37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Nicky
Motzişor
lexia
andradamaria
pufy2010
axxa246
iulia80
Lucica10
ninnet
victorelalove
andreea90
lavy612
simi
myky
lica54
DENISA
20 participanți
Pagina 21 din 41
Pagina 21 din 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna denisa
Ultima editare efectuata de catre myky in Mar 02 Aug 2011, 9:34 pm, editata de 1 ori
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am plecat la plimbare !
Ne vedem mai pe seara .
Ne vedem mai pe seara .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna seara La multi ani sarbatoritei , Lucica....UltimuL episod ASK , kanal D ... si povestea Savas &Yasemin ia sfarsit si la noi...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Dragalaselor o seara buna va doresc si vizionare placuta la ASK de-acum o sa-i ducem dorul lui Murat....ASK se termina de vriun alt proiect nu se stie nimic yoc Muri de acum...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Astă seară se dă şi la noi gongul final , Vizionare plăcută tuturor !!!!!!!
OYUNCU MURAT YILDIRIM VE BELÇİM BİLGİN ERDOĞANIN BAŞ ROLLERİNİ PAYLAŞACAĞI YAPIMCILIĞINI YILMAZ ERDOĞANIN ÜSTLENDİĞİ ÇEKİMLERİNE BAŞLANAN FİLMİN SONBAHARDA VİZYONA GİRMESİ PLANLANIYOR...
LEAD ACTOR MURAT YILDIRIM AND BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN, YILMAZ ERDOĞAN-PRODUCED SHARE ROLES BEİNG UNDERTAKEN PRİNCİPAL PHOTOGRAPHY İS SCHEDULED TO BE RELEASED İN AUTUMN FILM ... ====>> BAĞBOZUMU
OYUNCU MURAT YILDIRIM VE BELÇİM BİLGİN ERDOĞANIN BAŞ ROLLERİNİ PAYLAŞACAĞI YAPIMCILIĞINI YILMAZ ERDOĞANIN ÜSTLENDİĞİ ÇEKİMLERİNE BAŞLANAN FİLMİN SONBAHARDA VİZYONA GİRMESİ PLANLANIYOR...
LEAD ACTOR MURAT YILDIRIM AND BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN, YILMAZ ERDOĞAN-PRODUCED SHARE ROLES BEİNG UNDERTAKEN PRİNCİPAL PHOTOGRAPHY İS SCHEDULED TO BE RELEASED İN AUTUMN FILM ... ====>> BAĞBOZUMU
fetele,am intrat sa va salut,ca vad ca toata lumea se uita la ultimul ep din Ask....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ce final sec au avut !!! , puteau face mai mult decât să ni-l arate pe Yavuzel plin de sânge mai bine ne arătau imagini cu nunta.
Copacul ăla plantat de Coana mare în" bucăţica aia de grădină" cât jumate de Herestrău a crescut cam mult în 10 ani .
Copacul ăla plantat de Coana mare în" bucăţica aia de grădină" cât jumate de Herestrău a crescut cam mult în 10 ani .
Denisa , parca s-au grabit sa plece in vacanta ... nu le-a mai stat mintea la final . Dar ... bine ca a fost unul fericit , "sec" ...dar fericit .
Ce s-o fi intamplat cu ceilalti Baldari , Morani & company ?
Si acum cine stie cand il mai vedem pe Bombonel !!!!!!!!!
Ce s-o fi intamplat cu ceilalti Baldari , Morani & company ?
Si acum cine stie cand il mai vedem pe Bombonel !!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 02 Aug 2011, 10:57 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Dragalaselor neam luat adio si de la ASK!!!!Eu va spun noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute si eu va dulce...
lica54- vip
Noapte buna , Lica !
victorelalove- moderator
Vic pe mine mă interesa cu cine au cuplat-o pe Pelin , cum e viaţa de familie ptr Hakan şi Çiçek, cu cine au cuplat-o dacă au cuplat-o pe Nazan sau poate îi lasă să-şi " poartă văduvia " sănătoşi Nazan şi Hasip.
Somn uşor !! Lica aşi prefera ca Fulgerică să mă pupăcească din 5 în 5 minute , ei ce zice??? e că nu am gusturi proaste ???
Somn uşor !! Lica aşi prefera ca Fulgerică să mă pupăcească din 5 în 5 minute , ei ce zice??? e că nu am gusturi proaste ???
Au lalait-o atatea episoade ( si le-au facut atat de seci)... cand puteau sa rezolve totul treptat.
Toti puteau sa aiba finalurile lor frumoase .
Toti puteau sa aiba finalurile lor frumoase .
victorelalove- moderator
finalul putea fi mai detaliat şi îi puteau arata şi pe ceilalţi , Coana mare Şahnur şi Cona mică Leyla astea ce au făcut , le-au cuplat nu le-au cuplat sau au format un cvartet cu Fidan şi Seher .
DENISA a scris:Vic pe mine mă interesa cu cine au cuplat-o pe Pelin , cum e viaţa de familie ptr Hakan şi Çiçek, cu cine au cuplat-o dacă au cuplat-o pe Nazan sau poate îi lasă să-şi " poartă văduvia " sănătoşi Nazan şi Hasip.
Mai draga Denisa sa-i trimitem o telegrama s-au un mesaj privat poate poate so indura de tine si de sufetinta ta.....
lica54- vip
Puteau cel putin sa-i arate pe toti in casa Bladarilor ... la vreo petrecere ( macar atat .)
Dupa aceea ieseau Savas , Yaso si copii in gradina .
Si cat de frumos a fost sezonul 1 ...mie mi-a ramas la suflet . Cel putin episoadele in care Savas voia sa o cucereasca si pe Yaso , sa se lupte si cu Moranul al' batran , sa o faca si pe Cicek sa nu se simta prost , sa aibe grija si de firma ...
Grozav actor Murat .
Si sa nu aibe el niciun proiect in toamna ...mie una nu imi vine sa cred .. probabil ca ne pregateste o SURPRIZA!!!!!!!
Dupa aceea ieseau Savas , Yaso si copii in gradina .
Si cat de frumos a fost sezonul 1 ...mie mi-a ramas la suflet . Cel putin episoadele in care Savas voia sa o cucereasca si pe Yaso , sa se lupte si cu Moranul al' batran , sa o faca si pe Cicek sa nu se simta prost , sa aibe grija si de firma ...
Grozav actor Murat .
Si sa nu aibe el niciun proiect in toamna ...mie una nu imi vine sa cred .. probabil ca ne pregateste o SURPRIZA!!!!!!!
victorelalove- moderator
să nu avem vreo surpriză neplăcută Vic .
Doamne fereste ! Eu vreau o Surpriza , SURPRIZA : "V-AM PACALIT CA NU VOI JUCA IN NICIUN SERIAL ... DAR IATA NOUL MEU PROIECT. " Nu vreau altceva .DENISA a scris: să nu avem vreo surpriză neplăcută Vic .
victorelalove- moderator
sper să mă înşel dar nu cred că va avea ceva .
DENISA a scris:să nu avem vreo surpriză neplăcută Vic .
Mai poate face teatru alaturi mult iubita lui consoarta...ca nici ea nu si-a anuntat nici un proiect....
lica54- vip
Nu cred , Lica .lica54 a scris:
Mai poate face teatru alaturi mult iubita lui consoarta...ca nici ea nu si-a anuntat nici un proiect....
Nu a mai spus nimic nici despre teatru . Probabil ca doreste sa stea mai mult cu sotia.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu cred , Lica .
Nu a mai spus nimic nici despre teatru . Probabil ca doreste sa stea mai mult cu sotia.
Am citit pe undeva ca soata ar fi pe undeva sa faca tratament pentru fertilitate
Acum chiar plec la nani pui cu mama lui...
lica54- vip
Pai cand a auzit ca Tuba face 2 dintr-un foc .lica54 a scris:
Am citit pe undeva ca soata ar fi pe undeva sa faca tratament pentru fertilitate
Noapte buna ., Lica !
victorelalove- moderator
Lica ea ce să facă ?? să lustruiască poate doar podelele la teatru cu ţignalul ei ar fugi lumea din sală.
Nu este o actrita slaba ( ca prestatie) , am vazut si mai rau . Dar la scenele in care trebuie sa planga .... TE FACE SI PE TINE SA PLANGI !DENISA a scris: Lica ea ce să facă ?? să lustruiască poate doar podelele la teatru cu ţignalul ei ar fugi lumea din sală.
Am vazut secvente din episodul de saptamana asta din Ezel ... si am ramas socata .
Poate ca mi se pare mie ... dar senzatia asta am trait-o atunci cand se "chinuia" sa-i curga 2 lacrimi. Si asta nu stiu daca poate fi pus la categoria "barfa este in floare" .
victorelalove- moderator
Pagina 21 din 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum