Serialesitelenovelet
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andreea90 Joi 16 Iun 2011, 11:00 pm

Buna seara dragelor kiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 ca am uitat sa va salut, cand am vazut mesajul Licai 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1450537109

Am adus video-ul de la spectacolul surori mele cum v-am promis .. la 1:15 min apare ea in prim-plan cand sta in maini , si dupaia la modeling este in alb imbracata , cu bluza aceea lunga kiss

Aici puteti sa o votati , in dreapta paginii , la Cristina G(irly) -> http://optimist-danceclub.blogspot.com/

Va multumesc kisskisskiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520

andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Joi 16 Iun 2011, 11:04 pm

daca vreti sa auziti putin vocea lui CANSEL!
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Joi 16 Iun 2011, 11:33 pm

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Stream.php?type=image&source=site&size=large&hash=70383f7ef58a6e&username=juliahelen&key=x55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Us016_yvPM8J4cZ2Lo55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Ochiul-bouluipt.sora Andreei ,considera ca florile astea le-am aruncat pe scena atunci cand dansau,am votato,noroc si succes mai departe sa-si ajunga telul!!1 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Joi 16 Iun 2011, 11:56 pm

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Dalianoapte buna ,somn usor cu vise placute!!!!!!!!!!1pe maine cu bine 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Joi 16 Iun 2011, 11:57 pm

Andreea,felicitari pt.surioara ta!...eu nu am putut vota sad
poate miine...noapte buna, pe miine, cind......avem serialllll...o sa-i vedem din nou , pa kiss kiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de costina Vin 17 Iun 2011, 12:02 am

lica suntem alaturi de tine ...nu vrem sa ne gandim la ce e mai rau d-zeu sa-ti dea putere sa treci peste toate cu bine....numai vesti rele azi fetelor kiss
costina
costina
vip
vip

Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 17 Iun 2011, 12:03 am

florica a scris:55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Stream.php?type=image&source=site&size=large&hash=70383f7ef58a6e&username=juliahelen&key=x55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Us016_yvPM8J4cZ2Lo55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Ochiul-bouluipt.sora Andreei ,considera ca florile astea le-am aruncat pe scena atunci cand dansau,am votato,noroc si succes mai departe sa-si ajunga telul!!1 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

Multumesc FLorica kiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 sunt foarte frumoase florile 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 Saru mana 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 57855 kisskisskiss

Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 17 Iun 2011, 12:13 am, editata de 1 ori
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 17 Iun 2011, 12:03 am

Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 17 Iun 2011, 1:22 am, editata de 2 ori
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costina Vin 17 Iun 2011, 12:13 am

buna seara andreea f.frumos spectacolul am votat-o din nou pe surioara ta mai incercam si peste 3 saptamini kiss kiss kiss
costina
costina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 17 Iun 2011, 12:15 am

costina a scris:buna seara andreea f.frumos spectacolul am votat-o din nou pe surioara ta mai incercam si peste 3 saptamini kiss kiss kiss

Saru mana Costina 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 57855 Multumesc mult kisskiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 17 Iun 2011, 1:20 am

LA MULTI ANI DANA 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 kisskisskiss .. Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si iubire 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 alaturi de cei dragi 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 .. Iti multumesc ca te-am cunoscut si ca imi esti aproape,mereu cu un gand bun si o vorba frumoasa kiss .. tin foarte mult la tine 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 .. esti mami 2 al meu 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 , doar azi e si ziua lu mami meu .. e ziua voastra 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 352762 .. iti trimit multe imbratisari si pupicei kisskisskiss 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 60596000
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 985290z82wb0nr1p55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Anniv
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Dsc2139

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Fr1q

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Imgla0kbf55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Iy9czpxcb4tbdqsofvk

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Flowerexpertredandpinkr[/URL]

andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 17 Iun 2011, 2:23 am

Asta ca sa nu mai aiba nimeni dubii despre contul de twitter al lui Cansel ,ca nu e adevarat .. este foarte ADEVARAT .. presa a preluat mesajele lui de pe twitter ..

CANSEL ELÇİN HAYRANLARINA BÖYLE VEDA ETTİ!
Gönülçelen'in final bölümü çekildi ve set sona erdi
16 Haziran 2011 20:50

İki sezondur Atv'de gösterilen Gönülçelen dizisinin 56. ve final bölümü 15 haziran Çarşamba günü tamamlandı. 24 Haziran Cuma günü yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek olan Gönülçelen dizisi severler için Cansel Elçin Twitter'dan şu mesajı verdi.

"Bugün çekimlerimin son günü, tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler."

Setin sona ermesi ile birlikte de "Bye bye Hasret, Bye bye Murat Turali" diye mesaj çekerek kendisi de Gönülçelen karakterlerine veda etmiş oldu.

Fahriye Evcen ve Cansel Elçin'in başrolünü paylaşacağı Aile kadını isimli dizinin çekimlerine ise Ağustos ayında başlanacak.

http://www.gecce.com/haber/cansel-elcin-hayranlarina-boyle-veda-etti-170712.html

http://www.setarkasi.com/dizinin-sezon-finalinde-yasanacak-surpriz-ne-olacak/

[...]Ayrıca Beren Saat internette Tuba Büyüküstün’ün kendisini Hoollywood’da Türkiye’yi temsil edebilir anketinde geçmesi hakkında ise, ikimizde iyi oyuncularız, ikimiz de Hooollywood’da temsil edebiliriz.”dedi.(Setarkasi.com) = toate serialele se apropie de final .. si spune ceva de Tuba si Beren ,ca va incepe un sondaj sau o lupta intre cele 2 pentru Hoollywood ..

http://www.setarkasi.com/yakisikli-oyuncu-onu-secti/

Beren Saat’in oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyen Kurtaran Tuba Büyüküstün’le mi oynarsın Beren saat’le mi? sorusuna “Görsel olarak da oyuncu olarak da Beren Saat’i tercih ederim.”diyerek cavep verdi.(Setarkasi.com) = aici este vorba despre cu cine prefera Caner Kurtaran sa joace Beren sau Tuba? si a aleso pe Beren ...

Noapte buna kiss
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costina Vin 17 Iun 2011, 8:05 am

buna dimineata poftiti va rog frumos si la o cafeluta cafea speram sa auzim de bine lica ...va doresc o zi frumoasa 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 269352 am uitat diseara avem film 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 352762 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 352762 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 352762 v-am pupat kiss kiss kiss
costina
costina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 17 Iun 2011, 8:31 am

Seria nou pe sezonul urmator
În total, 2070 Astăzi, de 23 de ori vizualizat | 12 iunie 2011 | 2
Noul sezon, acesta ani din nou la inceputul anului viitor. Vară coincide cu luna de Ramadan, cunoscut sub numele de anul trecut. Deci, ceea ce va urma cu noul televizor? Care este aşteptată cu nerăbdare de proiecte? Pe scurt, hai sa vorbim.

"Frunze" , după curs de desfăşurare în ambele sensuri, cu un număr de construcţie luni , noul sezon, încă vrea să vină cu un puternic productii. Există un element de curiozitate, inspirat de proiect din cele două serii ale noului sezon. " fular roşu " şi "Cevdet Bey şi fiii lui" . "fular roşu" în ceea ce priveşte exprimate continuă să lucreze. Murat Yildirim şi Özpirinçi Libby numele lui merge, dar acest lucru tabel se pot schimba. La masa finală este atinsă după o perioadă scurtă de timp, cred.

"Cevdet Bey şi fiii lui" este o serie de actori să prezinte pe cei doi fraţi au fost eliberaţi. Kivanc Tatlitug şi Tolga Karel ; permanent Luna Anul ca jucatorii le-a pus în balanţa de bine şi de rău în această nouă serie.

Din cadrul acestor două serii de Kivanc Tatlitug proiectului iese în evidenţă mai mult ca a. La urma urmei, "Red Esarfe" Mal a fost o serie de filme artistice în faţa publicului. Set de film, dar nu ştiu dacă de locuri de muncă pare a fi greu de depăşit.

Pe de altă parte , "Cevdet Bey şi fiii lui" de la World Series în literatura de specialitate pot fi, de asemenea, un răspuns multi-sector. Deja Evanghelia R & chiar se simte inconfortabil fiind menţionate în seria carte. Bune sau rele. Autor , "ok", dupa ce a declarat că nu este nimic de făcut. Această serie va fi trase.

Film de aur "va intra în sezonul si arata rapid. Există trei serii noi este deja cunoscut. Una dintre aceste "sens nu este." " Dragoste si Pedeapsa ", după o serie Nurgul Yesilcay "rolul lui în această nouă serie va lua, Selda Alkor şi Ozcan Deniz numele lui a fost amintit. Dar Ozcan Deniz nu, să ia parte în serie cu un comunicat de presă din cauza o scădere Yesilcay "au început să caute un nou partener.

Un alt film de aur proiect în " femeie de familie ". Într-adevăr, astfel cum a subiectului pare a fi o adaptare. Furt Mazisinde de o femeie de făcut, ştergeţi curat istoria unui deschide pagina. După o anumită perioadă a istoriei în noua viaţă a Hoţul nu vine peste cu un partener. Pentru mine faptul că această serie din 1971, "Femeia uitat" am amintit. Atif Yilmaz "în acest film regizat de Türkan Soray , İnanır Kadir şi Serezli Text au luat parte. . Acum, jucătorii menţionate anterior, de fapt, numele popular al nostru timp defoliere care au dat naştere Nejla'sı Fahriye Evce , Gönülçelen în Murat'ı Cansel Elçin şi Ezel e Cengiz Yigit Özşener . Squad o şansă de a căuta în directorul va fi desenat, dar chimie pare a fi ridicate; personal şi cel mai important, publicul va vedea în timp.

Compania de producţie 3 Seria " İffet " adaptarea cinematografica a unui alt Yeşilçam. Müjde Ar "este unul dintre filmele memorabile de televiziune Star urmează să fie publicate în această producţie, ceea ce cred că este un dezavantaj. Seria Star TV, deoarece pentru un motiv oarecare, este ignorată. Cakir Deniz "Este un avantaj de a avea să joace kestiremiyorum İffet'i acum. Deoarece victima în ochii publicului orice urmă de caracter şi ambiţie Ferhunde İffet "nu este uşor să se transforme. Deci, İffet urmatorul sezon ar putea fi o bombă ascunsă şi o mulţime de ziare cap de afis a muta Cakir Deniz. Desigur, Cakir , distrugand imaginea de Ferhunde, İffet loc ca şi cum ar beleğimizde.

David Turkcan TelevizyonDizisi.com

Buna dimi, deci numai 3 serii incep la toamna dintre care Tuba nu participa la nici una.
De ce o aleg pe Beren si nu pe Tuba?Oare de ce?Oare din cauza ca a devenit prea pretentioasa sau ....
Beren stiu ca nu se da la o parte de la nimic accepta orice rol sau ma rog aproape orice rol
poate din cauza asta e mai iubita de turci, nu stiu, dar ceva nu se leaga cu Tuba.
Eu am cam inceput sa-mi schimb parerea despre Domnisoara noastra si ce mult mi-a placut de ea nu ca nu mi-ar placea si acum dar...a cam inceput sa se dea in spectacol, nu stiu poate o face sa fie si in atentia presei.In fine o sa-i urmarim activitatea oricum, dar sunt foarte curioasa ce va incepe si cu cine?
O zi buna va doresc si Bunicuta sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste necaz si sa fii sanatoasa, Dana, La multi ani si tot ceea ce-ti doresti, Andreea succes tie si surorei tale si Doamne ajuta tutror. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de costina Vin 17 Iun 2011, 8:35 am

dana LA MULTI 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Fireworks30

ANI SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 251638 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 161472
costina
costina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 17 Iun 2011, 8:41 am

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 17 Iun 2011, 9:02 am

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Tt2768370fltt55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1690462_1234877360 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 IMG_1462 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 954-roses-wallpaper-trandafiri_124903060655. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 125_trandafiri_roz_1 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Trandafiri-rozSa fi sanatoasa si mereu voioasa,raul nicicand sa nu te ajunga!!!55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Trandafiri-roz~l_65028455. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Resize55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Maci-sml55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Maci155. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Gif-mac55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Gif-mac55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Gif-mac55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Gif-mac55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Gif-mac 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 17 Iun 2011, 9:10 am, editata de 1 ori
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 17 Iun 2011, 9:05 am

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Trandafiri05buna dimineata tuturor,Iuliana cand vad clipul acela ,imi vine rau,Lica sper ca totul ii spre bine si azi n-o sa mai fi asa necajita!!!!!!!!!!!! 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 17 Iun 2011, 9:11 am, editata de 1 ori
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 17 Iun 2011, 9:09 am

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Felicitari-online-un_trandafir_pentru_tine-1264multumiri Iuliana de noutati,cine stie poate mai intervine ceva,cu Tuba nu este nimic deocamdata pt. ca a spus ca urmatoarele 4 luni v-a fi in Franta,apoi dupa aceea vom vedea daca v-a fi ceva si cu ea!!!!!!!!!!!!! 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 17 Iun 2011, 9:16 am

55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Trandafir55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Dana%20cafea55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Budinca_de_cafea_cu_piscoturi155. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Prajitura-crema-cafea55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 27125albastru- speranta,tuturor o zi ne mai pomenita!!!!!!!!!1 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 17 Iun 2011, 9:19 am

buna dimineata, buna cafea, Costina!...Iulia, 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 567516 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 567516
Lica, sa auzim numai de bine....
Dana, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa,sufletul sa-ti ramina mereu cum este acuma, sa nu te schimbe nimic niciodata!!!!!
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Liliac_1240392192
55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 #
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 17 Iun 2011, 9:20 am

Flori, cheers cheers
o zi buna, pe mai tirziu... 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 17 Iun 2011, 11:22 am

florica a scris:55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Felicitari-online-un_trandafir_pentru_tine-1264multumiri Iuliana de noutati,cine stie poate mai intervine ceva,cu Tuba nu este nimic deocamdata pt. ca a spus ca urmatoarele 4 luni v-a fi in Franta,apoi dupa aceea vom vedea daca v-a fi ceva si cu ea!!!!!!!!!!!!! 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

DE ce tocmai Franta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 17 Iun 2011, 11:55 am

Iuliana, raspuns: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 366bc754
sau 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 B983dbfc
e bine?????
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Vin 17 Iun 2011, 1:54 pm

DANA LA MULTI ANI sa ai parte de fericire ,bucurii ,multa multa sanatate ,sa fii iubita 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 371536 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 371536 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 371536 buna fetele ce faceti ? 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 693889 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 693889 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 693889

ce poze ...........de-ar fi reale Smile Smile Smile
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum