Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
+7
clio 24
mioaranita60@.com
michiper68
tubafan
lucyana
DENISA
dea05
11 participanți
Pagina 15 din 15
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Kasaba-serial turcesc difuzat la ATV
oricum cu Haydar nici nu ma asteptam sa ramana ea era indragostita de Mumtaz..ma gandeam ca pana la urma se vor impaca dar el a ramas cu nevasta-sa ce final tampit!!!!DENISA a scris: Ce final tâmpit !!!!!!!! deci nu a rămas cu niciunul ????????? trebuie să mă interesez .
Noapte Buna!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
tipic turcaletilor ..sper ca filmele noastre vor avea finalurile pe care le vom astepta asa ca la asi......DENISA a scris:urât final !!!!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
18/03/2010
TOTAL
TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 ASK-I MEMNU KAND 1:23:08 17,63% 39,08%
2 KURTLAR VADISI PUSU STAR 1:27:26 13,91% 36,19%
3 ASK-I MEMNU (OZET) KAND 0:39:59 9,77% 22,73%
18 KASABA. ATV 1:24:21 3,84% 11,79%
18/03/2010
(P) - A/B
(P) - A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 ASK-I MEMNU KAND 1:23:08 18,89% 42,92%
13 KASABA. ATV 1:24:21 3,92% 11,65%
I am afraid it was not a 'happy ending' for Yağmur and Mümtaz... Yağmur drove to İstanbul with Ekin. Tülay stayed with Mümtaz...
As far as I know, Yağmur left everything and everybody behind; she came to İstanbul with Ekin only...
As far as I know, Yağmur left everything and everybody behind; she came to İstanbul with Ekin only...
exact cum am spus..a plecat de unde a venit ce film tampit ..de Haydar nu zice nimic :nh8: saracutul a ramas cu ochii la steleDENISA a scris:I am afraid it was not a 'happy ending' for Yağmur and Mümtaz... Yağmur drove to İstanbul with Ekin. Tülay stayed with Mümtaz...
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:exact cum am spus..a plecat de unde a venit ce film tampit
Turcaleţii sunt sadici rău , astora le place să se chinuie aiurea .
I didn't watch it completely. I think Haydar remained in the dairy facility...
The writers didn't give happy ending for the main characters, you are right. Maybe they wanted to keep some open ends and let people think about what 'life' means... Mümtaz's last sentence was something like this:
Life is a short story, which we face a lot of pain throughout...
The writers didn't give happy ending for the main characters, you are right. Maybe they wanted to keep some open ends and let people think about what 'life' means... Mümtaz's last sentence was something like this:
singurii care au avut de castigat in serialul asta au fost Huseyn & ZehraDENISA a scris:I didn't watch it completely. I think Haydar remained in the dairy facility...
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:singurii care au avut de castigat in serialul asta au fost Huseyn & Zehra
eu mă aşteptam ca Yagmur să căsătorească în final cu Haydar .
eu cred ca ea nu a fost nici un pic indragostita de haydar...saracutul a avut o iubire neimpartasita....DENISA a scris:Admin a scris:singurii care au avut de castigat in serialul asta au fost Huseyn & Zehra
eu mă aşteptam ca Yagmur să căsătorească în final cu Haydar .
Acum si scenaristii nu stiu ce au fost in capul lor barim o baga pe nevasta lui Mumtaz de la inceput in film a adus-o spre sfarsit asa fara rost numai ca cei doi sa nu ramana impreuna...nu erau divortati?acum el de ce a primit-o inapoi :nh8: ..cred ca mai simtea ceva pt ea
Admin_dea05- Admin
cred ca e un film bune, actorii sunt frumosi si par talentati, sunt incantata sa o revad pe micuta asya , dar daca filmul nu are traducere macar in engleza....nu prea-mi vine sa mai uit...
ladyblue- membru
Data de inscriere : 03/02/2010
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?
» Çağla Çakar
Pagina 15 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum