1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
+5
DENISA
iulia1965
Luana
elena50
Admin_dea05
9 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Buna ziua Elena!elena50 a scris:
Burak Ozcivit
Am deschis pentru Burak Ozcivit topic la sectiunea "Poze/ Noutati Actori"
Multumesc pt noutati.
Frumos barbat!
Are un chip perfect; nas drept si subtire, ochii mari si intunecati sau luminosi dupa caz, gura frumoasa...Este teribil de frumos!
Nu ma pot opri din admiratie. Oare unde a fost ascuns pana acum???
Nu conteaza anii nostri, doar nu-l cerem in casatorie, il admiram doar. As fi vrut sa-l vad si in vreun film a carui actiune se petrece in zilele noastre, desi imbracamintea din sec. XVI il aranjeaza grozav!
Am cazut in admiratie...
Daca e si bun actor pe cat este de frumos, cred ca rupe inimi nu numai in Turcia.
Plec acum, gatesc azi ca sa am doua zile in care sa lucrez la materialele mele....oooof!
Seara buna draga mea!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 1. MUHTEŞEM YÜZYIL.....Suleyman magnificul sub domnia iubirii... (serial 2011 cu Halit Ergenc)
Sunt iar stresata si realizez cate ceva dupa ce plec.iulia1965 a scris: Luana, singurul lucru pe care pot sa-l lamuresc e cel legat de Maria... Daye Hatun a maritat-o in timpul in care intreaga curte era la Edirne... (servitoarea criminala ii da raportul lui Mahi, cand se intoarce de acolo ! )
In rest... sunt intru totul de acord cu tine in privinta lui Hurrem !!
Si in privinta lui Burak Ozcivit (?? ), desi ar putea sa-mi fie fiu, presupun !! Asta nu inseamna ca nu pot sa-mi clatesc ochii !!
Mi s-a parut mie ca nu Elena postase mesajul.
Imi cer scuze Iulia, raspunsul meu era in parte pt tine, in parte pt Elena. Dar cum ma grabesc, am fost neatenta.
Scuze din nou.
Multumesc ca m-ai lamurit, nu stiam de ce a disparut Maria. Se intampla seara la film sa-mi spuna cate ceva sotul si daca nu raspund se supara ca stau cu ochii " pe musulmani", asa ca raspund si uneori mai pierd cate ceva. Plus ca nu inteleg multe lucruri si uite asa ma trezesc cu nelamuriri!
Vino mai des pe aici, mai aduci lamuriri binevenite.
Seara frumoasa sa ai!
Luana- vip
Daca tot m-am intors, am cautat si topicul nou deschis cu Burak cel Frumos si am vazut inca o data ce dantura frumoasa are. Nu i-am vazut mainile, eu am o slabiciune pt maini frumoase. Daca si astea sunt frumoase, atunci i-a batut pe toti.
In filmul de la pranz este un personaj. Hamza, jucat de un actor urat ca o noapte fara luna, dar care are niste maini ! Niste maini fine si prelungi, cu degete frumoase, neparoase si unghii frumoase foc!
Voi fi atenta la episoadele urmatoare...
Plec si pt. ca nu mai intru, va las o poza de noapte buna:
In filmul de la pranz este un personaj. Hamza, jucat de un actor urat ca o noapte fara luna, dar care are niste maini ! Niste maini fine si prelungi, cu degete frumoase, neparoase si unghii frumoase foc!
Luana- vip
Buna dimineata fetelor!
Multumim Deni!
Am intarziat cu cafeaua, dar a trebuit sa mai fac una, pt ca am fost obosita si am baut eu tot ibricul....
Sa aveti un sfarsit de saptamana pe placul vostru!
Am schimbat ceasca. Prima ocupa tot ecranul...
Multumim Deni!
Am intarziat cu cafeaua, dar a trebuit sa mai fac una, pt ca am fost obosita si am baut eu tot ibricul....
Sa aveti un sfarsit de saptamana pe placul vostru!
Am schimbat ceasca. Prima ocupa tot ecranul...
Luana- vip
Buna dimineata Luana,Elenasi Iulia, anfitrioanele acestui serialLuana a scris:Daca tot m-am intors, am cautat si topicul nou deschis cu Burak cel Frumos si am vazut inca o data ce dantura frumoasa are. Nu i-am vazut mainile, eu am o slabiciune pt maini frumoase. Daca si astea sunt frumoase, atunci i-a batut pe toti.
am urmarit si eu primele ep dar din lipsa de timp si neintelegind turca ,l am abandonat ,totusi ma bucur cind pot gasi noutati despre el .
Luana nu te ai inselat este Burak Ozcivit si intradevar frumos,pt tine
il admir si eu de multa vreme si cred ca miinile lui sint exact pe gustul tau
(eu admir ochii si miinile )
chiar daca pozele nu sint prea clare se poate vedea frumusetea lor
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata
nety- membru activ
Buna dimineata!
Luana imi cer scuze ca nu am intrat aseara, incerc azi dupa amiaza.Probleme...(astept si eu sa am cel putin doua zile libere si sa pot sa stau mai mult cu tine, cu voi , la o mica sueta!)
Nety buna dimineata!
Daca urmaresti "Sultanul" te mai asteptam,ne face placere sa ne vizitezi mai des , la fel si Iulia!
Fetelor poftiti la cafea!
Week-end placut!
Luana imi cer scuze ca nu am intrat aseara, incerc azi dupa amiaza.Probleme...(astept si eu sa am cel putin doua zile libere si sa pot sa stau mai mult cu tine, cu voi , la o mica sueta!)
Nety buna dimineata!
Daca urmaresti "Sultanul" te mai asteptam,ne face placere sa ne vizitezi mai des , la fel si Iulia!
Fetelor poftiti la cafea!
Week-end placut!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Nety bine ai venit!nety a scris:
Buna dimineata Luana,Elenasi Iulia, anfitrioanele acestui serial
am urmarit si eu primele ep dar din lipsa de timp si neintelegind turca ,l am abandonat ,totusi ma bucur cind pot gasi noutati despre el .
Luana nu te ai inselat este Burak Ozcivit si intradevar frumos,pt tine
il admir si eu de multa vreme si cred ca miinile lui sint exact pe gustul tau
(eu admir ochii si miinile )
chiar daca pozele nu sint prea clare se poate vedea frumusetea lor
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata
Multumesc, are si maini frumoase. M-a facut praf. Trebuie sa aiba el ceva, un defect. O fi avand 6 degete la un picior , sau o coapsa mai subtire sau altceva, brate subtiri ca de paianjen poate. Nu pot crede ca este perfect!
Este ceva de neimaginat, sa nu aiba niciun defect!
Nety sa stii ca nici eu nu as fi urmarit Sultanul netradus daca nu citeam cartea lui A/. Clot despre viata lui.Stiu de acolo multe, iar ce nu inteleg din film, imi spune Elena si mai nou, Iulia.Este un film deosebit, mai ales pt partea istorica, in rest tot dragoste si intrigi, dar merita vazut.
Luana- vip
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Imagini de la filmari:
elena50- vip
[center]
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Imagini din ep. 27:
elena50- vip
elena50- vip
Multumiri!
elena50- vip
elena50- vip
elena50- vip
Buna seara!
Luana m-ai intrebat de ce e suparat Suleyman pe Ibrahim, ce-i reproseaza. La fete pe forum nu am gasit traducere ptr. momentul respectiv(a lipsit Ibrahim, cel care traduce ) si eu nu am inteles de ce isi cere Ibrahim iertare.El isi cere iertare si sultanul ii reproseaza ca ii e frica"Ti-e frica, am vazut frica in ochii tai".
Mi-a placut episodul, mi-a placut jocul lui Halit si Burak dar si al lui Okan.
Halit e laudat peste tot, pe forumurile turcesti , pe twiter pentru jocul sau :"Talentul lui Halit nu cunoaste limite".
Burak il eclipseaza pe Okan! El a jucat in "Kucuk Sirlar"-Mici secrete", unde era un rasfatat al soartei, inconjurat de femei frumoase si masini luxsoase . In vara s-a pregatit intens pentru rol , a luat lectii de scrima , lupte , s-a antrenat si a reusit sa intruchipeze perfect personajul Malkocoglu.
Ibrahim parca nu mai e sigur pe el, priveste mereu dezorientat in jur iar sultanul nu-l mai trateaza cu aceeasi consideratie ca in trecut.Ceva l-a nemultumit pe sultan.
Sultanul isi apropie oameni tineri, devotati lui precum Malkocoglu sau cum i se mai spune in film , "Bali Bey".
Probabil in acest sezon vom asista si la o transformare a lui Hatice , nu mai e printesa blanda si gingasa din sezonul intai, acum mai sa nu o mai recunosc , si-a scos gherutele la Hurrem.S-a suparat ca Hurrem i-a scris sultanului despre sarcina ei(a lui Hatice).
Se vor crea doua tabere in harem , una Hurrem-Gul Aga iar cealalta Mahi- Syumbyul.
Nigar Kalfa este trimisa de Daye Hatun la seraiul lui Ibrahim , sa aiba grija de Hatice. Va fi o situatie tensionata pentru ea.
Batalia de la final m-a impresionat, am inteles ca nu a fost nimic facut pe calculator ca imaginile de ansamblu au fost filmate din elicopter totul a fost filmat pe viu .
Ce nu am inteles pe deplin a fost monologul lui Suleyman de la sfarsit.
Vocea lui interioara spune"Ucide sufletul sau el te va omori. Fii smerit. Onorurile pentru batalia castigata nu sunt pentru tine! Fii umil, fii loial poporului tau.Nu uita destinatia finala:doar atunci se vor deschide usile cerului pentru tine iar sufletul tau(de fapt constiinta ta) se va intoarce la Mecca."Doar atat am inteles eu si cu ajutorul fetelor de pe forumul bulgar carora le multumesc!
Traducerea e cu google , deci totul e aproximativ...
Poate serialul va fi tradus in engleza si am sa ma lamuresc pe deplin atunci.
Da, cam atat . Probabil am mai scapat din vedere cate ceva , nu-mi dau seama acum.
Noapte buna!
Luana m-ai intrebat de ce e suparat Suleyman pe Ibrahim, ce-i reproseaza. La fete pe forum nu am gasit traducere ptr. momentul respectiv(a lipsit Ibrahim, cel care traduce ) si eu nu am inteles de ce isi cere Ibrahim iertare.El isi cere iertare si sultanul ii reproseaza ca ii e frica"Ti-e frica, am vazut frica in ochii tai".
Mi-a placut episodul, mi-a placut jocul lui Halit si Burak dar si al lui Okan.
Halit e laudat peste tot, pe forumurile turcesti , pe twiter pentru jocul sau :"Talentul lui Halit nu cunoaste limite".
Burak il eclipseaza pe Okan! El a jucat in "Kucuk Sirlar"-Mici secrete", unde era un rasfatat al soartei, inconjurat de femei frumoase si masini luxsoase . In vara s-a pregatit intens pentru rol , a luat lectii de scrima , lupte , s-a antrenat si a reusit sa intruchipeze perfect personajul Malkocoglu.
Ibrahim parca nu mai e sigur pe el, priveste mereu dezorientat in jur iar sultanul nu-l mai trateaza cu aceeasi consideratie ca in trecut.Ceva l-a nemultumit pe sultan.
Sultanul isi apropie oameni tineri, devotati lui precum Malkocoglu sau cum i se mai spune in film , "Bali Bey".
Probabil in acest sezon vom asista si la o transformare a lui Hatice , nu mai e printesa blanda si gingasa din sezonul intai, acum mai sa nu o mai recunosc , si-a scos gherutele la Hurrem.S-a suparat ca Hurrem i-a scris sultanului despre sarcina ei(a lui Hatice).
Se vor crea doua tabere in harem , una Hurrem-Gul Aga iar cealalta Mahi- Syumbyul.
Nigar Kalfa este trimisa de Daye Hatun la seraiul lui Ibrahim , sa aiba grija de Hatice. Va fi o situatie tensionata pentru ea.
Batalia de la final m-a impresionat, am inteles ca nu a fost nimic facut pe calculator ca imaginile de ansamblu au fost filmate din elicopter totul a fost filmat pe viu .
Ce nu am inteles pe deplin a fost monologul lui Suleyman de la sfarsit.
Vocea lui interioara spune"Ucide sufletul sau el te va omori. Fii smerit. Onorurile pentru batalia castigata nu sunt pentru tine! Fii umil, fii loial poporului tau.Nu uita destinatia finala:doar atunci se vor deschide usile cerului pentru tine iar sufletul tau(de fapt constiinta ta) se va intoarce la Mecca."Doar atat am inteles eu si cu ajutorul fetelor de pe forumul bulgar carora le multumesc!
Traducerea e cu google , deci totul e aproximativ...
Poate serialul va fi tradus in engleza si am sa ma lamuresc pe deplin atunci.
Da, cam atat . Probabil am mai scapat din vedere cate ceva , nu-mi dau seama acum.
Noapte buna!
elena50- vip
Buna dimineata Elena!
Multumesc pt continutul mesajului.
Spune-mi te rog cine este femeia cea botoasa pa care ai pus-o in doua poza si care se dezbraca...Ce rol va avea??/
Revin putin mai incolo, acum pun doar cafeaua si urarea de duminica fericita!
Multumesc pt continutul mesajului.
Spune-mi te rog cine este femeia cea botoasa pa care ai pus-o in doua poza si care se dezbraca...Ce rol va avea??/
Revin putin mai incolo, acum pun doar cafeaua si urarea de duminica fericita!
Luana- vip
Mai voiam sa te intreb daca stii cumva de ce l-au adus pe Gul-aga in locul lui Sumbul. Vad ca el se ocupa acum de mancarea Huremei si de multe altele. Ce a facut Sumbul si a nemultumit-o pe elefantica noastra??? Doar pt ca-l stia supus lui Ibrahim, sau mai sunt si alte cauze??
Luana- vip
nety- membru activ
v a juca si Berguzar in serial alaturi de Halil?
nety- membru activ
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 1. BERGUZAR KOREL
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» HALIT ERGENC
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum