58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Nicky
nutzi
pufy2010
costina
ammalia
rina-rina
iulianagl
DENISA
Admin_dea05
ema
vania_e
narcisa
Garo
dana17
axxa246
florica
andreea90
Lucica10
vivi
lica54
24 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor o zi placuta cu mult soare bucurii si impliniri pe toate planurile
o duminica cat mai frumoasa sa aveti!!!
o duminica cat mai frumoasa sa aveti!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:Ce faci andreea? ..credeam ca sunt singura la ora asta pe aici
Buna Dea scz ca n-am vazut mesajul tau , am iesit repede ,da, nu erai singura , intrasem sa pun stirile care au aparut in ziar peste noapte cum ziua nu prea am timp sa intru .. stau noaptea mai mult pe-aici .. O duminica frumoasa Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Tuba Büyüküstün büyük bir servet kaybetti
Onur Saylak ile evlenen ve bebek bekleyen Tuba Büyüküstün, bir süre ekrandan uzakta kalacak.
Son olarak, atv ekranlarında yayınlanan ?Gönülçelen? adlı dizide rol alan ve geçtiğimiz günlerde aynı diziden rol arkadaşı Onur Saylak ile Paris?te hayatını birleştiren Tuba Büyüküstün, yeni sezon için gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.
İkiz bebeklere hamile olan Büyüküstün, doğum gerçekleşene kadar mesleğini geri plana atmaya karar verdi. Türkiye?de olduğu kadar Arap ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, sadece dizi ve filmlerde değil, reklam filmlerinde oynamayı da uzun süre askıya aldı. Geçen sezon bölüm başına 30 bin TL aldığı konuşulan Büyüküstün?ün bu yıl hiçbir projeyi kabul etmemesinden dolayı 750 bin lira civarında bir kazançtan mahrum kalacağı söyleniyor.
14 Ağustos 2011 Pazar 09:31:00 Televizyon Gazetesi
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-buyuk-bir-servet-kaybetti_6_41300
Zice ca Tuba a pierdut o mare avere din cauza ca s-a casatorit si este insarcinata , pentru ca o tine departe de tv si nu poate sa munceasca .. PAGUBE 750 mii de lire sterline! atat ar fii primit dar pentru ca a refuzat orice propunere de lucru .. nu o sa aiba acesti bani ..
Onur Saylak ile evlenen ve bebek bekleyen Tuba Büyüküstün, bir süre ekrandan uzakta kalacak.
Son olarak, atv ekranlarında yayınlanan ?Gönülçelen? adlı dizide rol alan ve geçtiğimiz günlerde aynı diziden rol arkadaşı Onur Saylak ile Paris?te hayatını birleştiren Tuba Büyüküstün, yeni sezon için gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.
İkiz bebeklere hamile olan Büyüküstün, doğum gerçekleşene kadar mesleğini geri plana atmaya karar verdi. Türkiye?de olduğu kadar Arap ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, sadece dizi ve filmlerde değil, reklam filmlerinde oynamayı da uzun süre askıya aldı. Geçen sezon bölüm başına 30 bin TL aldığı konuşulan Büyüküstün?ün bu yıl hiçbir projeyi kabul etmemesinden dolayı 750 bin lira civarında bir kazançtan mahrum kalacağı söyleniyor.
14 Ağustos 2011 Pazar 09:31:00 Televizyon Gazetesi
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-buyuk-bir-servet-kaybetti_6_41300
Zice ca Tuba a pierdut o mare avere din cauza ca s-a casatorit si este insarcinata , pentru ca o tine departe de tv si nu poate sa munceasca .. PAGUBE 750 mii de lire sterline! atat ar fii primit dar pentru ca a refuzat orice propunere de lucru .. nu o sa aiba acesti bani ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
o zi frumoasa va doresc tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Dragalaselor buna ziua....Florica buna draga mea...
Sa servim ceva dulce..
si ceva racoritor...
Sa servim ceva dulce..
si ceva racoritor...
lica54- vip
Frumuseti ale naturii!!!
lica54- vip
multi sarumana pt asa flori aduse
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna Lucica ce face nepotelu si cum te mai descurci cu tata???Dumnezeu sati dea putere sa te poti descurca cu toate!!!!Lucica10 a scris: multi sarumana pt asa flori aduse
lica54- vip
lica54- vip
dea ce se mai intampla cu ultimile ep nu le-a mai tradus nimeni nu le mai urcati???
noi asteptam sa le vedem si traduse!!!!
noi asteptam sa le vedem si traduse!!!!
lica54- vip
Lica Rafael a crescut este bine acum suge si cate un picut la tatica si are 1,630 gr este o papusica dar acasa va veni cand va face 9 luni .Cu tata greeeeeu de tot dar asta este sunt parinti nostri problema este ca am obosi ffrau si nu ma simt prea bine .Va urez tuturor sa aveti o seara placut
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica imi dau seama cat este de greu am avut si noi pe mama paralizata dar noi nu neam chinuit decat o luna si-a stranso dumnezeu....mama nici nu mai putea vorbi ii luase si graiul si forte greu comunicam dar asta este viata si cu bune si cu rele merge inainte....
lica54- vip
Dragalaselor de noapte buna
lica54- vip
Bua dimineata dragalaselor o zi buna si un inceput de saptamana pe placul tuturor poftiti la cafea...
lica54- vip
Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
LA MULTI ANI!tuturo ce poarta numele sfant MARIA!!si derivatele acesteia..
lica54- vip
La multi ani, Maria!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
florica- vip
O ZI BUNA SI FRUMOASA PT. TOATA LUMEA!
florica- vip
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Mii de multumiri celor care au urcat filmul si au facut traducerea( subtitrarea si traducerea pusa pe forum).
M-ati facut fericita, a fost ca un cadou neasteptat. Am vazut serialul aproape fara pauze , Tuba si Cancel au jucat minunat, muzica a fost superba , nu stiu cine a facut-o. O sa-mi fie dor de Hasret(Dor)!
M-ati facut fericita, a fost ca un cadou neasteptat. Am vazut serialul aproape fara pauze , Tuba si Cancel au jucat minunat, muzica a fost superba , nu stiu cine a facut-o. O sa-mi fie dor de Hasret(Dor)!
ammalia- membru incepator
Data de inscriere : 23/10/2010
Salutari de la Cannes ...
M-am intalnit cu niste prieteni aici si nu am mai avut timp de nimic cu turbatii astea ...
Va pup pe toate .... Plec spre Paris ...
Nico , plec pe drumul lui Napoleon de la Cannes pana la Valence , e super drumul , apoi intru pe autostrada pana la Paris ...
Acum am vazut ca e Sf Maria ....
TUTUROR MARIILOR , LA MULTI ANI !!!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum