38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 33 din 44
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
.............multumim si tie la fellica54 a scris:Dragalaselor va dores un weekend cat mai placut cu cat mai multa odihna!!!
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara tuturor
Noul film in care joaca Nurgul si Onur .. Sensiz Olmaz .. Nurgül Yeşilçay se numeste - Feryal si Onur Saylak - Aydın
http://www.nurgul-yesilcay.com/?p=2926
Dizinin özeti:
EŞİNDEN BOŞANMIŞ ANNE
Dizide Nurgül Yeşilçay, Feryal karekteriyle eşinden boşanmış ve çocuğuyla yanlız kalan acılı bir anneyi canlandırıyor. Hakan ve Feryal’in, ayakları yerden kesen bir aşkla başlayan evlilikleri, çok geçmeden hüsranla sonuçlanmıştır. Feryal evlilik hayatına bir türlü alışamayan kocası Hakan’ı bir kez daha affetmez ve boşanırlar.
Feryal’in Aydın ile evlenecek olması haberiyle deliye dönen Hakan, bu evliliği engelleyemeyeceğini anlayınca oğlunu kendi velayetine almak ister. Ama Feryal’in eski kocasının tehditlerine pabuç bırakmaya hiç niyeti yoktur! Feryal ve Aydın nikahlanırlar… Ancak nikah kutlamaları devam ederken Alp’in hastalanması bu özel günü kabusa çevirir.
BİRLİKTE MÜCADELE EDECEKLER
Alp, kan değerlerini alt üst eden ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Artık iki düşman gibi olan Feryal ve Hakan, oğlullarının hayatı için birlikte mücadele etmek zorundadırlar. Bu mücadele sırasında onları, bütün hayatlarını alt üst edebilecek kadar zor ve cesur kararlar beklemektedir… “Sensiz Olmaz”da Feryal’in, tüm acılara rağmen ayakta kalma çabası drama tutkunlarını derinden etkileyecek. Duygu yüklü anlatımıyla “Sensiz Olmaz”, Show TV yeni yayın döneminin ekrana gelecek.
Oyuncular
Nurgül Yeşilçay (Feryal), Onur Saylak (Aydın), Murat Han (Hakan)
Gökçe Bahadır (Begüm), Ayten Uncuoğlu (Muhterem), Alper Türedi (Yavuz)
Güven Hokna (Gülümser)
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 19 Aug 2011, 9:22 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Nu . Momentan nu urmaresc niciun serial . Astept sa inceapa Fatmagul .myky a scris: te uiti la serialul de luni de pe kanal d?
Simi stiu ca se uita la el si ii place .
Tu te uiti ?
Un week-end placut si tie , Lica !
Si ne vedem peste o saptamana . O sa-mi fie dor de voi .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Nu . Momentan nu urmaresc niciun serial . Astept sa inceapa Fatmagul .
Simi stiu ca se uita la el si ii place .
Tu te uiti ?
Un week-end placut si tie , Lica !
Si ne vedem peste o saptamana . O sa-mi fie dor de voi . .............da ma uit ...chiar imi place
myky- membru senior
Este deschis topic pentru el .
victorelalove- moderator
unde?victorelalove a scris:Este deschis topic pentru el .
myky- membru senior
La seriale turcesti :
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t360-unutulmaz-inima-nu-respect-reguli
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t360-unutulmaz-inima-nu-respect-reguli
victorelalove- moderator
ms ...noapte buna ...ma pun la somn sunt fff obositavictorelalove a scris:La seriale turcesti :
myky- membru senior
Noapte buna , Myky!
victorelalove- moderator
Dragalaselor a luat sfarsit si ziua de astazi!!!!eu va doresc o noapte frumoasa,linistita,cu vise frumoase si multi
........
........
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 19 Aug 2011, 10:42 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Denisa! Ce mai faci ?
Noapte buna , Lica !
Noapte buna , Lica !
victorelalove- moderator
Noapte bună Lica !!
Bună Vic !! tocmai mă uitam la trailerul Fatmagül , frumos final , Kerim e mai tuns şi parcă chiar îi stă mai bine .
Bună Vic !! tocmai mă uitam la trailerul Fatmagül , frumos final , Kerim e mai tuns şi parcă chiar îi stă mai bine .
Da ...superb trailer . Cred ca l-am vazut de 100 de ori . Mi-a fost asa de dor !DENISA a scris:Noapte bună Lica !
victorelalove- moderator
dar Beren nu-mi place cum are părul aranjat , îi stătea mai bine cu părul drept .
i have a question to ask Mrs Burcin
what you are waiting for ??!!! you are 31 and you are married happily as you are saying for 3 years !!! you are in love as you are saying !!!!! so what you are waiting for to have a child??????????? for all the women i know who loves their husbands they wants to make a family and to have a child for their beloved husband what about you ??!!!! MR Murat said more than once he wants to make a family believe me chasing you dreams will give you nothing you will wake up some day in the age of 41 and you do not have a family and Physically you can not have it now !!! but in the other hand your husband still can have a child Physically , so please just think a little before the time pass and you will loose the best thing every body have it in life is to have a family and to be a mother .
i am telling you this because i feel you are a good person and i love you but the type of your life is making you forget the most important thing you really will regret if you did not do it
i have a question to ask Mrs Burcin
what you are waiting for ??!!! you are 31 and you are married happily as you are saying for 3 years !!! you are in love as you are saying !!!!! so what you are waiting for to have a child??????????? for all the women i know who loves their husbands they wants to make a family and to have a child for their beloved husband what about you ??!!!! MR Murat said more than once he wants to make a family believe me chasing you dreams will give you nothing you will wake up some day in the age of 41 and you do not have a family and Physically you can not have it now !!! but in the other hand your husband still can have a child Physically , so please just think a little before the time pass and you will loose the best thing every body have it in life is to have a family and to be a mother .
i am telling you this because i feel you are a good person and i love you but the type of your life is making you forget the most important thing you really will regret if you did not do it
Episodul 40 a fost filmat imediat dupa ce s-au terminat filmarile la sezonul 1 . Beren avea si un alt rol intr-un film, atunci ( care din cate am inteles ii cerea sa aibe parul asa ) . Ii vom vedea cum arata "in zilele noastre" incepand cu episodul 41 .DENISA a scris: dar Beren nu-mi place cum are părul aranjat , îi stătea mai bine cu părul drept .
Cat de tare este comentariul ... se sperie si ovulul cand il citeste !!!!!!!
victorelalove- moderator
ceva îmi displace la ea dar nu ştiu ce , poate faptul că până acum tuna şi fulgera în prezenţa lui iar amu e toată numai un zâmbet .
Acum sa vedem cum evolueza lucrurile pe parcursul episodului ...pentru ca din cate imi dau seama , intalnirea celor doi va avea loc undeva pe la final .DENISA a scris:ceva îmi displace la ea dar nu ştiu ce , poate faptul că până acum tuna şi fulgera în prezenţa lui iar amu e toată numai un zâmbet .
Probabil ca isi da seama cat de mult il iubeste ...BINE CA L-AU ARESTAT !!!!!!!!
victorelalove- moderator
Denisa ce spune in acel articol Murat vrea copil dar Burcin mai amana???
lica54- vip
nu e un articol Lica , e o întrebare adresată de către o fană Burcinei în care o întreabă de ce amână atât momentul în care vor fi părinţi deşi sunt căsătoriţi de 3 ani şi ştie că Murat a declarat de multe ori că îşi doreşte o familie şi că se va trezi la 41 de ani că va fi prea târziu .
Berg şi Halit încă trăiesc succesul Binbir Gece , a pus aici Simona 66 un clip şi poze cu vizita lor în Slovacia Halit Ergenç & Bergüzar Korel - Bratislava (Slovacia) - 19.08.2011
Berg şi Halit încă trăiesc succesul Binbir Gece , a pus aici Simona 66 un clip şi poze cu vizita lor în Slovacia Halit Ergenç & Bergüzar Korel - Bratislava (Slovacia) - 19.08.2011
Denisa multam frumos!!!
lica54- vip
Denisa , ai idee daca doamna Burcin a raspuns ?
victorelalove- moderator
nu Vic nu a răspuns şi sigur nu va răspunde
Poate ca trebuie sa depuna un ou ....si nu si-a facut ciub.
Stiu ca sunt rautacioasa la faza asta .
Stiu ca sunt rautacioasa la faza asta .
victorelalove- moderator
de asta şi-o fi lăsat el pletele alea , să ţină cald oului
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum