Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de ninnet Joi 21 Iul 2011, 11:21 pm

victorelalove a scris:
Buna , Ninnet ! kiss kiss kiss kiss
Spoiler:

ai dreptate , ai observat ce striga Fatma la Erdogan ? mori, mori ..........ai observat ce-i spunea lui Kerim cand era jos ?..........sa nu mori, ridica-te , sa nu mori , excelent
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 11:25 pm

ninnet a scris:

ai dreptate , ai observat ce striga Fatma la Erdogan ? mori, mori ..........ai observat ce-i spunea lui Kerim cand era jos ?..........sa nu mori, ridica-te , sa nu mori , excelent
Foarte bine punctat , Ninnet ! kiss kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595
Deja ii diferentiaza ... Cei trei ( muriti !) si Kerim ( sa nu mori !) kiss
Desi dupa aceea se comporta ca si cum nu ar conta pentru ea ...in momentul in care s-a gandit ca l-ar putea pierde , era disperata . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 21 Iul 2011, 11:29 pm

victorelalove a scris:
Foarte bine punctat , Ninnet ! kiss kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 357595
Deja ii diferentiaza ... Cei trei ( muriti !) si Kerim ( sa nu mori !) kiss
Desi dupa aceea se comporta ca si cum nu ar conta pentru ea ...in momentul in care s-a gandit ca l-ar putea pierde , era disperata . sad sad sad

ai vazut ? super serial Vic, merita sa asteptam sa-l vedem ,si sa sti ca indiferent ce intelegem , ce mai citim in engleza , ce mai interpretam, e diferenta cand avem traducerea ..........nu-i asa ? il ador pe baiatul asta , imi provoaca mari insomnii si imi
mananca o gramada de timp..............merita , merita , acum te pupic, vorbim dimineata
la cafea da ? te pupic Vic .
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 11:37 pm

ninnet a scris:

ai vazut ? super serial Vic, merita sa asteptam sa-l vedem ,si sa sti ca indiferent ce intelegem , ce mai citim in engleza , ce mai interpretam, e diferenta cand avem traducerea ..........nu-i asa ? il ador pe baiatul asta , imi provoaca mari insomnii si imi
mananca o gramada de timp..............merita , merita , acum te pupic, vorbim dimineata
la cafea da ? te pupic Vic .
Da...este diferit cand il vad subtitrat .Traiesc totul si mai intens . kiss kiss kiss kiss
Cat despre baiatul asta ...si mie imi provoaca multe lucruri . Smile Smile Smile
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 kiss Te pup , Ninnet !
Pe maine . Somn usor . kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Joi 21 Iul 2011, 11:41 pm

ninnet a scris: la
ep. 19.........Kerim spune :il omor , atunci cand este batut si o intreaba pe Fatma daca
a patit ceva, daca a atins-o , ai fost atenta ? deci peste 20 de ep. chiar se intampla asta sad sad

nu inteleeeg!! stupid
crezi ca se va intampla ceva naspa in ep 40?
adica in genul "atingerii".
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Joi 21 Iul 2011, 11:43 pm

fete, va pup! noapte buna!
lipsesc cateva zile, dar va citesc cand revin.
sa tineti locul cald aci, sa se simtă ca e cineva acasă
kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 11:46 pm

axxa246 a scris:

nu inteleeeg!! stupid
crezi ca se va intampla ceva naspa in ep 40?
adica in genul "atingerii".
Nu , axxa !
Ninnet se refera la faptul ca Vural moare in finalul sezonului 1 ( este si Vural cu Erdogan atunci cand se duc peste ei ) . Ceva de genul : A SPUS CA "IL OMOR , II OMOR "... SI PESTE 20 DE EPISOADE ESTE ARESTAT PENTRU MOARTE UNUIA DINTRE VINOVATI .
Face referire la asta . kiss kiss kiss
In episodul 40 ...cred ca v-om vedea "multa inchisoare" ! sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 11:48 pm

axxa246 a scris:fete, va pup! noapte buna!
lipsesc cateva zile, dar va citesc cand revin.
sa tineti locul cald aci, sa se simtă ca e cineva acasă
kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656
Noapte buna , Axxa ! kiss kiss kiss
Ai grija de tine si sa ne revedem ( recitim) cu bine !
Te pupam ..Locul va fi cald spre Hotttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ! Smile kiss
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Vin 22 Iul 2011, 12:01 am

victorelalove a scris:
Nu , axxa !
....
aha!
era un fel de proorocire a lui.
kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 12:03 am

axxa246 a scris:
aha!
era un fel de proorocire a lui.
kiss
Bravo ! kiss kiss kiss
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 291660 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 291660 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 291660 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 291660
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 12:05 am

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 Dragi copii !
Plec si eu ...SA MA CULC LA O ORA REZONABILA ( daca ora 12:00 noaptea poate fi numita asa ). kiss kiss kiss

kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 770964 :fret: :fret: :fret: 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 523120 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 720534
SOMN USOR SI VISE PLACUTE !
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Empty fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Vin 22 Iul 2011, 9:07 am

buna dimineata dragutelor......asa va vreau ,tocati-i la greu pe yasarani
vic, parerea mea e ca in procesul lui Ker nu se va folosi ca proba amentitarea lui impotriva lui Vural ; Ker nu avea nici o intentie sa-l omoare atata timp cat Vural era "martorul " lui principal si singurul care ar fi spus adevarul despre noaptea violului.
procesul celor 3 nu s-a terminat ,ci vor fi judecati in stare de libertate.

cat despre sarut......ohoooo cata paine mai avem de mancat !....toata lumea il asteapta !
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Empty fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Vin 22 Iul 2011, 9:08 am

va astept la cafea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 9:36 am

Buna dimineata , dubaisport ! kiss kiss kiss
Ce mai faci ?

Buna dimineata , tuturor ! kiss cafea
O zi minunata va doresc . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 371536
Si un inceput de week-end perfect . kiss kiss kiss :emo6: :emo6: :emo6:
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 9:41 am

dubaisport a scris:buna dimineata dragutelor......asa va vreau ,tocati-i la greu pe yasarani
vic, parerea mea e ca in procesul lui Ker nu se va folosi ca proba amentitarea lui impotriva lui Vural ; Ker nu avea nici o intentie sa-l omoare atata timp cat Vural era "martorul " lui principal si singurul care ar fi spus adevarul despre noaptea violului.
procesul celor 3 nu s-a terminat ,ci vor fi judecati in stare de libertate.

cat despre sarut......ohoooo cata paine mai avem de mancat !....toata lumea il asteapta !
Da , nu stiu ce sa spun despre cum va reusi Kerim sa-si demonstreze nevinovatia ... Ramane de vazut . sad sad sad sad sad sad Poate ca il vor acuza ca a fost un accident .
Eu ma gandesc ca a fost cineva martor la intreaga scena ... si ca stie ca vinovatul este Mustafa . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 229917 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 229917 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 229917
Cat despre sarut ...nu vreau sa mai asteptam mult !!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ar fi culmea sa ne mai tina "in asteptare" episoade intregi .
Oricum daca Kerim sta in inchisoare pana in episodul 41 ... asta inseamna ca fara pupic cel putin 2 episoade . sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Iul 2011, 9:43 am

Buna dimineata kiss cafea
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 9:47 am

Buna dimineata , Ninnet ! kiss kiss kiss
Ce mai faci ?
Ai vazut ca s-a mai racorit ? 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638

Si ai vazut ca vrea lumea sa ne lasam de Engin ? Smile Smile Smile Smile

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Iul 2011, 10:11 am

victorelalove a scris:Buna dimineata , Ninnet ! kiss kiss kiss
Ce mai faci ?
Ai vazut ca s-a mai racorit ? 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638

Si ai vazut ca vrea lumea sa ne lasam de Engin ? Smile Smile Smile Smile

[]

buna Vic, da e racoare si bine........cat despre Engin, slabe sperante sa ne
lasam nu ? si nici clone nu vreau.........originalul e ok, asa il vreau Smile kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 10:15 am

ninnet a scris:

buna Vic, da e racoare si bine........cat despre Engin, slabe sperante sa ne
lasam nu ? si nici clone nu vreau.........originalul e ok, asa il vreau Smile kiss
Da, Ninnet ! kiss kiss
Fara clone ... ORIGINALUL ajunge !!!!!!!!!! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516
Cat despre lasat ?!?!? Niciodata ... Smile
Mie una mi se pare cel mai atragator barbat pe care l-am vazut vreodata . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 10:31 am

Dupa nunta, un cowboy si nevasta lui merg calare catre casa. Calul se impiedica odata, la care cowboyul replica:
- Unu!
Calul se impiedica din nou, la care cowboyul - doi!
A treia oara cand calul se impiedica cei doi se dau jos si tipul impusca calul.
La care nevasta replica:
- Vai, daca stiam ca esti asa crud...
La care tipul raspunse sec:
- Unu!... Smile
...............................................................................
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar! Smile
...........................................................................
Ea: - Cum ai sa traiesti fara mine?
El: - Mai ieftin.
..............................................................................
- Taticule, de ce te-ai casatorit cu mamica?
- Vezi, - nici macar copilul nu intelege de ce!
...............................................
Sotul si sotia prin parc:
- Scumpo, incearca sa arati ca esti fericita.
- De ce?
- Doamna care vine spre noi, este prima mea sotie. Smile
....................................................
- Imi pare rau, vecine, de nenorocirea care ti s-a intamplat: din cauza focului, ti-a murit si nevasta, si vaca.
- Da, sunt amarat. Toti imi spun: lasa, iti gasesti tu alta femeie, ia-o pe vaduva cutare, uite, cunosc eu pe una tare gospodina. Unul n-ar veni sa-mi zica: na, ma, si tie alta vaca... Smile
.......................................................
Vasul cu excursionisti, prins de o furtuna violenta, era in pericol de a se scufunda. Un tanar care ducea o viata mai dezordonata e deodata cuprins de remuscari, ingenuncheaza pe puntea care se clatina ingrozitor, isi impreuna mainile si cu ochii ridicati spre cer, se roaga:
- O, te rog, salveaza-ne, Doamne, salveaza-ne ! Daca ne cruti, iti fagaduiesc sa ma las de bautura, de jocurile de noroc, de injurat... si mai fagaduiesc...
- Stai asa!, il intrerupse prietena lui. Nu merge prea departe, mi se pare ca vad un vas de salvare venind spre noi ! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 22 Iul 2011, 1:11 pm

A înregistrat din întâmplare cineva ieri primul episod din " Stăpâna Inimii ( Hanımın Çiftliği ), kanal D ep 1 "

SIKINTISI YÜZÜNE YANSIDI!

Güzel oyuncu Beren Saat dün Akmerkez’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Setarkası.com’un haberine göre, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Beren Saat, Akmerkez’de alıveriş yaptı. Gittiği alışveriş merkezinden çıkarken kameraların olduğunu fark eden Beren Saat rahatsız oldu. Yeşil elbisesiyle göz dolduran başarılı oyuncunun sıkıntısı yüzünden belli oluyordu.

Kısa bir süre kapıda oyalanan Beren Saat alışveriş merkezinin iç kısımlarına doğru ilerledi. Eşyalarını valeye taşıtıp aşağıya otoparka indi.

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 E3be3b68

AYAKLIGAZETE

*** Aici puteţi citi articolul

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 6b113e8f3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 36618f753. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 9e54d34b3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 354e9a303. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 D20859ed

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 A7a726c63. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 C1bdafd43. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 263fa9c93. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 Eede78c83. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 11150028673642035621311329144UgFlMHjajqr4Fit6uE0B3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 22617a563. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 5716725e3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 270468_10150305956595700_345723855699_9623216_4552287_n3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 88c9e4be3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 7c7f97653. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 B516b789 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 BArI33. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 OeHY23. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 3aROZ3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 ANd8G 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 NHCCc3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 RYFgI3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 LuUe13. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 KSPSw
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 2:33 pm

Multumim , Denisa ! kiss kiss kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 4:21 pm

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638
Am reusit sa vad si eu episodul 20 subtitrat !
Fusai multumita spre foarte multumita !!!!!! Smile
Cea mai frumoasa scena ... Cea cand Fatmagul trece pe langa Kerim si nu ii este teama sa il atinga . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516
Si cat de scumpic este baiatul cand se uita dupa ea . kiss kiss kiss
Si la final ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Parca Fatmagul ii spune lui Kerim :"Unde pleci si ma lasi singura ??" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 06 Noi 2012, 9:40 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Iul 2011, 4:30 pm

victorelalove a scris: 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 165638
]

buna fetelor, ce faceti ? gata Vic ai vizionat ep.? ti-a placut nu-i asa ?frumossssssssss!!!!!!!!!!!
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 4:37 pm

ninnet a scris:

buna fetelor, ce faceti ? gata Vic ai vizionat ep.? ti-a placut nu-i asa ?frumossssssssss!!!!!!!!!!!
Buna , Ninnet ! kiss kiss kiss
Guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!
Da , mi-a placut mult ( poate unde sunt eu mai sensibila la subiectul Engin Smile din partea mea as putea vedea in serial numai scene cu el Smile , nu m-as supara ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516 ) .
Ti-a placut faza de la baie ...cand , ai observat , ea a vrut sa-si prinda parul , dar cand l-a vazut pe Kerim si l-a lasat desprins ?
Eu una cred ca regizorii il pot pune mult mai bine in evidenta pe Engin , nu stiu de ce dar cateodata mi se pare ca ii dau niste scena saracacioase. stupid Baiatul asta are talent cu carul si cred ca daca nu ar fi el scenele ar trece neobservate. Tii minte cand a vorbit la telefon cu tatal lui ? Cum i-a reprosat tot ce avea pe suflet ... cat de bine a jucat in scena aia . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 32 283516.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum