3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
victorelalove a scris:
Buna , Ninnet !
Guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!
Da , mi-a placut mult ( poate unde sunt eu mai sensibila la subiectul Engin din partea mea as putea vedea in serial numai scene cu el , nu m-as supara ! ) .
Ti-a placut faza de la baie ...cand , ai observat , ea a vrut sa-si prinda parul , dar cand l-a vazut pe Kerim si l-a lasat desprins ?
Eu una cred ca regizorii il pot pune mult mai bine in evidenta pe Engin , nu stiu de ce dar cateodata mi se pare ca ii dau niste scena saracacioase. Baiatul asta are talent cu carul si cred ca daca nu ar fi el scenele ar trece neobservate. Tii minte cand a vorbit la telefon cu tatal lui ? Cum i-a reprosat tot ce avea pe suflet ... cat de bine a jucat in scena aia . .
iar faci referate ? da Vic , acum incepe sa fie captivant si este de urmarit fiecare
scena si fiecare indiciu, mai tarziu ne va duce acolo unde au aruncat nada......ingenioase fetele care au scris scenariu
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ce sa fac si eu , Ninnet ?ninnet a scris:
iar faci referate ? da Vic , acum incepe sa fie captivant si este de urmarit fiecare
scena si fiecare indiciu, mai tarziu ne va duce acolo unde au aruncat nada......ingenioase fetele care au scris scenariu
Scenariul este scris de fete?
Si le place sa ne chinuie il halul asta ? Wawwwwwwwwwwwwww ...
Da , de la episodul 20 totul devine mai "cald" ...
Dar noi am vrea sa fie si mai multa caldura . Mult mai multa !!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
[quote="victorelalove"]
da, de fete este scris, asa cum au afirmat , totul va decurge lin si trebuie sa
urmeze pasii, nu puteau face trecerea de la un viol la dragoste foarte repede, au promis ca in sezonul doi vom avea parte de asa ceva ........si inca cum
da, de fete este scris, asa cum au afirmat , totul va decurge lin si trebuie sa
urmeze pasii, nu puteau face trecerea de la un viol la dragoste foarte repede, au promis ca in sezonul doi vom avea parte de asa ceva ........si inca cum
ninnet- vip
[quote="ninnet"]
Mai , Ninnet !
Da-o-ncolo de trecere ... ca mai aveam putin si ne urcam pe pereti !!!!!!!!! Inteleg ca nu puteau face trecerea brusc ...dar sunt 39 de episoade de trecere , macar acolo un pupic cat de mic ...
Inteleg ca iubirea vine greu in cazul asta , dar prea se misca ca un melc beat ... . Sa speram ca pe cat de saracacios a fost sezonul 1 in tandreturi ... pe atat de plin de amoreeeeeeeeeeeeeee va fi sezonul 2 . Si daca spui ca sunt fete ...atunci stiu ele de ce avem nevoie !!!!!!!!!!!!!!
Abia astept !
Sa stii ca la turcii astia nu este bine sa fii in rolul principal ... Aoleu ...se poarta cu Kerim in cel mai rau mod posibil , este cel mai "chinuit" dintre toti . Care este avantajul sa fii primul pe lista actorilor ?????????? Daca tu ai cele mai "crude" scene , te bat , te baga la inchisoare si cate si mai cate ...
Offffffffffffffffffffffffff!
Cat sufar ...numai cand ma gandesc !
Mai , Ninnet !
Da-o-ncolo de trecere ... ca mai aveam putin si ne urcam pe pereti !!!!!!!!! Inteleg ca nu puteau face trecerea brusc ...dar sunt 39 de episoade de trecere , macar acolo un pupic cat de mic ...
Inteleg ca iubirea vine greu in cazul asta , dar prea se misca ca un melc beat ... . Sa speram ca pe cat de saracacios a fost sezonul 1 in tandreturi ... pe atat de plin de amoreeeeeeeeeeeeeee va fi sezonul 2 . Si daca spui ca sunt fete ...atunci stiu ele de ce avem nevoie !!!!!!!!!!!!!!
Abia astept !
Sa stii ca la turcii astia nu este bine sa fii in rolul principal ... Aoleu ...se poarta cu Kerim in cel mai rau mod posibil , este cel mai "chinuit" dintre toti . Care este avantajul sa fii primul pe lista actorilor ?????????? Daca tu ai cele mai "crude" scene , te bat , te baga la inchisoare si cate si mai cate ...
Offffffffffffffffffffffffff!
Cat sufar ...numai cand ma gandesc !
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
da, Vic, ai dreptate, acum ma uit la ep.19,mi-a placut mai mult ca 20.......superb joaca
amandoi, si tot de aici s-a legat ceva ,nici ea nu stie bine,s-a exprimat involuntar,cu
inima .......exact, a vorbit inima in locul ei............nu muri, sa nu cumva sa mori....nu-i asa ?
da, Vic, ai dreptate, acum ma uit la ep.19,mi-a placut mai mult ca 20.......superb joaca
amandoi, si tot de aici s-a legat ceva ,nici ea nu stie bine,s-a exprimat involuntar,cu
inima .......exact, a vorbit inima in locul ei............nu muri, sa nu cumva sa mori....nu-i asa ?
ninnet- vip
Episodul 19 , in opinia mea, este unul de "trecere" ca sa-i spun asa ... Fatmagul se comporta pentru prima data ca o sotie . Il ajuta si este alaturi de el cand ii este greu ( cred ca se simte si vinovata , pentru ca el i-a spus sa plece de acasa ca sa fie in siguranta si ea nu l-a ascultat...stia ca Yasaranii vor veni sa se razbune ). Si cu toate astea ...cred ca ii face placere sa stie ca poate conta pe el , ca nu a mai lasat-o la greu , ca a luat bataie pentru ca a vrut sa se bata cu toti .ninnet a scris:
Si ai vazut la sfarsitul episodului 20 , cand Kerim spune ca nu va lasa pe nimeni sa se mai atinga de ea , ca mai bine moare decat sa pateasca ea ceva ? Cat de bine se simte Fatmagul ... nu spune nimic si fata ei nu mimeaza niciun sentiment , insa faptul ca sta pe loc si pare inmarmurita ...imi da impresia ca II PLACE ...SI INCA MULT !!!!!!!
Si cat de frica i-a fost ca va muri KERIM ...pe cine sa mai certe si la cine sa mai tipe ?!?!!?
Nu-i asa ?
Nici nu stie cat de mult este atasata de el .
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
asa e, uite acum la asta ma uit , la partea a doua a ep. 19,cred ca-l invat pe derost
asa e, uite acum la asta ma uit , la partea a doua a ep. 19,cred ca-l invat pe derost
ninnet- vip
[quote="ninnet"]
Da ...
Cred ca vom vorbi ceva de genul episodul 19 , minutul 23 , secunda42 ...si deja stim despre ce este vorba.
Si eu il voi sti cu ochii inchisi .
Ai vazut ...cum se uita Kerim si nu mai este nevoie sa spuna nimic??????????? ...asa si noi cu serialul , nu o sa mai fie nevoi sa scriem nimic ...doar episodul , minutul si secunda ...SI AM INTELES TOT !
Si Fatmagul l-a lasat sa doarma in casa ...Ce bine ! Macar atat ...
Nu l-a mai trimis in camaruta lui "uitata de lume " !!!!!!!!!!!!!
Da ...
Cred ca vom vorbi ceva de genul episodul 19 , minutul 23 , secunda42 ...si deja stim despre ce este vorba.
Si eu il voi sti cu ochii inchisi .
Ai vazut ...cum se uita Kerim si nu mai este nevoie sa spuna nimic??????????? ...asa si noi cu serialul , nu o sa mai fie nevoi sa scriem nimic ...doar episodul , minutul si secunda ...SI AM INTELES TOT !
Si Fatmagul l-a lasat sa doarma in casa ...Ce bine ! Macar atat ...
Nu l-a mai trimis in camaruta lui "uitata de lume " !!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
ninnet- vip
ninnet- vip
Simi parca de el iti placea nu ????????????
ninnet- vip
Citesc cateva comentarii interesante .
Cum se face ca Beren si Engin nu am nicio poza impreuna de cand au inceput sa filmeze FGSN ? La asta ma gandesc si eu ... cupidon cupidon cupidon cupidon
Adica , de ce nu apar impreuna pe la petrecerile date pentru serial ? Si daca vin amandoi ...unul vine primul si celalalt vine ultimul .
Din cate se stie ei sunt prieterni foarte buni ( ca doar ea l-a propus pe Engin pentru rol ) , atunci de ce nu ii vedem niciodata unul langa celalalt ?
Mai, astia ne ascund ceva ... S-or fi certat ? Sau sunt impreuna si nu vor sa aflam pentru a nu interactiona povestea lor cu cea a lui Fatmagul si Kerim ?
Eu acum ceva timp am vazut un afis pentru FGSN ...in care in rolul lui Kerim era alt actor ( Cel care il joaca pe Ezel inainte de operatie " schimbare la fata" ) . Si acum am citit ca cica altcineva trebuia sa joace rolul lui Kerim ...si nu Engin .
Tu stii ceva , Ninnet ?
Cate intrebari mi-am pus !!!!!!!!!!!!!
Cum se face ca Beren si Engin nu am nicio poza impreuna de cand au inceput sa filmeze FGSN ? La asta ma gandesc si eu ... cupidon cupidon cupidon cupidon
Adica , de ce nu apar impreuna pe la petrecerile date pentru serial ? Si daca vin amandoi ...unul vine primul si celalalt vine ultimul .
Din cate se stie ei sunt prieterni foarte buni ( ca doar ea l-a propus pe Engin pentru rol ) , atunci de ce nu ii vedem niciodata unul langa celalalt ?
Mai, astia ne ascund ceva ... S-or fi certat ? Sau sunt impreuna si nu vor sa aflam pentru a nu interactiona povestea lor cu cea a lui Fatmagul si Kerim ?
Eu acum ceva timp am vazut un afis pentru FGSN ...in care in rolul lui Kerim era alt actor ( Cel care il joaca pe Ezel inainte de operatie " schimbare la fata" ) . Si acum am citit ca cica altcineva trebuia sa joace rolul lui Kerim ...si nu Engin .
Tu stii ceva , Ninnet ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Citesc cateva comentarii interesante .
Tu stii ceva , Ninnet ?
da stiu, el trebuia sa detina rolul principal , adica Kerim, numai ca nu l-a vrut Beren, ti-am
spus.........motivatia: este un rol dificil si prefera sa-l faca cu cineva cunoscut, un prieten....cat despre iesirile impreuna , ei au vieti separate Vic, ea are o relatie destul de veche cu mosul ala , chestie de gust , ce vrei iar el este un tip liber, crezi ca-si fac programul unul in functie de altul ??
ninnet- vip
Eu nu ma refer sa iasa impreuna ...IMPREUNA !ninnet a scris:
da stiu, el trebuia sa detina rolul principal , adica Kerim, numai ca nu l-a vrut Beren, ti-am
spus.........motivatia: este un rol dificil si prefera sa-l faca cu cineva cunoscut, un prieten....cat despre iesirile impreuna , ei au vieti separate Vic, ea are o relatie destul de veche cu mosul ala , chestie de gust , ce vrei iar el este un tip liber, crezi ca-si fac programul unul in functie de altul ??
Ci pus si simplu sa aibe poze facute si in afara platourilor de filmare ( cateva , nu prea multe. ) ... Gandindu-ne ca sunt asa de buni prieteni . Pentru ca am vazut ca inainte de FGSN ...au poze facute si cand nu sunt la "serviciu". Sunt la masa si se simt destul de bine , au si poze de cand erau mai mici .
Dupa ce au inceput filmarile ... nici urma de stat macar unul langa altul ...
Intelegi ce spun ?
victorelalove- moderator
Nu-i de aruncat,mai ales atunci cand sta cu gura cascata........ninnet a scris:Simi parca de el iti placea nu ????????????
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
In poza cu GURA CASCATA ... Arata bestial !!!!!!!!!!
Cine neibii i-a facut poza ?
victorelalove- moderator
Nu stiu Vic,dar iti dai seama cate poate face el mititelul cu gura asa cascata...????victorelalove a scris:
In poza cu GURA CASCATA ... Arata bestial !!!!!!!!!!
Cine neibii i-a facut poza ?
simi- vip
simi a scris: Nu stiu Vic,dar iti dai seama cate poate face el mititelul cu gura asa cascata...????
noroc ca sunt singura acasa , esti bestiala
ninnet- vip
Nici nu vreau sa-mi dau seama ...
Dar ai vazut ce "darnica" a fost Ninnet ?
Ti l-a "pus" si pe Erdogan .
Astia 2 vin la pachet , se pare !!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Erdogan nu-i genul meu......dar daca stie "meserie" de ce nu??????????victorelalove a scris:Nici nu vreau sa-mi dau seama ...
simi- vip
Esti culmea !
Te referi la cea de actor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simi , Simi ...
Cat de dor o sa-mi fie de Kerim ...pana in septembrie !
Simi , Simi ...
victorelalove- moderator
La asta ma refeream....tie unde ti-a zburat gandul????????victorelalove a scris:Esti culmea !
Simi , Simi ...
simi- vip
victorelalove a scris:Esti culmea !
Simi , Simi ...
las-o Vic, face parte din farmecul ei
ninnet- vip
victorelalove a scris:Esti culmea !
Simi , Simi ...
lasa ca-l ai aici draga
ninnet- vip
Ne trimisesi mesajul de 2 ori !!!!!!!!!ninnet a scris:
las-o Vic, face parte din farmecul ei
Face parte din farmecul ei ...normal ! De asta ne si place asa de mult .
victorelalove- moderator
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii