Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
buna!IRIS a scris:
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Neatza, fetelor !!
DEA , foarte frumoase pozele......imi pare tare rau ca moare Cem , mie-mi place foarte mult si actorul si personajul...
DEA , foarte frumoase pozele......imi pare tare rau ca moare Cem , mie-mi place foarte mult si actorul si personajul...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
buna dimineata!
Ferhunde e de groaza dupa ce ca Mithat isi cerea scuze(eu zic ca degeaba isi cerea ca el doar a spus adevarul)ea nu , ca nu poate sa-i accepte scuzele,offf ce femeie afurisita, il iubeste pe Sevket inca nu l-a uitat , sufera razbunandu-se pe el, stiti cum e de la iubire la ura este doar un pas.
rezumatul asta e din ep urmator
Leyla este din nou în uşa casei părinteşti şi îi mai cere o şansă lui Ali Riza.
Leyla va fi primită în casă însă Ali Riza nu a iertat-o încă. În ziua în care Oguz va afla că nu va mai fi suspectat de crimă va afla şi că Leyla a plecat de acasă. Ceyda va vrea să îi facă un joc lui Oguz mergând la Yaman iar Ferhunde va fi martoră la această întâlnire. Întoarcerea lui Leyla acasă va influenţa întreagă familie. Leyla însă la scurt timp îşi va da seama că a greşit întorcăndu-se acasă şi va hotărâ să plece.
Ferhunde e de groaza dupa ce ca Mithat isi cerea scuze(eu zic ca degeaba isi cerea ca el doar a spus adevarul)ea nu , ca nu poate sa-i accepte scuzele,offf ce femeie afurisita, il iubeste pe Sevket inca nu l-a uitat , sufera razbunandu-se pe el, stiti cum e de la iubire la ura este doar un pas.
rezumatul asta e din ep urmator
Leyla este din nou în uşa casei părinteşti şi îi mai cere o şansă lui Ali Riza.
Leyla va fi primită în casă însă Ali Riza nu a iertat-o încă. În ziua în care Oguz va afla că nu va mai fi suspectat de crimă va afla şi că Leyla a plecat de acasă. Ceyda va vrea să îi facă un joc lui Oguz mergând la Yaman iar Ferhunde va fi martoră la această întâlnire. Întoarcerea lui Leyla acasă va influenţa întreagă familie. Leyla însă la scurt timp îşi va da seama că a greşit întorcăndu-se acasă şi va hotărâ să plece.
tubafan- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
buna fetelor!!cine isi doreste o soacra ca a lui Fikret????
cred ca daca as fi avut-o de soacra as fi ajuns demult la nebuni.....femeia asta e de groaza...ce am ras aseara la faza cu foarfecele si cutitul....saraca fikret cand a tipat babetele s-a speriat de era sa faca avort spontan :P
cred ca daca as fi avut-o de soacra as fi ajuns demult la nebuni.....femeia asta e de groaza...ce am ras aseara la faza cu foarfecele si cutitul....saraca fikret cand a tipat babetele s-a speriat de era sa faca avort spontan :P
dea05- vip
dea05 a scris:buna fetelor!!cine isi doreste o soacra ca a lui Fikret????
buna,da e de coma baba... :lol: si eu mor de ras cand spune ceva sau face unele figuri....e haioasa rau,dar si s-o ai pe cap toata ziua...brrrrr.....cred ca i-as da numai romergan sa doarma incontinuu.... :lol:
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
vai ce rau imi pare ca moare cem.... mai este mult pana la ep cand moare?de ce oare il scoate din film?o avea alt contract?
emine- membru senior
si de leyla imi este mila,dar nu cred ca a facut bine ca s-a intors acasa,eu una nu ma intorceam.....de...mandria....,iar ferhunde este de groaza il face pe mihat de comanda,pana si mama ei isi da seama ca-si bate joc de omul ala,offf.....
emine- membru senior
va pup!!!!!! pa pa
emine- membru senior
buna! se intoarce tocmai cand nu trebuie ..se gaseste vinovatul ..iar oguz scapa...emine a scris:si de leyla imi este mila,dar nu cred ca a facut bine ca s-a intors acasa,eu una nu ma intorceam.....de...mandria....,iar ferhunde este de groaza il face pe mihat de comanda,pana si mama ei isi da seama ca-si bate joc de omul ala,offf.....
m-am uitat la promo de sapt viitoare necla ii cere explicatii lui ali riza de a primit-o pe leyla acasa, se pare ca a uitat ca si ea a facut o mare prostie la viata ei si a fost iertata ..
dea05- vip
emine a scris:vai ce rau imi pare ca moare cem.... mai este mult pana la ep cand moare?de ce oare il scoate din film?o avea alt contract?
la sfarsitul ep 126 vad ca moare...nu stiu daca numerotarea este la fel si la noi
dea05- vip
Ce ziceti?murat a jucat impreuna cu actorul care il interpreteaza pe Ali Riza. Mi se pare ca era tatal lui murat in film.
Si barbatul lui Fiket a jucat cu tuba dar foarte putin intr-un film in acela in care la sfarsit o impusca taica'su
tubafan- membru activ
ce repede a schimbat si actorul...oare asta de ce nu o mai fi jucat in continuare?..este mai frumos decat celalalt...
dea05- vip
astia pana la urma mai sunt impreuna?
dea05- vip
Buna dimineata!
tubafan- membru activ
tubafan- membru activ
dea05 a scris:
astia pana la urma mai sunt impreuna?
buna,eu stiu ca sunt inca impreuna si chiar se gandesc sa se casatoreasca,mie imi place de ozcan denis l-am vazut in filmul havin,nu e rau ca actor dar nu-mi place cum canta(este si cantaret),are o voce cam subtire si nici cantecele nu-mi plac ,sunt asa de jale.... :P
emine- membru senior
emine- membru senior
NOAPTE BUNA!
dea05- vip
emine- membru senior
emine- membru senior
...dragelor !!! Frumoase pozeeee... Multumesc !!!
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum