3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
nu are final fericit acel serail ?ninnet a scris:
da, G-N, stiu versiunea veche dar nu-mi place , acolo Kerim chiar o bate pe fatma si se poarta urat pana la sfarsitul serialului, cat despre scenarii, asa mi la-m imaginat, ce vrei sa faca inca 40 de episoade ? probabil ca asta .......despartiri , impacari, dar vrem si noi putin romantism nu ? hai ca se poate si Beren si Engin sunt buni la asta
E clar atunci : scenaristi turci vor face un final de vom plinge sa ne sara camasa pe noi ...
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
M-am intors !!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost "rapita" de sot , MI-A SPUS CA POT TRAI CATEVA ORE SI FARA FEBLETEA MEA TURCA ! ...si nici nu am apucat sa va spun La revedere !!!!!!!!!
Am fost "rapita" de sot , MI-A SPUS CA POT TRAI CATEVA ORE SI FARA FEBLETEA MEA TURCA ! ...si nici nu am apucat sa va spun La revedere !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Am mai auzit - o si pe Admin -Dea spunand ca vor divorta ...ninnet a scris:eu cred ca va divorta si daca se vor casatorii din nou va fi cu acordul ambelor parti constienti de dragostea lor , asa cred
Nu vreau sa divorteze !!!!!!!!!!
Dar poate ca aveti dreptate ... Inchisoarea si divortul vad ca nu lipsesc de la turci "ELEMENT OBLIGATORIU"
Kerim este "construit" altfel dacat personajul din carte ... vad ca doar subiectul este ca in roman , in rest scriu alte scenarii. Si apoi... cine ar vrea sa-l vada pe Engin rau ??????
victorelalove- moderator
Eu una cred ca va avea un final fericit ...De fapt sunt aproape sigura CA VA FI HAPPY END. Dar pana la asta ...ai dreptate , cred ca vom plange cu lacrimi de crocodil 40 de episoade !!!!!!!GUMUS-NOOR a scris:
nu are final fericit acel serail ?
E clar atunci : scenaristi turci vor face un final de vom plinge sa ne sara camasa pe noi ...
victorelalove- moderator
Pentru ca esti asa optimista ...victorelalove a scris:
Eu una cred ca va avea un final fericit ...De fapt sunt aproape sigura CA VA FI HAPPY END. Dar pana la asta ...ai dreptate , cred ca vom plange cu lacrimi de crocodil 40 de episoade !!!!!!!
GUMUS-NOOR- vip
GUMUS-NOOR- vip
Buna , Gumus !GUMUS-NOOR a scris:
Pentru ca esti asa optimista ...
Multumesc ...arata delicios . yamy - yamy
Trebuie sa se termine frumos serialul asta ...mai ales dupa ce a inceput atat de tragic.
Altfel ce masaj ne transmit ?
Oricum nu vreau sa pateasca Kerim ceva ... atunci as suferi cel mai mult !
De asta va fi UN FINAL DE POVESTE !
victorelalove- moderator
Cat de bine se potriveste muzica si cu imaginile !!!!!!
victorelalove- moderator
ma-m intors , ce faceti frumoaselor ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
nu in versiunea veche, personajul este foarte rau, chiar daca raman impreuna ,ea nu este fericita si nici nu-l iubesteGUMUS-NOOR a scris:
nu are final fericit acel serail ?
]
ninnet- vip
Buna , Ninnet !
Eu una bucataresc de zor ... Aproape ca am terminat .
Si ma mai uit din cand in cand pe forum ... si incerc sa fac abstractie de chicotelile baietilor !!!!!!!
Tu ce mai faci ?
Si ma mai uit din cand in cand pe forum ... si incerc sa fac abstractie de chicotelile baietilor !!!!!!!
Tu ce mai faci ?
victorelalove- moderator
Ninnet , ai vazut si tu ca personajul "Kerim" este construit altfel aici . Singurul lucru care se potriveste cu romanul este situatia ( daca pot sa-i spun asa ) de la care incepe totul .ninnet a scris:
nu in versiunea veche, personajul este foarte rau, chiar daca raman impreuna ,ea nu este fericita si nici nu-l iubeste
Kerim este un scumpic care incearca sa o ajute pe Fatmagul.
Tii minte in episodul 20 ? Cand el a spus ca s-a casatorit cu ea pentru ca a vazut-o cum vrea sa-si ia viata( exact asa cum a procedat si mama lui ) ?
Vrea sa aibe grija de ea sa nu i se mai intample ceva rau NICIODATA !!!!!!!!
Acum sa vedem ce sfarsit ne pregatesc turcii ... Oricum ar fi nu cred ca-l vor schimba pe Kerim intr-un bataus .
Am asteptari mari ( din punct de vedere sentimental ) in sezonul 2 ... mai ales ca mi-ai spus ca serialul este produs de femei . Stiu ele ce avem nevoie sa vedem .
Mai multa askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... SI MAI MULT KERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! cupidon cupidon cupidon cupidon
Nu-i asa ca am dreptate ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
2 ... mai ales ca mi-ai spus ca serialul este produs de femei . Stiu ele ce avem nevoie sa vedem .
Mai multa askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... SI MAI MULT KERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! cupidon cupidon cupidon cupidon
Nu-i asa ca am dreptate ?
Da iubire, nu pot sa te dezamagesc , cred ca asa va fi..........sper si eu ca si tine si ca mai multe fete de asemenea ,
are multe fane oricum, sunt multe forumuri care-i poarta numele si fanele sunt lesinate dupa el, noi suntem ........floare
la ureche in comparatie cu ele
ninnet- vip
Intelegem ...intelegem . Ce ti-e si cu lesinatul asta ?!?!?!?ninnet a scris:
Da iubire, nu pot sa te dezamagesc , cred ca asa va fi..........sper si eu ca si tine si ca mai multe fete de asemenea ,
are multe fane oricum, sunt multe forumuri care-i poarta numele si fanele sunt lesinate dupa el, noi suntem ........floare
la ureche in comparatie cu ele
Saracutul baiat !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Ninnet !
Tu ce mai faci ?
eu am fost plecata la coafor si am trecut si prin hipermarket putin si acum am venit, am facut
o mare cana de cafea , mor de somn , azi noapte am stat pana la 5 dimineata pe mess
ninnet- vip
Ai observat ca in episodul 32 , Fatmagul se uita cu asa de multa dragoste la el ( atunci cand sunt la petrecere si canta in duet ) .
Este episodul in care ii arata ca il iubeste mult de tot .
Eu una cred ca are legatura si cu faptul ca ea este foarte geloasa pe Kristen ...si vrea sa-i arate englezoaicei ca ea este sotia lui iubitoare .
Cred ca nu a dormit cateva saptamani bune ... tot zvarcolindu-se in somn .
Facea ea pe indiferenta si pe nepasatoarea ...insa cred ca in sufletul ei era un vulcan sub presiune . ( bine ca au tinut-o in serial doar 5 episoade , imi era teama sa nu stea mai mult ...si sa faca rau apropierii dintre Fatmagul si Kerim ).
Dar cat de bine se simte cand Kerim ii spune ca nu are de ce sa fie geloasa pentru ca ea este sotia lui si o iubeste mult .
SE UMFLA FATA IN PENE !!!!!!!!!! Se simte bine ca i-a spus asta ...CRED CA MAI AVEA PUTIN SI ALERGA PRIN CURTE .Dar ca de fiecare data a facut pe nepasatoarea .
Desi Kerim mai ca "o mananca" din priviri !!!!!!!!!!!!!
Lasa , lasa ...ca se intoarce roata , sa o vedem si pe ea cum ii spune ca il iubeste si ca nu poate trai fara el . Sa vezi atunci satisfactie !!!!!!!
Abia astept ...
Kristen mai avea putin si musca din pahar !!!!!!!!
Este episodul in care ii arata ca il iubeste mult de tot .
Eu una cred ca are legatura si cu faptul ca ea este foarte geloasa pe Kristen ...si vrea sa-i arate englezoaicei ca ea este sotia lui iubitoare .
Cred ca nu a dormit cateva saptamani bune ... tot zvarcolindu-se in somn .
Facea ea pe indiferenta si pe nepasatoarea ...insa cred ca in sufletul ei era un vulcan sub presiune . ( bine ca au tinut-o in serial doar 5 episoade , imi era teama sa nu stea mai mult ...si sa faca rau apropierii dintre Fatmagul si Kerim ).
Dar cat de bine se simte cand Kerim ii spune ca nu are de ce sa fie geloasa pentru ca ea este sotia lui si o iubeste mult .
SE UMFLA FATA IN PENE !!!!!!!!!! Se simte bine ca i-a spus asta ...CRED CA MAI AVEA PUTIN SI ALERGA PRIN CURTE .Dar ca de fiecare data a facut pe nepasatoarea .
Desi Kerim mai ca "o mananca" din priviri !!!!!!!!!!!!!
Lasa , lasa ...ca se intoarce roata , sa o vedem si pe ea cum ii spune ca il iubeste si ca nu poate trai fara el . Sa vezi atunci satisfactie !!!!!!!
Abia astept ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Ai observat ca in episodul 32 , Fatmagul se uita cu asa de multa dragoste la el ( atunci cand sunt la petrecere si canta in duet ) .
ti-am mai spus si inainte, nimic nu e intamplator la turci, detaliul cu Kristen, cred ca-l vor aduce in prin plan i-a sa vezi cum va umbla englezoaica dupa el daca nu cumva se va lega ceva asa de consolare , nu cred ca si-a spus ultimul cuvant personajul, si sa-ti mai amintesc ceva ...........la fiecare sfarsit de sezon ei isi renegociaza contractele, uni pleca, altii vin , iti aduci
aminte cate personaje noi au intrat in sezonul 2 la Ezel ? .......ma refer la aceasta casa de productie, asa au ei protocolul facut
atat sper sa nu cumva sa iasa vreunul din cei mai importanti actori , ca nu ar mai fi acelasi lucru fara ei , chiae si fratele lui Fatma are un rol extrem de greu, inclin sa cred ca nu e asa prostut in realitate .........asa ca iubito , asteptam si speculam , atat ......certitudini : 16 septembrie sper in aceiasi formatie si cu o Fatmagul mai sigura pe ea, mai dispusa sa ierte ,pe el nu pe ceilalti in nici un caz .........si eu i-as urmarii toata viata , as devenii cosmarul lor cat ar traii, asta clar , dar el si-a spalat pacatele pentru ca nu a putut s-o apere.........el oricum se va simtii vinovat toata viata lui pentru asta ,nu mai e cazul sa-i aduca si ea aminte mereu........ce zici ?........e si asta un scenariu ? .........unde esti G-N ?
ninnet- vip
Ninnet !ninnet a scris:ce zici ?........e si asta un scenariu ? .........unde esti G-N ?
La asta ma gandesc si eu ...Cine va mai ramane in sezonul 2 ?
Cred ca fratele si cumnata lui Fatmagul vor ramane , la fel si sora lui Kerim . De restul nu stiu ce sa spun ...si nici nu ma intereseaza asa de mult .
Sa revina Kristen ...asta chiar ca ar fi un sokkkkkkkkk ... eu una nu as vrea . Mai degraba apare alt personaj feminin in viata lui Kerim ...si eu una il vad foarte deranjat de lucrul acesta . Si sa vezi atunci gelozii ...pentru ca face parte din serialul turcesc .
Va aparea tatal lui Kerim ...deci cu acest amanunt vor umple cateva episoade bune . Gelozii ( am spus) si cu asta vor umple cateva episoade , de plans cred ca vor umple tot sezonul 2 ...
Sunt curioasa (daca se adevereste premonitia cu divortul ) ...daca totusi inainte de asta vom vedea O NOAPTE O NUNTII ?!?!?!?
O sa vedem...pana atunci , O SA SPECULAM !
Si la speculat vad ca ne merge mintea BRICI !!!!!!
Eu una sunt interesata pentru moment ce trairi va avea Fatmagul dupa ce se "vede" fara Kerim langa ea. Pentru ca el a stat alaturi de ea un an de zile. Nu imi amintesc sa fi fost plecat vreo zi de acasa si de langa ea ...
Cred ca va sta si se va gandi numai la el ..si la cat de mult regreta ca nu i-a spus ceea ce simte : IUBIREEEEEEEEEEEE!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ninnet !
: IUBIREEEEEEEEEEEE!
asta asteptam , iubire mare , odata cu ei vom trai si noi acelasi sentiment nu ??????
ninnet- vip
Bineinteles ...Traim si noi alaturi de personajele noastre dragi !ninnet a scris:
asta asteptam , iubire mare , odata cu ei vom trai si noi acelasi sentiment nu ??????
"ASTEPTAREA PLACERIII...ESTE EA INSASI O PLACERE!!!!!!!!!!"
Cam asa si cu noi . Cat am asteptat si cat o sa mai asteptam !
Iti dai seamana cand se va intampla ? Cat vom comenta si cate referate vom face ? Wawwwwwwwwwwwwwww ...nici nu vreau sa ma gandesc cate tastaturi vom schimba !!!!!!!
victorelalove- moderator
da, asa e , cel putin eu sunt daramata , scriu pe mai multe fronturi, ma bat cu mai multe fete, fac fata cu greu
nu stiu ce ma fac pana la toamna
nu stiu ce ma fac pana la toamna
ninnet- vip
Te bati ...pentru Engin ???????????????????????
Probabil ca vei fi foarte obosita !
Presupun ca sunt lupte "TITANICE"!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Te bati ...pentru Engin ???????????????????????
Probabil ca vei fi foarte obosita !
Presupun ca sunt lupte "TITANICE"!
lupte grele nu asa
ninnet- vip
ninnet a scris:
lupte grele nu asa
Lasa, ca se merita .
Cel putin eu asa consider .
Cat de suparata era Fatmagul atunci cand a fugit de acasa si apoi a fost gasita de Kerim ...Si ii tot spunea ca nu s-a intors din cauza lui si pentru el , sa nu-si faca iluzii ca este asa , ca ii este indiferent , ca s-a intors acasa la ea si nu la sotul ei , ca nu il impresioneaza cu lacrimile lui , ca pentru ea ramane un strain si un inamic ...
Mai ca iti vine sa o crezi ...dar mi se pare ca incearca sa se convinga pe ea !!!!!!!!!
Probabil ca nu ii vine sa creada ca el poate sa fie atat de bun . L-a vazut mereu ca pe un imanic ...si vrea sa-l considere in continuare un inamic .
Dar eu cred ca deja incepe MARE DRAGOSTE !!!!!!!
victorelalove- moderator
ninnet- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii