29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna, lica.
Noapte buna, ninnet.
Noapte buna , simi.
Somn usor si vise placute!
Noapte buna, ninnet.
Noapte buna , simi.
Somn usor si vise placute!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La facultatea de medicina, in timpul examenului de medicina generala, profesorul invita studentii sa intre pe rand in sala. Prima intra o studenta.
- Domnisoara, va rog sa va alegeti un bilet! zice profesorul.
Studenta isi alege un bilet.
- Cititi, va rog, intrebarea!
- Studenta citeste cu glas tare:
“Ce organ al corpului uman se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale?”
- Răspundeti, va rog!
- Hi, hi, hi, ha, ha, ha.
- Domnisoara, va rog sa raspundeti la intrebare.
- Imi este rusine sa raspund.
- Domnisoara, daca nu raspundeti va dau afara din examen si aveti nota 4.
Studenta pleacă. Intra un student. Studentul trage un bilet cu aceeasi intrebare.
- Organul care se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale este pupila.
- Excelent! zice profesorul. Aveti nota 10. Si va rog frumos, cand iesiti si o vedeti pe colega dumneavoastra, sa-i spuneti ca hi, hi, hi, ha, ha, ha se mareste doar de 3 ori.
- Domnisoara, va rog sa va alegeti un bilet! zice profesorul.
Studenta isi alege un bilet.
- Cititi, va rog, intrebarea!
- Studenta citeste cu glas tare:
“Ce organ al corpului uman se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale?”
- Răspundeti, va rog!
- Hi, hi, hi, ha, ha, ha.
- Domnisoara, va rog sa raspundeti la intrebare.
- Imi este rusine sa raspund.
- Domnisoara, daca nu raspundeti va dau afara din examen si aveti nota 4.
Studenta pleacă. Intra un student. Studentul trage un bilet cu aceeasi intrebare.
- Organul care se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale este pupila.
- Excelent! zice profesorul. Aveti nota 10. Si va rog frumos, cand iesiti si o vedeti pe colega dumneavoastra, sa-i spuneti ca hi, hi, hi, ha, ha, ha se mareste doar de 3 ori.
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor a sosit cafeluta lu bunicuta poftiti va rog sa savuram o cafea impreuna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
pregatesc
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineta! :fret:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
andradamaria- vip
andradamaria- vip
Buna dimineata, vad ca a inceput numaratoarea inversa asteptam sa -i vedem
pe covorul rosu...........o sa le analizam miscarile, mimica ,comporamentul sa
vedem ce si cum ........sunt prieteni sau au ceva de ascuns!
pe covorul rosu...........o sa le analizam miscarile, mimica ,comporamentul sa
vedem ce si cum ........sunt prieteni sau au ceva de ascuns!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna dimineata , dragilor!
Ce mai faceti?
O zi excelenta va doresc.
Si maine... Monte Carlo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu maine mai sarbatoresc si ziua tatalui meu...Deci am doua evenimente importante.
Ce mai faceti?
Eu maine mai sarbatoresc si ziua tatalui meu...Deci am doua evenimente importante.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna dimineata , dragilor!
Ce mai faceti?
Vic, da sarbatoresti la dublu o zi excelenta iti doresc
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Multumesc, ninnet .ninnet a scris:
Vic, da sarbatoresti la dublu o zi excelenta iti doresc
O zi frumoasa sa ai !
victorelalove- moderator
- Deci aşa! Susţineţi că nu aţi depăşit viteza regulamentară. Şi cum vreţi să dovediţi asta?
- Foarte simplu, domnule poliţist: mă aflam în drum spre soacră-mea!...
..........................................................................................
Soţii sunt pasageri intr-o excursie de-a lungul drumului vieţii. Singura problema este sa nu fie soacra la volan!
................................................................................
Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri.asa ca,se arunca intr-o fantana...primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza...a doua zi acesta gaseste in fata casei o dacie cu un biletel pe el ce scria ..cu drag,mama soacra...
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza...si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel...
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere...acesta in schimb se gandeste..-daca primului ia dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sami dea o bicicleta...ia mai bine las-o naibii sa moara...
A douua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta ,care avea un biletel pe el ce scria...cu drag,tata socru...
.......................................................................................
De când a început să ningă, soacra-mea stă non-stop şi se uită pe geam…
Dacă se-nteţeşte ninsoarea, cred că-i dau drumul în casă…
......................................................................................
Angus decide sa pastreze cativa stupi la ferma sa. Dupa un an, Owen il intreaba cum se descurca cu ingrijirea stupilor:
-Ai avut ceva noroc cu albinele, Angus?
-Mult, chiar foarte mult!- raspunde Angus.
-Deci ai obtinut destula miere?
-Nu, nici macar o picatura, dar au intepat-o pe soacra mea de sapte ori!
- Foarte simplu, domnule poliţist: mă aflam în drum spre soacră-mea!...
..........................................................................................
Soţii sunt pasageri intr-o excursie de-a lungul drumului vieţii. Singura problema este sa nu fie soacra la volan!
................................................................................
Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri.asa ca,se arunca intr-o fantana...primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza...a doua zi acesta gaseste in fata casei o dacie cu un biletel pe el ce scria ..cu drag,mama soacra...
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza...si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel...
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere...acesta in schimb se gandeste..-daca primului ia dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sami dea o bicicleta...ia mai bine las-o naibii sa moara...
A douua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta ,care avea un biletel pe el ce scria...cu drag,tata socru...
.......................................................................................
De când a început să ningă, soacra-mea stă non-stop şi se uită pe geam…
Dacă se-nteţeşte ninsoarea, cred că-i dau drumul în casă…
......................................................................................
Angus decide sa pastreze cativa stupi la ferma sa. Dupa un an, Owen il intreaba cum se descurca cu ingrijirea stupilor:
-Ai avut ceva noroc cu albinele, Angus?
-Mult, chiar foarte mult!- raspunde Angus.
-Deci ai obtinut destula miere?
-Nu, nici macar o picatura, dar au intepat-o pe soacra mea de sapte ori!
victorelalove- moderator
Buna fetelor! DAAAAAAAAAAA,maine sarbatorim! Sant asa curioasa cum o sa se comporte unul in prezenta celuilalt.. :gfd<: Eu cred ca o sa fie stingheri...n-o sa stie cum sa se comporte.... :nh8: Daca si de data asta se feresc unu de altu inseamna ca noi avem dreptate....si acolo a fost mai mult decat un FILM Pasiunea dintre ei sper sa o vedem maine....macar un gest...ceva Ati vazut ca de Yaso nu ii e teama sa se apropie??Chiar fac poze si sant relaxati.....
simi- vip
simi- vip
Ce frumosi sant! Nu vor ei oare sa se joace asa si la Monte Carlo???
simi- vip
Buna inca o data , n-am gasit mai nimic
BÜYÜKÜSTÜN, CEM YILMAZ'IN GÖNLÜNÜ ÇELDİ!
Ünlü komedyen, yeni filminde sevgilisini oynaması için Büyüküstün'e teklif götürdü...
09 Haziran 2011 06:01
Her projesiyle milyonları ekran başına kilitleyen, son olarak atv'nin sevilen dizisi "Gönülçelen"le gönülleri fetheden Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ın da gözdesi oldu. Yeni filminin hazırlıklarına başlayan komedyen, güzel oyuncuya sürpriz bir teklif götürdü.
Bugüne kadar çektiği G.O.R.A., A.R.O.G. ve Yahşi Batı'da hemen hemen aynı kadroya yer veren Cem Yılmaz, Tuba Büyüküstün'den sevgilisini canlandırmasını istedi. Büyüküstün, ünlü komedyenin 'uzay' konseptli filmi için henüz karar vermedi.
TEKLiFE SICAK BAKTI
Daha çok dram projelerinde rol alan Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz'ın teklifine sıcak bakıyor.
KADRODA SÜRPRİZ YAPMIYOR
Ünlü komedyen, 'uzay ve uzaylılar'ı konu edeceği yeni filminde; daha önce birçok projede yer aldığı Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Demet Evgar ile kamera karşısına geçerek sürpriz yapmayacak.
Bağlantılar:
http://www.gecce.com/haber/buyukustun-cem-yilmazin-gonlunu-celdi-170320.html
m-am inselat
http://www.gecce.com/haber/asi-tuba-monte-carloda-170335.html
'ASİ' TUBA, MONTE CARLO'DA!
Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı ve birçok Ortadoğu ülkesinde yayınlanan ‘Asi’ dizisi, 51. Monte Carlo Televizyon Festivali’nde Türkiye’yi temsil edecek.
09 Haziran 2011 11:41
Yayınlandığı dönemde Arap ülkelerinde büyük beğeniyle izlenen ‘Asi’ dizisi, Monte Carlo Televizyon Festivali’nde pembe diziler kategorisinde yarışacak olan 3 dizi arasına girmeyi başardı. Festivalde yarışacak yapımların açıklanmasının ardından dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’e fanlarından tebrik mailleri yağıyor.
Gelen tebrik maillerinde başarılı oyuncuya Türkiye’nin adını yurtdışında da duyurdukları için teşekkür ediyorlar. Tuba Büyüküstün, 10 Haziran’da gerçekleşecek ödül törenine dizide başrolü paylaştığı Murat Yıldırım, dizinin yönetmeni, senaristi ve yapımcısıyla birlikte katılacak.
BÜYÜKÜSTÜN, CEM YILMAZ'IN GÖNLÜNÜ ÇELDİ!
Ünlü komedyen, yeni filminde sevgilisini oynaması için Büyüküstün'e teklif götürdü...
09 Haziran 2011 06:01
Her projesiyle milyonları ekran başına kilitleyen, son olarak atv'nin sevilen dizisi "Gönülçelen"le gönülleri fetheden Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ın da gözdesi oldu. Yeni filminin hazırlıklarına başlayan komedyen, güzel oyuncuya sürpriz bir teklif götürdü.
Bugüne kadar çektiği G.O.R.A., A.R.O.G. ve Yahşi Batı'da hemen hemen aynı kadroya yer veren Cem Yılmaz, Tuba Büyüküstün'den sevgilisini canlandırmasını istedi. Büyüküstün, ünlü komedyenin 'uzay' konseptli filmi için henüz karar vermedi.
TEKLiFE SICAK BAKTI
Daha çok dram projelerinde rol alan Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz'ın teklifine sıcak bakıyor.
KADRODA SÜRPRİZ YAPMIYOR
Ünlü komedyen, 'uzay ve uzaylılar'ı konu edeceği yeni filminde; daha önce birçok projede yer aldığı Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Demet Evgar ile kamera karşısına geçerek sürpriz yapmayacak.
Bağlantılar:
http://www.gecce.com/haber/buyukustun-cem-yilmazin-gonlunu-celdi-170320.html
m-am inselat
http://www.gecce.com/haber/asi-tuba-monte-carloda-170335.html
'ASİ' TUBA, MONTE CARLO'DA!
Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı ve birçok Ortadoğu ülkesinde yayınlanan ‘Asi’ dizisi, 51. Monte Carlo Televizyon Festivali’nde Türkiye’yi temsil edecek.
09 Haziran 2011 11:41
Yayınlandığı dönemde Arap ülkelerinde büyük beğeniyle izlenen ‘Asi’ dizisi, Monte Carlo Televizyon Festivali’nde pembe diziler kategorisinde yarışacak olan 3 dizi arasına girmeyi başardı. Festivalde yarışacak yapımların açıklanmasının ardından dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’e fanlarından tebrik mailleri yağıyor.
Gelen tebrik maillerinde başarılı oyuncuya Türkiye’nin adını yurtdışında da duyurdukları için teşekkür ediyorlar. Tuba Büyüküstün, 10 Haziran’da gerçekleşecek ödül törenine dizide başrolü paylaştığı Murat Yıldırım, dizinin yönetmeni, senaristi ve yapımcısıyla birlikte katılacak.
andradamaria- vip
Buna Andrada! OFFFFFFFFFFFF,turcii astia sant de belea....nu ne spun si noua nimic. Consilierul de presa a lui Murat ce pazeste?????
simi- vip
simi a scris:Buna Andrada! OFFFFFFFFFFFF,turcii astia sant de belea....nu ne spun si noua nimic. Consilierul de presa a lui Murat ce pazeste?????
nu stiu sunt cateva poze haioase pe http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=113518&page=84
andradamaria- vip
Sunt super haioase!!!
simi- vip
Cat de simpatice sunt pozele!
victorelalove- moderator
ce ploaie ..!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Nu-mi vine sa cred!!!! Ce ploua din furtun....
simi- vip
Cei cu furtunul , sunt buni de adus la noi in sud...vara, cand sunt secete...
victorelalove- moderator
vezi la furtun nu m-am gandit ..numai la galeti cu apa rece..pai cum sa ploua altfel decat din furtun ..atunci cand trebuie sa ploua~~~~~~~~~~simi a scris:Nu-mi vine sa cred!!!! Ce ploua din furtun....
cine este mititelul
andradamaria- vip
Asta e filmul care mi-a cucerit inima...
simi- vip
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum