Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
Urmarind si acest serial am senzatia ca familile au un rol important in viata fetelor chiar daca acestea sunt casatorite.Uneori se baga in treburi care nu ii privesc si care trebuie rezolvate de cei in cauza.
mama fetelor este f.egoista si nu-si vede decat interesul ei sant saraci iar daca una din ele are o situatie mai buna incearca prin toate metodele sa se capatuiasaca si ea in concluzie sa-i fie ei bine indiferent de ceia ce gandesc ceilalti. Uneori calca brutal in viata lor si asta numai din egoism
mama fetelor este f.egoista si nu-si vede decat interesul ei sant saraci iar daca una din ele are o situatie mai buna incearca prin toate metodele sa se capatuiasaca si ea in concluzie sa-i fie ei bine indiferent de ceia ce gandesc ceilalti. Uneori calca brutal in viata lor si asta numai din egoism
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
poze , poze si iar poze
am f multe poze cu actorii din serial, pacataca nu le pot posta pe toate odata ! :)
bijou- membru incepator
Data de inscriere : 02/05/2010
bijou a scris:am f multe poze cu actorii din serial, pacataca nu le pot posta pe toate odata ! :)
Într-un mesaj poţi posta mai multe fotografii .
Am urmarit ep.154 si nu am inteles Necla se casatoreste cu Ali pt.ca ii vad dormind impreuna ea purtandu-se ca stapana casei cand vine in vizita familia cred ca am sarit episodul Puteti sa ma lamurit Acest serial nu l-am vazut de la inceput si cam pe sarite ca mereu au schimbat ora sau ziua de difuzare Multumesc
rodica- vip
buna ziua am uitat de episod aseara oare il urca cineva pe youtube da ca da da-ti si mie adresa Multumesc mult
rodica- vip
Buna seara Rodica! Pe youtube a ridicat inclusiv ep. 154 , ninalina86.Probabil va urca si ep. de duminica, si eu l-am pierdut si acum urmaresc sa vad cand il posteaza.Intra pe ,,ninalina86 s Channel,,.Pupicei! O seara buna!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Buna seara!Nimeni nu se mai uita la ,,Poveste de familie,,?Avem episod nou incepand cu ora 21.Dar avem si filmul lui Cemal Hunal pe Kd.ro, de care eu deabia acum mi-am adus aminte.Poate il inregistreaza cineva si-l urca pe youtube.
elena50- vip
elena50 a scris:Buna seara!Nimeni nu se mai uita la ,,Poveste de familie,,?Avem episod nou incepand cu ora 21.Dar avem si filmul lui Cemal Hunal pe Kd.ro, de care eu deabia acum mi-am adus aminte.Poate il inregistreaza cineva si-l urca pe youtube.
Buna Elena sa ai o zi frumoasa da acum inteleg de ce nu exista interes pentru acest film sunt altele mai bune. Pov de fam mie imi place mi se pare destul de realist si este ancorat in realitatile zile si apoi daca am inceput sa-l urmaresc macar sa-l duc pana la capat Pupici si multumiri
rodica- vip
Buna seara Rodica!Si mie imi place serialul dar din cauza schimbarilor de program a celor de la Kd ro, uit de el si apoi tr. sa astept sa fie urcat pe youtube.Este un serial bun, dar deja e spre sfarsit. Vom vedea ce altceva vor programa kanalistii in locul lui. Poate AVG sau Gonulcelen?(Vise)
elena50- vip
Sa ai o seara buna! Pupicei!
elena50- vip
Necla se casatoreste cu Ali la sf. ep. 153 tr. intro ceremonie restransa. Necla nu e imbracata mireasa.rodica a scris:Am urmarit ep.154 si nu am inteles Necla se casatoreste cu Ali pt.ca ii vad dormind impreuna ea purtandu-se ca stapana casei cand vine in vizita familia cred ca am sarit episodul Puteti sa ma lamurit Acest serial nu l-am vazut de la inceput si cam pe sarite ca mereu au schimbat ora sau ziua de difuzare Multumesc
elena50- vip
Tuturor sarbatoritelor de pe acest portal la multi ani si multa fericire alaturi de cei dragi
rodica- vip
elena50 a scris:Necla se casatoreste cu Ali la sf. ep. 153 tr. intro ceremonie restransa. Necla nu e imbracata mireasa.rodica a scris:Am urmarit ep.154 si nu am inteles Necla se casatoreste cu Ali pt.ca ii vad dormind impreuna ea purtandu-se ca stapana casei cand vine in vizita familia cred ca am sarit episodul Puteti sa ma lamurit Acest serial nu l-am vazut de la inceput si cam pe sarite ca mereu au schimbat ora sau ziua de difuzare Multumesc
Multumesc pentru informatii si scuze dar abia astazi dimineata am citit mesajele tale Pupici
rodica- vip
Buna seara dragele mele!Multumesc pentru urari !Am fost impresionata!Denisa, te-ai intrecut pe tine!Tort, sampanie, urari, clipuri!Foarte frumos!Multumesc inca o data tuturor fetelor de pe forum in numele carora ne-ai adresat noua , Elenelor ,urarile de zi aniversara.Va imbratisez pe toate!Pupicei!
elena50- vip
Sunt una dintre sarbatorite si iti multumesc pentru urari!Sa fii sanatoasa pentru a putea sa te bucuri si tu de cei dragi!Pupicei!rodica a scris:Tuturor sarbatoritelor de pe acest portal la multi ani si multa fericire alaturi de cei dragi
elena50- vip
Bineinteles ca nu am vazut episodul din seara aceasta!Au dat Poveste la ora 17 si apoi au dat o prostioara de film!Nu puteau sa-l dea de la ora 19 cum il dadeau mai inainte? Daca nu se da reluare maine dimineata am incurcat-o!Ninalina86 nu a mai ridicat pe youtube nimic dupa ep. 154.Stie cineva ce nr. a avut ep. de asta seara?Sa-l caut netradus pe youtube,daca nu-l vad maine dimineata.
elena50- vip
O seara buna in continuare!
elena50- vip
Buna dimineata!Sa aveti o zi minunata si o saptamana la fel!Am reusit sa vad ep. azi dimineata.Pupicei!
elena50- vip
Elena scuze pe acest portal intru mai rar si citesc cu intarziere ceia ce scrii tu celelalte doamne. Duminica am impresia ca a fost episodul 157
Nu am intele de ce fac cei de la KanalD asa cotomedii dar problema lor
Nu am intele de ce fac cei de la KanalD asa cotomedii dar problema lor
Ultima editare efectuata de catre rodica in Mier 26 Mai 2010, 9:33 pm, editata de 1 ori
rodica- vip
Buna seara!Avem episod la turci.
elena50- vip
Merci Elena dar o sa-l vas maine ca acum ma retrag puti ca am de rezolvat niste treburi
rodica- vip
Tahsin sta suparat, plange si bea rachie!Acum nu inteleg, plange ca are mustrari de constiinta pentru ce a facut sau plange de dorul cantaretei?
elena50- vip
Noapte buna!Pupicei!rodica a scris:Merci Elena dar o sa-l vas maine ca acum ma retrag puti ca am de rezolvat niste treburi
elena50- vip
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum