29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Eu cred ca partenerul "ideal " este Ratacitul... De asta a si aparut acum la final.lavy612 a scris: Da si mie imi place este o femeie destul de atractiva si puternica..Daca nu a fost sa fie asta e ! Doar nu se prabuseste cerul , isi gaseste si ea partenerul ideal... pana la sf
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
S-ar potrivi cu el
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Are de gand sa-i spuna ca sunt frati ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Dar Ceyda...pe unde umbala ???????????????????
Ii naste vreun copil lui Pala?
victorelalove- moderator
Eu cred ca da....ninnet a scris:Are de gand sa-i spuna ca sunt frati ?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Eu cred ca da... Savas simte ca a fost nedreptatit Ratacitul. Nu s-a bucurat si el de numele Baldar...si de tot ce reprezinta acesta.ninnet a scris:Are de gand sa-i spuna ca sunt frati ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 06 Iun 2011, 9:36 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Sa-si ia jucarioarele de la agentie si sa se care departeeeeeeeeeeevictorelalove a scris:Dar Ceyda...pe unde umbala ???????????????????
lavy612- vip
Čovjek iza kamere serije Asi, inače bivši zaručnik Tube Buyukustun, 39. godišnji Sami Saydan otvoreno priča o naglom raskidu zaruka - "Bio sam na pragu braka za koji sam mislio da će biti iz prave ljubavi - da bi ona neočekivano raskinula sve, razdvajanje je za mene bilo tragično"
- Svi smo očelivali vjenčanje - šta se to desilo?
Vjerujte, mnogo mi je ljudi reklo isto...Priznajem, imali smo probleme u posljednje vrijeme, ali nisu to problemi za raskid veze - bar ne za mene. Smatram da ne živimo cijelu vječnost da bi živjeli u prošlosti i bili nesrećni. Zar mi ne živimo za sreću, da budemo uz ljude, da ih volimo...Zaista se poslije svega i ja pitam zašto je gotovo?
- Zar se ljubavna čarolija može tako preokrenuti?
Ne očekujte od mene da vam na to pitanje odgovorim...Na početku veze ona je insistirala na braku, ja sam to odbio jer smatram da je bilo prebrzo i vidio sam da iza te njene izjave ipak stoji nešto drugo, a ne iskrena želja za brakom - osjećao sam da to ne želi.Poslije su se stvari promijenile i u toku 2 godine veze dva puta sam joj predložio brak, posljednji put, prije 3-4 mjeseca pitao sam je da se uda za mene - pristala je, ali ubrzo smo raskinuli, mene definitivno prati maler.
- Objasnite nam trenutak raskida, situaciju...
Našli smo se na kafi u gradu, pričali o uobičajenim zajedničkim stvarima i došli na temu da nam ne ide u posljednje vrijeme, da to između više nas nije veza, da nas nešto sve više udaljava, da moramo odlučiti šta dalje? Takođe smo raspravljali da nema veze ako u njoj postoji neko treći i to je bila kulminacija rasprave - tad sam vidio da smo došli na kraj puta. Tuba je morala donijeti odluku ili ljubav, ili druga ljubav ili kraj.
- Šta mislite zašto je Tuba u posljednjem momentu odustala od braka?
Bio sam iznenađen i sam, shvatio sam da je kraj jednoj platonskoj ljubavi za koju sam vjerovao da vodi braku, jer mi je i sama rekla da želi taj brak...Desilo se to nakon puta u Hatay, gdje je ekipa iz serije Asi imala snimanja nekoliko epizoda. Nakon puta sve se preokrenulo, za nju brak više nije dolazio u obzir.Znate, postoji pred ljudima mnogo puteva i vi ćete morati kad tad se odlučiti kojim ćete ići, ljubav, karijera, novac. Jasno je da put ljubavi uvijek ima prvo mjesto kod oboga, ali mislim da njena nije bila usmjerena u našu vezu. Razdvajanje me mnogo boli, ali ne mogu reći da je naša veza bila ljubavna priča - jer je oboje nismo gledali na takav način.
- Zar Vaša ljubav nije mogla biti jaka za oboje i sačuvati ovu vezu?
Imao sam zaista velika očekivanja, jer sam smatrao da se ta ljubav razvija, rapidno da prerasta u nešto više, bar s moje strane...i odjednom raskid...
- Čega ste se bili spremni odreći zbog te veze?
Zbog Tube odrekao bih se svega, jer sam je volio više nego bilo šta drugo. Uvijek sam samo o tome razmišljao dok sam je dvije godine posmatrao kroz oko kamere...pomislio bi "kako ja volim tu djevojku". Ne postoji takva stvar na svijetu kao što je bila moja ljubav u te dvije godine. Moram priznati da mi se kao u toj 35. godini nikad nije desila takva ljubav prije. Bez obzira na sve, uvijek ću se ponositi tom ljubavi...
- Hoćete li ostati prijatelji?
Ne mogu biti samo prijatelj nekome kome sam zamalo postao mnogo više od toga
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16086120.asp?gid=222%EF%BB%BF
nu mi-a plăcut atitudinea Yaseminei faţă de Çiçek , pe Pelin o scuz dar ea nu
- Svi smo očelivali vjenčanje - šta se to desilo?
Vjerujte, mnogo mi je ljudi reklo isto...Priznajem, imali smo probleme u posljednje vrijeme, ali nisu to problemi za raskid veze - bar ne za mene. Smatram da ne živimo cijelu vječnost da bi živjeli u prošlosti i bili nesrećni. Zar mi ne živimo za sreću, da budemo uz ljude, da ih volimo...Zaista se poslije svega i ja pitam zašto je gotovo?
- Zar se ljubavna čarolija može tako preokrenuti?
Ne očekujte od mene da vam na to pitanje odgovorim...Na početku veze ona je insistirala na braku, ja sam to odbio jer smatram da je bilo prebrzo i vidio sam da iza te njene izjave ipak stoji nešto drugo, a ne iskrena želja za brakom - osjećao sam da to ne želi.Poslije su se stvari promijenile i u toku 2 godine veze dva puta sam joj predložio brak, posljednji put, prije 3-4 mjeseca pitao sam je da se uda za mene - pristala je, ali ubrzo smo raskinuli, mene definitivno prati maler.
- Objasnite nam trenutak raskida, situaciju...
Našli smo se na kafi u gradu, pričali o uobičajenim zajedničkim stvarima i došli na temu da nam ne ide u posljednje vrijeme, da to između više nas nije veza, da nas nešto sve više udaljava, da moramo odlučiti šta dalje? Takođe smo raspravljali da nema veze ako u njoj postoji neko treći i to je bila kulminacija rasprave - tad sam vidio da smo došli na kraj puta. Tuba je morala donijeti odluku ili ljubav, ili druga ljubav ili kraj.
- Šta mislite zašto je Tuba u posljednjem momentu odustala od braka?
Bio sam iznenađen i sam, shvatio sam da je kraj jednoj platonskoj ljubavi za koju sam vjerovao da vodi braku, jer mi je i sama rekla da želi taj brak...Desilo se to nakon puta u Hatay, gdje je ekipa iz serije Asi imala snimanja nekoliko epizoda. Nakon puta sve se preokrenulo, za nju brak više nije dolazio u obzir.Znate, postoji pred ljudima mnogo puteva i vi ćete morati kad tad se odlučiti kojim ćete ići, ljubav, karijera, novac. Jasno je da put ljubavi uvijek ima prvo mjesto kod oboga, ali mislim da njena nije bila usmjerena u našu vezu. Razdvajanje me mnogo boli, ali ne mogu reći da je naša veza bila ljubavna priča - jer je oboje nismo gledali na takav način.
- Zar Vaša ljubav nije mogla biti jaka za oboje i sačuvati ovu vezu?
Imao sam zaista velika očekivanja, jer sam smatrao da se ta ljubav razvija, rapidno da prerasta u nešto više, bar s moje strane...i odjednom raskid...
- Čega ste se bili spremni odreći zbog te veze?
Zbog Tube odrekao bih se svega, jer sam je volio više nego bilo šta drugo. Uvijek sam samo o tome razmišljao dok sam je dvije godine posmatrao kroz oko kamere...pomislio bi "kako ja volim tu djevojku". Ne postoji takva stvar na svijetu kao što je bila moja ljubav u te dvije godine. Moram priznati da mi se kao u toj 35. godini nikad nije desila takva ljubav prije. Bez obzira na sve, uvijek ću se ponositi tom ljubavi...
- Hoćete li ostati prijatelji?
Ne mogu biti samo prijatelj nekome kome sam zamalo postao mnogo više od toga
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16086120.asp?gid=222%EF%BB%BF
nu mi-a plăcut atitudinea Yaseminei faţă de Çiçek , pe Pelin o scuz dar ea nu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Iun 2011, 9:37 pm, editata de 1 ori
Offffffffffffffffffffffff...din cat este orasul de mare...Ce sanse sa fie ca sa se intalneasca la acelasi restaurant?
victorelalove- moderator
Offf i-a vazut impreuna....
lavy612- vip
Cicek este tare... Se marita pentru a 3 a oara, in decursul a 2 ani.
Bravo ei. Si cica a fost nedreptatita!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Chiar e foarte obosit Murat.....
Ultima editare efectuata de catre simi in Lun 06 Iun 2011, 9:41 pm, editata de 1 ori
simi- vip
victorelalove a scris:Cicek este tare... Se marita pentru a 3 a oara, in decursul a 2 ani.
... asta-i culmea virginității
Mi-ai luat vorba din gura ( ca sa spun asa...)simi a scris:Chiar e foarte obosi Murat.....
victorelalove- moderator
Ce mai pune la cale nemernicul asta ? Vorbeste de Baldar si Moran nu ? de clanuri ,
aduna clanul asta ...........de ce nu-l otraveste nimeni ?
aduna clanul asta ...........de ce nu-l otraveste nimeni ?
ninnet- vip
pufy2010 a scris:
... asta-i culmea virginității
Care?...ca nu mai este virgina. S-a consumat prima noapte...atunci cand s-a casatorit cu fratele lui Savas.
Sau ... nu se pune?????????????
victorelalove- moderator
Crush between Hakan Cicek and missed.
Hasip Sava said that we should talk about anything with him. And he - must go to school to take her daughter.
Sava said Hakan for his brother. Hakan not know what to say. Sava asks what he thinks he does, and he answered - I do not know.
Hasip Sava said that we should talk about anything with him. And he - must go to school to take her daughter.
Sava said Hakan for his brother. Hakan not know what to say. Sava asks what he thinks he does, and he answered - I do not know.
Acum merge la Monte Carlo.....si se relaxeaza...in prezenta Tubei....
simi- vip
victorelalove a scris:
Care?...ca nu mai este virgina. S-a consumat prima noapte...atunci cand s-a casatorit cu fratele lui Savas.
Sau ... nu se pune?????????????
... a fost de test, ca la parfumuri
Acum e acum !
ninnet- vip
ninnet a scris:de ce nu-l otraveste nimeni ?
Este imun si la otrava... La cat venin are in el...
Trebuie gasita alta solutie. Una mai viabila...Poate isi gaseste si el DRAGOSTEA...in final.
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
Momentul confesiunilor!!!
lavy612- vip
pufy2010 a scris:
ninnet- vip
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum