4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+11
axxa246
anuta1971
lica54
dubaisport
Admin_dea05
GUMUS-NOOR
andreea90
simi
ninnet
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 10 din 42
Pagina 10 din 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
GUMUS-NOOR- vip
Re: 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Multumim , Gumus !GUMUS-NOOR a scris:
Cat de frumoasa este poza .
victorelalove- moderator
Salutare! Am gasit acest forum cautand informatii despre Aska surgun, primul serial in care Beren Saat a primit un rol principal. Am vazut toate episoadele pe youtube si desi nu stiu limba am inteles destul de multe. Pur si simplu am adorat serialul, nu l-am putut lasa "din mana". Sper sa am ocazia sa il vad si cu titrare. E singurul serial turcesc vazut integral de mine fara subtitrare. Pana acum mai aruncam un ochi inainte cand nu aveam rabdare sa vad ce s-a mai intamplat in vreun serial difuzat la noi. De fapt am mai vazut El Gibi cu Naz Elmas, dar a avut doar 8 episoade. Mi-a placut foarte mult Beren. Inainte aveam preconceptii fiindca serialul Ask Memnu nu l-am urmarit, nu l-am putut digera nici macar pentru Kivanc. In schimb in Aska Surgun mi-a placut enorm si mi-am dorit sa mai vad ceva cu ea. Stiam ca serialul "Fatmagulun sucu ne?" este tradus si stiam subiectul. Asteptam doar sa fie difuzat si la noi, la fel cum astept sa dea vreodata si Hatirla Sevgili cu Beren si Cansel Elcin. Dar dupa ce am vazut-o pe Beren in Aska Surgun am zis ca nu mai astept. In 3 zile am ajuns la episodul 20 si imi place din ce in ce mai mult. Pe Engin il stiam din Yabanci Damat, dar atunci nu mi-a atras atat de mult atentia. Acum sunt fermecata si eu de ochii lui, de rabdarea lui Kerim, de bunatatea lui Meryem (actrita a jucat si ea in Yabanci Damat), dar mai ales de drama lui Fatmagul. Si recunosc ca am mai simtit si mila fata de cei 3 ticalosi care l-au tras in jos pe Kerim. Nu e greu sa ajungi ca ei, cand faci parte din niste familii ca ale lor, care calca tot in picioare, in care oricine tradeaza pe oricine, in care numai banii si imaginea conteaza, care nu respectape nimeni si nimic. Am simtit mila, fiindca pe rand soarta i-a lovit cumva pe fiecare dintre ei. Bineinteles ca drama lui Fatmagul e infinit mai mare decat a oricui. Dar nu merita nici unul mila, nici macar Vural care de cele mai multe ori pare atat de afectat de ce a facut, care era si inainte de viol intr-o stare nu prea buna (din ce ii spunea lui Zeynep). Nu merita. Ar merita daca macar ar incerca sa iasa de sub influenta nefasta ce o au cei 2 tineri Yasarani asupra lui. Speram la un moment dat in asta, dar degeaba. De Mustafa imi e mila, desi clar nu il vreau langa Fatmagul. Prima data a ales sa creada pe altii sau si-a simtit onoarea zdrobita si a parasit-o. Apoi a fost mintit, apoi soarta a facut ca el sa fie gasit de Kerim cand acesta il cauta pe Erdogan. Mania l-a purtat spre Yasarani, si din greseala l-a impuscat pe Selim, iar de acolo nu a mai avut ce face. Tre sa fi tampit sa alegi moartea atunci cand depind si niste parinti nu tocmai sanatosi, aflati practic si ei in mana dusmanului. Deocamdata nu am vazut ce va face mai departe, voi reveni cu pareri. Dar serialul e genial. Sper ca si sezonul 2 sa fie la fel.
linuta- membru
Data de inscriere : 28/07/2011
GUMUS-NOOR- vip
o sa copii acest mesaj si-l duc pe forum la minelinuta a scris:Salutare! Am gasit acest forum cautand informatii despre Aska surgun, primul serial in care Beren Saat a primit un rol principal. Am vazut toate episoadele pe youtube si desi nu stiu limba am inteles destul de multe. Pur si simplu am adorat serialul, nu l-am putut lasa "din mana". Sper sa am ocazia sa il vad si cu titrare. E singurul serial turcesc vazut integral de mine fara subtitrare. Pana acum mai aruncam un ochi inainte cand nu aveam rabdare sa vad ce s-a mai intamplat in vreun serial difuzat la noi. De fapt am mai vazut El Gibi cu Naz Elmas, dar a avut doar 8 episoade. Mi-a placut foarte mult Beren. Inainte aveam preconceptii fiindca serialul Ask Memnu nu l-am urmarit, nu l-am putut digera nici macar pentru Kivanc. In schimb in Aska Surgun mi-a placut enorm si mi-am dorit sa mai vad ceva cu ea. Stiam ca serialul "Fatmagulun sucu ne?" este tradus si stiam subiectul. Asteptam doar sa fie difuzat si la noi, la fel cum astept sa dea vreodata si Hatirla Sevgili cu Beren si Cansel Elcin. Dar dupa ce am vazut-o pe Beren in Aska Surgun am zis ca nu mai astept. In 3 zile am ajuns la episodul 20 si imi place din ce in ce mai mult. Pe Engin il stiam din Yabanci Damat, dar atunci nu mi-a atras atat de mult atentia. Acum sunt fermecata si eu de ochii lui, de rabdarea lui Kerim, de bunatatea lui Meryem (actrita a jucat si ea in Yabanci Damat), dar mai ales de drama lui Fatmagul. Si recunosc ca am mai simtit si mila fata de cei 3 ticalosi care l-au tras in jos pe Kerim. Nu e greu sa ajungi ca ei, cand faci parte din niste familii ca ale lor, care calca tot in picioare, in care oricine tradeaza pe oricine, in care numai banii si imaginea conteaza, care nu respectape nimeni si nimic. Am simtit mila, fiindca pe rand soarta i-a lovit cumva pe fiecare dintre ei. Bineinteles ca drama lui Fatmagul e infinit mai mare decat a oricui. Dar nu merita nici unul mila, nici macar Vural care de cele mai multe ori pare atat de afectat de ce a facut, care era si inainte de viol intr-o stare nu prea buna (din ce ii spunea lui Zeynep). Nu merita. Ar merita daca macar ar incerca sa iasa de sub influenta nefasta ce o au cei 2 tineri Yasarani asupra lui. Speram la un moment dat in asta, dar degeaba. De Mustafa imi e mila, desi clar nu il vreau langa Fatmagul. Prima data a ales sa creada pe altii sau si-a simtit onoarea zdrobita si a parasit-o. Apoi a fost mintit, apoi soarta a facut ca el sa fie gasit de Kerim cand acesta il cauta pe Erdogan. Mania l-a purtat spre Yasarani, si din greseala l-a impuscat pe Selim, iar de acolo nu a mai avut ce face. Tre sa fi tampit sa alegi moartea atunci cand depind si niste parinti nu tocmai sanatosi, aflati practic si ei in mana dusmanului. Deocamdata nu am vazut ce va face mai departe, voi reveni cu pareri. Dar serialul e genial. Sper ca si sezonul 2 sa fie la fel.
Ultima editare efectuata de catre GUMUS-NOOR in Dum 31 Iul 2011, 10:51 pm, editata de 1 ori
GUMUS-NOOR- vip
victorelalove- moderator
Buna , Linuta !
Si bine ai venit .
Foarte frumos mesajul tau .
Te inteleg perfect ... Eu am vazut serialul deja de 3 ori si de fiecare data am ramas la fel de fascinata de poveste .
Astept cu nerabdare sa inceapa sezonul 2 .
Si bine ai venit .
Te inteleg perfect ... Eu am vazut serialul deja de 3 ori si de fiecare data am ramas la fel de fascinata de poveste .
victorelalove- moderator
GUMUS-NOOR- vip
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Linuta !
Si bine ai venit .
esti o rea...puteai sa postezi si la noi la Seriale pozele tale...nu-l furam pe Engin...
GUMUS-NOOR- vip
Chiar sunt rea ?GUMUS-NOOR a scris:
esti o rea...puteai sa postezi si la noi la Seriale pozele tale...nu-l furam pe Engin...
Nu pot sa cred ca ma consideri asa .
Cum sa ma gandesc la asta ...cand stiu ca si voi il placeti mult pe baiatul frumos .
victorelalove- moderator
GUMUS-NOOR- vip
victorelalove a scris:
Chiar sunt rea ?
Nu pot sa cred ca ma consideri asa .
Cum sa ma gandesc la asta ...cand stiu ca si voi il placeti mult pe baiatul frumos .
am ametit cu Engin ...tot trecind de la un forum la altul
GUMUS-NOOR- vip
Te cred .GUMUS-NOOR a scris:
am ametit cu Engin ...tot trecind de la un forum la altul
Dar merita din plin baiatul RABDATOR !
Eu de cateva zile numai asta fac ...caut ENGIN si iar ENGIN !
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 06 Noi 2012, 10:16 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
fetelor, ce faceti? Vic.......superbe poze, grozave, ai
ametit alergand dupa frumosul asta, hai ca mai avem putin si-l vedem din nou ! ...........noapte buna tuturor
ametit alergand dupa frumosul asta, hai ca mai avem putin si-l vedem din nou ! ...........noapte buna tuturor
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna , Ninnet !ninnet a scris: fetelor, ce faceti?
Am ametit rau de tot ...
Mai ca nu ma recunosc si alta nu .
Noapte buna si somn linistit !
Multumim , Denisa !
victorelalove- moderator
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 06 Noi 2012, 10:16 pm, editata de 2 ori
victorelalove- moderator
Noapte buna , dragi copii !
O noapte linistita . :fret:
Pe maine .
O noapte linistita . :fret:
Pe maine .
victorelalove- moderator