Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 11:55 pm

ninnet a scris:

nu-i scapa nimic nu-i asa ? parca te uitai la Asi nu ?
Da , dar nu stiu cum se face ca ii "scapa" mereu ochii pe aici ! Smile Smile Smile Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Iul 2011, 11:56 pm

victorelalove a scris:
Tot ce se poate ...dar deja ai spus ca nu iti place ! Smile
Ramane cum am stabilit . kiss

da Denisa, cum am stabilit nu-ti place de nasul lui....lasa-l ca mie-mi place de mor nasul lui Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 22 Iul 2011, 11:56 pm

[quote="victorelalove"]
Da , dar nu stiu cum se face ca ii "scapa" mereu ochii pe aici ! Smile Smile Smile Smile

nu poate sa stea locului fata asta Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 22 Iul 2011, 11:57 pm

ninnet a scris:

da Denisa, cum am stabilit nu-ti place de nasul lui....lasa-l ca mie-mi place de mor nasul lui Smile Smile
Mie imi place el !!!!!!!!!!!! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 12:00 am

ninnet a scris:

nu poate sa stea locului fata asta Smile Smile
Nu a spus ea ca are Inimioara iubareata ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 23 Iul 2011, 12:01 am

https://tr-tr.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Fun-Sitesi/145923275471056

http://enginakyurek.net/forum-forum-oyunlari-24.html

http://www.berengin.net/

http://enginakyurek.forumotion.com/

http://enginakyurek.net/forum-engin-akyurek-2.html

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 184826_172797346099792_135169506529243_368722_409206_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 12:50 am

Eu una chiar ca nu inteleg ... ar fi asa o mare tragedie , daca in mai mult de 70 % din timpul alocat unui serial , personajele din rolul principal ar fi fericite si foarte fericite ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Este obligatoriu ca cei pentru care ne uitam la serial sa planga si sa sufere mai mereu ? stupid stupid stupid
Suferinta si necazul este direct proportinal cu locul pe care il ocupi in productie .
In cazul de fata Kerim ... cu cat mai multa durere cu atat mai bine , PENTRU CA ESTE IN ROLUL PRINCIPAL !!!!!!!!! stupid stupid stupid De ce sa nu-l faca sa planga , sa stea prin inchisoare , sa fie tratat cu indiferenta , sa fie batut , amenintat cu pistolul , tipat la el , sa manance singur si parasit , sa faca baie si apoi sa mearga prin frigul de afara pentru a ajunge in camera , sa fie respins de persoana pe care o iubeste ... stupid
Vrem si noi mai multa iubire si pace !
Cerem chiar asa de mult ? sad sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 1:26 am

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 155656 kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 79551 NOAPTE BUNA!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 23 Iul 2011, 1:30 am

Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm Fragmaný (Translation)

Fatmagül: you burned my house..Our house..you burned my hopes..you burned me Mustafa… ME!
Kerim: stop don’t flee/escape... Stop!!!
Fatmagül: Keriiim

Mini Summary of Episode 21

Mustafa's encounter with Fatmagül goes very different than he expects. Mustafa finds an entirely different Fatmagül in front of him.

Not being able to stand the fact that Mustafa who left her alone on her worst day now confronts her Fatmagül screams at him "Your burnt our house, you burnt my hope, you burnt me Mustafa!"

Learning Mustafa came to their home Kerim will run home breathless. Fatmagül will want to stop Kerim who is pursuing Mustafa. She will do this for Kerim. Feeling she can trust Kerim Fatmagül will give the first signal of this by this action...

Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm 2. Fragmaný (translation)

I know that you'll never forgive me... You'll never forget the past. You won't love me. In spite of everything, I want a tiny little hope... (His voice is so tender and warm!

Kerim: I know you will never forgive me, you will never forget the past, you will never love me, but in spite of all this, in spite of all this, I still want a tiny bit of hope...

Fatmagül and Mustafa are face to face

Mustafa and Fatmagül are face to face for the first time after all they have lived through. Those who had said goodbye silently months ago in front of a burning house speak now in front of a house where Fatmagül is married to someone else. Fatmagül faces her past. Mustafa finds an entirely different Fatmagül in front of him. Kerim who left home to go to the police station with the cops goes crazy when he learns from Mukaddes that Mustafa came home. He runs home to protect Fatmagül. Now he risks everything.

On the other hand, Reþat Yaþaran makes new moves to take over the control of the situation again. Now he knows very well that it will not be easy to stop Kerim and Fatmagül. After the showdown he has with Fatmagül Mustafa's anger is sharpened and he decides to take his revenge by gaining power through money. However, he will name his own price. He goes to see Reþat Yaþaran one more time. That day Reþat Yaþaran will have one more unexpected visitor.

Fatmagül whose feelings change with every passing day, feels that she trusts Kerim but she can't confess this even to herself. She is determined not to give any hope to Kerim. But before long Kerim’s wishes come true. The sign he expects from Fatmagül will finally come.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 1:31 am

Multumim , Denisa ! kiss kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 165638
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 23 Iul 2011, 1:37 am

Fatmagülün Suçu Ne 22.Bölüm Fragmaný (Translation)

The scarf is mustafas! But, that night, I had it with me. It was used to shut me up, when they tied my mouth with it, to stop my screams of fright and agony."

FATMAGÜL: What are you smiling at?
KERÝM: Something came to my mind.
FATMAGÜL: If you are crazy 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 244732 to your God.*
KERÝM: I'm crazy…I'm crazy….

Episode 22 Summary

Strong steps from Fatmagül

When Fatmagül gets rid of the last memento of her past, Kerim finds the biggest light of hope he has been waiting for for months. Now he is more courageous about sharing his feelings with Fatmagül.

Wanting Fatmagül to live a safe life without fear Ebe Nine challenges Reþat Yaþaran. Yaþarans will forever remain far from her family and Fatmagül. To have this topic completely closed is the only thing Reþat Yaþaran wants as well. When everybody thinks things will calm down, Vural’s fears about Erdoðan prevents breathing easily. Outside the office building, Ebe nine is waiting for Mustafa who cannot get what he wants from Yaþarans. Though he says he left past behind, Mustafa will show the first signs of not taking Fatmagül out of his life easily.

Kerim buys wedding bands with hopes of turning their arranged marriage to a real one one little bit. However this step of Kerim’s will end with Fatmagül’s anger that cuts like a knife. Fatmagül won't wear that ring even as a show to outsiders.

Fatmagül wants to make the decisions about her life and stand up on her own feet so she decides to work. With the job she finds at Erol’s place opening a brand new page in Fatmagül’s life Fatmagül finds the support that will give her power in Kerim.

22 second Trailer translation:

EBE NINE : I know everything. I know everything your sons have done to Fatmagul.

ERDOGAN : Mustafa is inside and Ebe Nine is in the other room. I don't know where to look at.
Then Ebe Nince points to Erdoghan and saysto Resat

EBE NINE:Tell that lowlife to stay away from my kids (meaning F and K).
RESAT:Your son is as guilty as the rest.
EBE NINE I am not as the other people you are trying to shup up.No one can shut me up. I will immediately go and report you to the authorities.

Episode 23 Summary

Kerim would be the first visitor in Fatmagül's new work. Kerim sees her finger, Fatmagül wears the ring and now this ring always will be on her finger.

Meltem learned that yet Mustafa was Fatmagül's engaged and she will try to talk with Mustafa.

Yaþaranlar are aware of that Mustafa is important for them. Balances will change and this case will be a trump card for Mustafa.

Fatmagül studies harder because her exams are approaching and so computer is taken to home but this computer benefit to Mukaddes, before Fatmagül.

About Yaþaranlar, everything seems good but There are some doubts in Vural. Vural and Erdoðan are facing because of Fatmagül.

Vural goes at every opportunity to see Fatmagül because he lives in remorse. After inserting the ring, Kerim's courage increases.

Kerim wants it more than anything to Fatmagül trust him and he evaluates all the opportunities because he wants to be close to Fatmagül.

Finally, Mukaddes reaches, which man changed her life before years! she decided what she want to do.

Episode 23 trailer.2 Translation:

Meltem to Mustafa: "Please, I really want to be sure"

Resat to Mustafa: "What the hell are you trying to do? What did you tell her?"

Vural to Erdogan: "Leave her alone!!" (here he meant maybe FG)

Erdogan back at Vural: "That's none of your business!"

FG to Mukaddes: "Yenge!.. Where do you think she went?"

Rahmi to ??: "Hey, who are you?? FG: "Abi, what's happening?" Rahmi: "He sits in the car and stalks us! Idiot." and then FG: "WHO?" (Probably Vural! )

FG to Kerim: "HEY, Get up, hey!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 10:55 am

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 648483 dragutelor, cam tarziu va treziti azi, eu la-m scos la alergat
pe Engin de dimineata ...........Vic ce faci ?

Majoritatea Enginnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 11:16 am

da la-m vazut, nu pot sa zic nimic , pentru mine si Kivanc are un loc special
in inima mea , imi place si el chiar daca nu ma dau in vant dupa blonzi, el
e ceva aparte Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 11:18 am

Sa inteleg ca iti plac mai mult brunetii ? kiss kiss kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 11:21 am

victorelalove a scris:Sa inteleg ca iti plac mai mult brunetii ? kiss kiss kiss

]

Evet, clar nu-mi plac blonzii Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 23 Iul 2011, 11:22 am

Ninnet ?
iti amintesti momentul din eopisodul 38 (petrecerea de ziua lui Fatmagul) ...cand Kerim a incercat sa o sarute ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Cum ti se pare faptul ca Fatmagul il "bate" pe brat ? stupid stupid stupid
Mie mi se apre atat de "VREAU SA-MI SMULG PARUL DIN CAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Murea daca ii dadea si ea un pupic pe obraz ????? stupid stupid stupid Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 11:31 am

victorelalove a scris:Ninnet ?
iti amintesti momentul din eopisodul 38 (petrecerea de ziua lui Fatmagul) ...cand Kerim a incercat sa o sarute ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Cum ti se pare faptul ca Fatmagul il "bate" pe brat ? stupid stupid stupid
Mie mi se apre atat de "VREAU SA-MI SMULG PARUL DIN CAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Murea daca ii dadea si ea un pupic pe obraz ????? stupid stupid stupid Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

s-a speriat mai, avea ceva special privirea lui Kerim, a bulversat-o rau de tot , na-i vazut ca se tinea cu mana de stomac ? deja fluturasii umblau nestingheriti pe la ea, i-a fost frica de forta sentimentelor, acum incepe nebunia i-a sa vezi ce frumos o sa fie, isi va da seama ca fara el nu poate respira , unde se va uita nu-l va gasi , si atunci constientizeaza ca -l iubeste , pana acum a fost un amalgam de sentimente, ura , pe urma pace , pe urma sentimente contradictorii, nici ea nu stie exact ce , acum cand nu va mai fi langa ea , o sa vada ca el este viata ei.......sper ca si el o tine tot asa si nu se va supara ca l-a vazut pe Mustafa in preajma ei, nu stiu ce sa zic , iti dai deama ca nu va fi lapte si miere inca 40 de episoade.......eu cred ca va divorta si daca se vor casatorii din nou va fi cu acordul ambelor parti constienti de dragostea lor , asa cred
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 23 Iul 2011, 12:58 pm

Unde santeti fetelor? Exclamation Exclamation M-ati lasat pe mine sa-mi fac de cap cu Engin? 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 1:33 pm

simi a scris:Unde santeti fetelor? Exclamation Exclamation M-ati lasat pe mine sa-mi fac de cap cu Engin? 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516

nu ai nici cea mai mica sansa 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 60243 ca ma infrupt din baiatul asta ca dintru-n pepene ........ai grija 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 60243 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 819220
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Sam 23 Iul 2011, 1:45 pm

Nu ai nici o sansa la Muri,eu detin suprematia. 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 36 283516
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR Sam 23 Iul 2011, 1:47 pm

ninnet a scris:

s-a speriat mai, avea ceva special privirea lui Kerim, a bulversat-o rau de tot , na-i vazut ca se tinea cu mana de stomac ? deja fluturasii umblau nestingheriti pe la ea, i-a fost frica de forta sentimentelor, acum incepe nebunia i-a sa vezi ce frumos o sa fie, isi va da seama ca fara el nu poate respira , unde se va uita nu-l va gasi , si atunci constientizeaza ca -l iubeste , pana acum a fost un amalgam de sentimente, ura , pe urma pace , pe urma sentimente contradictorii, nici ea nu stie exact ce , acum cand nu va mai fi langa ea , o sa vada ca el este viata ei.......sper ca si el o tine tot asa si nu se va supara ca l-a vazut pe Mustafa in preajma ei, nu stiu ce sa zic , iti dai deama ca nu va fi lapte si miere inca 40 de episoade.......eu cred ca va divorta si daca se vor casatorii din nou va fi cu acordul ambelor parti constienti de dragostea lor , asa cred
Smile Smile Smile
ai vorbit cu scenaristi turci ....
acest serial e facut dupa un roman si mai e o versiune a serialului
GUMUS-NOOR
GUMUS-NOOR
vip
vip

Data de inscriere : 07/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Sam 23 Iul 2011, 1:53 pm

GUMUS-NOOR a scris:
Smile Smile Smile
ai vorbit cu scenaristi turci ....
acest serial e facut dupa un roman si mai e o versiune a serialului

da, G-N, stiu versiunea veche dar nu-mi place , acolo Kerim chiar o bate pe fatma si se poarta urat pana la sfarsitul serialului, cat despre scenarii, asa mi la-m imaginat, ce vrei sa faca inca 40 de episoade ? probabil ca asta .......despartiri , impacari, dar vrem si noi putin romantism nu ? hai ca se poate si Beren si Engin sunt buni la asta kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum