1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
nety a scris:
v a juca si Berguzar in serial alaturi de Halil?
Nu, nu va mai juca... A jucat in ultimul episod al sezonului ! , ca actor invitat...si atat !!
Imi pare rau s-o spun, dar... Halit vine din Grecia, dupa o zi intreaga de drumuri si interviuri.. si pleaca la filmari ??
Berg merge singura, cu prietenii, in club ?? Nu prea suna bine, pt ei !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Luana a scris:Buna dimineata Elena!
Spune-mi te rog cine este femeia cea botoasa pa care ai pus-o in doua poza si care se dezbraca...Ce rol va avea??/
Se pare ca e o noua achizitie in harem, o printesa spaniola... Probabil e pregatita pt "halvet " ...
Ca sa raspund unei intrebari mai vechi... nu-l vad pe Halit indragostit de Meriem.. (sa se culce cu ea de cateva ori, da! , dar indragostit... Brrrr ! ) Dar de tipa asta noua... da !!
Si din nou... poate sunt eu paranoica... poate exagerez cu cinismul !!
iulia1965- vip
Un articol despre noua frumusete din harem, dar... n-am inteles mare lucru !!
http://www.haberturk.com/medya/haber/672814-kanuni-baska-kadina-gidiyor&usg=ALkJrhhN_Sb3QiNd-hiNulZLh4hrymDIRw
http://www.haberturk.com/medya/haber/672814-kanuni-baska-kadina-gidiyor&usg=ALkJrhhN_Sb3QiNd-hiNulZLh4hrymDIRw
iulia1965- vip
Buna seara Luana, buna seara fetelor care intra pe topic!
Bruneta botosica e Isabella de Castilia.
Turcii au capturat pe mare doua nave spaniole si printre calatori era si Isabella. Ea am inteles ca pleca spre Viena sa se marite si a ajuns in harem.
Nu cunosc un alt motiv pentru care sa fi cazut in dizgratie Syumbyul in fata dolofanei, decat ca era credincios lui Ibrahim.
Dolofanica e pusa pe fapte mari, cauta otrava in ep. 27(cel putin asa am inteles eu!).Ma intreb ce vrea sa faca cu otrava, or fi fost sobolani in harem? Dar nu vrea otrava care sa omoare instantaneu ci lent , prin intoxicare...Sau o fi pentru Ibrahim, pentru ca ea spune la un moment dat:"Daca nu azi, maine voi scapa de tine , Ibrahim , sarpe ! Astept momentul potrivit!"
Noapte buna, pe maine!
Bruneta botosica e Isabella de Castilia.
Turcii au capturat pe mare doua nave spaniole si printre calatori era si Isabella. Ea am inteles ca pleca spre Viena sa se marite si a ajuns in harem.
Nu cunosc un alt motiv pentru care sa fi cazut in dizgratie Syumbyul in fata dolofanei, decat ca era credincios lui Ibrahim.
Dolofanica e pusa pe fapte mari, cauta otrava in ep. 27(cel putin asa am inteles eu!).Ma intreb ce vrea sa faca cu otrava, or fi fost sobolani in harem? Dar nu vrea otrava care sa omoare instantaneu ci lent , prin intoxicare...Sau o fi pentru Ibrahim, pentru ca ea spune la un moment dat:"Daca nu azi, maine voi scapa de tine , Ibrahim , sarpe ! Astept momentul potrivit!"
Noapte buna, pe maine!
Ultima editare efectuata de catre elena50 in Lun 26 Sept 2011, 12:38 am, editata de 1 ori
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
elena50- vip
elena50- vip
Ce face Nebahat acolo ?? De ce-i tin doi insi rochia ?? Sau vor s-o ia pe sus, ca sa nu-si murdareasca pantofii ??
iulia1965- vip
Buna ziua fetelor!
Multumesc pt lamuriri!
Iulia nu inteleg de e trebuie sa fie indragostit Halit???
Poate Suleiman. Eu nu pot crede ca Halit ar putea sa iubeasca alta femeie asa repede dupa casatoria cu frumoasa si talentata Berg. Oricat de frumoasa ar fi alta, el e proaspat insurat, are si copil, nu-l vad calcand stramb. Sau sunt eu o optimista???Nu cred!
Nu vi se pare ca aduc mereu personaje noi , in timp ce pleaca mereu unele din cele de la inceput???
Cele doua cucuiete tepene (care erau manechine parca) si au fost aduse cu pompa in serial, au iesit repede. Fata cea frumoasa(care-mi placea mie, ) au omorat-o si dupa cate imi dau seama si din harem s-au mai schimbat unele fete (fetze am vrut sa scriu, dar nu-mi merge programul cu diacritice).
Ma bucur insa pt. barbatul cel falnic. I-am copiat pozele si le-am trimis unor amice care nu se uita la filme turcesti, ca sa le arat ce pierd. Toate trei au fost fermecate de Burak al nostru.
Elena, te rog daca vrei sa-mi mai pui linkul de la forumul ceh, l-am pierdut. Multumesc!
Gata plec!
Sa aveti o seara pe placul vostru.
Multumesc pt lamuriri!
Iulia nu inteleg de e trebuie sa fie indragostit Halit???
Poate Suleiman. Eu nu pot crede ca Halit ar putea sa iubeasca alta femeie asa repede dupa casatoria cu frumoasa si talentata Berg. Oricat de frumoasa ar fi alta, el e proaspat insurat, are si copil, nu-l vad calcand stramb. Sau sunt eu o optimista???Nu cred!
Nu vi se pare ca aduc mereu personaje noi , in timp ce pleaca mereu unele din cele de la inceput???
Cele doua cucuiete tepene (care erau manechine parca) si au fost aduse cu pompa in serial, au iesit repede. Fata cea frumoasa(care-mi placea mie, ) au omorat-o si dupa cate imi dau seama si din harem s-au mai schimbat unele fete (fetze am vrut sa scriu, dar nu-mi merge programul cu diacritice).
Ma bucur insa pt. barbatul cel falnic. I-am copiat pozele si le-am trimis unor amice care nu se uita la filme turcesti, ca sa le arat ce pierd. Toate trei au fost fermecate de Burak al nostru.
Elena, te rog daca vrei sa-mi mai pui linkul de la forumul ceh, l-am pierdut. Multumesc!
Gata plec!
Sa aveti o seara pe placul vostru.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Buna dimineata fetelor!
M-am sculat devreme, ca am de lucru la PC si m-am gandit sa va fac si voua cafeluta.
Sa aveti o zi reusita!
M-am sculat devreme, ca am de lucru la PC si m-am gandit sa va fac si voua cafeluta.
Sa aveti o zi reusita!
Luana- vip
Buna dimineata!
Luana tare matinala esti!
Sper ca te-ai odihnit bine asta noapte!
Multumesc pentru cafea!
Am adus si eu cafea, sa fie pentru fetele care intra pe topic.
O zi reusita!
Luana tare matinala esti!
Sper ca te-ai odihnit bine asta noapte!
Multumesc pentru cafea!
Am adus si eu cafea, sa fie pentru fetele care intra pe topic.
O zi reusita!
elena50- vip
Ce sa faca Nebahat,Iulia !?!iulia1965 a scris: Ce face Nebahat acolo ?? De ce-i tin doi insi rochia ?? Sau vor s-o ia pe sus, ca sa nu-si murdareasca pantofii ??
Nu mai poate sa sara parleazul!
Asa e la batranete!
O zi buna!
elena50- vip
Luana, ai remarcat bine ca sunt fete noi in serial si vor mai aparea.Este vb. de anii cei mai activi ai domniei lui Suleyman .
Denisa a postat un articol in data de 22 sept. 23,38 in care Halit a si spus ca vor mai aparea personaje noi, deci noi actori si ca e foarte bine considera el:
"Engin Gunaydin, Demir Ntemirkan, Burak Ozcivit and Mehmet Gunsur are the new actors that have taken place in the new series sezon. Halit Ergenc said about working with young actors and friends who will participate in the series: "It was very good. From now on is the most important years of Suleiman the Magnificent of the Ottoman Empire. Kanuni will work with leading architects, with major commanders of the state. Poets and writers from time to time many new actors will be presented in the series. This is inevitable. Very good. It is very pleasant to work with new friends"
Denisa a postat un articol in data de 22 sept. 23,38 in care Halit a si spus ca vor mai aparea personaje noi, deci noi actori si ca e foarte bine considera el:
"Engin Gunaydin, Demir Ntemirkan, Burak Ozcivit and Mehmet Gunsur are the new actors that have taken place in the new series sezon. Halit Ergenc said about working with young actors and friends who will participate in the series: "It was very good. From now on is the most important years of Suleiman the Magnificent of the Ottoman Empire. Kanuni will work with leading architects, with major commanders of the state. Poets and writers from time to time many new actors will be presented in the series. This is inevitable. Very good. It is very pleasant to work with new friends"
elena50- vip
Nu stiu de ce Meral a introdus acest personaj , Isabella de Castilia. Nu se potriveste din punct de vedere al adevarului istoric.Isabella ce Castilia a trait intre anii 1451-1504 , a fost regina a Castiliei si Leonului , s-a casatorit cu Ferdinand al ll-lea de Aragon , au unit regatele lor , au adus stabilitate si au pus bazele pentru unificarea politica a Spaniei care s-a realizat pe deplin sub domnia nepotului lor Carol Quintul.
Deci in ani 1526, 1530 si.. nu mai traia adevarata Isabella de Castilia .In fine, sa vedem episodul si ne vom lamuri.
La un moment dat Gawina postase un material pe forumul bulgar despre o evreica din Spania luata prizoniera si care in timp a devenit confidenta si consultant al lui Hurrem in problemele financiare ale Imperiului (care era condus de Hurrem cat era plecat in razboaie Suleyman) .S-ar putea sa fie vb. despre aceasta evreica spaniola.
Ma retrag, mai am si sarcini de servici , mi-ar placea sa mai intarzii pe topic dar ma cheama datoria.
Sper sa intru mai pe seara si sa aduc si ceva poze, cu toare ca nu prea am vazut noutati pe forumuri , doar imagini din ep.27.
Deci in ani 1526, 1530 si.. nu mai traia adevarata Isabella de Castilia .In fine, sa vedem episodul si ne vom lamuri.
La un moment dat Gawina postase un material pe forumul bulgar despre o evreica din Spania luata prizoniera si care in timp a devenit confidenta si consultant al lui Hurrem in problemele financiare ale Imperiului (care era condus de Hurrem cat era plecat in razboaie Suleyman) .S-ar putea sa fie vb. despre aceasta evreica spaniola.
Ma retrag, mai am si sarcini de servici , mi-ar placea sa mai intarzii pe topic dar ma cheama datoria.
Sper sa intru mai pe seara si sa aduc si ceva poze, cu toare ca nu prea am vazut noutati pe forumuri , doar imagini din ep.27.
elena50- vip
Buna ziua fetelor!
Elena, m-am odihnit intre 23 si 3,00. Apoi nu s-a mai lipit somnul de mine. Am apucat sa ma gandesc la cat am de lucrat si mi-a pierit somnul. Nu ma scol mereu asa devreme, doar cand ma preocupa ceva ce nu am terminat. Si la noi nu se termina nimic, niciodata. Mereu ni se da ceva de facut, asa ca sa nu ne plictisim si sa nu aiba lumea impresia ca muncim prea putine ore pt salariile fabuloase pe care le primim.
Sunt mereu obosita si panicata ca nu reusesc sa termin ce e de facut, dar dupa octombrie se mai linistesc lucrurile. In fine...
Stiu ca mai apar personaje noi, dar eu ma refeream doar la femeile din harem. S-au schimbat multe , au disparut unele , au aparut altele, figurante fireste, dar s-a trecut usor peste.
Mustrafa este inca mic, banuiesc ca-l vor aduce pe cel adult in alt sezon, sau vor sari peste niste ani.
Ma bucur insa ca l-au adus pe Burak. Vorba Iuliei ne mai clatim si noi ochii , desi atentia indreptata catre intelegerea dialogurilor imi mai fura din atentia indreptata catre personaje.
Am vazut totusi ca le-a mai schimbat cucoanelor bijuteriile, iar Hurem poarta la gat un lant de sa legi un caine, cu un ceas sau medalion,ce-o fi, cat pumnul.Ma gandeam ca s-au inspirat de la noi la TV cand arata nuntile alea in mijlocul drumului...Singura care poarta aceeasi cercei, este Kalfa, restul au primit bijuterii noi.
Ma intrebam ce fac femeile alea inchise pe viata cu banii pt care se calca in picioare sa-i adune, daca ele au masa, casa, rochii si podoabe date de "stapan"...Trista viata aveau. Am citit ca multe dintre ele nici nu-l vedeau pe sultan toata viata(nu sa se mai si culce cu wel). In film il vad femeile, dar cu adevarat nu il vedeau. Aici au facut lucrurile sa para mai frumoase, le-au mai indulcit .
Gata, pauza s-a terminat. M-am odihnit cat am vazut Stapana inimii si acum putin, asa ca plec cu forte noi la treaba.
Va pupez, o seara reusita!
Elena, m-am odihnit intre 23 si 3,00. Apoi nu s-a mai lipit somnul de mine. Am apucat sa ma gandesc la cat am de lucrat si mi-a pierit somnul. Nu ma scol mereu asa devreme, doar cand ma preocupa ceva ce nu am terminat. Si la noi nu se termina nimic, niciodata. Mereu ni se da ceva de facut, asa ca sa nu ne plictisim si sa nu aiba lumea impresia ca muncim prea putine ore pt salariile fabuloase pe care le primim.
Sunt mereu obosita si panicata ca nu reusesc sa termin ce e de facut, dar dupa octombrie se mai linistesc lucrurile. In fine...
Stiu ca mai apar personaje noi, dar eu ma refeream doar la femeile din harem. S-au schimbat multe , au disparut unele , au aparut altele, figurante fireste, dar s-a trecut usor peste.
Mustrafa este inca mic, banuiesc ca-l vor aduce pe cel adult in alt sezon, sau vor sari peste niste ani.
Ma bucur insa ca l-au adus pe Burak. Vorba Iuliei ne mai clatim si noi ochii , desi atentia indreptata catre intelegerea dialogurilor imi mai fura din atentia indreptata catre personaje.
Am vazut totusi ca le-a mai schimbat cucoanelor bijuteriile, iar Hurem poarta la gat un lant de sa legi un caine, cu un ceas sau medalion,ce-o fi, cat pumnul.Ma gandeam ca s-au inspirat de la noi la TV cand arata nuntile alea in mijlocul drumului...Singura care poarta aceeasi cercei, este Kalfa, restul au primit bijuterii noi.
Ma intrebam ce fac femeile alea inchise pe viata cu banii pt care se calca in picioare sa-i adune, daca ele au masa, casa, rochii si podoabe date de "stapan"...Trista viata aveau. Am citit ca multe dintre ele nici nu-l vedeau pe sultan toata viata(nu sa se mai si culce cu wel). In film il vad femeile, dar cu adevarat nu il vedeau. Aici au facut lucrurile sa para mai frumoase, le-au mai indulcit .
Gata, pauza s-a terminat. M-am odihnit cat am vazut Stapana inimii si acum putin, asa ca plec cu forte noi la treaba.
Va pupez, o seara reusita!
Luana- vip
Fetelor, plec, ma ustura ochisorii. Va urez un somn linistit, asa:
Pe maine!
Sau mai bine pe poimaine, ca sa avem ce discuta...
Pe maine!
Sau mai bine pe poimaine, ca sa avem ce discuta...
Luana- vip
Promo ep.27 trad cu google.
Hurrem, Sultanka mea, amantă, domnitorul
Pentru mine, lumea mea întregi în acest Imperiu Mondial
Dumnezeu să mă ajute
Elibereaza mintea şi inima mea a acestei iubiri
Cum bucur ca te-ai întors în condiţii de siguranţă şi de sunet, iar cuvintele nu pot descrie
Şi tu toate bune
Ibrahim, Ibrahim şarpe
În cazul în care face să vă plătească pentru toate răutate, atunci eu nu sunt Hyurrem
Dacă nu azi, mâine se va scape de tine. Aşteptaţi un timp adecvat
Colectaţi bagajelor - plecarii
Ce spun Daye Hatun, ceea ce sunt vinovat, de ce mă refer. Ei mi-a trimis un alt palat pentru a servi sultanului Hatice
Marinarii noştri capturate pe mare, două nave spaniole
Ei spun că deţinuţii au un nobil
Printesa de Castilia - Isabella
Obligaţia de a elabora otravă. Dar nu unul care ucide instantaneu
Această otravă trebuie să fie lent intoxicaţii
Prinţesa Isabella de Castilia
Pentru mine, lumea mea întregi în acest Imperiu Mondial
Dumnezeu să mă ajute
Elibereaza mintea şi inima mea a acestei iubiri
Cum bucur ca te-ai întors în condiţii de siguranţă şi de sunet, iar cuvintele nu pot descrie
Şi tu toate bune
Ibrahim, Ibrahim şarpe
În cazul în care face să vă plătească pentru toate răutate, atunci eu nu sunt Hyurrem
Dacă nu azi, mâine se va scape de tine. Aşteptaţi un timp adecvat
Colectaţi bagajelor - plecarii
Ce spun Daye Hatun, ceea ce sunt vinovat, de ce mă refer. Ei mi-a trimis un alt palat pentru a servi sultanului Hatice
Marinarii noştri capturate pe mare, două nave spaniole
Ei spun că deţinuţii au un nobil
Printesa de Castilia - Isabella
Obligaţia de a elabora otravă. Dar nu unul care ucide instantaneu
Această otravă trebuie să fie lent intoxicaţii
Prinţesa Isabella de Castilia
elena50- vip
[center]
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
[center]
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
nety a scris:
Buna dimineata Luana,Elenasi Iulia, anfitrioanele acestui serial
am urmarit si eu primele ep dar din lipsa de timp si neintelegind turca ,l am abandonat ,totusi ma bucur cind pot gasi noutati despre el .
Luana nu te ai inselat este Burak Ozcivit si intradevar frumos,pt tine
il admir si eu de multa vreme si cred ca miinile lui sint exact pe gustul tau
(eu admir ochii si miinile )
chiar daca pozele nu sint prea clare se poate vedea frumusetea lor
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata
buna seara tuturor
Nety
...stii ca de mult Buri e adjudecat..de ce nu pledezi in favoarea prietenei tale?????????!!!!!!
P/S:fetelor sunt logata de ceva timp pe acest forum dar am scris cateva mesaje,
v-am citit...v-am apreciat comentariile si munca darrrrrrrrrr...........toate pana la Buri....aveti voie doar sa-l admirati (sper ca v-ati dat seama ca glumesc)
dar una peste alta e ...mortal( din punctul meu de vedere)
sa aveti o noapte linistita si sa visati pe cine vreti voi( fara Buri)
florela- membru incepator
Data de inscriere : 09/11/2010
elena50- vip
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum