4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+11
axxa246
anuta1971
lica54
dubaisport
Admin_dea05
GUMUS-NOOR
andreea90
simi
ninnet
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Multumim , Michi !
Multumim , Dea ! Superbe pozele .
Lica ... ajuta-ne !!!!!!! Eu nu mai scap de gandul la Engin .
Ninnet , ma bucur ca rezumatele mele sunt pe placul vostru . Si sa stii ca voi continua cu sezonul 2 . Am o inspiratie cand ma uit la Kerim ...
Multumim , Dea ! Superbe pozele .
Lica ... ajuta-ne !!!!!!! Eu nu mai scap de gandul la Engin .
Ninnet , ma bucur ca rezumatele mele sunt pe placul vostru . Si sa stii ca voi continua cu sezonul 2 . Am o inspiratie cand ma uit la Kerim ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Mie mi le bantuia de mult ...dar acum ca l-am revazut , sunt indragostita iremediabil .
L-am mai vazut eu in "Ginere de import" ... MI SE PAREA INTERESANT ...DAR ATAT .
Pai acum ...ma calca masina pe strada cu gandul la el .
Sa spunem ca nu a fost o dragoste la prima vedere . Dar la a doua ???????
Cred ca am ajuns la 50 de vizualizari cu promo-ul ... mai ales cand zambeste dupa ce vorbesc amandoi in acelasi timp ... nu mai stiu cum ma cheama !
ai grija la masini fetito, sa fi prezenta aici ,ai auzit ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Admin_dea05 a scris:Acum chiar ca plec.O seara frumoasa!
- Spoiler:
multumim Dea, la fel si tie
ninnet- vip
ninnet a scris:
Am , am ...cum sa nu am ? ...nu ratez eu momentele de intalnire cu Engin .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Am , am ...cum sa nu am ? ...nu ratez eu momentele de intalnire cu Engin .
asa sa faci, ca ai stat de paza aici toata vara , meriti cel
mai mult zambetele lui Engin
ninnet- vip
Multumesc , Ninnet!
Ce draguta esti .
Asa este ... am ocolit planeta in lung si-n lat pentru el toata vara .
Cum sa nu ma bucur de zambetul si de privirea lui ?
Offffffffffffffff ! Si iar Offfffffffffffffffffffff!
Vio savura fiecare moment ...si ma voi bucura de prezenta lui .
Ce draguta esti .
Asa este ... am ocolit planeta in lung si-n lat pentru el toata vara .
Cum sa nu ma bucur de zambetul si de privirea lui ?
Offffffffffffffff ! Si iar Offfffffffffffffffffffff!
Vio savura fiecare moment ...si ma voi bucura de prezenta lui .
victorelalove- moderator
Si eu mă retrag.Vă doresc o seară liniștită!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nicky ! O seara placuta iti dorim .
victorelalove- moderator
ninnet a scris:
sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent in ginere de import era negru si slab , eu nici nu l-am bagat in seama. plus ca a fost o comedie de situatii aceea nu prea aveam cadre de aproape , prim planuri sa-i vedem ochii. ochii lui transmit enorm, e mai bun in drame decat in comediile lor . acelasi lucru se intampla cu musa uzunlar-yasaranu al batran. am vazut poze cu el in tinerete si era un tip comun , nu mi-a spus nimic. acum imi place , se vede ca e actor de teatru . as vrea sa-i vad pe toti in teatru si pe ebe nine si pe munir. engin a fost propus de beren saat si a facut o alegere de milioane. nici nu-mi pot imagina fatmagul cu beren si tipul din ezel-omer.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Promo mai frumos nici ce se putea ...este mai mult decat mi-am imaginat .
Sau mi se pare mie ? Sunt eu mai sensibila ?
Mi se pare ata de schimbata Fatmagul ... ea care era asa de "tepoasa" traieste atat de intens imbratisarea cu Kerim .
Imi place !
Sau mi se pare mie ? Sunt eu mai sensibila ?
Mi se pare ata de schimbata Fatmagul ... ea care era asa de "tepoasa" traieste atat de intens imbratisarea cu Kerim .
Imi place !
victorelalove- moderator
Vic miam tot strofocat creerii cam nu stiu ce sfat sati dau!!!dragostea asta e periculoasa rau ai drija sa nu faci o depresie!!!ca nu se trateaza decat cu pastile numite Kerim!!!!!si nu stiu cam ce o sa-ti zica sotul tau
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nicky a scris:Si eu mă retrag.Vă doresc o seară liniștită!
noapte buna Nicky
ninnet- vip
michiper68 a scris:
sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent in ginere de import era negru si slab , eu nici nu l-am bagat in seama. plus ca a fost o comedie de situatii aceea nu prea aveam cadre de aproape , prim planuri sa-i vedem ochii. ochii lui transmit enorm, e mai bun in drame decat in comediile lor . acelasi lucru se intampla cu musa uzunlar-yasaranu al batran. am vazut poze cu el in tinerete si era un tip comun , nu mi-a spus nimic. acum imi place , se vede ca e actor de teatru . as vrea sa-i vad pe toti in teatru si pe ebe nine si pe munir. engin a fost propus de beren saat si a facut o alegere de milioane. nici nu-mi pot imagina fatmagul cu beren si tipul din ezel-omer.
bine punctat iubito, si eu ma-m aitat putin la Ginere de import..........nu mi-a atras
atentia in nici un fel............acum ,e belea mare cand se uita spre mine
ninnet- vip
Ai mare dreptate in ceea ce spui .michiper68 a scris:
sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent
Arata superb ... mie mi se pare asa de frumos . Si printre putinii barbati caruia ii sta bine cu parul lung .( nu multi reusesc sa "dea bine" cu un par asa mai ...rebel .) Eu am mai spus ...in cazul lui , este cat se poate de adevarata poveste cu "ratusca cea urata " . S-a transformat incredibil si este un actor atat de bun ( pentru ca am urmarit si Bir Bulut unde il interpreteaza pe Mustafa si nicio clipa nu m-a facut sa-mi amintesc de Kerim . Asta mi se pare grozav ...reuseste sa se transpuna in pielea personajului pe care il interpreteaza .)
Bravo lui ...si bravo si pentru Beren care l-a propus intr-un rol care sa ii arate si frumusetea fizica ...nu numai calitatile actoricesti . Si ar fi fost un alt serial daca nu ar fi jucat el ( pentru ca multe fane ...si datorita lui urmaresc serialul . )
Si privirea ... privirea asta care iti da insomnii ... Wawwww ! Trebuie sa plec in vacanta . Chiar am nevoie .
victorelalove- moderator
Multumesc pentru sfat , Lica!lica54 a scris:Vic miam tot strofocat creerii cam nu stiu ce sfat sati dau!!!dragostea asta e periculoasa rau ai drija sa nu faci o depresie!!!ca nu se trateaza decat cu pastile numite Kerim!!!!!si nu stiu cam ce o sa-ti zica sotul tau
I-am spus sotului meu ... ca sa stie . Nu am putut sa-i ascund asta . Acum ma intreaba mereu ce mai face iubitul meu turc ?????
Se gasesc pastile "Kerim-Engin?"
victorelalove- moderator
ninnet a scris:acum ,e belea mare cand se uita spre mine
Esti tare , Ninnet !
Ce patesti draga daca se uita la tine ?
Hai ca am vazut de 100 de ori promo -ul si tot nu m-am saturat .
victorelalove- moderator
Fatmagülün Sucu Ne? 2 sezon
Fatmagül - Kerim Iyi misin?
Kerim - İyi misin?
Fatmagül - Zayiflamissin..
Kerim - Iyiyim.
Fatmagül - Kerim Iyi misin?
Kerim - İyi misin?
Fatmagül - Zayiflamissin..
Kerim - Iyiyim.
victorelalove a scris:
Ai mare dreptate in ceea ce spui .
Arata superb ... mie mi se pare asa de frumos . Si printre putinii barbati caruia ii sta bine cu parul lung .( nu multi reusesc sa "dea bine" cu un par asa mai ...rebel .) Eu am mai spus ...in cazul lui , este cat se poate de adevarata poveste cu "ratusca cea urata " . S-a transformat incredibil si este un actor atat de bun ( pentru ca am urmarit si Bir Bulut unde il interpreteaza pe Mustafa si nicio clipa nu m-a facut sa-mi amintesc de Kerim . Asta mi se pare grozav ...reuseste sa se transpuna in pielea personajului pe care il interpreteaza .)
Bravo lui ...si bravo si pentru Beren care l-a propus intr-un rol care sa ii arate si frumusetea fizica ...nu numai calitatile actoricesti . Si ar fi fost un alt serial daca nu ar fi jucat el ( pentru ca multe fane ...si datorita lui urmaresc serialul . )
Si privirea ... privirea asta care iti da insomnii ... Wawwww ! Trebuie sa plec in vacanta . Chiar am nevoie .
cred ca l-a sfatuit bine cine l-a sfatuit sa-si aleaga acest look cu parul mare. el are nasul mare si daca e tuns scurt privirea se duce automat spre nasul lui. tunsoarea asta mascheaza asa bine defectul , fatza pare mai mare si bine proportionata. si important e sa-i vedem ochii pentru ca acolo sta toata stralucirea lui , in privirea aceea a lui.
michiper68- vip
Da , ai dreptate . A fost sfatuit foarte bine ...il avantajeaza .michiper68 a scris:
cred ca l-a sfatuit bine cine l-a sfatuit sa-si aleaga acest look cu parul mare. el are nasul mare si daca e tuns scurt privirea se duce automat spre nasul lui. tunsoarea asta mascheaza asa bine defectul , fatza pare mai mare si bine proportionata. si important e sa-i vedem ochii pentru ca acolo sta toata stralucirea lui , in privirea aceea a lui.
Atunci era si mai slab ... acum are o constitutie atletica bine .
Dar eu nu consider ca este chiar asa un defect nasul ...mie mi se pare ca face parte din farmecul lui , ca de altfel si mersul . Mi se pare special .
Este finut si are trasaturi frumoase ... si are si o voce !!!!!!!! Mama , mama .
Sa stii ca si eu tot pe el l-as fi ales daca ar fi trebuit sa joc intr-un serial .
victorelalove- moderator
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Da , ai dreptate . A fost sfatuit foarte bine ...il avantajeaza .
Atunci era si mai slab ... acum are o constitutie atletica bine .
Dar eu nu consider ca este chiar asa un defect nasul ...mie mi se pare ca face parte din farmecul lui , ca de altfel si mersul . Mi se pare special .
Este finut si are trasaturi frumoase ... si are si o voce !!!!!!!! Mama , mama .
Sa stii ca si eu tot pe el l-as fi ales daca ar fi trebuit sa joc intr-un serial .
daa. a evaluat spectaculos. si e preferatul fanelor in toate sondajele. a fost o revelatie . sper sa respecte finalul filmului original si sa se termine cu bine. sunt curioasa daca o sa mai apara meltem. si cine va fi tatal lui kerim sper sa aflam mai multe din urmatoarele promouri.
michiper68- vip
Sa vedem cati au mai ramas ...s-au renegociat contracte si sigur au mai plecat din ei . Dar nu as vrea sa plece Meltem .michiper68 a scris:
daa. a evaluat spectaculos. si e preferatul fanelor in toate sondajele. a fost o revelatie . sper sa respecte finalul filmului original si sa se termine cu bine. sunt curioasa daca o sa mai apara meltem. si cine va fi tatal lui kerim sper sa aflam mai multe din urmatoarele promouri.
Am vazut ca este preferatul fanelor ...si eu care credeam ca sunt singura care il place .
Cred ca va avea un final fericit ...ar fi culmea ca dupa un inceput teribil ...sa avem un final la fel . Eu chiar ca nu ma mai uit la seriale turcesti . daca se intampla asa . Nu mai vreau moarte si suparari . Sa transmita si ei mai mult optimism ...si asa viata este grea . Sa privim si noi mai detasati .
victorelalove- moderator
ma uitam la ep. 22 tradus
cand vural ii povesteste lui selim (parca) despre episodul in care erdogan si oamenii lui l/au batut pe kerim
s/ar putea sa mai avem surprize cu maniacul de erdogan, care o place bolnavicios pe fatma.
sau poate il scot scenaristii fara explicații, cum au obiceiul, si ne liniștim si cu asta
cand vural ii povesteste lui selim (parca) despre episodul in care erdogan si oamenii lui l/au batut pe kerim
s/ar putea sa mai avem surprize cu maniacul de erdogan, care o place bolnavicios pe fatma.
sau poate il scot scenaristii fara explicații, cum au obiceiul, si ne liniștim si cu asta
Nu m-ar mira . Parca si vad ca nu mai ramane nimeni ...in afara de Kerim si Fatmagul .axxa246 a scris:
victorelalove- moderator
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii