1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
+16
vania_e
rina-rina
Lucica10
gabriela
iulianagl
Garo
vivi
daniela69ize
dana17
lica54
florica
costina
Admin_dea05
alitheea
andreea90
DENISA
20 participanți
Pagina 33 din 41
Pagina 33 din 41 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41
Re: 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Ce pustiu e aici, unde sunteţi? Aţi spus că vă place filmul lui Cansel, nu-l urmăriţi?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
La mulţi ani forum, să dea Dumnezeu să reuşim să ne respectăm părerile, să menţinem această casă frumoasă şi caldă şi la cât mai multe aniversări.
anuta1971- vip
LA MULTI ANI FORUM...DEA SI DENISA MULTUMIM...DATORITA VOUA SUNTEM AICI
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara,doamnelor!...ma bucur ca tocmai ASTAZI este pt.toate zi aniversara,deci LA MULTANI TUTUROR!!!..sa fim sanatoase si sa ne bucuram sa fim impreuna multi ani de acum incolo,pa :cei mai iubiti :cei mai iubiti
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna seara,doamnelor!...ma bucur ca tocmai ASTAZI este pt.toate zi aniversara,deci LA MULTANI TUTUROR!!!..sa fim sanatoase si sa ne bucuram sa fim impreuna multi ani de acum incolo,pa :cei mai iubiti :cei mai iubiti
La mulţi ani Garo, să fii sănătoasă, să fii iubită să te bucuri de cei apropiaţi tie! (îmi amintesc că ai spus odată că pe 12 sept este ziua ta)
anuta1971- vip
multumesc,Anuta,asa este...slipul este superb,oricine ar fi bucuros sa/l primeasca,asa ca da/mi voie sa/l daruiesc si eu tuturor celor care pasesc pe acest forum...
Garo- vip
Garo a scris:multumesc,Anuta,asa este...slipul este superb,oricine ar fi bucuros sa/l primeasca,asa ca da/mi voie sa/l daruiesc si eu tuturor celor care pasesc pe acest forum...
Cu mare drag Garo, eu îţi spun noapte bună şi să ai o zi cât mai bună mâine
anuta1971- vip
noapte buna,pe miine cu bine
Garo- vip
Buna dimi!Cafeluta este calda
A fost frumos ep de aseara?....
Oricum ma uit si eu peste o ora cand ma intorc la calculator..
A fost frumos ep de aseara?....
Oricum ma uit si eu peste o ora cand ma intorc la calculator..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata!!Da ca liniste pe aici !!A inceput noul serial cu Cansel nu va acaparat???Nul urmariti??Va doresc o zi frumoasa cu bucurii si impliniri va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Urmaresc filmul lica..acum ma uit la el aseara nu am avut timp.
..ma amuz copios de sora lui Mehmet , Muge imi place de ea cred ca Selim se va folosi de ea ca s-o faca geloasa pe Zeynep si sa fie cat mai mult in preajma ei
am inteles bine Muge este sora lui Mehmet sau o verisoara?
..ma amuz copios de sora lui Mehmet , Muge imi place de ea cred ca Selim se va folosi de ea ca s-o faca geloasa pe Zeynep si sa fie cat mai mult in preajma ei
am inteles bine Muge este sora lui Mehmet sau o verisoara?
Admin_dea05- Admin
Astept traducerea... la secventa asta...astia se tachineaza continuu
Admin_dea05- Admin
Buna ziua dragelor Urmarim Lica filmul .. si chiar imi place foarte mult .. O zi frumoasa sa aveti
Tuba si Onur au iesit la plimbare , dar nu inteleg de ce apar numai pozele cu spatele ? din fatza de ce nu le fac poze ? au primit interdictie ? Tuba de la spate nu pare sa aiba burtica .. sau va fii o mamica slabuta ,dar totusi la mijloc ar trebuie sa se mai implineasca un pic ..
Tuba si Onur au iesit la plimbare , dar nu inteleg de ce apar numai pozele cu spatele ? din fatza de ce nu le fac poze ? au primit interdictie ? Tuba de la spate nu pare sa aiba burtica .. sau va fii o mamica slabuta ,dar totusi la mijloc ar trebuie sa se mai implineasca un pic ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Urmarim cum avem posibilitatea ..eu astazi l-am vazut, incepe sa prinda contur serialul..anuta1971 a scris:Ce pustiu e aici, unde sunteţi? Aţi spus că vă place filmul lui Cansel, nu-l urmăriţi?
Tu il urmaresti anuta?
Admin_dea05- Admin
andreea90 a scris: Buna ziua dragelor Urmarim Lica filmul .. si chiar imi place foarte mult .. O zi frumoasa sa aveti
E inca devreme cu burtica mare si ingrasatul , eu la nastere am avut doar 10 kg in plus si cel mai mult m-am ingrasat de la 7 la 9 luni
Totusi chiar ca-i un mister....ea nu a mai aparut deloc in presa cu nici un interviu ..nici o poza noua
...................
Am facut poze din ep 2
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t376p50-yalanci-bahar-poze#146175
Admin_dea05- Admin
Poze cu Cansel ,parintii lui si Pinar la Tire
Pinar tine sacoul lui Cansel in mana si o sacosa ..
Pinar tine sacoul lui Cansel in mana si o sacosa ..
andreea90- vip
Dea .. atunci inseamna ca trebuie sa mai asteptam si Tuba este slaba si poate deaia nu se vede , dar as vrea sa vad poze din fatza cu ea , ca numai de la spate ii fac poze , parca ar fii un mister ..Te pup
Cansel este pe twitter acum o ora ..
cansellelcin cansel elçin
Yalanci Bahar'in 3.bölümü gerçekten çok güzel. Oynarken çok eglendim.
1 hour ago
@sedefvurgun Hiç biri. :) Bye Bye.
29 minutes ago
cansel elçin
Bi daha görusmek üzere. Gitmem gerekiyor. Sevgiler.
30 minutes ago
cansel elçin
@TugceEser Ya çok sahne seviyorum. Müzayede, Aziz'in ölümü. 3.bolumde ki tekne sahneleri ve finali.
32 minutes ago
cansel elçin
@AysegulKoval Ukray'na ya selamlar..:)
35 minutes ago
cansel elçin
@AsliCeFc evet kendisi biraz sizofren...Bi ayna sahnesi var 3.bölumde bunu gösteren. Oynamak keyifliydi.
37 minutes ago
cansel elçin
@PercihanB Evet haklisin.Bu diziye baslarken hep yanimda oldugunuzu hissettim. Hiç beni yalniz birakmadiniz. Size sonsuz tesekkürler.
39 minutes ago
cansel elçin
@sedefvurgun Vermek istiyorum ama entrikayi bozar diye bi sey demek istemiyorum...ama Selim'in askini daha çok gorucez o kesin.
44 minutes ago
cansel elçin
@
@MihrimahTurali evet dün aksam bitti...
47 minutes ago
cansel elçin
@Magiccans evet çok iyi bir barman le o sahnenin koreografisini çalistik. 1 hafta boyunca evde surekli siseler firlattim...:)
52 minutes ago
cansel elçin
@hasretgelen evet basliyor yavas yavas...:)
55 minutes ago
cansel elçin
@springrose12 aman...:) Ona bunlarin yapmamasi gerektigini mutlaka söyleyin...
56 minutes ago ..
Doamneeeeeee la cata lume a raspuns
Traducere : Yalanci Bahar'in 3.bölümü gerçekten çok güzel. Oynarken çok eglendim. = Episodul 3 a fost foarte frumos , a fost distractiv ..
Ieri seara au termina ep 3 de filmat .. spune cansel , Ca sa poata sa joace rolul de barman .. a aruncat timp de o saptamana cu sticle prin casa ...
ZIce ca rol sau este un pic schizofrenic :)) .. in al 3 lea ep va exista o scena in care se afla in fatza oglinzi si vorbeste cu el , si s-a distrat la scena aia
La intrebat cineva ce scene i-au placut din film .. si el a spus .. Licitaţia, moartea lui Aziz. Partea 3 din barca, şi scenele finale.
si il mai intreaba cineva care din personaje Aziz sau Selim este mai apropiat de el .. si el raspunde ca "Nici unu .. si .. Ne vedem curand .. trebuie sa plec .. al vostru .."
andreea90- vip
Buna dragalaselor!!Eu nu am vazut nimic din serial cand o sa-mi vina leptopul de la reparat atinci am sa-l urmaresc si eu...Andreea il traduce cineva din engleza in romana??Va doresc o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna dragalaselor!!Eu nu am vazut nimic din serial cand o sa-mi vina leptopul de la reparat atinci am sa-l urmaresc si eu...Andreea il traduce cineva din engleza in romana??Va doresc o zi buna
Da .. eu cu Mihaela am vorbit si o sa il traducem in romana si daca vor si celelalte fete sa ajute la tradus ..cu mare drag .. dar o sa mai dureze putin timp ..
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 13 Sept 2011, 3:01 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
andreea90- vip
la multi ani GARO
multa sanatate si multa fericire
multa sanatate si multa fericire
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Admin_dea05 a scris:Urmarim cum avem posibilitatea ..eu astazi l-am vazut, incepe sa prinda contur serialul..
Tu il urmaresti anuta?
Bună seara fetelor
Da Dea, îl urmăresc. Sincer dacă nu ar fi jucat Cansel în el nu m-aş fi uitat. Aşa nu am încotro, aştept să se schimbe în bine, sper. Nu e chiar rău dar nu are nimic extraordinar. Îmi pare rău, promit că nu o să-mi mai spun părerea, o să-mi ţin părerile pentru mine. Mulţumim pentru poze
anuta1971- vip
buna seara,doamnelor!...multumesc Costina pt.urari si tie multa sanatate si cit mai multe bucurii
Anreea.Dea,multumiri pt.vesti(buneeee) si pt.poze...Pinar se obisnueste cu viata ce trebuie dusa alaturi de un star,cred ca pt.ei este o perioada deosebita a relatiei lor(cum este logodna la noi)...credeti ca parintii lui Cansel au venit din Franta pt.a o cere pt.fiul lor pe Pinar?????- cred ca de fapt Cansel este un traditionist...pa,
Anreea.Dea,multumiri pt.vesti(buneeee) si pt.poze...Pinar se obisnueste cu viata ce trebuie dusa alaturi de un star,cred ca pt.ei este o perioada deosebita a relatiei lor(cum este logodna la noi)...credeti ca parintii lui Cansel au venit din Franta pt.a o cere pt.fiul lor pe Pinar?????- cred ca de fapt Cansel este un traditionist...pa,
Garo- vip
Cansel Elçin Memleketinde Hayranlarıyla Buluştu
Kötüİyi Salı, 13 Eylül 2011
Dizi ve sinema oyuncusu Cansel Elçin, memleketi Tire'de hayranlarıyla buluştu.
Tire Bel lediyesi'nin organizasyonu çerçevesinde Tire'ye gelen ünlü sanatçı, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek tarafından misafir edildi. Ünlü sanatçıyı Tire ziyaretinde babası Nevzat Elçin, annesi Şennur Elçin ve kız arkadaşı Pınar Apaydın yalnız bırakmadı. Tire Belediyesi Derekahve Tesislerinde kahvaltı yapan Cansel Elçin eşsiz manzara ve doğası ile ünlü Derekahve'ye hayran kaldığını belirtti. Cansel Elçin Tire'ye en son 5 yıl önce gelebildiğini ve çok az bir süre durduğunu söyleyerek; 'Tire, ben görmeyeli
bayağı bir gelişme kat etmiş, hızla büyümüş tabii bunlarda belediye başkanımızın da payı çok büyük kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Memleketi Tire'ye bir yılı aşkın süredir beraber olduğu kız arkadaşı Pınar Apaydın ile birlikte gelen Cansel Elçin, anne ve babasıyla hasret giderdikten sonra ilçede hayranları ile bir araya geldi.
"Gönülçelen" dizisiyle Türk televizyon seyircisinin karşısına çıkan ve ATV'de gösterilen "Hatırla Sevgili" dizisiyle de bir anda şöhreti yakalayan Cansel Elçin, Tire Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon çerçevesinde "Orta Park" Kafeterya'da hayranlarıyla buluşup imzalı fotoğraf dağıttı. Ünlü oyuncu, kendisini görmeye gelen aşırı kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı. Zaman zaman izdihama neden olan hayranlarının karşısına annesi Şennur, babası Nevzat Elçin, ilkokul öğretmeni Kamuran Aşkın ve
evlilik planları yaptığı kız arkadaşı Pınar Apaydın ile birlikte çıkan yakışıklı sanatçı, doğduğu yer olan Tire'de çok mutlu bir çocukluk dönemi geçirdikten sonra ailesiyle birlikte Fransa'ya yerleştiklerini anlattı. Ailesini görmek ve eski dostlarıyla hasret gidermek için Tire'ye geldiğini belirten Cansel Elçin, magazin basınında evlilik hazırlıkları yaptıkları yönünde haberler çıkan kız arkadaşı Pınar Apaydın'ı ailesiyle tanıştırdı. Evlilik tarihi konusundan adeta ser verip sır vermeyen çift, bu yönde
sorulan ısrarlı soruları "Fazla özele girmeyelim" diyerek geçiştirdi. Şu sıralar "Yalancı Bahar" dizisiyle Türk televizyon seyircisinin kalbini fetheden sanatçı, "Dizinin senaryosu çok güzel. Büyük bir uyum yakaladığımız Fahriye Evcen ve diğer oyuncu arkadaşlarım ile çekimler çok eğlenceli geçiyor. Bol bol eğleniyoruz" diye konuştu.
http://www.cumrapostasi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=57154&Itemid=2
Tradus de Kerim
Cansel a plecat sa-si viziteze orasul natal si sa se intalneasca cu fanii, la invitatia primarului orasului Tire , Tayfun Cicek.Alaturi de el au fost tot timpul parintii lui si Pinar.Dimineata au luat micul dejun la o cafenea de langa primarie. Lui cansel i-a placut foarte mult .Au vizitat orasul, care s-a schimbat mult bineinteles in bine si pt. asta el i-a multumit primarului.Apoi s-a intalnit cu fanii . Alaturi de el au fost si parintii, Pinar, primarul, invatatorul lui.A dat autografe. Fiind f. aglomerat , au fost si momente grele pt. Cansel.......le-a spus fanilor ca a avut o copilarie minunata la Tire.,ca a venit sa-si vada rudele, prietenii,.....si le-a multumit tuturor.......cu ocazia asta , Cansel le-a facut cunostinta parintilor cu Pinar...
La multi ani Garo .. multa sanatate , fericire si iubirea alaturi de cei dragi scuze pentru intarziere
Am primit si raspunsul Garo .. Cansel i-a facut cunostinta lu Pinar cu parintii lui .. si din cate stiu eu , este ceva important in religia lor , ca si cum prezinta viitoarea mireasa .. Te pup
andreea90- vip
Pagina 33 din 41 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41
Subiecte similare
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» FAHRIYE EVCEN
» Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
» Fahriye Evcen
» UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
» FAHRIYE EVCEN