55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Auzi iubita , stii cum se spune "fiecare cum isi asterne asa doarme" , se pare ca se merita unul pe celalalt , dar sa nu se planga cand se va trezi la realitate...iulianagl a scris:Buna seara.
Acum se afiseaza cu Onur.Urasc asta. Aiii ce-mi bat capul cu ea.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ca sa vezi ipocritul... brusc a devenit interesat de soarta copiilor...
alitheea- vip
buna seara si vizionare placuta, doamnelor + 1
interesat da, dar are de cistigat pt.ca acum presa este cu ochii pe el...nu vedeti ce batos sta mereu
interesat da, dar are de cistigat pt.ca acum presa este cu ochii pe el...nu vedeti ce batos sta mereu
Ultima editare efectuata de catre Garo in Vin 17 Iun 2011, 8:21 pm, editata de 1 ori
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
alitheea a scris:Auzi iubita , stii cum se spune "fiecare cum isi asterne asa doarme" , se pare ca se merita unul pe celalalt , dar sa nu se planga cand se va trezi la realitate...
Daca s-o trezi vreodata.De cand Onur merge la intalniri caritabile singurele intalniri caritabile sunt
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:Ca sa vezi ipocritul... brusc a devenit interesat de soarta copiilor...
iulianagl- moderator
pai se vede clar ca ar face orice sa o tina langa el...iulianagl a scris:
Daca s-o trezi vreodata.De cand Onur merge la intalniri caritabile singurele intalniri caritabile sunt
alitheea- vip
alitheea a scris:Ca sa vezi ipocritul... brusc a devenit interesat de soarta copiilor...
Bravo .. bine spus
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara fetelor!
Dana La multi ani!!!!Sanatate multa si tot ce-ti doresti!
Dana La multi ani!!!!Sanatate multa si tot ce-ti doresti!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara dragelor .. mda .. ce imagini .. nu mai de curiozitate mai uitat .. ce enervat este Onur ... bine zis Nico ..ipocrit ... vai de capu lui .. a prins norocu de picioare .. il vede si pe el lume si apare si el in presa .. nici nu ma mai intereseaza ce face Tuba .. chiar daca vad vreo informatie despre ea , n-am sa citesc ca m-ai rau ma enervez cand o vad cu asta .. Vizionare placuta
andreea90- vip
Fetelor trebuie de acum sa ne obisnuim cu onur alaturi de tuba
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Fetelor trebuie de acum sa ne obisnuim cu onur alaturi de tuba
Aiii mai bine ma lipsesc de asa ceva.
iulianagl- moderator
Lica in aceste clipe grele noi suntem alaturi de tine.Sa-ti dea D-zeu putere sa treci cu bine peste aceste incercari ale vietii.
Admin_dea05- Admin
Eu cred ca nu scapam asa de repede de el....iulianagl a scris:
Aiii mai bine ma lipsesc de asa ceva.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Fetelor trebuie de acum sa ne obisnuim cu onur alaturi de tuba
buna seara Dea ...DA.. din pacate S-A TERMINAT visul nostru ! .. orice ar fii nu cred ca va mai fii CAnsel cu TUba vreodata ..
andreea90- vip
la cât de bine o cunoaște Onur, cred că va fi o relație de durată.... nu loviți cu bâta!!!!!!!!!!!!!!!
pufy2010 a scris:la cât de bine o cunoaște Onur, cred că va fi o relație de durată.... nu loviți cu bâta!!!!!!!!!!!!!!!
Buna seara Pufy .. nu lovim .. si eu cred la fel , ca nu v-a scapa de Onur .. urat ii sta langa ea , stie sa profite de pe urma ei .. asta ma enerveaza cel mai tare
andreea90- vip
Fetelor nu vă pierdeţi speranţa , eu încă mai sper în minunea dorită de mine dar la voi e mai puţin " de lucru "
nu trebuie iubita , trebuie pur si simplu sa II IGNORAM , nu merita nervii nostri...Admin_dea05 a scris:Fetelor trebuie de acum sa ne obisnuim cu onur alaturi de tuba
alitheea- vip
Denisa , cred ca din nou vom ramane seduse si abandonate , la fel ca acum doi ani..., dar tot nu ne-am invatat minte...DENISA a scris:Fetelor nu vă pierdeţi speranţa , eu încă mai sper în minunea dorită de mine dar la voi e mai puţin " de lucru "
alitheea- vip
Si tie puiandreea90 a scris:Buna seara dragelor .. mda .. ce imagini .. nu mai de curiozitate mai uitat .. ce enervat este Onur ... bine zis Nico ..ipocrit ... vai de capu lui .. a prins norocu de picioare .. il vede si pe el lume si apare si el in presa .. nici nu ma mai intereseaza ce face Tuba .. chiar daca vad vreo informatie despre ea , n-am sa citesc ca m-ai rau ma enervez cand o vad cu asta .. Vizionare placuta
alitheea- vip
alitheea a scris:Denisa , cred ca din nou vom ramane seduse si abandonate , la fel ca acum doi ani..., dar tot nu ne-am invatat minte...
să mă nervozez şi să îi abandonez şi eu cu gândul
Nu lovesc si eu chiar daca nu-mi doresc incep sa am aceiasi ideepufy2010 a scris:la cât de bine o cunoaște Onur, cred că va fi o relație de durată.... nu loviți cu bâta!!!!!!!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Vaii dar ce lung e ozetul ....
Admin_dea05- Admin
bineinteles ca va fi de durata , doar cum altfel si-ar putea face reclama , decat alaturi de ea ...Admin_dea05 a scris:Nu lovesc si eu chiar daca nu-mi doresc incep sa am aceiasi idee
alitheea- vip
alitheea a scris:bineinteles ca va fi de durata , doar cum altfel si-ar putea face reclama , decat alaturi de ea ...
Si apoi va fii recunoscut de presa .. cum este si acum si de cand a inceput sa umble cu Tuba "Onur iubitul Tubei si in viitor fostul iubit al Tubei .. " vai de capul lui
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum