La umbra teilor
+32
elena50
carmenadina
demiruta
iulia1965
octaviana1989
mitzymeu
clio 24
mmchit
vivi
lyvya
daniela_2010
prytymeu
monicuta
ancastanciu
eli81
GIULIA
ac_adina
hdragomiroiu
florina1989
Luana
nety
tubafan
emine
valita
vali1cluj
lucyana
pissycutz
IRIS
dea05
DENISA
TheCattallyn
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 10 din 29
Pagina 10 din 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Re: La umbra teilor
prytymeu a scris:
nu ştiu ce să spun despre film , eu nu am uemărit nici o secvenţă dar în fotografii Bulent nu arată prea bine .
hdragomiroiu a scris:buna! eu iti recomand sa te uiti la "micutele domnisoare" . cand mi-a permis timpul m-am uitat si mi s-a parut interesant. este de luni pana vineri la ora 5. sper sa-ti placa!vali1cluj a scris:Sevdaya Durmak? Abia astept sa-l vad.dea05 a scris:buna!o sa-ti recomandam noul film al tubei..sa speram ca ni-l va traduce cinevavali1cluj a scris:Buna seara! Deci, totusi vin sarbatorile
Mai sunt doar cateva episoade din serial La ce o sa ma mai uit cu atata placere? Ar trebui sa-mi recomandati voi un alt serial.Sa aveti o seara placuta si linistita. :rendeer:
buna! poti sa te uiti si de la buze la inima. O viata aparte.Vioara este divina
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
buna, fetelor !
valita- membru incepator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 62
Ce frumusete de fata, nu-i asa ?
valita- membru incepator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 62
buna ziua ROMANIA!!!!!!!!!! :)
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
ce faceti fetelor.....a-ti fost la vot? ma uit la tv si nu-mi vine sa cred ce se intampla acolo.....cate fraude ..... :x de aia o sa mai treaca fff multi ani sa fie ceva bine in rom,pacat.....
emine- membru senior
dar hai sa va pun un link interesant....nu cu votarea din rom :lol: ,mie mi-a placut
http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html
http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html
emine- membru senior
va doresc o zi buna ......iar votarea de azi cred ca o sa fie un mare.....fasss!!!!!!!!!!!
emine- membru senior
imi place mult nur serer. i se potriveste rolul de mama. in asi a fost extraordinara mai ales atunci cand s/a dus sa faca gimnastica la hotelul lui demir. scena a fost super haiaoasa. :bball:
hdragomiroiu- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
buna seara
intr-adevar nur serer este o actrita extraordinara, in rolul de mama ii sta bine
intr-adevar nur serer este o actrita extraordinara, in rolul de mama ii sta bine
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
nu stiu cum o juca si in alt rol, nu am vazut altceva cu ea
monicuta- membru activ
Multumesc pentru sugestii. Am gasit pe YT un film in care joaca Murat- Güz Sancısı cu subtitrare in engleza/ romana. Mi-a placut foarte mult filmul. Merita sa-l vedeti.prytymeu a scris:hdragomiroiu a scris:buna! eu iti recomand sa te uiti la "micutele domnisoare" . cand mi-a permis timpul m-am uitat si mi s-a parut interesant. este de luni pana vineri la ora 5. sper sa-ti placa!vali1cluj a scris:Sevdaya Durmak? Abia astept sa-l vad.dea05 a scris:buna!o sa-ti recomandam noul film al tubei..sa speram ca ni-l va traduce cinevavali1cluj a scris:Buna seara! Deci, totusi vin sarbatorile
Mai sunt doar cateva episoade din serial La ce o sa ma mai uit cu atata placere? Ar trebui sa-mi recomandati voi un alt serial.Sa aveti o seara placuta si linistita. :rendeer:
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
va vine sa credeti ca o sa se termine filmul
parca a trecut asa repede
parca a trecut asa repede
monicuta- membru activ
tocmai ma pregateam sa-ti scriu despre el. si mie mi/a placut foarte mult filmul. mi-a placut my dar nu mi-a placut beren. mi-a placut foarte mult muzica si mai ales melodia cantata de beren(!). povestea este simpla dar atat de profunda in ce priveste relatiile interumane. cum ne influnteaza evenimentele din jurul nostru si cum suntem doar martori neputinciosi!!!vali1cluj a scris:Multumesc pentru sugestii. Am gasit pe YT un film in care joaca Murat- Güz Sancısı cu subtitrare in engleza/ romana. Mi-a placut foarte mult filmul. Merita sa-l vedeti.prytymeu a scris:hdragomiroiu a scris:buna! eu iti recomand sa te uiti la "micutele domnisoare" . cand mi-a permis timpul m-am uitat si mi s-a parut interesant. este de luni pana vineri la ora 5. sper sa-ti placa!vali1cluj a scris:Sevdaya Durmak? Abia astept sa-l vad.dea05 a scris:buna!o sa-ti recomandam noul film al tubei..sa speram ca ni-l va traduce cinevavali1cluj a scris:Buna seara! Deci, totusi vin sarbatorile
hdragomiroiu a scris:tocmai ma pregateam sa-ti scriu despre el. si mie mi/a placut foarte mult filmul. mi-a placut my dar nu mi-a placut beren. mi-a placut foarte mult muzica si mai ales melodia cantata de beren(!). povestea este simpla dar atat de profunda in ce priveste relatiile interumane. cum ne influnteaza evenimentele din jurul nostru si cum suntem doar martori neputinciosi!!!vali1cluj a scris:Multumesc pentru sugestii. Am gasit pe YT un film in care joaca Murat- Güz Sancısı cu subtitrare in engleza/ romana. Mi-a placut foarte mult filmul. Merita sa-l vedeti.prytymeu a scris:hdragomiroiu a scris:buna! eu iti recomand sa te uiti la "micutele domnisoare" . cand mi-a permis timpul m-am uitat si mi s-a parut interesant. este de luni pana vineri la ora 5. sper sa-ti placa!vali1cluj a scris:Sevdaya Durmak? Abia astept sa-l vad.dea05 a scris:buna!o sa-ti recomandam noul film al tubei..sa speram ca ni-l va traduce cinevavali1cluj a scris:Buna seara! Deci, totusi vin sarbatorile
cand canta beren? , eu nu stiu , n-am vazut
monicuta- membru activ
o seara placuta in continuare
o sa incerc sa intru mai des
:)
monicuta- membru activ
monica poti sa-mi spui daca vezi acum si celelalte forumuri?vreau sa stiu daca se deblocheaza automat?monicuta a scris:o seara placuta in continuare
gata am vazut ca se pune automat..esti in categoria membru activ
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Dum 22 Noi 2009, 8:38 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
monicuta a scris:hdragomiroiu a scris:tocmai ma pregateam sa-ti scriu despre el. si mie mi/a placut foarte mult filmul. mi-a placut my dar nu mi-a placut beren. mi-a placut foarte mult muzica si mai ales melodia cantata de beren(!). povestea este simpla dar atat de profunda in ce priveste relatiile interumane. cum ne influnteaza evenimentele din jurul nostru si cum suntem doar martori neputinciosi!!!vali1cluj a scris:Multumesc pentru sugestii. Am gasit pe YT un film in care joaca Murat- Güz Sancısı cu subtitrare in engleza/ romana. Mi-a placut foarte mult filmul. Merita sa-l vedeti.prytymeu a scris:hdragomiroiu a scris:buna! eu iti recomand sa te uiti la "micutele domnisoare" . cand mi-a permis timpul m-am uitat si mi s-a parut interesant. este de luni pana vineri la ora 5. sper sa-ti placa!vali1cluj a scris:Sevdaya Durmak? Abia astept sa-l vad.dea05 a scris:buna!o sa-ti recomandam noul film al tubei..sa speram ca ni-l va traduce cinevavali1cluj a scris:Buna seara! Deci, totusi vin sarbatorile
cand canta beren? , eu nu stiu , n-am vazut
Canta un cantec de leagan la un moment dat. Mi-a placut si mie. Am gasit mai multe filme produse in Turcia, cu actori pe care i-am vazut in seriale. Doar ca nu am timp sa le vad pe toate odata.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
imi pare rau fetelor dar nu mai pot sta pe forum...plec intr-o mini vacanta ne vedem la intoarcere
o seara placuta!
o seara placuta!
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
mini vacanta placuta
o seara frumoasa
o seara frumoasa
monicuta- membru activ
o seara placuta si tie!!! :flower:dea05 a scris:imi pare rau fetelor dar nu mai pot sta pe forum...plec intr-o mini vacanta ne vedem la intoarcere
o seara placuta!
https://www.youtube.com/watch?v=VqADGpeRigM&feature=related
pt monica: acesta este linkul ultimei parti din durerile toamnei,unde se aude melodia cantata de beren.
pt monica: acesta este linkul ultimei parti din durerile toamnei,unde se aude melodia cantata de beren.
va doresc o saptamana minunata! noapte buna tuturor! :flower:
Pagina 10 din 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Pagina 10 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum