1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
+16
vania_e
rina-rina
Lucica10
gabriela
iulianagl
Garo
vivi
daniela69ize
dana17
lica54
florica
costina
Admin_dea05
alitheea
andreea90
DENISA
20 participanți
Pagina 30 din 41
Pagina 30 din 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Re: 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Andreea cum e serialul lui Canselu???? văd că turcoaicele sunt cam dezamăgite cică nu ar fi avut rating bun dar m-am uitat amu şi am văzut că au fost pe locul 2.
DENISA a scris:Andreea cum e serialul lui Canselu???? văd că turcoaicele sunt cam dezamăgite cică nu ar fi avut rating bun dar m-am uitat amu şi am văzut că au fost pe locul 2.
Buna Denisa .. Da .. a fost pe locul doi, Filmul e super .. mie imi place, Cansel joaca bine in rolul de baiat rau .. Turcoaicele si araboaicele de pe facebook sunt multumite de film .. parerile sunt impartite,dar a fost si primul episod .. de acum incolo se va vedea..dar eu zic ca e un film bun ..
Uite aici cateva secvente ..daca vrei sa vezi ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
oseara frumoasa si pe ulita ista,nici aici nu prea va obositi cu prezenta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara fetelor......LA MULTI ANI MARIA
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
GEÇMiŞLERi MUTLULUĞA ENGEL OLACAK
Star TV’de önceki akşam izleyiciyle buluşan ‘Yalancı Bahar’ sezonun iddialı yapımlarından.
Dizi, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan, daha sonra başka bir hayatı seçen Zeynep’in hikayesini anlatıyor
Cansel Elçin
“PARTNERLERiM BANA GÜVENiYOR”
* ‘Gönülçelen’in hemen ardından bu diziye başladınız...
Teklif ‘Gönülçelen’ bitmeden 4-5 bölüm önce geldi. Bekleyebilirdim, ama hikaye çok ilginç geldi. Finalden sonra güzel bir tatil yaptım ve o arada ‘Yalancı Bahar’ın ilk bölüm senaryosuna çalıştım. Rol için de hazırlık yapmış oldum.
* Canlandırdığınız Selim nasıl bir karakter?
Selim için kötü bir karakter diyebiliriz. Bodrum’da yaşadığı yıllarda Zeynep’le birlikte dolandırıcılık yapmışlar. Çok tutkulu bir aşık. Ama bir şekilde Zeynep onu ihbar ediyor ve 10 yıl hapis yatıyor. Tahliye olduktan sonra yıllarca kafasında kurduğu o büyük intikam planıyla harekete geçecek. Selim’in en güzel tarafı etrafındaki insanlardan bir adım önde gidiyor olması. Matematik zekası yüksek. Bütün ihtimalleri düşünüyor. Soğuk ve sakin bir havası var. Bu yüzden çok korkunç bir adam.
* Bodrum çekimleri nasıl geçti?
Selim’in gençliğini oynadım orada çekilen sahnelerde. İnsanın aşık olduğu kişiyle kuraldışı bir şey yapması çok eğlenceli bence.
* Dizinin ilk bölümünde sakallı haliniz dikkat çekti.
Sakallı halimle kimse beni tanımadı. Hapishane sahneleri için bırakmıştım. Selim’in geçmişteki hali, günümüzdeki hali dahil dört farklı karakteri oynadığım söylenebilir. Oyunculuk içinde oyunculuk var.
* İlk defa kötü bir karakteri canlandırıyorsunuz. Seyirci nasıl karşılayacak?
Hiç onu düşünmedim, düşünsem elim ayağım titrer. Karakterin hakkını vermeye çalışıyorum.
* Beren Saat, Tuba Büyüküstün, şimdi de Fahriye Evcen. Türkiye’nin en beğenilen kadınlarıyla çalışmak nasıl bir duygu?
Yapımcıların seçimi. Ama benimle oynamak istemeleri çok hoşuma gidiyor. Bana değer veriyorlar. Bana güveniyorlar demek. Bu da beni çok mutlu ediyor.
* İlk defa kendi sesinizi kullandınız...
Aslında normali bu, geldiğimden beri böyle olması gerekiyordu.
* Fransa’da nasıl bir hayatınız vardı?
Bayağı reklamlarda oynadım. Dizilerde de oynadım ama başrol değildi. Sadece ‘Terörün Dengesi’ diye bir filmde başrol oynamıştım. Tiyatro çok zamanımı alıyordu. Reklamlardan kazandığım parayı tiyatroya yatırıyordum. Ama buradaki gibi bir tempoda çalışmıyordum. Bu kadar ön planda da değildim.
* Dizi dışında başka projeleriniz var mı?
