1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Re: 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
de Yalancı Bahar la 2 septembrie 2011 la 19:02
İstanbul'un tanınmış ailelerinden Karaman'ların gelini Zeynep(Fahriye Evcen), doğum gününde aldığı sürpriz bir hediyeyle alt üst olur.
Ona geçmişe gömdüğü bir hatayı hatırlatan bu hediye, aslında başına gelecek büyük bir tehlikenin habercisidir.
Bu tehlike, yıllardır kurduğu intikam planıyla harekete geçen eski sevgilisi Selim(Cansel Elçin)'in ta kendisidir.
Zeynep'in, eşi Mehmet (Serkan Ercan) ve oğlu Ömer'le (Emir Geylan) yaşadığı mutlu ve huzurlu hayat, hapisten çıkan Selim'in İstanbul'a gelişiyle sona erecektir.
Yaşamı boyunca kaçtığı hatasıyla yüzleşmek zorunda kalan Zeynep, bundan sonraki hayatında ne yapacaktır?
Zeynep (Fahriye Evcen) who is part of a well known respected family from Istanbul, receives a surprising birthday present which turns her life upside down.
This present is one that comes from a past that she has long buried, along with that is the notion that this is the beginning of a very dangerous path.
This danger comes from her previous lover Selim (Cansel Elcin), who has been planning this revenge and now puts his plans into motion.
Zeynep, who has been happily married to Mehmet (Serkan Ercan), and has a son Omer (Emir Geylan) realizes that the happy days are about to end when Selim returns to Istanbul.
Zeynep, who has lived with her past buried, now comes face to face with her past; what does she now plan for her future?
florica- vip
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
florica- vip
Buna seara dragelor Frumos Cansel nu ?? avem ocazia sa il vedem in mai multe ipostaze
Merve Sevi , Serkan Ercan si inca o prietena au vorbit ieri pe twitter sa iasa impreuna de 1 septembrie .. sa se distreze ..
Azi Merve a scapat de cosuri si a scris pe twitter , iar Serkan o felicita Cred ca astia 2 o sa ajunga sa fie impreuna daca sunt liberi de contract
Pinar vorbeste despre zodia ei ...
Pinar Apaydin
Sanirim burclara gercekten inaniyorum.Tipik bir bogayim.
2 hours ago
Samira Garayeva
@pinarapaydin Burclara inaniyorum derken? Karakter özelliklerine mi, günlük horoskopa mı?
2 hours ago
in reply to ↑
Pinar Apaydin
@samish80 Karakter ozelliklerine.
1 hour ago via Twitter for BlackBerry
replies ↓
Samira Garayeva
@pinarapaydin İnsanlarla cabuk iliski kurursun sevdigin kisinin sonuna kadar sana ait olmasini istersin kendinden verensin Biraz da tembelsi
21 minutes ago
Samira Garayeva
@pinarapaydin Demekki dostsever ve sadiksin, kolay kolay karar vermezsin, uzun uzun dusunursun, sabirli ve de yasaminda sabitsin...
32 minutes ago
Traducere:
Pinar Apaydin: Cred cu adevarat in zodii. Sunt un "taur" tipic.......
Samira Garayeva: Cand spui cred in zodii, te referi in special la caracter sau la horoscopul zilnic?..........
Pinar Apaydin: La caracter...........
Samira Garayeva: Te imprietenesti repede cu oamenii; vrei ca omul pe care il iubesti, sa fie al tau pentru totdeauna; esti darnica dar si putin puturoasa............
Samira Garayeva: Iti iubesti prietenii si esti loiala ; nu iei usor o hotarare, ci te gandesti mult ; esti rabdatoare si stabila in relatie.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
florica- vip
florica- vip
Am crosetat si o poza inainte de culcare
Copilul e a lui Zeynep cu Aziz?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Zeynep (Fahriye Evcen) who is part of a well known respected family from Istanbul, receives a surprising birthday present which turns her life upside down.
This present is one that comes from a past that she has long buried, along with that is the notion that this is the beginning of a very dangerous path.
This danger comes from her previous lover Selim (Cansel Elcin), who has been planning this revenge and now puts his plans into motion.
Zeynep, who has been happily married to Mehmet (Serkan Ercan), and has a son Omer (Emir Geylan) realizes that the happy days are about to end when Selim returns to Istanbul.
Zeynep, who has lived with her past buried, now comes face to face with her past; what does she now plan for her future?
mirna
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Thank you my dear for the news.vania_e a scris:Yalancı Bahar summary (English translation)
Admin_dea05- Admin
Ultima editare efectuata de catre vania_e in Vin 02 Sept 2011, 11:49 pm, editata de 1 ori
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Admin_dea05 a scris:
Nu Dea .. eu stiu ca este copil lui Zeynep cu Mehmet (Serkan) .. asa scria in poveste .. poate e al lui Selim , dar ii ascunde ..
Zeynep(Fahriye Ecven) este nora unei familii renumite si foarte bogate din Istanbul.Fam. Karaman.Il iubeste pe sotul ei Mehmet,dar dupa fiul ei, Omer, este innebunita. Impreuna cu prietena ei Deniz, au deschis o sera, unde se ocupa cu plante medicinale si flori.Pe scurt, Zeynep traieste cele mai frumoase si linistite zile din viata ei. Dar minciuna nu dureaza mult. Pentru greseala ei din trecut , viata i se va transforma in cosmar.Zeynep, cand era pe la varsta de 20 de ani, traia in Bodrum si il iubea pe Selim(Cansel Elcin).Fiind prea tanara ,nu-i pasa ce face Selim si nici nu ii punea prea multe intrebari.Din contra era si ea partasa la felul cum castiga Selim banii.Dupa un timp, isi da seama , ca nu face bine si ii spune ca nu vrea sa mai ia parte la treburile lui.Dar Selim nu renunta, mai mult, vrea ca treburile lui sa ia amploare. Atunci Zeynep se hotareste sa scape de el , pt. asta il denunta.Dupa ani de zile,Selim este liber.El isi face un plan de razbunare si trece la actiune. Dar nu pune ceva la socoteala: Iubirea lui pentru Zeynep..Oare o sa ajunga din nou sa se iubeasca???Asta o va arata TIMPUL...
Noapte buna si weekend placut Pupici
andreea90- vip
Asta este contul fanei si poza ...
http://twitpic.com/6evpwi
http://twitter.com/#!/mihribanyasar
Ce dragalasa e ..
Noapte buna dragelor Weekend placut
andreea90- vip
Acum depinde si cum vor evolua lucrurile.Oare si ea il mai iubeste?Eu cred ca da si poate pana la sf filmului vor fi si impreuna ....iar baiatul sunt sigura ca este al lui Selimandreea90 a scris:Admin_dea05 a scris:
[i][color=darkblue]Nu Dea .. eu stiu ca este copil lui Zeynep cu Mehmet (Serkan) .. asa scria in poveste .. poate e al lui Selim , dar ii ascunde ..
Mai dar pe el nu-l chema Aziz ?! Eu asa am scris pe poza
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Acum depinde si cum vor evolua lucrurile.Oare si ea il mai iubeste?Eu cred ca da si poate pana la sf filmului vor fi si impreuna ....iar baiatul sunt sigura ca este al lui Selim
Mai dar pe el nu-l chema Aziz ?! Eu asa am scris pe poza
Asa au zis la inceput Aziz ..dar poate asa il chema pana cand a intrat in inchisoare si cand a iesit si-a schimbat numele in Selim .. Si eu cred ca e baiatul lui , dar nu stie si va afla mai tarziu .. cum se intampla deobicei in filme .. dar de cand am aflat ce fitze a facut Fahriye la filmari ..ca nu a vrut sa urce in aceeasi masina cu Canel .. si ca a pus conditii ca nu vrea sa se sarute in film , sa faca dragoste , sa aiba programul dupa cursurile ei si sa ia 50 de mii de dolari pe ep .. nu-mi mai este asa draga .. poate mint ziarele , dar nu cred , pana acum ce au scris prin ziare a fost adevarat .. Te pup
andreea90- vip
Ohhh ! Pretentioasa este fata .Atunci de ce a mai acceptat contractul ..Noapte buna!andreea90 a scris:
Asa au zis la inceput Aziz ..dar poate asa il chema pana cand a intrat in inchisoare si cand a iesit si-a schimbat numele in Selim .. Si eu cred ca e baiatul lui , dar nu stie si va afla mai tarziu .. cum se intampla deobicei in filme .. dar de cand am aflat ce fitze a facut Fahriye la filmari ..ca nu a vrut sa urce in aceeasi masina cu Canel .. si ca a pus conditii ca nu vrea sa se sarute in film , sa faca dragoste , sa aiba programul dupa cursurile ei si sa ia 50 de mii de dolari pe ep .. nu-mi mai este asa draga .. poate mint ziarele , dar nu cred , pana acum ce au scris prin ziare a fost adevarat .. Te pup
Admin_dea05- Admin
Aziz ..Selim ..Gata i-am schimbat si eu numele in poza norocul meu e ca am salvat proiectulandreea90 a scris:
Asa au zis la inceput Aziz ..dar poate asa il chema pana cand a intrat in inchisoare si cand a iesit si-a schimbat numele in Selim ..
Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Aziz ..Selim ..Gata i-am schimbat si eu numele in poza norocul meu e ca am salvat proiectul
Noapte buna!
Felicitari pt poze Sunt superbe
Noua pagina oficiala a lui Cansel ... https://www.facebook.com/www.canselelcin.com.tr
pentru ca cea veche .. nu s-a mai putut recupera ..
Noapte buna Dea
andreea90- vip
andreea90- vip
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
florica- vip
Pinar si Cansel sunt de aproximativ 6 luni impreuna scriu ziarele ... Au fost fotografiati pe strazile din Nisantasi destul de fericiti ..
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/09/03/HaberDetay/1433959/TEMASI_KOPARMAYALIM
TEMASI KOPARMAYALIM
TEMASI KOPARMAYALIM
Cansel Elçin, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu sevgilisi Pınar Apaydın’la Nişantaşı sokaklarındaydı.
Birlikte poz veren ikiliden Apaydın, elini sevgilisinin üzerinden alamadı.
SEÇKİN ŞENVARDAR
http://gecce.com.tr/haber/cansel-elcin-markaj-altinda-174733.html
CANSEL ELÇİN MARKAJ ALTINDA!
Cansel Elçin ve sevgilisi Pınar Apaydın Nişantaşı sokaklarında köpklerini gezdirirken hayli mutlu gözüktü.
03 Eylül 2011 05:39
Yeni sezonda 'Yalancı Bahar' ile ekranlarda sevenleri ile buluşacak olan yakışıklı oyuncu Cansel Elçin, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu sevgilisi Pınar Apaydın’la Nişantaşı sokaklarındaydı. Birlikte poz veren ikiliden Apaydın, elini sevgilisinin üzerinden alamadı.
Cat de naturali sunt .. si isi asuma ca sunt un cuplu .. nu fug nici de poze , nici de paparatzii .. ca alte cupluri ..
andreea90- vip
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
» FAHRIYE EVCEN
» Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
» Fahriye Evcen
» UN NOU DESTIN (SON BAHAR)