29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
andreea90
IDILKO
lexia
sasa
danuza
dana sandulescu
lica54
lavy612
dana4699
Motzişor
axxa246
pufy2010
Iuliana
ninnet
DENISA
andradamaria
victorelalove
simi
22 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa ne aduci numai vesti bune multumim dar dumnealui ........ nu il lasa noapte buna va spun tuturor
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , lucica .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Noapte buna Lucica!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Ce bine imi pare ca merg amandoi acolo...n-o sa poata sa se mai fofileasca...nici unu nici celalalt...
simi- vip
Chiar ca suntem curiosi cum vor reactiona...simi a scris:Ce bine imi pare ca merg amandoi acolo...n-o sa poata sa se mai fofileasca...nici unu nici celalalt...
Desi eu cred ca vor pastra distanta...cat de cat.
Vreti sa faca urat ?
victorelalove- moderator
Eu nu cred ca o sa poata pastra distanta!!! Chiar Deni noi o sa putem vedea la tv gala...pe vreun canal???
simi- vip
eu până văd ceva concret nu-mi fac speranţe , scuze eu mă conversez cu turcoaicele pe mess.
am înţeles că vom putea vedea doar filmuleţele uploadate pe net
EPISODE 61 SUMMARY
close to the end...
Savas has deposited money from the inheritance to Hasib's account. Hasib is angry and he does not want the money so he has gone to speak to savas.. Savas starts arguing with Hasib and he talks boldly to savas.
Yavuz is in front of the company at the same time. however a surprise awaits yavuz. Çiçek is getting ready for the factory opening too because the two clans will have peace. and she is also still going out with hakan. she tries to be on good terms with Lara and she tries to explain to Lara about her relationship with her father.
Savas is upset because of his talk with Hasip and he discusses this Yas. Yas does not want savas to be upset so she consoles him. she says hasib and savas needs time. savas is happy with yas's support. savas decides to talk to hasib after his chat with Yas.
The baldar house is cheerful because Fidan and Pala are back together and the wedding preparations have started for savas and yas. Sahnur rings seher's doorbell once again. after this chat sahnur feels tired but happy.
am înţeles că vom putea vedea doar filmuleţele uploadate pe net
EPISODE 61 SUMMARY
close to the end...
Savas has deposited money from the inheritance to Hasib's account. Hasib is angry and he does not want the money so he has gone to speak to savas.. Savas starts arguing with Hasib and he talks boldly to savas.
Yavuz is in front of the company at the same time. however a surprise awaits yavuz. Çiçek is getting ready for the factory opening too because the two clans will have peace. and she is also still going out with hakan. she tries to be on good terms with Lara and she tries to explain to Lara about her relationship with her father.
Savas is upset because of his talk with Hasip and he discusses this Yas. Yas does not want savas to be upset so she consoles him. she says hasib and savas needs time. savas is happy with yas's support. savas decides to talk to hasib after his chat with Yas.
The baldar house is cheerful because Fidan and Pala are back together and the wedding preparations have started for savas and yas. Sahnur rings seher's doorbell once again. after this chat sahnur feels tired but happy.
Noapte buna tuturor .
Vise minunate sa aveti.
Pe maine!
Ne vedem la Monte Carlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc pentru tot , Denisa.
Vise minunate sa aveti.
Pe maine!
Ne vedem la Monte Carlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc pentru tot , Denisa.
victorelalove- moderator
să nu vă apropiaţi de covorul roşu fără să fiu şi eu în capul coloanei
Noapte buna Vic!!! Nu Denisa tu o sa fii prima la intrarea pe covorul rosu...dar sa sti ca eu o sa stau foarte aproape,nu te pierd din ochi...sa nu-ti vina vreo idee nastrusnica...
simi- vip
eşti pe aproape să-mi dai un brânci să-mi frâng gâtul pe acolo
NUUUUUUU,nicidecum....dar ca sa fii sigura sa nu-ti iei pantofi cu toc inalt...DENISA a scris:eşti pe aproape să-mi dai un brânci să-mi frâng gâtul pe acolo
simi- vip
Pufy!
simi- vip
[quote="DENISA"]Bună dimineaţa!
La mine plouă, ploaia înseamnă belşug. În Asi ploaia mai înseamnă şi împăcare :)
Vă doresc succes şi fericire la Monte Carlo!
La mine plouă, ploaia înseamnă belşug. În Asi ploaia mai înseamnă şi împăcare :)
Vă doresc succes şi fericire la Monte Carlo!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata dragalaselor poftiti la cafea.
vam adus ceva si pentru micul dejun.
vam adus ceva si pentru micul dejun.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce faceti ? bem o cafeluta in asteptarea marelui moment ?
cand va treziti, dati un semn Simi si cu tine vreau sa vorbesc
cand va treziti, dati un semn Simi si cu tine vreau sa vorbesc
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ninnet, Lica si tuturor..eu am nevoie de multasi las si
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata tuturor! DAAAAAAA,astazi e ziua cea mare,sper sa luam oscarul!
simi- vip
simi a scris:Buna dimineata tuturor! DAAAAAAA,astazi e ziua cea mare,sper sa luam oscarul!
buna dimineata , ai facut ochi printesa ?
ninnet- vip
Am facut Ninnet....astazi sant la Monte Carlo...am venit prima sa tin loc lui Murat!!!!
simi- vip
simi a scris:Am facut Ninnet....astazi sant la Monte Carlo...am venit prima sa tin loc lui Murat!!!!
ok, da o tura sa vezi ce se intampla da ??????????
ninnet- vip
Dau o mana la aranjarea covorului rosu....si a prosopului pe trofeu....
simi- vip
simi a scris:Dau o mana la aranjarea covorului rosu....si a prosopului pe trofeu....
fi atenta la prosoape ????????? sa fie scurte cu vedere la glezne
ninnet- vip
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum