1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
.
Doua colaje facute de Nadena de pe forulul bulgar
Doua colaje facute de Nadena de pe forulul bulgar
elena50- vip
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Pargalı am Hatice Sultan ASKI anlattı
Okan Yalabık am Selma Ergeç, Marie Claire için kamera karşısına geçti
"Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'la Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Marie Claire Dergisi'ne aska bakışlarını anlattı.
Selma ERGEÇ: Hatice Sultan'la karşılarsam, "? Bir insan âşık olduğunu neden söylemez, neden saklar" diye sorardım herhalde
Okan Yalabık am Selma Ergeç, Marie Claire için kamera karşısına geçti
"Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'la Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Marie Claire Dergisi'ne aska bakışlarını anlattı.
Selma ERGEÇ: Hatice Sultan'la karşılarsam, "? Bir insan âşık olduğunu neden söylemez, neden saklar" diye sorardım herhalde
elena50- vip
elena50- vip
Noapte buna!
elena50- vip
Florela, bine ai venit pe topic!
Sa inteleg ca Buri e Ozcivit Burak?
Stai linistaita, noi doar il admiram (vb. Iuliei si Luanei-ne clatim ochii) , daca e adjudecat , al tau sa fie(virtual ca in realitate... slabe sperante...)
Te mai asteptam !
Imi pare bine ca iti plac serialele cu tematica istorica, inseamna ca vom avea ce discuta pe topic !
Noapte buna!
Sa inteleg ca Buri e Ozcivit Burak?
Stai linistaita, noi doar il admiram (vb. Iuliei si Luanei-ne clatim ochii) , daca e adjudecat , al tau sa fie(virtual ca in realitate... slabe sperante...)
Te mai asteptam !
Imi pare bine ca iti plac serialele cu tematica istorica, inseamna ca vom avea ce discuta pe topic !
Noapte buna!
elena50- vip
elena50 a scris:Noapte buna!
Noapte buna !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna dimineata forum!
O cafea pentru fetele care intra pe topic!
O zi frumoasa!
O cafea pentru fetele care intra pe topic!
O zi frumoasa!
elena50- vip
[center]
elena50- vip
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Mier 28 Sept 2011, 9:42 am, editata de 1 ori
elena50- vip
Careva din bijuteriile folosite ca recuzita in Muhtesem .
elena50- vip
Melike Ipek Yalova - rolul Isabella
Cred că aceasta este un rezumat mic de Melike:
Kanuni'nin hayatından Ilham alınan Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'e rakip İspanyol Prenses İsabella'nın geleceği yapımcılar tarafından açıklandı ...
İspanyol Prenses İsabella'yı Eski Bakanlardan Yüksel Yalova'nın kızı Melike Ipek Yalova canlandırıyor ...
Hürrem'e rakip olacak Ipek, Bilkent Uluslararası İlişkiler'i bitirdikten sonra, Roma La Sapienza üniversitesinde maestru yapıyor ...
"Babam da tiv hukuk tiv de konservatuvar okuduğundan Beni COK destekledi ..." diyor ...
Babalar am kızları ...
Google: Inspirat de viaţa de mare rival al legilor Hürrem spaniole din secolul Prinţesa Isabella a fost declarată de către producătorii ... viitor de prinţesă spaniolă Isabella, jucat de foşti miniştri Yuksel Yalova este o fiică, Melike Ipek Yalova ... Hürrem pentru Silk rival, după ce a absolvit de la Bilkent Relatii Internationale, Universitatea din Roma La Sapienza este comandantul ... "Tatal meu ma sustinut foarte mult pentru că am citit legea, precum şi cu efect de seră ...", spune el ... Părinţi şi fiicele ... Eu nu sunt surprins că apariţia tatăl său, de această fată ...
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Buna seara! In aceasta seara avem episod!!!
Luana vizionare placuta!
Ne intalnim maine la cafea sau dupa amiaza, dupa cum ai timp sa schimbam impresii despre noul episod. O seara buna si vizionare placuta!
Luana vizionare placuta!
Ne intalnim maine la cafea sau dupa amiaza, dupa cum ai timp sa schimbam impresii despre noul episod. O seara buna si vizionare placuta!
elena50- vip
Buna ziua fetelor!
S-a marit nr. telespectatoarelor, ma bucur!
Elena, multumiri pt poze. Esti grozava! Daca nu ai fi tu, nu stiu daca as fi asa interesata de noutati. Noroc ca ni le aduci "acasa".
Nu-mi place botoasa asta. E umflata cu botox, se vede.
In pozele cu Ibrahim, ne-a aratat serios copanele Selma. Sau i le-a aratat lui???
Hm!
Din traducerea aceea am inteles doar ca o sustine tatal pe botosica, in rest...Cumplit traduce Google, de multe ori texte mari nu au niciun inteles. Uneori se mai intelege pe ici, pe colo, dar de data asta m-a zapacit. In fine, nu conteaza, personajul oricum e introdus fortat, nu va sta mult cred.
Astept seara cu nerabdare, sper sa rezist , sunt tare obosita. Sunt treaza de la 5 si am venit de o ora, timp in care am pregatit ceva pt cina si mai am o multime de treburi...Oooof!
Sa avem un episod frumos! va pupez!
Pe maine!
S-a marit nr. telespectatoarelor, ma bucur!
Elena, multumiri pt poze. Esti grozava! Daca nu ai fi tu, nu stiu daca as fi asa interesata de noutati. Noroc ca ni le aduci "acasa".
Nu-mi place botoasa asta. E umflata cu botox, se vede.
In pozele cu Ibrahim, ne-a aratat serios copanele Selma. Sau i le-a aratat lui???
Hm!
Din traducerea aceea am inteles doar ca o sustine tatal pe botosica, in rest...Cumplit traduce Google, de multe ori texte mari nu au niciun inteles. Uneori se mai intelege pe ici, pe colo, dar de data asta m-a zapacit. In fine, nu conteaza, personajul oricum e introdus fortat, nu va sta mult cred.
Astept seara cu nerabdare, sper sa rezist , sunt tare obosita. Sunt treaza de la 5 si am venit de o ora, timp in care am pregatit ceva pt cina si mai am o multime de treburi...Oooof!
Sa avem un episod frumos! va pupez!
Pe maine!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Bine te-am gasit!elena50 a scris:Buna seara! In aceasta seara avem episod!!!
Luana vizionare placuta!
La cafea nu pot, plec de la 6,30 de acasa si nu mai deschid PC-ul. Dupa amiaza poate ne "vedem".
Seara frumoasa si tie!
Luana- vip
Varsta : 65
Localizare : Romania
MC Ekim - Selma&Okan
http://www.mcdergi.com/galeri/videolar
http://www.mcdergi.com/galeri/videolar
Deni multumim!
Luana ce ai cu copanelele fetei? Sunt frumoase! Si ce daca i le arata si lui Okan? Isi clateste si el ochii !
Da, ai dreptate Isabella are ceva la botic, nu sunt buzele ei asa!
E bagata si ea in serial probabil in cateva episoade pentru a mai agita atmosfera in harem , ce crezi?
Ramane sa ne "vedem " dupa amaiza, maine, pa, noapte buna!
Luana ce ai cu copanelele fetei? Sunt frumoase! Si ce daca i le arata si lui Okan? Isi clateste si el ochii !
Da, ai dreptate Isabella are ceva la botic, nu sunt buzele ei asa!
E bagata si ea in serial probabil in cateva episoade pentru a mai agita atmosfera in harem , ce crezi?
Ramane sa ne "vedem " dupa amaiza, maine, pa, noapte buna!
elena50- vip
florela a scris:
buna seara tuturor
Nety
...stii ca de mult Buri e adjudecat..de ce nu pledezi in favoarea prietenei tale?????????!!!!!!
P/S:fetelor sunt logata de ceva timp pe acest forum dar am scris cateva mesaje,
v-am citit...v-am apreciat comentariile si munca darrrrrrrrrr...........toate pana la Buri....aveti voie doar sa-l admirati (sper ca v-ati dat seama ca glumesc)
dar una peste alta e ...mortal( din punctul meu de vedere)
sa aveti o noapte linistita si sa visati pe cine vreti voi( fara Buri)
cu scuzele de rigoare ,a fost un truc sa te aduc iar printre noi ,daca te ai simtit atacata ai revenit ..ma bucur te pup ..
nety- membru activ
Buna dimineata !
Fetelor poftiti la cafea!
Luana, ne intalnim pe seara !Astept ca intotdeauna impresia ta despre episod. Eu drept sa spun nu am fost incantata de ep. In afara de vreo doua situatii comice intre Syumbyul si Gun Aga, nimic care sa retina atentia in mod deosebit!
Nety, ai urmarit episodul?
Florela, daca ai urmarit episodul de aseara nu prea a aparut Burak!
Fetelor care ati vazut ep., v-a placut de Isabella Fortuna , printesa de Castilia?
Mie, nu!!!
Sa aveti o zi buna!
Fetelor poftiti la cafea!
Luana, ne intalnim pe seara !Astept ca intotdeauna impresia ta despre episod. Eu drept sa spun nu am fost incantata de ep. In afara de vreo doua situatii comice intre Syumbyul si Gun Aga, nimic care sa retina atentia in mod deosebit!
Nety, ai urmarit episodul?
Florela, daca ai urmarit episodul de aseara nu prea a aparut Burak!
Fetelor care ati vazut ep., v-a placut de Isabella Fortuna , printesa de Castilia?
Mie, nu!!!
Sa aveti o zi buna!
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Joi 29 Sept 2011, 10:43 am, editata de 2 ori
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Buna ziua fetelor
nu Elena ,nu l am urmarit ,sincer nici nu stiu daca as mai intelege ceva daca nu l iau iar de la capat ,sper ca il vor da si ai nostri intr o zi ,si atunci il voi vedea . insa imi place mult sa va citesc si pt asta va multumesc.
nu Elena ,nu l am urmarit ,sincer nici nu stiu daca as mai intelege ceva daca nu l iau iar de la capat ,sper ca il vor da si ai nostri intr o zi ,si atunci il voi vedea . insa imi place mult sa va citesc si pt asta va multumesc.
nety- membru activ
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» HALIT ERGENC
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum