35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
e greu de clonat Motzi , stă pitit cine ştie pe unde , mi s-a spus doar că e în vacanţă până la sf lunii .
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata idee buna clonarea sa-i facem lui Simi vreo
doua clone cel putin , la ce viteza are credca l-a obosit pe bietul baiat ,sa aiba de schimb
doua clone cel putin , la ce viteza are credca l-a obosit pe bietul baiat ,sa aiba de schimb
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Dragalaselor buna dimineata sa sarvim cafeaua impreuna ca astazi plec de acasa...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
sa servim si micul dejun impreuna
lica54- vip
va si va imbratisez cu drag ori unde va veti afla va doresc o zi frumoasa si racoroasa ne citim mai pe seara
lica54- vip
Buna dimineata !
Ce mai faceti ?
O zi minunata va doresc . :emo6: :emo6: :emo6:
Multumim pentru micul dejun .
Ce mai faceti ?
O zi minunata va doresc . :emo6: :emo6: :emo6:
Multumim pentru micul dejun .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
[quote="victorelalove"]Merhaba
Fetelor, mulţumesc şi eu pentru bunătăţi:
Dau şi eu episodul 57 la vedere şi deja se vede ceva şi din 58 pentru doritori, prin urmare azi şi 58-ul va fi vizibil.
În schimb am pierdut primul episod din noul film care a început ieri, Deni, help!
Îl înregistrează careva?
Fetelor, mulţumesc şi eu pentru bunătăţi:
Dau şi eu episodul 57 la vedere şi deja se vede ceva şi din 58 pentru doritori, prin urmare azi şi 58-ul va fi vizibil.
În schimb am pierdut primul episod din noul film care a început ieri, Deni, help!
Îl înregistrează careva?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineta , Motzisor !
Multumim frumos .
Ne-ai facut ziua si mai frumoasa .
...............................................................................
Dupa nunta, un cowboy si nevasta lui merg calare catre casa. Calul se impiedica odata, la care cowboyul replica:
- Unu!
Calul se impiedica din nou, la care cowboyul - doi!
A treia oara cand calul se impiedica cei doi se dau jos si tipul impusca calul.
La care nevasta replica:
- Vai, daca stiam ca esti asa crud...
La care tipul raspunse sec:
- Unu!...
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
...........................................................................
Ea: - Cum ai sa traiesti fara mine?
El: - Mai ieftin.
..............................................................................
- Taticule, de ce te-ai casatorit cu mamica?
- Vezi, - nici macar copilul nu intelege de ce!
...............................................
Sotul si sotia prin parc:
- Scumpo, incearca sa arati ca esti fericita.
- De ce?
- Doamna care vine spre noi, este prima mea sotie.
....................................................
- Imi pare rau, vecine, de nenorocirea care ti s-a intamplat: din cauza focului, ti-a murit si nevasta, si vaca.
- Da, sunt amarat. Toti imi spun: lasa, iti gasesti tu alta femeie, ia-o pe vaduva cutare, uite, cunosc eu pe una tare gospodina. Unul n-ar veni sa-mi zica: na, ma, si tie alta vaca...
.......................................................
Vasul cu excursionisti, prins de o furtuna violenta, era in pericol de a se scufunda. Un tanar care ducea o viata mai dezordonata e deodata cuprins de remuscari, ingenuncheaza pe puntea care se clatina ingrozitor, isi impreuna mainile si cu ochii ridicati spre cer, se roaga:
- O, te rog, salveaza-ne, Doamne, salveaza-ne ! Daca ne cruti, iti fagaduiesc sa ma las de bautura, de jocurile de noroc, de injurat... si mai fagaduiesc...
- Stai asa!, il intrerupse prietena lui. Nu merge prea departe, mi se pare ca vad un vas de salvare venind spre noi !
Multumim frumos .
Ne-ai facut ziua si mai frumoasa .
Dupa nunta, un cowboy si nevasta lui merg calare catre casa. Calul se impiedica odata, la care cowboyul replica:
- Unu!
Calul se impiedica din nou, la care cowboyul - doi!
A treia oara cand calul se impiedica cei doi se dau jos si tipul impusca calul.
La care nevasta replica:
- Vai, daca stiam ca esti asa crud...
La care tipul raspunse sec:
- Unu!...
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
...........................................................................
Ea: - Cum ai sa traiesti fara mine?
El: - Mai ieftin.
..............................................................................
- Taticule, de ce te-ai casatorit cu mamica?
- Vezi, - nici macar copilul nu intelege de ce!
...............................................
Sotul si sotia prin parc:
- Scumpo, incearca sa arati ca esti fericita.
- De ce?
- Doamna care vine spre noi, este prima mea sotie.
....................................................
- Imi pare rau, vecine, de nenorocirea care ti s-a intamplat: din cauza focului, ti-a murit si nevasta, si vaca.
- Da, sunt amarat. Toti imi spun: lasa, iti gasesti tu alta femeie, ia-o pe vaduva cutare, uite, cunosc eu pe una tare gospodina. Unul n-ar veni sa-mi zica: na, ma, si tie alta vaca...
.......................................................
Vasul cu excursionisti, prins de o furtuna violenta, era in pericol de a se scufunda. Un tanar care ducea o viata mai dezordonata e deodata cuprins de remuscari, ingenuncheaza pe puntea care se clatina ingrozitor, isi impreuna mainile si cu ochii ridicati spre cer, se roaga:
- O, te rog, salveaza-ne, Doamne, salveaza-ne ! Daca ne cruti, iti fagaduiesc sa ma las de bautura, de jocurile de noroc, de injurat... si mai fagaduiesc...
- Stai asa!, il intrerupse prietena lui. Nu merge prea departe, mi se pare ca vad un vas de salvare venind spre noi !
victorelalove- moderator
Buna tuturor! O zi frumoasa va doresc.Am plecat la mare....va pup.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
[quote="simi"]Salut!
Se văd deja episoadele 57 şi 58, am dat la tors şi episodul 54 (trec la recuperări) şi am plecat în lume
Se văd deja episoadele 57 şi 58, am dat la tors şi episodul 54 (trec la recuperări) şi am plecat în lume
Motzişor- vip
Bună ziua !!! fetelor
Astăzi cum stăm cu sarcina ?? în ce lună mai este ???
Motzi despre ce serial e vorba ???
Astăzi cum stăm cu sarcina ?? în ce lună mai este ???
Motzi despre ce serial e vorba ???
Buna ,Denisa !
Ce mai faci ?
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
Bună Vic ! am intrat puţintel să văd ce faceţi.
v-am spus eu că sarcina Tubei creşte precum cozonacul
*Aici puteţi citi articolul
*Aici puteţi citi articolul
Hanımın Çiftliği tradus la noi Stăpâna inimii, singurul care m-ar tenta, dar dacă nu-l văd de la începutDENISA a scris:...
Motzi despre ce serial e vorba ???[/color]
Am tulit-o la cumpărături
Motzişor- vip
Motzi eu nu l-am înregistrat dar poate l-a înregistrat cineva după celelalte topice , eu am lăsat câte un mesaj .
DENISA a scris:Bună Vic ! am intrat puţintel să văd ce faceţi.
Deci saptamana viitoare ... Naste !!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
marţi dacă naşte la 7 luni sau joi dacă naşte la 9 luni
The program host said that Tuba denied it. But they did not give any voice of Tuba. So... Probably Tuba denied it at that moment but later on, with the news keep on coming, she decided to be silent.
The program host said that Tuba denied it. But they did not give any voice of Tuba. So... Probably Tuba denied it at that moment but later on, with the news keep on coming, she decided to be silent.
maxim joi ...avem o Tuba junioara si un Onur junior .DENISA a scris:[color=blue]marţi dacă naşte la 7 luni sau joi dacă naşte la 9 luni
Si deci asa ... news -urile curgeau si Tuba tacea ...si Tuba inca tace .
victorelalove- moderator
dragilor,
ma da, repede mai naste a fost drojdia proaspata
ma da, repede mai naste a fost drojdia proaspata
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
normal Andrada doar nu lucrăm cu material reciclabil deşi Onur pare uneori a fi reciclat .
Aţi văzut cu puţin efort lui Murat îi putem face 2 codiţe .
Buna , Andrada !
Probabil ca se grabesc cu nasterea ...daca tot fac si nunta luna viitoare ...sa faca si botezul .
Denisa , Pretiosul sa stii ca avea parul scurt pana acum 2 saptamani...cand a aflat despre sarcina Tubei .
Probabil ca se grabesc cu nasterea ...daca tot fac si nunta luna viitoare ...sa faca si botezul .
DENISA a scris: normal Andrada doar nu lucrăm cu material reciclabil deşi Onur pare uneori a fi reciclat .
Denisa , Pretiosul sa stii ca avea parul scurt pana acum 2 saptamani...cand a aflat despre sarcina Tubei .
victorelalove- moderator
sa le faca pe amandoua odata, nu se poate?????? pai muri nu s-a mai tuns, sau tine doliu?????
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
săracu' Vic , când a auzit de sarcina Tubei a suferit un şoc .
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ... A inceput sa-si "smulga " parul din cap . A tras asa de mult incat acum poti face coditele despre care vorbesti tu .DENISA a scris:săracu' Vic , când a auzit de sarcina Tubei a suferit un şoc .
victorelalove- moderator
Cred că numai Curcinica a respirat uşurată la aflarea veştii
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 42 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum