Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 4 din 43
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
eii fetelor in seara asta avem episod sant tare curioasa ce ii raspunde ali riza lui necla cand pleaca dupa el pe strada
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
abia astept sa vad ce mai face nebuna de baba azi
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:abia astept sa vad ce mai face nebuna de baba azi
buna seara,baba e f haioasa,ai vazut cum manca inghetata? :lol: dar actrita joaca fff bine si are si niste replici sau face niste figuri .....mor de ras :lol:
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
uf cat am asteptat replica lui ali riza cand sa dus necla dupa el dar acea replica a fost data din priviri, saracul ce ce intampla in sufletul lui chiar mie mila de el, a fost haioasa faza cand a plecat fikret la spital cu toata ceata dupa ea
lucyana- membru senior
scuze cred ca am uitat sa va salut
buna seara
buna seara
lucyana- membru senior
lucyana a scris:uf cat am asteptat replica lui ali riza cand sa dus necla dupa el dar acea replica a fost data din priviri, saracul ce ce intampla in sufletul lui chiar mie mila de el, a fost haioasa faza cand a plecat fikret la spital cu toata ceata dupa ea
buna,da au fost tare haiosi,tot familionul la dr,dar baba e super tare :lol: ,si mie imi este mila de ali riza,dar si de leyla,in fond ce a facut,s-a dus la barbatul pe care il iubea,iar necla este cam egoista si rea cu leyla,totusi e sora ei
emine- membru senior
sant curioasa daca moare cem ce va face familia lui daca o va respinge pe necla atunci si ea se va intoarce acasa , dar si de leyla mie mila ai vazut ce figura avea cand a vazut ca au fost prinsi criminali saracaemine a scris:lucyana a scris:uf cat am asteptat replica lui ali riza cand sa dus necla dupa el dar acea replica a fost data din priviri, saracul ce ce intampla in sufletul lui chiar mie mila de el, a fost haioasa faza cand a plecat fikret la spital cu toata ceata dupa ea
buna,da au fost tare haiosi,tot familionul la dr,dar baba e super tare :lol: ,si mie imi este mila de ali riza,dar si de leyla,in fond ce a facut,s-a dus la barbatul pe care il iubea,iar necla este cam egoista si rea cu leyla,totusi e sora ei
lucyana- membru senior
poze din serialul cand moare Cem....
emine- membru senior
dar aici este viu si frumos....a fost si foto model....eeeee....
emine- membru senior
lucyana a scris:sant curioasa daca moare cem ce va face familia lui daca o va respinge pe necla atunci si ea se va intoarce acasa , dar si de leyla mie mila ai vazut ce figura avea cand a vazut ca au fost prinsi criminali saracaemine a scris:lucyana a scris:uf cat am asteptat replica lui ali riza cand sa dus necla dupa el dar acea replica a fost data din priviri, saracul ce ce intampla in sufletul lui chiar mie mila de el, a fost haioasa faza cand a plecat fikret la spital cu toata ceata dupa ea
da,nu stiu daca or s-o mai accepte,dar poate totusi nu o s-o dea afara din casa,iar leyla am inteles ca pana la urma se intoarce la oguz si cred ca bine face,decat sa stea acasa la parinti si sa se simta ca o straina,eu una nu m-as fi intors acasa,dar...
emine- membru senior
emine- membru senior
sa sti ca mie imi place de ei doi(leyla si oguz)mi-ar placea sa se intoarca la el dar numai sa nu il vrea si necla acum ca cem a muritemine a scris:lucyana a scris:sant curioasa daca moare cem ce va face familia lui daca o va respinge pe necla atunci si ea se va intoarce acasa , dar si de leyla mie mila ai vazut ce figura avea cand a vazut ca au fost prinsi criminali saracaemine a scris:lucyana a scris:uf cat am asteptat replica lui ali riza cand sa dus necla dupa el dar acea replica a fost data din priviri, saracul ce ce intampla in sufletul lui chiar mie mila de el, a fost haioasa faza cand a plecat fikret la spital cu toata ceata dupa ea
da,nu stiu daca or s-o mai accepte,dar poate totusi nu o s-o dea afara din casa,iar leyla am inteles ca pana la urma se intoarce la oguz si cred ca bine face,decat sa stea acasa la parinti si sa se simta ca o straina,eu una nu m-as fi intors acasa,dar...
lucyana- membru senior
buna,da si mie imi place de ei doi si as vrea sa ramana impreuna, iar necla ar fi nesimtita rau daca s-ar baga peste ei dupa moartea lui cem,dar cred ca nu o s-o faca
emine- membru senior
buna seara.Eu din cate am inteles Cem moare din cauza lui Ferhunde si Ceyda
vivi- vip
buna seara oare de ce nu ma mira faptul ca Ferhunde este implicata intr-o fapta rea, cred ca ei nu ii place linistea,unde este un scandal hop si ea,sant chiar curioasa ce se va intampla in continuare dar cu un singur ep pe saptamna parca nu mai am rabdarevivi a scris:buna seara.Eu din cate am inteles Cem moare din cauza lui Ferhunde si Ceyda
lucyana- membru senior
eu sper sa nu se intoarca Sevket la ealucyana a scris:buna seara oare de ce nu ma mira faptul ca Ferhunde este implicata intr-o fapta rea, cred ca ei nu ii place linistea,unde este un scandal hop si ea,sant chiar curioasa ce se va intampla in continuare dar cu un singur ep pe saptamna parca nu mai am rabdarevivi a scris:buna seara.Eu din cate am inteles Cem moare din cauza lui Ferhunde si Ceyda
vivi- vip
[quote="vivi"]
eu sper sa nu se intoarca Sevket la ea pai daca se intoarce la ea este un mare prost la cate ia facut merita sa ramana singura la cat rau a facut creda ca sevket va ramana cu sedef sau poate asa as vrea eulucyana a scris:buna seara oare de ce nu ma mira faptul ca Ferhunde este implicata intr-o fapta rea, cred ca ei nu ii place linistea,unde este un scandal hop si ea,sant chiar curioasa ce se va intampla in continuare dar cu un singur ep pe saptamna parca nu mai am rabdarevivi a scris:buna seara.Eu din cate am inteles Cem moare din cauza lui Ferhunde si Ceyda
lucyana- membru senior
si eu as vrea dar cred ca Ferhunde o sa le faca viata imposibila
vivi- vip
ar putea sa dea si astia de la Kd mai multe ep pe sapt sa nu ne mai tina in suspans
lucyana- membru senior
lucyana a scris:pai daca se intoarce la ea este un mare prost la cate ia facutvivi a scris:eu sper sa nu se intoarca Sevket la ealucyana a scris:buna seara oare de ce nu ma mira faptul ca Ferhunde este implicata intr-o fapta rea, cred ca ei nu ii place linistea,unde este un scandal hop si ea,sant chiar curioasa ce se va intampla in continuare dar cu un singur ep pe saptamna parca nu mai am rabdarevivi a scris:buna seara.Eu din cate am inteles Cem moare din cauza lui Ferhunde si Ceyda
merita sa ramana singura la cat rau a facut
creda ca sevket va ramana cu sedef sau poate asa as vrea eu
buna,nici eu nu cred ca se intoarce sevket la ea,desi ea cred c a-l mai iubeste,el nu stiu ,dar cred ca nu,poate el vrea sa se razbune int-un fel pe ea si poate doar danduii impresia ca mai tine la ea poate sa-si duca planul pana la capat....nu stiu,dar sper sa nu faca greseala sa fie cu ea iar,ca atunci chiar ca-si merita soarta....
emine- membru senior
emine- membru senior
la fel si tie sant foarte frumoase imaginile asteaemine a scris:
lucyana- membru senior
heloo este cineva pe aici sau va pregatiti de un nou episod
fetelor va doresc vizionare placuta din pacate nu mai pot intra dupa film ne auzim maine sant franta de oboseala
va pup va doresc noapte buna
fetelor va doresc vizionare placuta din pacate nu mai pot intra dupa film ne auzim maine sant franta de oboseala
va pup va doresc noapte buna
lucyana- membru senior
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Pagina 4 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum