1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
O zi pe placul tau Luana!
Sper sa ne intalnim mai pe seara, eu de maine sunt in concediu !!!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Buna seara!
Gatesc, dar am intrat macar sa te salut.
Nu ai aflat cand incepe serialul nostru??? Si pe ce canal???
Oare la Kd ro mai dau ceva nou???Cred ca mai au din cele incepute deja, dar m-as bucura ca in loc de emisiuni de doi lei cum au bagat serile, sa dea un serial ca lumea.
Va incepe probabil sezon nou la noi cu "Sotia perfecta", altceva nu vad ce as mai putea urmari...
Ma tem ca nu voi avea cu ca sa ma relaxez serile.
Gatesc, dar am intrat macar sa te salut.
Nu ai aflat cand incepe serialul nostru??? Si pe ce canal???
Oare la Kd ro mai dau ceva nou???Cred ca mai au din cele incepute deja, dar m-as bucura ca in loc de emisiuni de doi lei cum au bagat serile, sa dea un serial ca lumea.
Va incepe probabil sezon nou la noi cu "Sotia perfecta", altceva nu vad ce as mai putea urmari...
Ma tem ca nu voi avea cu ca sa ma relaxez serile.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Concediu placut!elena50 a scris:O zi pe placul tau Luana!
Si nu mai mergi la pescuit???Vei sta acasa???
Plec acum s-o fac pe bucatareasa.
Seara frumoasa!
Luana- vip
Buna seara!
Luana nu am aflat cand va incepe sezonul doi al serialului nostru, am citit pe forumul bulgar ca va fi undeva la sf lui sept. sau inc. lunii oct.La un moment dat scriau gazetele turcesti ca producatorii serialului au ajuns la o intelegere privitor la pretul pe care sa-l dea ShowTv pe serial, apoi la inceputul lunii august iar scriau ca serialul va fi difuzat de TNT tv.Nu mai stiu ca sa cred! Asteptam. Rabdare si tutun , vb. romanului!
Ce fac daca intru in concediu?.Pai merg la tara cateva zile ca mai am de adunat de prin gradina si de facut ce-mi mai trebuie. Si la tara avem garla si lac, deci si acolo merg la pescuit!
Cei de la Kdro au bagat luni si marti seara un serial care va tine cred un an si jumatate . Pentru ca actorul din rolul principal imi displace -e balos -vb. Iulianei, nu ma uit la serial.Voi urmari Muhtesem , Fatmagul si voi incerca sa privesc si la serialul in care joaca Erkan Petekkaya-Oyle bir gecer zaman ki?
Am aflat in mare tema serialului si vreau sa-l privesc.Apoi pe Kdtr. va incepe un serial cu Kivanc iar Onur Saylak va juca intrun nou serial cu Nurghiuloaia.Cansel joaca cu actrita din Poveste de familie,Necla, de fapt se numeste Fahriye Evcen intrun nou serial "Spring false".
Deci am la ce privi, de ar fi sa privesc numai la turci dar mai sunt filme bune si la noi pe Tvr1 , 2, Diva(Sotia perfecta am urmarit dar nu toate episoadele )
Am sa intru pe forumuri sa vad daca mai gasesc ceva nou , apoi ma retrag .
Noapte buna Luana!
Pe maine!
Luana nu am aflat cand va incepe sezonul doi al serialului nostru, am citit pe forumul bulgar ca va fi undeva la sf lui sept. sau inc. lunii oct.La un moment dat scriau gazetele turcesti ca producatorii serialului au ajuns la o intelegere privitor la pretul pe care sa-l dea ShowTv pe serial, apoi la inceputul lunii august iar scriau ca serialul va fi difuzat de TNT tv.Nu mai stiu ca sa cred! Asteptam. Rabdare si tutun , vb. romanului!
Ce fac daca intru in concediu?.Pai merg la tara cateva zile ca mai am de adunat de prin gradina si de facut ce-mi mai trebuie. Si la tara avem garla si lac, deci si acolo merg la pescuit!
Cei de la Kdro au bagat luni si marti seara un serial care va tine cred un an si jumatate . Pentru ca actorul din rolul principal imi displace -e balos -vb. Iulianei, nu ma uit la serial.Voi urmari Muhtesem , Fatmagul si voi incerca sa privesc si la serialul in care joaca Erkan Petekkaya-Oyle bir gecer zaman ki?
Am aflat in mare tema serialului si vreau sa-l privesc.Apoi pe Kdtr. va incepe un serial cu Kivanc iar Onur Saylak va juca intrun nou serial cu Nurghiuloaia.Cansel joaca cu actrita din Poveste de familie,Necla, de fapt se numeste Fahriye Evcen intrun nou serial "Spring false".
Deci am la ce privi, de ar fi sa privesc numai la turci dar mai sunt filme bune si la noi pe Tvr1 , 2, Diva(Sotia perfecta am urmarit dar nu toate episoadele )
Am sa intru pe forumuri sa vad daca mai gasesc ceva nou , apoi ma retrag .
Noapte buna Luana!
Pe maine!
elena50- vip
Kanuni Sultan Süleyman'a" Yemek Yapıyor
Mehmet Ay - Son zamanların en çok reyting alan dizilerinden, Kanuni Sultan Süleyman döneminin canlandırıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yemekleri Edirneli aşçı tarafından hazırlanıyor.
http://www.sondakika.com/haber-kanuni-sultan-suleyman-a-yemek-yapiyor-2951337/
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.sondakika.com/haber-kanuni-sultan-suleyman-a-yemek-yapiyor-2951337/&ei=v4dWTvaPHI774QTErpibDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCQQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dkanuni%2Bsultan%2Bsuleyman%2527a%2Byemek%2Byapiyor%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D6Sz%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
Nu prea am inteles cu nenea goagal -vor gati miel in stil traditional si vor filma cum se gateste(ca pe vremea lui Suleyman)?
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Inainte de a inchide PC-ul am mai dat o raita.
Eu la filmul cu Nurgul nu ma pot uita. Imi displace profund actrita asta. Imi pare rau de Onur, el mi-e drag. Acum cu atat mai mult, dar Nurgul m-a facut sa renunt si la AVC, asa ca nu ma voi sacrifica acum.
la Fatmagul nu ma uit pt ca nu-mi place Beren, iar la filmul de seara de la noi imi displace actorul principal. Nu stiu daca e balos, dar cheleste si mi se pare cam batran pt rol.
M-as uita la filmul cu Erkan, dar e prea complicat fara traducere, asa ca voi sta in bancuta mea.
Ramane MY pana gasesc ceva mai bun. Nici dupa Kivanc nu ma omor, iar Fahrie mi se pare sloi de gheata. Am vazut-o in primele sezoane de la Poveste si nu m-a impresionat.
Gata ies. Ma doare spatele, dar sunt multumita. Am terminat materialul pt proiect. Maine ma voi consulta cu niste colege si ....mai vedem.
Noapte linistita iti urez!
Eu la filmul cu Nurgul nu ma pot uita. Imi displace profund actrita asta. Imi pare rau de Onur, el mi-e drag. Acum cu atat mai mult, dar Nurgul m-a facut sa renunt si la AVC, asa ca nu ma voi sacrifica acum.
la Fatmagul nu ma uit pt ca nu-mi place Beren, iar la filmul de seara de la noi imi displace actorul principal. Nu stiu daca e balos, dar cheleste si mi se pare cam batran pt rol.
M-as uita la filmul cu Erkan, dar e prea complicat fara traducere, asa ca voi sta in bancuta mea.
Ramane MY pana gasesc ceva mai bun. Nici dupa Kivanc nu ma omor, iar Fahrie mi se pare sloi de gheata. Am vazut-o in primele sezoane de la Poveste si nu m-a impresionat.
Gata ies. Ma doare spatele, dar sunt multumita. Am terminat materialul pt proiect. Maine ma voi consulta cu niste colege si ....mai vedem.
Noapte linistita iti urez!
Luana- vip
Buna dimineata Luana , buna dimineata forum!
Draga mea m-am binedispus de dimineata! Eu ma consider o carcotasa din fire si la varsta asta cu atat mai mult.Sper sa nu te superi dar in privinta asta semanam!
Imi place ca esti selectiva si o fina observatoare!
Acum de fapt am intrat sa aduc o cafea pentru tine, Deea si cine mai intra oe topic !
Draga mea m-am binedispus de dimineata! Eu ma consider o carcotasa din fire si la varsta asta cu atat mai mult.Sper sa nu te superi dar in privinta asta semanam!
Acum de fapt am intrat sa aduc o cafea pentru tine, Deea si cine mai intra oe topic !
elena50- vip
Deci ai terminat proiectul! Felicitari!
Sper ca in continuare totul sa iasa bine!
O zi buna iti doresc!
Sper ca in continuare totul sa iasa bine!
O zi buna iti doresc!
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
[center]
Şi un alt personaj nou în serial: Ayse (fiica adoptata de Mahidevran am înţeles)
Şi un alt personaj nou în serial: Ayse (fiica adoptata de Mahidevran am înţeles)
elena50- vip
Buna dimineata Elena!
Am terminat, dar voi mai umbla inca la imbunatatatiri si modificare pana in ziua in care-l predau, parca vad!
Am intarziat azi. S-a terminat Anatomia lui Grey la 1,30 ( a fost o emisiune sportiva inainte) si apoi nu mai puteam dormi. La 2 am deschis TV din nou si am umblat aiurea, m-am uitat la "mancaruri ciudate" unde un tip mescteca viermi de copac in Thailanda, apoi alte ciudatenii si m-am culcat aproape cand trebuia sa ma trezesc.
Sa aveti o zi reusita. Nici nu m-am uitat daca este cafea pusa, dar eu pun, doua cafelute nu strica.
Am terminat, dar voi mai umbla inca la imbunatatatiri si modificare pana in ziua in care-l predau, parca vad!
Am intarziat azi. S-a terminat Anatomia lui Grey la 1,30 ( a fost o emisiune sportiva inainte) si apoi nu mai puteam dormi. La 2 am deschis TV din nou si am umblat aiurea, m-am uitat la "mancaruri ciudate" unde un tip mescteca viermi de copac in Thailanda, apoi alte ciudatenii si m-am culcat aproape cand trebuia sa ma trezesc.
Sa aveti o zi reusita. Nici nu m-am uitat daca este cafea pusa, dar eu pun, doua cafelute nu strica.
Luana- vip
elena50 a scris:Buna dimineata Luana , buna dimineata forum!
Nu dadusenm pagina inapoi, dar eram sigura ca ai pus sui tu cafea.
Nu-i nimic, mie imi trebuie 5 ca sa ma dezmeticesc. Cred ca renunt la " Anatomie". Au inceput sa bage discutii lungi (si inutile dupa parerea mea pe teme de fotbal) inainte de cele doua episoade, asa ca incepe la 24 in loc de 23 si sunt si zapaciti operatotorii, astfel ca marti parca au sarit un episod. Era ultimul din serie si eu care le-am mai vazut de doua ori, nu ma pot insela. Am verificat dimineata pe net si fireste ca aveam dreptate.
Si eu sunt carcotasa, reconosc cu mana pe inima, dar probabil nu au avut ceva mai bun de pus sau pur si simplu turcilor le plac si cei care noua nu ne spun nimic ( a se vedea Mery cea cu parul rosu...)
Gata plec sa ma pregatesc pt plecare.
Spor la pescut daca pleci azi si concediu placut!
Luana- vip
elena50- vip
Buna seara Luana!
Am o veste buna!!!
Serialul va incepe pe 14 septembrie!
Sper sa nu fie pacaleala!
Am o veste buna!!!
elena50- vip
http://televizyongazetesi.com/Page/Gallery/Detail.aspx?PGID=1974&PGPID=14096&Play=False&Interval=3000
elena50- vip
Noapte linistita, somn usor !
elena50- vip
Buna dimineataaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!elena50 a scris:Buna seara Luana!
Am o veste buna!!!
Vai, chiar ca este o veste buna. Si tot pe Show TV???
Multumesc!
O urare de zi reusita si o cafea pt tine (si poate Deea, ca altcineva nu mai calca pe la noi):
PS TI-am "IMPRUMUTAT pisica de aseara, cea alba. Poate ti-o retrimit vreodata!
Asta npoapte am visat ca ma tot plimbam cu motanul meu in brate, cred ca de aici mi s-a tras visul, desi abia acum am vazut poza!
Glumesc!
Luana- vip
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://bloggersbase.net/bloggerlar/elle-style-awards-2011-adaylar-ve-surprizler/&ei=kBpZTtb4PMH34QS3k6WsBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBwQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Delle%2Bstile%2Bawards%2B2011%2Badaylar%2Bve%2Bsurprizler%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DULh%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
http://bloggersbase.net/bloggerlar/elle-style-awards-2011-adaylar-ve-surprizler/
Sper sa nu ma traga de urechi Deea!
Daca as putea vota i-as da vot lui Nebahat!
elena50- vip
Luana buna seara!
Am intrat sa te salut si plec in cautare de noutati.
O seara buna in continuare!
Am intrat sa te salut si plec in cautare de noutati.
O seara buna in continuare!
elena50- vip
elena50- vip
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Pagina 25 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum