Serialesitelenovelet
La umbra teilor - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
La umbra teilor - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

La umbra teilor

+32
elena50
carmenadina
demiruta
iulia1965
octaviana1989
mitzymeu
clio 24
mmchit
vivi
lyvya
daniela_2010
prytymeu
monicuta
ancastanciu
eli81
GIULIA
ac_adina
hdragomiroiu
florina1989
Luana
nety
tubafan
emine
valita
vali1cluj
lucyana
pissycutz
IRIS
dea05
DENISA
TheCattallyn
Admin_dea05
36 participanți

Pagina 11 din 29 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Urmatorul

In jos

La umbra teilor - Pagina 11 Empty Re: La umbra teilor

Mesaj Scris de pissycutz Dum 22 Noi 2009, 9:35 pm

dea05 a scris:imi pare rau fetelor dar nu mai pot sta pe forum...plec intr-o mini vacanta ne vedem la intoarcere

o seara placuta!

O seara frumoasa si o mini vacanta placuta cheers
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Dum 22 Noi 2009, 11:13 pm

hdragomiroiu a scris:https://www.youtube.com/watch?v=VqADGpeRigM&feature=related
pt monica: acesta este linkul ultimei parti din durerile toamnei,unde se aude melodia cantata de beren.

multumesc mult
monicuta
monicuta
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de valita Dum 22 Noi 2009, 11:15 pm

Noapte buna, tuturor fetelor. Sa aveti o saptamana minunata. Dea, iti doresc o minivacanta de neuitat. Pupici.

La umbra teilor - Pagina 11 1819073

valita
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 62

Sus In jos

La umbra teilor - Pagina 11 Empty la umbra teilor

Mesaj Scris de vali1cluj Dum 22 Noi 2009, 11:51 pm

Vacanta placuta, Dea!
Noapte buna, tuturor! Pe maine! Sleep
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 23 Noi 2009, 12:26 am

La umbra teilor - Pagina 11 Bksu6bl8
La umbra teilor - Pagina 11 Sinantuzcu
La umbra teilor - Pagina 11 Ihlamur661tn5dc4
La umbra teilor - Pagina 11 Ihlamurfinal2ud8ic3
La umbra teilor - Pagina 11 Vlcsnap402734dx4
La umbra teilor - Pagina 11 04304_0000000000277714_123_133lo
La umbra teilor - Pagina 11 04461_0000000000316164_123_77lo
La umbra teilor - Pagina 11 Cemberindisinda01045000vx1
La umbra teilor - Pagina 11 Cemberindisinda01070000io4
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 23 Noi 2009, 8:30 am

Buna dimineata si o saptamana cat mai frumoasa. :flower:
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Lun 23 Noi 2009, 8:47 am

Buna dimineata
o zi frumoasa si o saptamana linistita va doresc
monicuta
monicuta
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Lun 23 Noi 2009, 8:47 am

Buna dimineata, fetelor !!! O zi minunata, tuturor !! sunny sunny
Sa nu credeti ca v-am uitat, dar m-am luptat cu o nenorocita de viroza respiratorie care m-a trimes la pat si nu am mai putut fi alaturi de voi . 🇳🇴 🇳🇴
Asa ca va invit la o cafeluta si trec la recuperat ...La umbra teilor - Pagina 11 Neata
Aaaaaaaaaa....si sa nu uit , foarte frumoase "hainele" de sarbatoare cu care s-a imbracat forumul nostru cheers cheers felicitari harnicutelor !!! :flower: :flower:
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 23 Noi 2009, 8:50 am

Iris insanatosire grabnica si bine ai revenit.
Chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine, ma bucur sa te revad prin zona cheers
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Lun 23 Noi 2009, 9:02 am

pissycutz a scris:Iris insanatosire grabnica si bine ai revenit.
Chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine, ma bucur sa te revad prin zona cheers
Multumesc, iubita !!! La umbra teilor - Pagina 11 000203f8Dar...nu avem linkul de la niciun episod de saptamana trecuta ?? Imi doresc tare mult sa vad episoadele traduse ...😢 😢
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Lun 23 Noi 2009, 9:24 am

buna dimineata
ce mai faceti?
Iris multa sanatate sant foarte urate aceste viroze saptamana trecuta ma incerca si pe mine una dar se pare ca am scapat
nu avem rezumat in dimineata asta ?
sant foarte curioasa ce sa intamplat
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 23 Noi 2009, 1:16 pm

BUNĂ DRĂGĂLAŞELOR !

Deoarece Luana lipseşte motivat , am să pun eu rezumatul episodului de astăzi dimineaţă.

Rezumatul ep 89, luni 23.11.2009

Handan vine la restaurant şi vorbeşte cu Asli .

Handan: ” mi-aş fi dorit să vin să vă felicit, arătaţi foarte bine . Mă doare sufletul să vă supăr, să vă stric fericirea , dar trebuie să vă spun un adevăr, ar fi cel mai bine ptr toţi să aflaţi înainte de cununie .
Asli : ce să aflu?
Handan : am auzit de boala dv. şi de aceea mi-a fost teamă. Chiar dacă greşesc îmi asum riscul , nu-i uşor să suportaţi ceea ce veţi auzi . sunt lucruri în viaţă pe care dacă nu le spui ,trăieşti mereu cu acest regret.
Asli: ce vreţi să-mi spuneţi ? nu vă jenaţi .
Handan: promiteţi-mi că veţi fi puternică.
Asli: nu vă faceţi griji , sunt mai puternică decât par .
H : fiţi sigură că Yilmaz încă nu ştie de acest subiect .vreau să-mi îmbrăţişez nepotul, acel pui nevinovat, fără să mă simpt vinovată , cum îi vom spune că tatăl lui nu ştia , că s-a căsătorit cu altcineva ?
Asli : e tatăl lui ?
E copilul lui Yilmaz ?
Handan dă din cap că da .
H: Filiz nu a vrut să îi distrugă viaţa, nu a putut să îi spună. A renunţat de tot când a auzit de boala dv. , dar acesta nu e un lucru pe care să îl ascunzi , nu poţi ţine un astfel de secret , căsătoriţi-vă cu Yilmaz dacă acceptaţi această situaţie , dar vă jur pe copiii mei că acesta este adevărul. Yilmaz e tatăl acestui copil .
Handan plecă din cameră, Fahriye intră şi o întreabă pe Asli ce caută Handan acolo, Asli îi spune că a venit să o felicite .
Salih vine şi le cheamă pe Asli şi Fahriye , ptr a începe cununia.

Yilmaz e trist , Ekram vine lângă el . Yilmaz îi spune : “ mi se taie respiraţia , ca şi când mă strânge cineva de gât . Ekram îi spune că îşi distruge viaţa încercând să facă fericită o altă persoană .Yilmaz spune că ar vrea ca acest coşmar să ia sfârşit. Yilmaz: “ mă îndrept spre singurătate, cred că îmi va fi dor de Filiz toată viaţa , voi trăi gândindu-mă la ea .

Asli îi spune lui Fahriye :

A: Fahriye , eu merit această bucurie .Am înfruntat multe, eram singură, dar acum îl am pe Yilmaz , îl iubesc foarte mult, nu pot renunţa la el “ .Fahriye îi spune “ de ce să renunţi” Yilmaz vine la Asli şi merg împreună în salonul unde are loc cununia. Filiz vine la Handan la masă şi o întreabă ce a făcut , dacă Yilmaz a aflat de copil, Handan spune că a fost obligată să îi spună lui Asli adevărul, că e copilul lui Yilmaz, ea nu mai putea permite ca Filiz să se topească precum o lumânare . Când intră în salon Asli şi Yilmaz o văd pe Filiz.
Asli îi spune lui Yilmaz :

A: Eşti precum un copil abandonat . toată lumea e fericită, numai tu nu eşti .nu ai zâmbit deloc. În curând vom deveni soţi dar nu mi-ai spus măcar odată că mă iubeşti .Chiar sunt oarbă ? pot doar să simpt ?
Y: toată lumea se uită la noi . vrei să mergem ?
A: Yilmaz , nu m-ai părăsit ptr că m-am bazat pe tine ? nu m-ai iubit deloc ?
A: nici să minţi nu poţi , nu ai fost niciodată al meu .nici dacă semnezi nu vei fi al meu .
Asli merge spre Filiz.
A: nu am vrut să fac nefericit pe nimeni , dar voi mi-aţi furat visurile. M-aţi omorât chiar în ziua asta .
F: Asli îmi pare rău..nu am vrut să se întâmple aşa.
A: acum toate minciunile au luat sfârşit.

Asli vrea să plece dar cade din picioare , toată lumea se agită în jurul ei , este dusă la spital şi operată. La spital vine şi Filiz. Tumora este extirpată, dar chirurgul le spune că există posibilitatea ca să reapară.
Filiz vine acasă şi le spune lui Omer şi Handan că operaţia a răuşit, că ea a hotărât să plece o perioadă. Yilmaz stă la spital cu Asli , Filiz vine şi ea în vizită la Asli , îi spune că s-a speriat foarte tare , nu îi vine să creadă că acum stau de vorbă, Asli îi spune că nu va fi mai nimic ca înainte , Filiz spune că nimic nu se va schimba dacă nu îi spune lui Yilmaz de copil, îi cere lui Asli să nu îi spună, aceasta îi spune că e problema lor şi că ar trebui ca Filiz să îi spună, îi spune că nu înţelege de ce îi ascunde lui Yilmaz adevărul, Filiz spune că nu îi ascunde , i-a spus de copil dar el nu a crezut-o. Asli întreabă de ce a avut Yilmaz dubii, Filiz spune că ştie, Filiz spune că a doua zi va pleca ptr a îşi limpezi gândurile, când plecă de la Asli din salon se întâlneşte cu Yilmaz. Yilmaz o întreabă ce face , ea îi spune că e bine şi pleacă.
Asli este externată, Yilmaz o aduce la el acasă, totă lumea o dădăceşte .

Filiz îşi face bagajul ptr plecare , Handan o întreabă pe Feride de unde a avut bani ptr avansul casei , Omer spune că a avut Feride nişte bani strânşi. Feride e sunată de cel care a plătit-o ptr a dansa , ea spune că nu poate vorbi acum , Filiz îi mulţumeşte lui Ceyda ptr că i-a oferit posibilitatea să meargă la casa de la ţară a tatălui ei , Ceyda îi împrumută maşina lui Filiz .
Asli îl vede pe Yilmaz trist şi îngândurat. Filiz îşi ia la revedere de la familie şi pleacă cu Ceyda .

Dimineaţă Yilmaz vine să îi dea tabletele lui Asli.
A: lasă alea din mână, vreau să te întreb ceva .
Y: întreabă-mă, îţi voi suporta toate capriciile.
A: e în legătură cu Filiz. Spuneai că Cem a lăsat-o însărcinată.
Y: cum de ţi-ai amintit asta ?
A: acel copil e copilul lui Cem?

Y: Asli nu mă întreba ca şi când nu ai şti .
A: Filiz ţi-a spus asta ?
Y: Asli , nu ar trebui să ne intereseze asta . nu îmi place discuţia .
A: nu mi-ai răspuns.
A: nu-i aşa că nu ştii al cui este copilul?
Y: Asli nu ne interesează al cui e.
A: poate că e bebeluşul tău.
Y: Asli, nu e al meu.
A: cum poţi fi atât de sigur ?
Y: s-a întâmplat după ce relaţia noastră s-a încheiat . am văzut certificatul doctorului , scria câte săptămâni are bebeluşul. Linişteşte-te , nu te gândi la asta .
A: o bucată de hârtie te-a făcut să te decizi ? Filiz ţi-a spus că e copilul tău, dar tu ai crezut ce era scris pe acea bucată de hârtie. Nu-i aşa?
Păcat , mare păcat … săraca Filiz….
Pe mine nu m-ai iubit ,dar dacă nu ai crezut-o pe Filiz , se pare că nici pe ea nu ai iubit-o. tu nu ştii de existenţa copilului tău.
Acela-i copilul vostru . hai du-te!! Grăbeşte-te ! Filiz o să plece , opreşte-o până nu pleacă!
Y: Fahriye o să devii mătuşă, copilul lui Filiz e al meu .
Yilmaz vine la Mujgan acasă, întreabă de Filiz, Handan îi spune că Filiz a plecat . Yilmaz o sună pe Filiz dar aceasta nu îi răspunde . Yilmaz le spune lui Omer şi Handan că îşi vor creşte împreună copilul. Omer îi spune că a avut de gând de multe ori să vină să îi spună adevărul dar ar fi rănit-o pe Filiz.Yilmaz o întreabă pe Handan dacă acel raport era fals, îi spune că el a crezut-o, Handan îşi cere iertare . Omer îl sfătuieşte să o sune pe Ceyda , dar când o sună Filiz era deja plecată, Yilmaz pleacă după Filiz după ce Ceyda îi dă adresa .

Asli spune că ar vrea să meargă la ea acasă , Mualla şi Fahriye nu sunt deacord, Feride află de al Asli că copilul lui Filiz este al lui Yilmaz , Mualla când aude scapă tava din mână.

Asli este dusă acasă de către Ekram, Fahriye o însoţeşte , Salih e plecat cu afaceri . Pe şosea un tip ce mergea în spatele lui Filiz făcea slalom cu maşina.

Handan merge la atelier şi le spune fetelor adevărul despre bebeluş, Sema şi Ali se agită cu lecţiile lui Mirsat .

Feride vine la Omer acasă îl întreabă de ce nu i-a spus şi ei adevărul , apare şi Handan şi întreabă de ce nu se căsătoresc dacă se iubesc , ei sunt cam uimiţi cand aud .Omer şi Feride pleacă să facă cumpărături ptr noua lor locuinţă.

Pe şosea are loc un accident , Yilmaz se sperie să nu fie Filiz, dar era o altă tipă.
Omer merge cu Feride la ei acasă, o ajută să ştergă geamul , Feride e sunată de cel cu dansul , lui Omer nu îi cade prea bine , dar în final acceptă. Filiz ajunge la casa de la ţară dar merge la piaţă, când ajunge şi Yilmaz nu o găseşte , acesta o sună pe Ceyda şi o întreabă unde ar putea fi Filiz, aceasta îi spune că e ori în sat ori la piaţă. Yilmaz vine şi el la piaţă , o confundă pe o tipă cu Filiz , Filiz se uita la un costumaş ptr bebe , atunci lângă ea apare Yilmaz. La atelier tatăl lui Kerem tot bate apropouri că cei ce se iubesc trebuiesc lasaţi în pace , ptr a pricepe şi Mujgan . Sema îi face uniformă lui Mirsat.

Kerem îi dă colegului lui Nailan o scrisoare ptr ca să i-o dea lui Nailan, dar acesta nu îi va da scrisoare lui Nailan .

În piaţă:

Y: eu spun să îl luăm pe cel albastru ….
Filiz : Yilmaz….
Y: având în vedere că va fi băiat zic să îl luăm pe cel albastru. Aşa e obiceiul.
F: Yilmaz ce cauţi aici?
Y: am venit la piaţă. Am venit ptr fiul meu. Am venit ptr tine Filiz
F: trebuie să te întorci.
Y: nu mai există cale de întoarcere. Suntem într-un loc fără întoarcere Filiz .
F: dacă nu vrei să mă superi …..
Y: stai să vorbim, o să-mi păstrez cuvintele ptr acasă.. hai mergem !
Îi cere vânzătoarei să împacheteze costumaşul albastru şi pleacă.

Când ajung acasă merg în grădină, Yilmaz îi cere cheia ptr a duce sacoşele în casă, Filiz vede verigheta lui şi se întristează.
F: Yilmaz porţi inelul altcuiva . nu ar trebui să fii aici .
F: ce faci ?
Y: am uitat să îl scot .
F: Yilmaz cum poţi să îi faci asta lui Asli?

Y: Asli m-a trimis aici, linişteşte-te.
F: Aslî te-a trimis???
Y: mi-a spus să mă duc la iubita mea . am venit ptr voi Filiz , tu eşti aici , fiul meu e aici.
F: Aslî ţi-a spus ?
Y: toată lumea mi-a ascuns , doar Aslî a fost sinceră. Iartă-mă!! Te-am lăsat singură.
F: nu am fost niciodată singură, ai fost mereu a lături de mine .
Y: spune-mi , fac orice , orice vrei , dacă vrei îţi dau şi viaţa mea., măcar să uiţi totul. Iartă-mă!

F: te-am iertat demult, iubirea noastră ne-a adus în starea sta . Şi păcatele şi faptele bune se datorează iubiri..
Y: vino draga mea. Acum te-am găsit Filiz, n-o să-ţi mai dau drumul. N-o să te las nici pe tine nici pe fiul meu . n-o să mai plângi niciodată Filiz.

Seară în grădină

F: nu te uita aşa!
Y: de ce ? lasă-mă să te privesc până mă satur ! nu ţi-e frig , nu ?
F: nu ..
Y: de fapt sunteţi doi … trebuia să întreb dacă nu vă e frig .
F: a mişcat ..
Y: ce ?
F: uite dă cu piciorul.
Y: ce face ?
F: poate te salută.

Omer vine seara la Feride înainte ca aceasta să plece şi îi spune că nu îi place ca ea să plece la miezul nopţii să lucreze .

Yilmaz : nu m-aş plânge deloc dac-am sta aşa ptr totdeauna.
F: mi-a fost dor de tine .
Y: mai spune o dată. Dacă-ţi spun să mergem la Istanbul?
F: nu suntem fericiţi aici ?
Y: avem o treabă o rezolvăm şi ne întoarcem
F: bine cum vrei tu. Despre ce treabă e vorba?
Y: avem o treabă oficială, dar oare să o începem aici ? având ca martori pe fiul nostru şi stelele, vrei să fii soţia mea ?
Vrei să te căsătoreşti cu mine ?
F: da
Y: acum suntem căsătoriţi . mâine ne întoarcem şi oficializăm căsătoria.
F: bine , dar eu vreau nuntă.
Y: cu burta asta mare ?
F: da , vreau o nuntă de cartier.
Y: tot ce vrei tu …
F: tu nu vrei nimic ?
Y: eu te vreau doar pe tine.

În puşcărie Cem se uită la poza lui Filiz şi îşi spune că în curând vor fi împreună, acesta îşi taie venele , este dus la dispensar, aici este adus şi un tip mort, nu arată cum face dar este dus el în locul tipului la morga.

Seara Yilmaz spune că se va culca jos ptr a nu deranja bebele, Filiz nu e deacord, se culcă iar Filiz are un coşmar cu Cem , visează că este lângă ea, Yilmaz o linişteşte că nu e Cem acolo, că e la închisoare . Dimineaţă Yilmaz îi aduce lui Filiz micul dejun .
Se întorc la Istanbul, o lasă pe Filiz acasă şi o întreabă pe Handan dacă e liberă mai pe seară , că vrea să vină să o ceară pe Filiz , Handan îl pofteşte să vină.

Mualla nu e prea veselă când îl vede pe Yilmaz , Yilmaz îi spune că el este alături de femeia pe care o iubeşte şi de copilul lui , îi spune că diseară merg să o ceară pe Filiz .

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de hdragomiroiu Lun 23 Noi 2009, 2:04 pm

multumim denisa! oau, ce episod! sper sa-l inregistreze cineva sa-l putem vedea si noi. :flower:

hdragomiroiu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 23 Noi 2009, 2:13 pm

La umbra teilor - Pagina 11 38a4b9946e574919a7348fa7664313f1
La umbra teilor - Pagina 11 32b7a85b24faa59d22986ada092cf2c0
La umbra teilor - Pagina 11 A1802fba118f4fca3b5ae3581dabc304
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de eli81 Lun 23 Noi 2009, 2:38 pm

MULTUMIM DENISA ,EMOTIONANT EPISOD,POATE IL PUNE CAREVA PE SAIT SA-L VEDEM SI NOI.

eli81
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 01/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de IRIS Lun 23 Noi 2009, 2:40 pm

Denisa, mii de multumiri !! :flower: ❤ :flower:
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 23 Noi 2009, 3:21 pm

La umbra teilor - Pagina 11 Vn1shu
La umbra teilor - Pagina 11 2akkyah
La umbra teilor - Pagina 11 2hftft4
La umbra teilor - Pagina 11 Hv71y1
La umbra teilor - Pagina 11 2yw8kfm
La umbra teilor - Pagina 11 1z2osk8
La umbra teilor - Pagina 11 Oh71gj
La umbra teilor - Pagina 11 2lcty86
La umbra teilor - Pagina 11 2ykxi06
La umbra teilor - Pagina 11 2rcoeop
La umbra teilor - Pagina 11 2i7bpsh
La umbra teilor - Pagina 11 Et9x83
La umbra teilor - Pagina 11 30bd5qc
La umbra teilor - Pagina 11 5ca7w5
La umbra teilor - Pagina 11 2r2vecg
La umbra teilor - Pagina 11 2mdrk3d
La umbra teilor - Pagina 11 11b6z61
La umbra teilor - Pagina 11 29lztb5
La umbra teilor - Pagina 11 B54lfc
La umbra teilor - Pagina 11 2dkczdh
La umbra teilor - Pagina 11 2eziycw
La umbra teilor - Pagina 11 5379qg
La umbra teilor - Pagina 11 2j2gvht
La umbra teilor - Pagina 11 2cn8l12
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 23 Noi 2009, 3:25 pm

Multumim Denisa!!!!!!!!!
Intens episod ... multe evenimente intr-un timp scurt.
In sfarsit a facut si Handan ceva bun.

Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Lun 23 Noi 2009, 5:12 pm, editata de 1 ori
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nety Lun 23 Noi 2009, 5:04 pm

Buna

Acum cind ma gandesc ca si acest serial se apropie de final ma gandesc :ce voi face dupa.....sper sa mai vedem seriale sau filme cu Tuba....joi ultimul ep.
nety
nety
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Lun 23 Noi 2009, 5:20 pm

buna seara
ce faceti ?
se termina si filmul asta 😢 😢
monicuta
monicuta
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Lun 23 Noi 2009, 5:39 pm

ce rezumat , super
multumim :flower:
monicuta
monicuta
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 23 Noi 2009, 5:41 pm

Buna monicuta

Da se apropie de sfarsit dar ne pregatim pentru noul film al Tubei stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Lun 23 Noi 2009, 5:51 pm

pissycutz a scris:Buna monicuta

Da se apropie de sfarsit dar ne pregatim pentru noul film al Tubei stupid

cand se termina ma intristez dar o sa imi revin pentru o sa inceapa cu ea altceva si o sa avem iar ce discuta si urmari si ma bucur mult
monicuta
monicuta
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Lun 23 Noi 2009, 6:27 pm

mersi Denisa de rezumat ce episod uf abia astept sa il vad
joi acum se termina?deci mai sant 3 ep numa?
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de monicuta Lun 23 Noi 2009, 7:44 pm

o seara frumoasa
pe maine :)
monicuta