‘Gönülçelen’ zamanında bir projem vardı, onu askıya aldım. İkili bir oyun olacak. Üzerinde çalıştığım 1-2 senaryo var. Bana gelen teklifler var. Ama biraz zaman gerekiyor senaryoları okumak için.
Serkan Ercan
“MEHMET iYi BiR AŞIK”
* Diziden ve canlandırdığınız karakterden bahsedebilir misiniz biraz?
Dizideki karakterlerin farklı evrelerini izleyeceksiniz. İlk sahneler günümüzle başlayacak. Zeynep ve Selim’in Bodrum’daki yaşamını flashback’lerde göreceğiz. Hali vakti yerinde bekar adamlara kumpas kuruyorlar. Zeynep onlardan hoşlanıyormuş gibi davranıyor. Fakat aynı oyun Mehmet’te ters tepiyor. Çünkü birbirlerinden etkileniyorlar. Ve bir şekilde İstanbul’da tekrar karşılaşıp, evleniyorlar. Mehmet, zengin bir ailenin tek çocuğu. Anne-baba ayrı ama yine de aileyi bir arada tutmaya çalışıyor. Babası işleri ona devretmiş. Beş yaşında bir çocukları var. Mehmet, hayatına yön vermeye çalıştığı bir dönemde Zeynep’le tanışmış. İyi bir aşık, sadık bir koca. Aynı zamanda iyi bir patron.
* Selim yıllar sonra tekrar karşılarına çıkacak.
Ve Mehmet’e hayatın başka bir yüzünü gösterecek. Hayata böyle başlayıp, iyi olmak kolay. “Eğer onun gibi başlasaydım, ne yapardım?” diye kendini sorgulayacak. Ama Selim insanın karşılaşmak istemeyeceği biri.
* Mutlulukları pek uzun sürmeyecek gibi...
Selim’in ailenin içine girip, arkadaşı olmasıyla Zeynep’in tedirginliği başlayacak. Onu geçmişiyle yüzleştirecek.
* İzleyici sevecek mi sizce diziyi?
Bence her bölüm bir sonrakinin teaser’ı gibi olacak. O yüzden merak edecekler. Çok güzel sahneler var. Diyaloglar da çok güzel. Okurken de, oynarken de keyif aldık. İzlememeleri için bir neden yok.
* Geçen yıl Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Gişe Memuru’ filmiyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldınız. Festival yaklaşıyor, yeni bir film var mı?
Gelen teklifler çok oldu. Bir tanesinde çok çalışmak istiyordum, ama gezi programımın hazırlıkları devam ettiği için olmadı. İki proje var önümüzdeki yaz için. Sezon arasında senaryolarına göz atacağım.
iYi BAŞLADIBaşrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın paylaştığı, ‘Yalancı Bahar’ dizisi AB Ses’de 5,2 reyting ve 18,2 izlenme oranıyla en çok izlenen ikinci program oldu. Dizi, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini konu alıyor.
SENEM AYDIN
Star TV’de önceki akşam izleyiciyle buluşan ‘Yalancı Bahar’ sezonun iddialı yapımlarından.
Dizi, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan, daha sonra başka bir hayatı seçen Zeynep’in hikayesini anlatıyor
Cansel Elçin
“PARTNERLERiM BANA GÜVENiYOR”
* ‘Gönülçelen’in hemen ardından bu diziye başladınız...
Teklif ‘Gönülçelen’ bitmeden 4-5 bölüm önce geldi. Bekleyebilirdim, ama hikaye çok ilginç geldi. Finalden sonra güzel bir tatil yaptım ve o arada ‘Yalancı Bahar’ın ilk bölüm senaryosuna çalıştım. Rol için de hazırlık yapmış oldum.
* Canlandırdığınız Selim nasıl bir karakter?
Selim için kötü bir karakter diyebiliriz. Bodrum’da yaşadığı yıllarda Zeynep’le birlikte dolandırıcılık yapmışlar. Çok tutkulu bir aşık. Ama bir şekilde Zeynep onu ihbar ediyor ve 10 yıl hapis yatıyor. Tahliye olduktan sonra yıllarca kafasında kurduğu o büyük intikam planıyla harekete geçecek. Selim’in en güzel tarafı etrafındaki insanlardan bir adım önde gidiyor olması. Matematik zekası yüksek. Bütün ihtimalleri düşünüyor. Soğuk ve sakin bir havası var. Bu yüzden çok korkunç bir adam.
* Bodrum çekimleri nasıl geçti?
Selim’in gençliğini oynadım orada çekilen sahnelerde. İnsanın aşık olduğu kişiyle kuraldışı bir şey yapması çok eğlenceli bence.
* Dizinin ilk bölümünde sakallı haliniz dikkat çekti.
Sakallı halimle kimse beni tanımadı. Hapishane sahneleri için bırakmıştım. Selim’in geçmişteki hali, günümüzdeki hali dahil dört farklı karakteri oynadığım söylenebilir. Oyunculuk içinde oyunculuk var.
* İlk defa kötü bir karakteri canlandırıyorsunuz. Seyirci nasıl karşılayacak?
Hiç onu düşünmedim, düşünsem elim ayağım titrer. Karakterin hakkını vermeye çalışıyorum.
* Beren Saat, Tuba Büyüküstün, şimdi de Fahriye Evcen. Türkiye’nin en beğenilen kadınlarıyla çalışmak nasıl bir duygu?
Yapımcıların seçimi. Ama benimle oynamak istemeleri çok hoşuma gidiyor. Bana değer veriyorlar. Bana güveniyorlar demek. Bu da beni çok mutlu ediyor.
* İlk defa kendi sesinizi kullandınız...
Aslında normali bu, geldiğimden beri böyle olması gerekiyordu.
* Fransa’da nasıl bir hayatınız vardı?
Bayağı reklamlarda oynadım. Dizilerde de oynadım ama başrol değildi. Sadece ‘Terörün Dengesi’ diye bir filmde başrol oynamıştım. Tiyatro çok zamanımı alıyordu. Reklamlardan kazandığım parayı tiyatroya yatırıyordum. Ama buradaki gibi bir tempoda çalışmıyordum. Bu kadar ön planda da değildim.
* Dizi dışında başka projeleriniz var mı?
‘Gönülçelen’ zamanında bir projem vardı, onu askıya aldım. İkili bir oyun olacak. Üzerinde çalıştığım 1-2 senaryo var. Bana gelen teklifler var. Ama biraz zaman gerekiyor senaryoları okumak için.
Serkan Ercan
“MEHMET iYi BiR AŞIK”
* Diziden ve canlandırdığınız karakterden bahsedebilir misiniz biraz?
Dizideki karakterlerin farklı evrelerini izleyeceksiniz. İlk sahneler günümüzle başlayacak. Zeynep ve Selim’in Bodrum’daki yaşamını flashback’lerde göreceğiz. Hali vakti yerinde bekar adamlara kumpas kuruyorlar. Zeynep onlardan hoşlanıyormuş gibi davranıyor. Fakat aynı oyun Mehmet’te ters tepiyor. Çünkü birbirlerinden etkileniyorlar. Ve bir şekilde İstanbul’da tekrar karşılaşıp, evleniyorlar. Mehmet, zengin bir ailenin tek çocuğu. Anne-baba ayrı ama yine de aileyi bir arada tutmaya çalışıyor. Babası işleri ona devretmiş. Beş yaşında bir çocukları var. Mehmet, hayatına yön vermeye çalıştığı bir dönemde Zeynep’le tanışmış. İyi bir aşık, sadık bir koca. Aynı zamanda iyi bir patron.
* Selim yıllar sonra tekrar karşılarına çıkacak.
Ve Mehmet’e hayatın başka bir yüzünü gösterecek. Hayata böyle başlayıp, iyi olmak kolay. “Eğer onun gibi başlasaydım, ne yapardım?” diye kendini sorgulayacak. Ama Selim insanın karşılaşmak istemeyeceği biri.
* Mutlulukları pek uzun sürmeyecek gibi...
Selim’in ailenin içine girip, arkadaşı olmasıyla Zeynep’in tedirginliği başlayacak. Onu geçmişiyle yüzleştirecek.
* İzleyici sevecek mi sizce diziyi?
Bence her bölüm bir sonrakinin teaser’ı gibi olacak. O yüzden merak edecekler. Çok güzel sahneler var. Diyaloglar da çok güzel. Okurken de, oynarken de keyif aldık. İzlememeleri için bir neden yok.
* Geçen yıl Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Gişe Memuru’ filmiyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldınız. Festival yaklaşıyor, yeni bir film var mı?
Gelen teklifler çok oldu. Bir tanesinde çok çalışmak istiyordum, ama gezi programımın hazırlıkları devam ettiği için olmadı. İki proje var önümüzdeki yaz için. Sezon arasında senaryolarına göz atacağım.
iYi BAŞLADIBaşrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın paylaştığı, ‘Yalancı Bahar’ dizisi AB Ses’de 5,2 reyting ve 18,2 izlenme oranıyla en çok izlenen ikinci program oldu. Dizi, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini konu alıyor.
SENEM AYDIN
florica- vip
Buna seara Costina ,bine ai venit,de mult nu te-am vazut!
florica- vip
Yalancı Bahar
İzmirlilere Müjde ! (11 Eylül : Pazar Günü )
Cansel Elçin ,Memleketi İzmir Tire'de İmza Etkinliği Olacaktır.
Büyük ihtimalle Cumhuriyet İlköğretim okuluna ayrıca Kaplan'a ve Lamartine'in evi'de programı arasında. .....................İzmir Vestea Bună! (11 septembrie: Duminica)
Cansel Elcin, Event Semnare de Will Hometown Anvelopă Izmir.
Cel mai probabil Republican de şcoală primară, Kaplan, şi Lamartine casa este, de asemenea, în program.
İzmirlilere Müjde ! (11 Eylül : Pazar Günü )
Cansel Elçin ,Memleketi İzmir Tire'de İmza Etkinliği Olacaktır.
Büyük ihtimalle Cumhuriyet İlköğretim okuluna ayrıca Kaplan'a ve Lamartine'in evi'de programı arasında. .....................İzmir Vestea Bună! (11 septembrie: Duminica)
Cansel Elcin, Event Semnare de Will Hometown Anvelopă Izmir.
Cel mai probabil Republican de şcoală primară, Kaplan, şi Lamartine casa este, de asemenea, în program.
florica- vip
florica- vip
Yalancı Bahar Cansel Elçin'in İlk Sahnesi vs Kendi Sesi
9 Yıl 8 Ay 25 gün ............................................Fals de primăvară Cansel Prima Etapa Elçin'in dvs. de sunet propriu, etc;)
9 ani 8 luni 25 zile .........................nu stiu ce vrea sa spuna aici
9 Yıl 8 Ay 25 gün ............................................Fals de primăvară Cansel Prima Etapa Elçin'in dvs. de sunet propriu, etc;)
9 ani 8 luni 25 zile .........................nu stiu ce vrea sa spuna aici
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
LA MULTI ANI,tuturor celor care poarta frumosul nume-MARIA
florica- vip
NOAPTE BUNA TUTUROR,MAINE O ZI MAI BUNA
florica- vip
,,La multi ani "celor ce poarta numele Sfintei Maria!
Viata lunga,zile senine si multa fericire.
Viata lunga,zile senine si multa fericire.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Pentru toate Mariile : LA MULTI ANI !!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
O zi buna tuturor!
florica- vip
florica- vip
pt. toate Mariile si Marinii:LA MULTI ANI!
florica- vip
Mariilor ,serviti-l si pe el cu una mica
florica- vip
Buna ziua dragalaselor.LA ULTI ANI!Celor care poarta numele Maria.Am intrat sa va salut va doresc o zi frumoasa cu multe bucurii...Am probleme cu leptopul sa-r putea sa fie hardul de vina pana oi rezolva problma mai intru de pe calculatorul fetelor macar sa va citesc in mare si sa va salut..va doresc toate cele bune si va dulce pe toate dragalasele lu bunicuta ori unde va aflati
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
FAHRİYE EVCEN VE MERVE SEVİ BİRBİRİNE GİRDİ!
Yalancı Bahar dizisinin oyuncuları birbirine girdi.
07 Eylül 2011 21:38
Merve Sevi kendisini kıskandığını iddia ettiği Fahriye Evcen'e küstü. Sezonun iddialı dizilerinden Yalancı Bahar’ın iki güzeli Fahriye Evcen ile Merve Sevi’nin arasına kara kedi girdi!
Dizinin fragmanlarında kendisine yer verilmeyen ve tanıtım bültenlerinde adı geçmeyen Sevi bu durumdan Evcen’i sorumlu tuttu. Fahriye Evcen’in kendisini kıskandığı için arka plana ittirdiğini düşünen Merve Sevi sette rol arkadaşıyla tek kelime konuşmadığı öğrenildi.NO,SARACIE LE-A APUCAT SI PE ASTEA CEARTA !
Yalancı Bahar dizisinin oyuncuları birbirine girdi.
07 Eylül 2011 21:38
Merve Sevi kendisini kıskandığını iddia ettiği Fahriye Evcen'e küstü. Sezonun iddialı dizilerinden Yalancı Bahar’ın iki güzeli Fahriye Evcen ile Merve Sevi’nin arasına kara kedi girdi!
Dizinin fragmanlarında kendisine yer verilmeyen ve tanıtım bültenlerinde adı geçmeyen Sevi bu durumdan Evcen’i sorumlu tuttu. Fahriye Evcen’in kendisini kıskandığı için arka plana ittirdiğini düşünen Merve Sevi sette rol arkadaşıyla tek kelime konuşmadığı öğrenildi.NO,SARACIE LE-A APUCAT SI PE ASTEA CEARTA !
florica- vip
cu una mica adica cu ce ?eu inteleg ce vreau si-l servesc cu multa placereflorica a scris:Mariilor ,serviti-l si pe el cu una mica
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna COSTINA ,este la alegerea ta cu ce vrei sa-l servesti,
florica- vip
Pagina 30 din 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Subiecte similare