza l-a lungit prea mult..

L-au lungit dar mie mi s-a parut interesant si de multe ori daca apuc sa vad ceva sunt curioasa sa vad si finalul kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mar 15 Iun 2010, 7:45 pm

Admin_dea05 a scris:
Am citit ca serialul se va termina la sf. anului si dupa cum am mai scris aici, se va termina urat... kiss kiss kiss
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mar 15 Iun 2010, 7:57 pm

Cu placere Rodica,si altadata, daca nu ai sa-l vezi ,poti apela cu incredere. Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 16 Iun 2010, 6:30 pm

Elena multumesc mult sa stii ca am toate sansele sa mai apelez la tine ora e aiurea si mereu schimbata si eu depind de multi factori pt a ajunge la televizor mai ales ca suntem mai multi adica 3 la 2 televizoare Smile Pupici si multumesc kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Vin 18 Iun 2010, 2:32 pm

salutare fetelor din cauza schimbari orei de difuzare asa de des nu am mai reusit nici eu sa vad filmul le multumesc celor care fac rezumatul asa mai intelegem si noi ce se intampla
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Vin 18 Iun 2010, 5:01 pm

Buna ziua ,ce fac fetele?Eu ziua tot pe fuga!Diseara am sa intru si eu ca e ultimul ep. din primul sezon la Gonuncelen, cel putin asa am inteles.
kiss kiss kiss
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Vin 18 Iun 2010, 5:43 pm

Fetelor am vazut miercuri seara la turci printre picaturi(ca ma uitam de fapt la 1001 de nopti) ultimul episod din acest sezon la Poveste. Ati auzit de legile lui Murphy cred.Una dintre ele e cam asa,,daca ceva merge rau , va merge si mai rau!,,Cam asa e si in acest serial ,din rau in si mai rau, nu se mai termina loviturile pe care le primesc membrii familiei lui Ali Riza!Astept episodul tradus, sper ca ai nostri kanalisti sa ne dea episoadele in continuare, sa nu faca si ei pauza!Sa aveti o sera buna!Pupicei! Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793 Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 19 517793
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum