1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Favorit Okano aflat de pe Internet despre incident cu el şi au intrat în panică. Aşa cum a căutat. El ia spus ca a fost ok. A comentat: "exagera lucrurile aşa cum nu cred că aceste persoane au favorite rude Veţi primi un atac de cord.."
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
elena50- vip
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Ce se va întâmpla în seria 25:
Shehzade Baiazid se va naste foarte dificil, Suleiman vor fi supăraţi, Hyurrem va deveni mai puternic; Mahidevran vrea să se sinucidă; Sadik va plăti pentru faptele sale cu viaţa lui, Leul va muri de Gyulshah vinovăţie poate ieşi ; Suleiman va intra în cameră imediat, atunci când a încercat Mahidevran să se sinucidă.
Aici sunt cuvintele lui Ibrahim din promo.
Eu conduc acest imperiu puternic.
Dacă am comandat ceva care urmează să fie făcut, el a devenit.
Pentru mine este toată puterea, toată puterea, toate justiţie, toate guvernele.
Totul este axat pe mine. În mâinile mele.
Şi război şi pace, şi la Trezorerie.
Totul este în mâinile mele!
Episod 25 va fi difuzat pe Show TV pe 09/14/2011 de la 20:00.
Shehzade Baiazid se va naste foarte dificil, Suleiman vor fi supăraţi, Hyurrem va deveni mai puternic; Mahidevran vrea să se sinucidă; Sadik va plăti pentru faptele sale cu viaţa lui, Leul va muri de Gyulshah vinovăţie poate ieşi ; Suleiman va intra în cameră imediat, atunci când a încercat Mahidevran să se sinucidă.
Aici sunt cuvintele lui Ibrahim din promo.
Eu conduc acest imperiu puternic.
Dacă am comandat ceva care urmează să fie făcut, el a devenit.
Pentru mine este toată puterea, toată puterea, toate justiţie, toate guvernele.
Totul este axat pe mine. În mâinile mele.
Şi război şi pace, şi la Trezorerie.
Totul este în mâinile mele!
Episod 25 va fi difuzat pe Show TV pe 09/14/2011 de la 20:00.
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Sam 27 Aug 2011, 9:06 pm, editata de 2 ori
elena50- vip
Am admirat la Meriem indeosebi pozitia mainilor
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Sam 27 Aug 2011, 9:02 pm, editata de 2 ori
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Sam 27 Aug 2011, 9:16 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
500 BiN DOLARA MOHAÇ SEFERi
'Muhteşem Yüzyıl’ın yeni sezonunda ekrana gelecek Mohaç Seferi çekimleri için rekor bir prodüksiyona imza atıldı.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/08/27/HaberDetay/1431824/500-bin-dolara-mohac-seferi
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/08/27/HaberDetay/1431824/500-bin-dolara-mohac-seferi&ei=sDNZTujVKKeQ4gS9qsisBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CEgQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3D500%2Bbin%2Bdolara%2Bmohac%2Bseferi%2BCadde%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DXg3%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Sam 27 Aug 2011, 10:06 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
elena50- vip
Luanaaa!
Esti bine?
Cand nu apari ma gandesc sa nu ai probleme de sanatate...
Dupa cum ai citit cred deja, serialul va fi difuzat tot pe Show Tv.
Noapte buna, vise placute!
Esti bine?
Cand nu apari ma gandesc sa nu ai probleme de sanatate...
Dupa cum ai citit cred deja, serialul va fi difuzat tot pe Show Tv.
Noapte buna, vise placute!
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Dum 28 Aug 2011, 3:12 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
Buna dimineata Elena!
Nu-ti face griji! Probleme de sanatate am continuu, la capitolul acesta nu stau prea bine, dar nu am scris nimic pt ca nu era nimeni prin preajma si ma gandeam ca ai plecat la gradina si acolo ai spus ca nu ai net.
Cand intru la "seriale tr" si vad ca apare numele meu (la Muhtesem si la Beyaz gelincik, in alte parti nu intru), plec. Inseamna ca nu am cui raspunde, cu cine vorbi, etc....
Imi place ca fetele iubesc serialul acesta si fac mereu poze noi. E dragut Okan si imbatranit.
Acolo la cheltuieli nu prea am inteles tot ce a costat bani...sunt vreo doua lucruri care nu stiu ce inseamna, dar daca ii costa mult, ma tem ca vom avea si reclame cu carul. Vom vedea scene de lupta, deci.
Sa ai o duminica plina de culoare si relaxare!
O cafea pt cand te trezesti, o tin calda:
Nu-ti face griji! Probleme de sanatate am continuu, la capitolul acesta nu stau prea bine, dar nu am scris nimic pt ca nu era nimeni prin preajma si ma gandeam ca ai plecat la gradina si acolo ai spus ca nu ai net.
Cand intru la "seriale tr" si vad ca apare numele meu (la Muhtesem si la Beyaz gelincik, in alte parti nu intru), plec. Inseamna ca nu am cui raspunde, cu cine vorbi, etc....
Imi place ca fetele iubesc serialul acesta si fac mereu poze noi. E dragut Okan si imbatranit.
Acolo la cheltuieli nu prea am inteles tot ce a costat bani...sunt vreo doua lucruri care nu stiu ce inseamna, dar daca ii costa mult, ma tem ca vom avea si reclame cu carul. Vom vedea scene de lupta, deci.
Sa ai o duminica plina de culoare si relaxare!
O cafea pt cand te trezesti, o tin calda:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Elena, am o rugaminte la tine: cand pui poze cu unii mai noi, spune-mi in doua cuvinte si cine sunt, ca-mi sparga capul chinuindu-ma sa-mi dau seama cine sunt si ce e cu ei..
De ex. cine sunt cei doi de pe coperta revistei "Marie Claire"???
Selma este tare distinsa, imi place tare mult ca model. Are o tinuta deosebita, ca si Tuba. Au aer de printese, indiferent cu ce se imbraca. In film este mai stearsa uneori, dar ca model e minunata!
Multumesc pt noutati!
De ex. cine sunt cei doi de pe coperta revistei "Marie Claire"???
Selma este tare distinsa, imi place tare mult ca model. Are o tinuta deosebita, ca si Tuba. Au aer de printese, indiferent cu ce se imbraca. In film este mai stearsa uneori, dar ca model e minunata!
Multumesc pt noutati!
Luana- vip
Luana buna ziua!
Azi nu am plecat nicaieri, mi-am terminat treaba in bucatarie si acum sunt libera!
Multumesc pentru cafeluta, ar fi a doua, merge, pot sa beau doua cafele micute, de la a treia patesc precum Deea.
Draga mea pentru ca eu deja cunosc actorii noi care vor intra in serial in sezonul doi ,consider ca toata lumea ii cunoaste(ceea ce vad ca e gresit),asa ca de acum voi incerca sa te lamuresc, ca sa nu te uiti la poze si sa nu stii pe cine admiri. Actorul de pe coperta revistei este Burak Ozcivit care va juca rolul unui vestit luptator care a trait in timpul domniei lui Suleyman.
Mai in spate am postat cateva cuvinte despre el:
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/08/11/HaberDetay/1425105/_CET__NiRE_MALKOCOGLU_NiRE_&ei=od9ETv2vAYbsOcLcwdwD&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDAQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DCET%2527NIRE%2BMALKOCOGLU%2BNIRE%253F%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DkQ8%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
"Actori din seria "Mici secrete - Kucuk sirlar", s-au adunat ieri la cină de adio. Burak Özçivit a apărut cu o noua imagine. El a spus că a inceput pregătirea pentru participarea la "secolul magnific."
"Burak va juca rolul de Malkochoglu, personaj istoric, un războinic, renumit pentru faptele sale marţiale în timpul domniei sultanului Suleiman. Deci, în Turcia Malkochoglu nume este sinonim cu puterea, curajul, abilitati de lupta si, prin urmare, a devenit un erou legendar.(google)"
Am fost si eu prima data indusa in eroare de o postare pe forumul bulgar in care se scria ca va fi ginerele lui Suleyman, sotul lui Mihrimah , se va numi Rustem Pasa dar fetele au rectificat,si am corectet si eu .Va juca rolul lui Malkochoglu.
Azi nu am plecat nicaieri, mi-am terminat treaba in bucatarie si acum sunt libera!
Multumesc pentru cafeluta, ar fi a doua, merge, pot sa beau doua cafele micute, de la a treia patesc precum Deea.
Draga mea pentru ca eu deja cunosc actorii noi care vor intra in serial in sezonul doi ,consider ca toata lumea ii cunoaste(ceea ce vad ca e gresit),asa ca de acum voi incerca sa te lamuresc, ca sa nu te uiti la poze si sa nu stii pe cine admiri. Actorul de pe coperta revistei este Burak Ozcivit care va juca rolul unui vestit luptator care a trait in timpul domniei lui Suleyman.
Mai in spate am postat cateva cuvinte despre el:
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/08/11/HaberDetay/1425105/_CET__NiRE_MALKOCOGLU_NiRE_&ei=od9ETv2vAYbsOcLcwdwD&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDAQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DCET%2527NIRE%2BMALKOCOGLU%2BNIRE%253F%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DkQ8%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
"Actori din seria "Mici secrete - Kucuk sirlar", s-au adunat ieri la cină de adio. Burak Özçivit a apărut cu o noua imagine. El a spus că a inceput pregătirea pentru participarea la "secolul magnific."
"Burak va juca rolul de Malkochoglu, personaj istoric, un războinic, renumit pentru faptele sale marţiale în timpul domniei sultanului Suleiman. Deci, în Turcia Malkochoglu nume este sinonim cu puterea, curajul, abilitati de lupta si, prin urmare, a devenit un erou legendar.(google)"
Am fost si eu prima data indusa in eroare de o postare pe forumul bulgar in care se scria ca va fi ginerele lui Suleyman, sotul lui Mihrimah , se va numi Rustem Pasa dar fetele au rectificat,si am corectet si eu .Va juca rolul lui Malkochoglu.
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Dum 28 Aug 2011, 3:14 pm, editata de 1 ori
elena50- vip
O duminica frumoasa!
elena50- vip
Oh, multumesc!
Eu citesc constiincios toate mesajele si ma uit la toate pozele, asa ca la aceasta poza imi amintesc ca am mai privit, dar nu l-am recunoscut. Pana nu-l vad in film, imi pare rau dar nu-l voi retine, nici macar ca figura (ca numele personajului il uit repede dupa ce se termina filmul), iar al actorilor nu ma chinui sa-l retin, decat daca il gasesc bun spre f. bun. Memorie vizuala am , chiar f. buna. Dar la actori se schimba mereu tinuta, pieptanatura, barba (la tr), asa ca trebuie sa-l fi vazut in film ca sa-l retin.
Sper sa fie si bun, nu doar o mutrita frumoasa pe ecran.
De maine pleci???
Duminica placuta in continuare.
Eu citesc constiincios toate mesajele si ma uit la toate pozele, asa ca la aceasta poza imi amintesc ca am mai privit, dar nu l-am recunoscut. Pana nu-l vad in film, imi pare rau dar nu-l voi retine, nici macar ca figura (ca numele personajului il uit repede dupa ce se termina filmul), iar al actorilor nu ma chinui sa-l retin, decat daca il gasesc bun spre f. bun. Memorie vizuala am , chiar f. buna. Dar la actori se schimba mereu tinuta, pieptanatura, barba (la tr), asa ca trebuie sa-l fi vazut in film ca sa-l retin.
Sper sa fie si bun, nu doar o mutrita frumoasa pe ecran.
De maine pleci???
Duminica placuta in continuare.
Luana- vip
Buna dimineata!
Luana!
Da, azi plec, putin mai tarziu.Am intrat sa te salut si sa-ti urez o zi si o saptamana cat mai bune!
Luana!
Da, azi plec, putin mai tarziu.Am intrat sa te salut si sa-ti urez o zi si o saptamana cat mai bune!
elena50- vip
Cel de langa Halit e Burak Ozcivit.
elena50- vip
Fam. Ergenc in Slovacia.
elena50- vip
elena50- vip
Buna ziua Elena!elena50 a scris:Cel de langa Halit e Burak Ozcivit.
Multumesc pt poze.
Am luat la mine pisicutele, besc animalutele astea mai mult decat poate intelege cineva.
Baiatul pare mult mai matur in poza asta, decat in tinuta de zi cu zi.
ooof! Nu mai am rabdare. Pe aici e pustiu acum ca ai plecat si tu, filme noi yok, ocupata sunt si nu am cu ce ma destinde. Am mai cumparat o carte, dar e asa terna, ca ma oboseste, asa ca....ma voi uita pe net la filkme sau seriale vazute si placute.
Plimbare placuta, spor la treburi si vino mai repede acasa, ca sa nu mai vorbesc in oglinda.
Numai bine, draga mea!
Luana- vip
Minunat arata amandoi, dar Berg este superba!elena50 a scris:Fam. Ergenc in Slovacia.
Ce picioare frumoase are! Le admirasem si in BBG pe cand urca scarile sa se impace cu Onur in sez. II parca, dar acum sunt si mai frumoase!
Nu am mai vazut o mamica proaspata sa arate asa repede bine, cum arata ea!
Luana- vip
Buna dimineata Luana!
Buna dimineata forum!
Luana ce faci esti bine?Am venit de ieri dar am fost ocupata .
Am intrat sa te salut si am adus si cafeluta!
O zi buna!
Buna dimineata forum!
Luana ce faci esti bine?Am venit de ieri dar am fost ocupata .
Am intrat sa te salut si am adus si cafeluta!
O zi buna!
elena50- vip
Dupa cum citesc ce scrie pe coperta revistei, cei doi planuiesc sa aiba al doilea copil!
Luana te las cu eroii nostri indragiti, sper sa am timp sa intru mai pe seara .
elena50- vip
Eeeeei!
Bine ai revenit acasa!
Imi era dor de tine si de actorii nostri. Dimineata , cand am pus cafeaua la Omer, am vazut ca nu venisesi si ma gandeam ca abia maine vei veni.
Ma bucur ca te-ai intors.
Sa mai faca copii cei doi, le prieste!
Arata bine amandoi, iar Berg este si mai frumoasa acum, ca femeie implinita.
Ma bucur pentru ei.
Spor la treburi. Si eu am muncit pana acum vreo 1/2 ora si mai am, dar am facut o pauza de cafea si ...parca am simtit ca a trecut cineva pe aici: am simtit un indemn sa intru si nu m-am inselat.
Ne mai vedem azi, sper!
Bine ai revenit acasa!
Imi era dor de tine si de actorii nostri. Dimineata , cand am pus cafeaua la Omer, am vazut ca nu venisesi si ma gandeam ca abia maine vei veni.
Ma bucur ca te-ai intors.
Sa mai faca copii cei doi, le prieste!
Arata bine amandoi, iar Berg este si mai frumoasa acum, ca femeie implinita.
Ma bucur pentru ei.
Spor la treburi. Si eu am muncit pana acum vreo 1/2 ora si mai am, dar am facut o pauza de cafea si ...parca am simtit ca a trecut cineva pe aici: am simtit un indemn sa intru si nu m-am inselat.
Ne mai vedem azi, sper!
Luana- vip
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum