38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaaaaa.......DENISA a scris: a ajuns fumul de la neuronii mei încinşi până la tine pe semne .
- Spoiler:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dragi neuroni incinsi si racoriti cu inghetata dar pe unde sunt rezumatele alea..de la fatmagul???
Denisa,mi-a placut la nebunie chestia cu cercul ,ma si vad copil mic ...alergand cu cercul...nu mi-am mai amintit de mult
Denisa,mi-a placut la nebunie chestia cu cercul ,ma si vad copil mic ...alergand cu cercul...nu mi-am mai amintit de mult
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada cred că încep să cred şi eu că nu am toate ţiglele pe casă.
uite aici găseşti rezumatele *** Fatmagül'un sucu ne ? ~ Rezumate
aici e topicul serialului *** Fatmagül'un sucu ne ?
Mai da s-au incins spiritele pe aici nu gluma...daca ar sti Fulgerica ca el este marul discordiei ar da fuga si-ar lamuri situatia....solutia este sa va ia pe toate de nevasta sa-si faca un harem ca la turci se poarta sa ai mai multe neveste....In facare seara si-ar lasa papucii la cate o usa...Singurul incovenient este sa va decideti care este sefa....Trebue sa tratati si cu Burcin...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica decât să şed lâgă Burcinica mai bine singură, eu sunt egoistă îl vreau doar ptr mine şi decât să tratez cu ea mai bine mă tratez eu la cap
Fetele eu vă las , merg să mă pregătesc că am o Mara în seara asta şi vreau să mă împrospătez niţel să nu creadă lumea că încep să ruginesc .
Tomris Giritlioğlu da kansere yakalandı
İkisi de ünlü ikisi de aynı kaderi paylaşıyor.. Meral Okay ve Tomris Giritlioğlu..
'Güz Sancısı', 'Hatırla Sevgili' ve 'Gönülçelen'in de aralarında bulunduğu bir çok başarılı yapıma imza atan ünlü yönetmen
Yönetmenin yakın çevresi, televizyon dünyasına birçok oyuncu kazandıran Tomris Giritlioğlu'nun moralinin yüksek düzeyde olduğu ve tedavisini sürdürdüğünü belirtti. 54 yaşındaki Giritlioğlu, 1999'da düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yönetmenliğini yaptığı 'Salkım Hanımın Taneleri' adlı filmle 'En İyi Film' ödülünü almıştı.
Tomris Giritlioğlu'nun kanser olduğu öğrenildi.
http://www.ensonhaber.com/tomris-giritlioglu-da-kansere-yakalandi-2011-08-15.html
Fetele eu vă las , merg să mă pregătesc că am o Mara în seara asta şi vreau să mă împrospătez niţel să nu creadă lumea că încep să ruginesc .
İkisi de ünlü ikisi de aynı kaderi paylaşıyor.. Meral Okay ve Tomris Giritlioğlu..
'Güz Sancısı', 'Hatırla Sevgili' ve 'Gönülçelen'in de aralarında bulunduğu bir çok başarılı yapıma imza atan ünlü yönetmen
Yönetmenin yakın çevresi, televizyon dünyasına birçok oyuncu kazandıran Tomris Giritlioğlu'nun moralinin yüksek düzeyde olduğu ve tedavisini sürdürdüğünü belirtti. 54 yaşındaki Giritlioğlu, 1999'da düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yönetmenliğini yaptığı 'Salkım Hanımın Taneleri' adlı filmle 'En İyi Film' ödülünü almıştı.
Tomris Giritlioğlu'nun kanser olduğu öğrenildi.
http://www.ensonhaber.com/tomris-giritlioglu-da-kansere-yakalandi-2011-08-15.html
Distractie placuta Denisa!
Lica,si eu il vreau doar pt mine.....nu impart nimic cu Denisa.
Lica,si eu il vreau doar pt mine.....nu impart nimic cu Denisa.
simi- vip
multumesc mult Denisa si distractie placutaDENISA a scris: Andrada cred că încep să cred şi eu că nu am toate ţiglele pe casă.
Poate la toamna...le voi citi, acum nu este timp...
m-am uitat la ultimul episod din Hanımın Çiftliği..si m-am saturat de turci, revin la ideea ca sunt un popor SADIC, si nu rareori ma intreb care este mesajul pe care doresc sa-l transmita prin atata dramatism, daca nu chiar tragism de-a dreptul, continut in 99% DIN SERIALELE LOR,..la naiba au fost un popor de invingatori!!!!!!!!!!!asa ca nu-i inteleg! ar putea fi mai optimisti
andradamaria- vip
BUNA SEARA ,FETELOR
CE MAI FACETI?
LA MULTI ANI MARIILOR.
CITESC CE S-A MAI SCRIS PE FORUM SI REVIN.
VA PUP.
CE MAI FACETI?
LA MULTI ANI MARIILOR.
VA PUP.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Vic,te-ai intors????
Ti-e teama ca ramai fara Enginu.....
Ti-e teama ca ramai fara Enginu.....
simi- vip
multumim pt urari !victorelalove a scris:BUNA SEARA ,FETELOR
CE MAI FACETI?
LA MULTI ANI MARIILOR.
VA PUP.
andradamaria- vip
Buna , Simi!
Ce mai faci ?
Nu ma paraseste el ...asa ca nu imi este teama .
Plec din nou ...sambata , in tarile calde .
Vreau sa ma bronzez ...neagra ma fac !!!!!
Ce mai faci ?
Nu ma paraseste el ...asa ca nu imi este teama .
Plec din nou ...sambata , in tarile calde .
Vreau sa ma bronzez ...neagra ma fac !!!!!
victorelalove- moderator
Cu placere Andrada .
Ce mai faci ?
Pe unde ai mai fost ?
Te-ai odihnit ?
Ce mai faci ?
Pe unde ai mai fost ?
Te-ai odihnit ?
victorelalove- moderator
Plimbate Vic,fara teama....ca nu ma dau la bunaciunea ta...... Il am pe al meu.....
simi- vip
A inceput filmul pe Kanal d ne auzim dupa......
simi- vip
Trebuie sa-mi reincarc si eu cat pot de mult bateriile , Simi .
Dar am vazut ca Muratel ...are un par de Jackson's 5 . Mie mi se pare ca el este . Oare pentru ce proiect se pregateste ?
Dar am vazut ca Muratel ...are un par de Jackson's 5 . Mie mi se pare ca el este . Oare pentru ce proiect se pregateste ?
victorelalove- moderator
nici o odihna, de umblat am umblat destul ai grija cu tarile calde...sau cat de calde??sper sa alegi tari sigure nu stiu pt ce proiect se pregateste dar poate pregateste astavictorelalove a scris:Cu placere Andrada .
Ce mai faci ?
Pe unde ai mai fost ?
Te-ai odihnit ?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 15 Aug 2011, 8:37 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Buna vic gata plimbarea???teai mai aerist neuroni?? ca trebue sa termini rezumatele....
lica54- vip
Multumesc , Andrada !
Asa este ...ce atata odihna ?
Cat mai multa plimbare si ...admiratie !!!!!!!
Buna , Lica !
Ce mai faci ?
Trebuie sa termin rezumatele pana vineri. Si voi reusi ...mai sunt doar 5 episoade . Dar nu stiu cum se face ...ca le-am facut din ce in ce mai lungi .
Esti tare , Andrada !!!!!!!!!!!! Cred ca ai "nimerit" proiectul Micutului Pretios .
Asa este ...ce atata odihna ?
Cat mai multa plimbare si ...admiratie !!!!!!!
Buna , Lica !
Ce mai faci ?
Trebuie sa termin rezumatele pana vineri. Si voi reusi ...mai sunt doar 5 episoade . Dar nu stiu cum se face ...ca le-am facut din ce in ce mai lungi .
Esti tare , Andrada !!!!!!!!!!!! Cred ca ai "nimerit" proiectul Micutului Pretios .
victorelalove- moderator
simi- vip
Dragalaselor a trecut si ziua de azi!!!A trecut si Sfanta Marie!!!Ne asteapta o noapte frumoasa cu vise placute!!!si multi
lica54- vip
Noapte buna Lica!
simi- vip
Lica ! Noapte buna !
Gata... Simi , serialul ? Il urmaresti in fiecare seara ?
Gata... Simi , serialul ? Il urmaresti in fiecare seara ?
victorelalove- moderator
Gata Vic.E doar luni si marti in locul lui Ask.
Ce faci cum te-ai distrat?
simi- vip
Iti dai seama cat de bine am putut sa ma distrez cu piciul dupa mine .simi a scris:
Lumea statea la masa , pleca in drumetii , se dadeau cu barca ...si eu stateam dupa Junior .
Tine-l in brate , stai sa nu cada , fii atenta sa nu faca prostii , tine-l de mana sa nu cada in apa ...
Am venit mai obosita decat am plecat .
Dar recuperez saptamana viitoare .
Tu mai ai concediu ? Sau nu mai poti sa-ti iei ?
victorelalove- moderator
Sant libera saptamana asta ca si-a luat si patronul concediu.....
Si mai am de pe 4 septembrie o saptamana......
Si mai am de pe 4 septembrie o saptamana......
simi- vip
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum