Serialesitelenovelet
4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+11
axxa246
anuta1971
lica54
dubaisport
Admin_dea05
GUMUS-NOOR
andreea90
simi
ninnet
victorelalove
DENISA
15 participanți

Pagina 39 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

In jos

4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:20 pm

Multumim , Michi ! kiss kiss kiss
Multumim , Dea ! Superbe pozele . kiss kiss kiss
Lica ... ajuta-ne !!!!!!! Eu nu mai scap de gandul la Engin .

Ninnet , ma bucur ca rezumatele mele sunt pe placul vostru . Si sa stii ca voi continua cu sezonul 2 . Am o inspiratie cand ma uit la Kerim ... 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Vin 19 Aug 2011, 8:21 pm

victorelalove a scris:
Mie mi le bantuia de mult ...dar acum ca l-am revazut , sunt indragostita iremediabil . 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
L-am mai vazut eu in "Ginere de import" ... MI SE PAREA INTERESANT ...DAR ATAT .
Pai acum ...ma calca masina pe strada cu gandul la el . Smile Smile Smile
Sa spunem ca nu a fost o dragoste la prima vedere . Dar la a doua ??????? 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
Cred ca am ajuns la 50 de vizualizari cu promo-ul ... mai ales cand zambeste dupa ce vorbesc amandoi in acelasi timp ... nu mai stiu cum ma cheama ! 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 Smile

Smile Smile Smile ai grija la masini fetito, sa fi prezenta aici ,ai auzit ? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 19 Aug 2011, 8:22 pm

Admin_dea05 a scris:Acum chiar ca plec.O seara frumoasa! kiss

Spoiler:

multumim Dea, la fel si tie kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:22 pm

ninnet a scris:

Smile Smile Smile ai grija la masini fetito, sa fi prezenta aici ,ai auzit ? Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
Am , am ...cum sa nu am ? ...nu ratez eu momentele de intalnire cu Engin .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 19 Aug 2011, 8:29 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile
Am , am ...cum sa nu am ? ...nu ratez eu momentele de intalnire cu Engin .

Smile Smile asa sa faci, ca ai stat de paza aici toata vara , meriti cel
mai mult zambetele lui Engin Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:32 pm

Multumesc , Ninnet!
Ce draguta esti . kiss kiss kiss kiss
Asa este ... am ocolit planeta in lung si-n lat pentru el toata vara . 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
Cum sa nu ma bucur de zambetul si de privirea lui ?
Offffffffffffffff ! Si iar Offfffffffffffffffffffff! Smile
Vio savura fiecare moment ...si ma voi bucura de prezenta lui . 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Vin 19 Aug 2011, 8:39 pm

Si eu mă retrag.Vă doresc o seară liniștită! 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 523120
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:40 pm

kiss kiss 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 Nicky ! O seara placuta iti dorim .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 19 Aug 2011, 8:45 pm

ninnet a scris:

sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent in ginere de import era negru si slab , eu nici nu l-am bagat in seama. plus ca a fost o comedie de situatii aceea nu prea aveam cadre de aproape , prim planuri sa-i vedem ochii. ochii lui transmit enorm, e mai bun in drame decat in comediile lor . acelasi lucru se intampla cu musa uzunlar-yasaranu al batran. am vazut poze cu el in tinerete si era un tip comun , nu mi-a spus nimic. acum imi place , se vede ca e actor de teatru . as vrea sa-i vad pe toti in teatru si pe ebe nine si pe munir. engin a fost propus de beren saat si a facut o alegere de milioane. nici nu-mi pot imagina fatmagul cu beren si tipul din ezel-omer.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:46 pm

Promo mai frumos nici ce se putea ...este mai mult decat mi-am imaginat .
Sau mi se pare mie ? Sunt eu mai sensibila ? 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
Mi se pare ata de schimbata Fatmagul ... ea care era asa de "tepoasa" traieste atat de intens imbratisarea cu Kerim .
Imi place ! 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 19 Aug 2011, 8:47 pm

Vic miam tot strofocat creerii cam nu stiu ce sfat sati dau!!!dragostea asta e periculoasa rau ai drija sa nu faci o depresie!!!ca nu se trateaza decat cu pastile numite Kerim!!!!!si nu stiu cam ce o sa-ti zica sotul tau Smile Smile
4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 29317324_9424041_12649994
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 19 Aug 2011, 8:47 pm

Nicky a scris:Si eu mă retrag.Vă doresc o seară liniștită! 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 523120

noapte buna Nicky kiss kiss 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 720534 4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 720534
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 19 Aug 2011, 8:50 pm

michiper68 a scris:

sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent in ginere de import era negru si slab , eu nici nu l-am bagat in seama. plus ca a fost o comedie de situatii aceea nu prea aveam cadre de aproape , prim planuri sa-i vedem ochii. ochii lui transmit enorm, e mai bun in drame decat in comediile lor . acelasi lucru se intampla cu musa uzunlar-yasaranu al batran. am vazut poze cu el in tinerete si era un tip comun , nu mi-a spus nimic. acum imi place , se vede ca e actor de teatru . as vrea sa-i vad pe toti in teatru si pe ebe nine si pe munir. engin a fost propus de beren saat si a facut o alegere de milioane. nici nu-mi pot imagina fatmagul cu beren si tipul din ezel-omer.

bine punctat iubito, si eu ma-m aitat putin la Ginere de import..........nu mi-a atras
atentia in nici un fel............acum ,e belea mare cand se uita spre mine Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:54 pm

michiper68 a scris:
sa sti ca engin face parte dintre barbatii care cu cat se maturizeaza devin mai interesanti. acum arata excelent
Ai mare dreptate in ceea ce spui .
Arata superb ... mie mi se pare asa de frumos . Si printre putinii barbati caruia ii sta bine cu parul lung .( nu multi reusesc sa "dea bine" cu un par asa mai ...rebel .) Eu am mai spus ...in cazul lui , este cat se poate de adevarata poveste cu "ratusca cea urata " . S-a transformat incredibil si este un actor atat de bun ( pentru ca am urmarit si Bir Bulut unde il interpreteaza pe Mustafa si nicio clipa nu m-a facut sa-mi amintesc de Kerim . Asta mi se pare grozav ...reuseste sa se transpuna in pielea personajului pe care il interpreteaza .)
Bravo lui ...si bravo si pentru Beren care l-a propus intr-un rol care sa ii arate si frumusetea fizica ...nu numai calitatile actoricesti . kiss kiss kiss Si ar fi fost un alt serial daca nu ar fi jucat el ( pentru ca multe fane ...si datorita lui urmaresc serialul . )
Si privirea ... privirea asta care iti da insomnii ... Wawwww ! Trebuie sa plec in vacanta . Chiar am nevoie . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 8:56 pm

lica54 a scris:Vic miam tot strofocat creerii cam nu stiu ce sfat sati dau!!!dragostea asta e periculoasa rau ai drija sa nu faci o depresie!!!ca nu se trateaza decat cu pastile numite Kerim!!!!!si nu stiu cam ce o sa-ti zica sotul tau Smile Smile
Multumesc pentru sfat , Lica! kiss kiss kiss
I-am spus sotului meu ... ca sa stie . Nu am putut sa-i ascund asta . Acum ma intreaba mereu ce mai face iubitul meu turc ????? Smile Smile Smile
Se gasesc pastile "Kerim-Engin?" Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 9:12 pm

ninnet a scris:acum ,e belea mare cand se uita spre mine Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Esti tare , Ninnet !
Ce patesti draga daca se uita la tine ? Smile Smile Smile Smile

Hai ca am vazut de 100 de ori promo -ul si tot nu m-am saturat . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 19 Aug 2011, 10:45 pm

Fatmagülün Sucu Ne? 2 sezon

Fatmagül - Kerim Iyi misin?
Kerim - İyi misin?
Fatmagül - Zayiflamissin..
Kerim - Iyiyim.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 19 Aug 2011, 11:31 pm

victorelalove a scris:
Ai mare dreptate in ceea ce spui .
Arata superb ... mie mi se pare asa de frumos . Si printre putinii barbati caruia ii sta bine cu parul lung .( nu multi reusesc sa "dea bine" cu un par asa mai ...rebel .) Eu am mai spus ...in cazul lui , este cat se poate de adevarata poveste cu "ratusca cea urata " . S-a transformat incredibil si este un actor atat de bun ( pentru ca am urmarit si Bir Bulut unde il interpreteaza pe Mustafa si nicio clipa nu m-a facut sa-mi amintesc de Kerim . Asta mi se pare grozav ...reuseste sa se transpuna in pielea personajului pe care il interpreteaza .)
Bravo lui ...si bravo si pentru Beren care l-a propus intr-un rol care sa ii arate si frumusetea fizica ...nu numai calitatile actoricesti . kiss kiss kiss Si ar fi fost un alt serial daca nu ar fi jucat el ( pentru ca multe fane ...si datorita lui urmaresc serialul . )
Si privirea ... privirea asta care iti da insomnii ... Wawwww ! Trebuie sa plec in vacanta . Chiar am nevoie . Smile Smile Smile

cred ca l-a sfatuit bine cine l-a sfatuit sa-si aleaga acest look cu parul mare. el are nasul mare si daca e tuns scurt privirea se duce automat spre nasul lui. tunsoarea asta mascheaza asa bine defectul , fatza pare mai mare si bine proportionata. si important e sa-i vedem ochii pentru ca acolo sta toata stralucirea lui , in privirea aceea a lui.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 11:37 pm

michiper68 a scris:

cred ca l-a sfatuit bine cine l-a sfatuit sa-si aleaga acest look cu parul mare. el are nasul mare si daca e tuns scurt privirea se duce automat spre nasul lui. tunsoarea asta mascheaza asa bine defectul , fatza pare mai mare si bine proportionata. si important e sa-i vedem ochii pentru ca acolo sta toata stralucirea lui , in privirea aceea a lui.
Da , ai dreptate . A fost sfatuit foarte bine ...il avantajeaza .
Atunci era si mai slab ... acum are o constitutie atletica bine .
Dar eu nu consider ca este chiar asa un defect nasul ...mie mi se pare ca face parte din farmecul lui , ca de altfel si mersul . kiss kiss kiss Mi se pare special .
Este finut si are trasaturi frumoase ... si are si o voce !!!!!!!! Mama , mama .

Sa stii ca si eu tot pe el l-as fi ales daca ar fi trebuit sa joc intr-un serial . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 19 Aug 2011, 11:38 pm

4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Eb34-1-24.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 2qivklt
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 19 Aug 2011, 11:43 pm

4.  Fatmagül'un sucu ne ?  ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Nwfnea
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 19 Aug 2011, 11:46 pm

victorelalove a scris:
Da , ai dreptate . A fost sfatuit foarte bine ...il avantajeaza .
Atunci era si mai slab ... acum are o constitutie atletica bine .
Dar eu nu consider ca este chiar asa un defect nasul ...mie mi se pare ca face parte din farmecul lui , ca de altfel si mersul . kiss kiss kiss Mi se pare special .
Este finut si are trasaturi frumoase ... si are si o voce !!!!!!!! Mama , mama .

Sa stii ca si eu tot pe el l-as fi ales daca ar fi trebuit sa joc intr-un serial . Smile Smile Smile

daa. a evaluat spectaculos. si e preferatul fanelor in toate sondajele. a fost o revelatie . sper sa respecte finalul filmului original si sa se termine cu bine. sunt curioasa daca o sa mai apara meltem. si cine va fi tatal lui kerim sper sa aflam mai multe din urmatoarele promouri.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 19 Aug 2011, 11:50 pm

michiper68 a scris:

daa. a evaluat spectaculos. si e preferatul fanelor in toate sondajele. a fost o revelatie . sper sa respecte finalul filmului original si sa se termine cu bine. sunt curioasa daca o sa mai apara meltem. si cine va fi tatal lui kerim sper sa aflam mai multe din urmatoarele promouri.
Sa vedem cati au mai ramas ...s-au renegociat contracte si sigur au mai plecat din ei . Dar nu as vrea sa plece Meltem .

Am vazut ca este preferatul fanelor ...si eu care credeam ca sunt singura care il place . Crying or Very sad Smile Smile Smile
Cred ca va avea un final fericit ...ar fi culmea ca dupa un inceput teribil ...sa avem un final la fel . Eu chiar ca nu ma mai uit la seriale turcesti . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad daca se intampla asa . Nu mai vreau moarte si suparari . Sa transmita si ei mai mult optimism ...si asa viata este grea . Sa privim si noi mai detasati . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Vin 19 Aug 2011, 11:58 pm

ma uitam la ep. 22 tradus
cand vural ii povesteste lui selim (parca) despre episodul in care erdogan si oamenii lui l/au batut pe kerim
s/ar putea sa mai avem surprize cu maniacul de erdogan, care o place bolnavicios pe fatma.
sau poate il scot scenaristii fara explicații, cum au obiceiul, si ne liniștim si cu asta Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 20 Aug 2011, 12:01 am

axxa246 a scris:
sau poate il scot scenaristii fara explicații, cum au obiceiul, si ne liniștim si cu asta Smile
Nu m-ar mira . Parca si vad ca nu mai ramane nimeni ...in afara de Kerim si Fatmagul . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum