1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Nu inteleg de ce se repeta fiecare fraza.
Dar asta este , nu avem ce face. Nu am gasit varianta originala, sau nu am avut rabdare s-o caut. oricum nu cred ca ar fi fost cu mult diferita de asta.
Abia astept ziua de miercuri!
O dupa amiaza placuta!
Dar asta este , nu avem ce face. Nu am gasit varianta originala, sau nu am avut rabdare s-o caut. oricum nu cred ca ar fi fost cu mult diferita de asta.
Abia astept ziua de miercuri!
O dupa amiaza placuta!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Ma gandeam ca reporterul nu are dreptate. Eu il admir pe Okan din "Durerile toamnei" , apoi din "Bu kalp...." si la fel cred ca si alte admiratoare. Nu rolul il fac admirat, ci rolurile. Este un actor f. bun si arata si bine, asa ca nu Pargala il fac admirat. Sau poate doar in Turcia???
In fine.
Alta poza, de la aceleasi fete din BG. de la interviul luat celor doi actori:
si o poza cu Selma imbracata parca in ie romaneasca:
Unele poze nu le pot copia de la ele, nu inteleg motivul.
In fine.
Alta poza, de la aceleasi fete din BG. de la interviul luat celor doi actori:
si o poza cu Selma imbracata parca in ie romaneasca:
Unele poze nu le pot copia de la ele, nu inteleg motivul.
Luana- vip
nu le poţi copia Luana deoarece au protecţie pusă de autor .
Aha, multumesc!DENISA a scris: nu le poţi copia Luana deoarece au protecţie pusă de autor .
Cu una am incercat de vreo 4 ori si nu intelegeam unde gresesc.
Totusi in PC-ul meu au intrat, dar nu le pot pune aici.
Luana- vip
din Pc-ul tău le poţi uploada aici http://imageshack.us/
click Browse alegi poza apoi upload si copii adresa ce apare în dreptul FORUM COD
click Browse alegi poza apoi upload si copii adresa ce apare în dreptul FORUM COD
Inchid PC-ul, dar nu inainte de a va ura noapte buna si a va si arata cum sa dormiti. Asa:
pe maine!
pe maine!
Luana- vip
DENISA a scris: din Pc-ul tău le poţi uploada aici http://imageshack.us/
Multumesc Deni, dar nu tin neaparat. Voi pastra ce mi-ai spus pt altadata.
Luana- vip
Luana , harnicuto !Imi place cand intru pe topic si gasesc noutati!
Multumesc!
Am inteles in mare despre ce e vb. in articol.Undeva este intrebat Okan cu ce il castiga Hurrem pe Sultan si raspunsul este:
"cu inteligenta"
Ori pana acum nu prea am observat sa fie inzestrata cu asa ceva Hurrem!
Mai mult cu viclenie!
Multumesc!
Am inteles in mare despre ce e vb. in articol.Undeva este intrebat Okan cu ce il castiga Hurrem pe Sultan si raspunsul este:
"cu inteligenta"
Ori pana acum nu prea am observat sa fie inzestrata cu asa ceva Hurrem!
Mai mult cu viclenie!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Oare au cumparat si grecii serialul? In clipul postat de Denisa cred ca grecii fac reclama pentru Muhtesem.
Noi nu cred sa-l vedem vreodata la vreun post tv din Romania la cat e de scump.(pe forumul bulgar fetele citau gazete turcesti ca surse in care se afirma ca este unul din serialele cu cel mai mare buget alocat pentru filmari )
Noi nu cred sa-l vedem vreodata la vreun post tv din Romania la cat e de scump.(pe forumul bulgar fetele citau gazete turcesti ca surse in care se afirma ca este unul din serialele cu cel mai mare buget alocat pentru filmari )
elena50- vip
Burak Özçivit
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Noapte buna, pe maine!
elena50- vip
Suleyman's...special moments''..# 6..English Subtitles! [HQ]
https://www.facebook.com/photo.php?v=2405581537948
https://www.facebook.com/photo.php?v=2405581537948
Multumim Deni!
Buna dimineata!
O cafea pentru fetele care intra si aici pe topic!
O zi buna!
Buna dimineata!
O cafea pentru fetele care intra si aici pe topic!
O zi buna!
elena50- vip
elena50- vip
Buna ziua!
Marti vin mai devreme si nu am rezistat. V-am cautat.
Da Elena, si eu ma gandeam ca dimpotriva, nu inteligenta ci rautate si chiar prostie (vezi corespondenta cu Leo si discutiile cu acesta)a dovedit Hurem pana acum.
Dar poate s-a referit la Hurem cea adevarata, nu cea din filmul acesta unde au schimbat personajul cum a vrut scenaristul.
Nu mi-ai spus daca te uiti pe site-ul acela dat de mine (la amandoua de fapt, unul fiind cu filmul de pranz).
Ne mai vedem!
Marti vin mai devreme si nu am rezistat. V-am cautat.
Da Elena, si eu ma gandeam ca dimpotriva, nu inteligenta ci rautate si chiar prostie (vezi corespondenta cu Leo si discutiile cu acesta)a dovedit Hurem pana acum.
Dar poate s-a referit la Hurem cea adevarata, nu cea din filmul acesta unde au schimbat personajul cum a vrut scenaristul.
Nu mi-ai spus daca te uiti pe site-ul acela dat de mine (la amandoua de fapt, unul fiind cu filmul de pranz).
Ne mai vedem!
Luana- vip
Buna dimineata!!!!!
Miercuri am program (deocamdata) de la 9, asa ca va voi servi eu cafeaua:
Sa aveti o zi reusita!
A mea va fi lunga. Pierd miercurea serialul.
Elena, diseara ne clatim ochii pe sanii cei noi ai Huremei!!!!
Miercuri am program (deocamdata) de la 9, asa ca va voi servi eu cafeaua:
Sa aveti o zi reusita!
A mea va fi lunga. Pierd miercurea serialul.
Elena, diseara ne clatim ochii pe sanii cei noi ai Huremei!!!!
Luana- vip
M-am intors, sa pun ceva sa ne clatim cu adevarat ochii: miss Univers 2011, Angola, 25 de ani. O frumusete adevarata!:
Luana- vip
Elena, maine poate ne vedem. Desi mierecuri este o zi grea pt mine, diseara voi fi mot la TV, sper sa rezist.
Nu stiu cat se va prelungi, cred ca vor da ozet ca de obicei de aproape 1 ora, poate chiar mai mult, avand in vedere ca este inceput de sezon.
Sper sa nu fim dezamagite, sa nu-l lalaie si sa fie corecti d.p.d.v. istoric.
Seara frumoasa sa avem!
Macar asa sa-l mai vedem pe Okan al nostru, ca va disparea probabil destul de repede in acest sezon.
Nu stiu cat se va prelungi, cred ca vor da ozet ca de obicei de aproape 1 ora, poate chiar mai mult, avand in vedere ca este inceput de sezon.
Sper sa nu fim dezamagite, sa nu-l lalaie si sa fie corecti d.p.d.v. istoric.
Seara frumoasa sa avem!
Macar asa sa-l mai vedem pe Okan al nostru, ca va disparea probabil destul de repede in acest sezon.
Luana- vip
Luana buna seara!In seara asta voi ajunge mai tarziu acasa si sper sa vad macar episodul nou de la inceput.
Sa ai o seara buna si vizionare placuta!
Sa ai o seara buna si vizionare placuta!
elena50- vip
Buna seara!
Un link pentru vizionarea in direct a episodului 25 :
Un link pentru vizionarea in direct a episodului 25 :
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show
Vizionare placuta!
elena50- vip
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum