38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 9 din 44
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada renunţ la Maria dacă mă cheamă Yildirim
Simi o fi cald afară dar nu-l vreau băgat la răcoare ptr corupere de minori
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
din pacate ai mare dreptate, dar nu cadreaza cu seriozitatea lui MURIsimi a scris: Minori acum fac treaba buna.......sa vezi ce multumit o sa fie de mine...... cupidon cupidon cupidon cupidon
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Stai potolita ca il superi pe partenerul tau de apartament...... La mine ar suna frumos Simona Yildirim....vezi ce rimeaza.....DENISA a scris: Andrada renunţ la Maria dacă mă cheamă Yildirim
- Spoiler:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
INTAI DA CURCA LA VREO ASOCIATIE..POATE CA DE SUPA O FI BUNADENISA a scris: Andrada renunţ la Maria dacă mă cheamă Yildirim
- Spoiler:
andradamaria- vip
dar ce la mine nu merge DDY ????
DAR COLEGUL TAU DE APARTAMENT ,CE PARERE ARE DE RIMA ASTA????????????/simi a scris: Stai potolita ca il superi pe partenerul tau de apartament...... La mine ar suna frumos Simona Yildirim....vezi ce rimeaza.....
La tine suna ..ca o prescurtare a unui echipament sofisticat de ultima generatieDENISA a scris:dar ce la mine nu merge DDY ????
andradamaria- vip
andradamaria a scris:La tine suna ..ca o prescurtare a unui echipament sofisticat de ultima generatie
simi- vip
dar cine îl întreabă Andrada ce crede , el săracu a crezut că după o săptămână fără Pc mai îmi trece nebuneala dar azi noapte cum am intrat pe uşă prima grijă a fost să-mi deschid calculatorul , nu mi-am desfăcut nici bagajele de când m-am trezit stau la Pc-u.
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Da de unde......parca te-ai intors mai intaratata......DENISA a scris:dar cine îl întreabă Andrada ce crede , el săracu a crezut că după o săptămână fără Pc mai îmi trece nebuneala dar azi noapte cum am intrat pe uşă prima grijă a fost să-mi deschid calculatorul , nu mi-am desfăcut nici bagajele de când m-am trezit stau la Pc-u.
simi- vip
Благодаря за клипа Vania_e.
Uitaţi ce dedicaţie îmi face mie Bombonel
Leonard Cohen - I'm Your Man
Simi trebuie să recuperez ce am pierdut săptămâna asta .
Uitaţi ce dedicaţie îmi face mie Bombonel
Leonard Cohen - I'm Your Man
Simi trebuie să recuperez ce am pierdut săptămâna asta .
Tu ramai cu dedicatia si eu cu Bombonel......
simi- vip
şi cu Bombonel că îmi cântă amu " colindul " la ureche
simi a scris: Stai potolita ca il superi pe partenerul tau de apartament...... La mine ar suna frumos Simona Yildirim....vezi ce rimeaza.....
printeselor nu-mi vine sa cred Simi SimonaYildirim da?
DENISA a scris: şi cu Bombonel că îmi cântă amu " colindul " la ureche
buna Denisa , ai auzit-o ? dragoste mare pe capul ei
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Uite-l e la mine....si nu-i dau drumul....DENISA a scris: şi cu Bombonel că îmi cântă amu " colindul " la ureche
Buna Ninnet. Vezi ce frumos suna??? cupidon cupidon cupidonninnet a scris:
printeselor nu-mi vine sa cred Simi SimonaYildirim da?
simi- vip
Bună Ninnet !! dar al meu sună mai bine , vorba Andradei , ceva mai de ultimă generaţie , adică eu
Simi la tine o fi în dessuri dar la mien e precum un ginerică în costum
Simi la tine o fi în dessuri dar la mien e precum un ginerică în costum
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 15 Aug 2011, 1:55 pm, editata de 1 ori
simi a scris:]
tu nu vrei nici o dedicatie nu ? iti face muri particulara asa-i ? uite una
din partea mea..........sa te gandesti in timp ce pictezi
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Multumesc Ninnet....doar tu sti ce e in sufletul meu....si ce batalie se da acolo.....
simi- vip
se bate Muri cu Enginu sau mai e şi vreun new entry ?
Eu am ramas la prima dragoste,Bombonel,chiar daca tie nu-ti convine Denisa..... Dar eu tot mai cred ca are energie pt amandoua.....DENISA a scris:se bate Muri cu Enginu sau mai e şi vreun new entry ?
simi- vip
fara new entry ca-i vai de tine, n-o sa mai ai timp nici sa-l vezi pe colegul de apartament ca o sa tot deschizi...noi pagini pentru noi veniti... :DENISA a scris:se bate Muri cu Enginu sau mai e şi vreun new entry ?
Buna! Ninnet
dar punctul central va fi tot nicio sansa sa "scapam"in vreun fel
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 15 Aug 2011, 2:12 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
A jucat in Butun cocuklarim s-au Buyuc yalan numai stiu in care din ele avea un handicap la un picior si a fost mire si acolo!!!andradamaria a scris: eu tot n-am reusit sa-mi dau seama de la ce nunta e fotografia asta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Andrada Murat rămâne "Capo di tutti capi "
Tuba papă şi ea o îngheţată
şi aceste capturi sunt tot din Buyuk yalan
şi aceste capturi sunt tot din Buyuk yalan
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 15 Aug 2011, 2:15 pm, editata de 1 ori
si asteapta sa faca un control ginecologicDENISA a scris:Andrada Murat rămâne "Capo di tutti capi "
- Spoiler:
andradamaria- vip
la multi ani adradamaria poza este din filmul BUTUN COCUKLARIM(2004) uite si alta poza ...va doresc o zi buna si sper sa ne auzim diseara (am intrat o fuga ca sa mai citesc ce ati scris)andradamaria a scris: eu tot n-am reusit sa-mi dau seama de la ce nunta e fotografia asta
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum