6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
axxa246
michiper68
dana4699
GUMUS-NOOR
ninnet
dubaisport
Nicky
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
de la ep 37 există subtitrare în engleză?
pufy2010 a scris:
de la ep 37 există subtitrare în engleză?
numai cu metoda b. si episodul a fost postat tot.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
e inervant , durează cam mult până se desc ep .
ce cuţitaş de bucătărie
ce cuţitaş de bucătărie
Intre Mukka si "avocatul Diavolului" nu putea exista nimic . Cum sa se iubeasca daca ei cand se intalneau vorbeau doar despre bani si iar bani ? Cred ca se vedeau in forma de "$" ...DENISA a scris: latin lover dar uite că lui Mukk nu îi pică cu tronc
interesant , poate Fatmagul chiar va îmbrăca rochia înaintea nunţii , dând-ui astfel de înţeles lui Kerim că este gata să-i fie soaţă , să fie împreună nu doar în acte
Da ...foarte interesant . Uite ca la asta nu m-am gandit . S-ar putea ca faza din camera sa fie inainte de nunta . Nu ar fi nimic surprinzator la cat de "incalcite-rasucite" fac turcii traileruri-le . Asteptam ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
michiper68 a scris:
numai cu metoda b. si episodul a fost postat tot.
multumesc
Mukk cred că dacă pierde sarcina va pun e ochii pe tatăl lui Kerim
DENISA a scris:Mukk cred că dacă pierde sarcina va pun e ochii pe tatăl lui Kerim
sper sa nu ramana zdruncinata si sa puna ochii pe ebe nine. sau pe mama lui vural.
michiper68- vip
nu cred că îşi schimbă orientările , nu o văd ridicându-şi fusta în faţa lor , oricum ea nu prea o înghite pe Maryem
Pufy!
Pufy !
Stiti ce mi se pare aiurea?
Kerim era mult mai fericit cand topaia prin casa , sau pe langa casa . Era acolo ...langa Fatmagula lui si tot era si asta o forma de fericire . Se simtea sotul ei si din cand in cand mai primea si el cate o vorba calda si o atingere "din greseala" . Pai acum desi stie ca este iubit la randul lui ...numai fericit nu-l mai vedem . Si chiar daca mai zambeste si se simte in al 9-lea cer cand primeste scrisori de la Fg ... tot este trista situatia . NEMILOSI ...PANA LA STADIUL DE ATOM ...TURCII ASTIA!!!!!!
Pufy !
Stiti ce mi se pare aiurea?
Kerim era mult mai fericit cand topaia prin casa , sau pe langa casa . Era acolo ...langa Fatmagula lui si tot era si asta o forma de fericire . Se simtea sotul ei si din cand in cand mai primea si el cate o vorba calda si o atingere "din greseala" . Pai acum desi stie ca este iubit la randul lui ...numai fericit nu-l mai vedem . Si chiar daca mai zambeste si se simte in al 9-lea cer cand primeste scrisori de la Fg ... tot este trista situatia . NEMILOSI ...PANA LA STADIUL DE ATOM ...TURCII ASTIA!!!!!!
victorelalove- moderator
DENISA a scris: nu cred că îşi schimbă orientările , nu o văd ridicându-şi fusta în faţa lor , oricum ea nu prea o înghite pe Maryem
nu sta fusta aia deloc pe ea. sa-l ia pe erdogan ca sunt amandoi sensibili . munir e chiar obosit la cata energie are mukko.
michiper68- vip
da cu Erdogan sau cu Mustafa ar face cuplul ideal , ar fi o a devărată bombă atomică
Vic ăştia au şcolit-o pe Fatmagul cu un scop , avea mai târziu de scris scrisori nu glumă soţului.
îi scrisori îşi tot declară iubirea dar sunt curioasă dacă vor mai avea vorbele la ei când vor trebui să împartă camera fie şi ca doi colegi de cameră.
Vic ăştia au şcolit-o pe Fatmagul cu un scop , avea mai târziu de scris scrisori nu glumă soţului.
îi scrisori îşi tot declară iubirea dar sunt curioasă dacă vor mai avea vorbele la ei când vor trebui să împartă camera fie şi ca doi colegi de cameră.
fetelor ma retrag. noapte buna!
michiper68- vip
Noapte bună Michiper !!!
I have one more thing to share ,there are some comment I have read about FG`s letter to Kerim was not warm and loving as much as Kerim`s letter. That`s true ... But lets not forget this , FG is a woman who has been raped by three man violently and Kerim was there too ,even he did not do anything to her . I think this the best played part of the this story on this show. FG is still healing with help from Kerim who loves her unconditionally no matter what .. isn`t idea of the show should be .. yes it should ... let Kerim write letter to FG about how much he loves her , misses her and she completes him...Let him tell her any change he gets how much love he has for her ...let him make her feel like princess ...pure ..innocent ..♥
In my opinion... thats how you can help woman healing from that horrible event ...thats what we want for her ... and other woman who got raped in real life ...they want to be accepted, loved , respect ...what happened to them was not their fault ..
Now, the second season advancing (hopefully ) there are some stuff coming out we did not know before .. I have been thinking .. what really Meryem did will hurt Kerim.. Here is my thought on this ... Mother left letter about why she killed herself .. Meryem abla have the letter we saw... she hided from Kerim because he was too young would not understand.. at that age .. I agreed with that but why she never said anything to him when he was old enouhg to understand what really happened between his father and his mother.. now we are going to find out the truth ... there will be some sadness between Kerim and Meryem may be some anger . I still want to think that Meryem all she wanted to do is protect Kerim in that difficult situation ... I am going to leave it like that ..
I have one more thing to share ,there are some comment I have read about FG`s letter to Kerim was not warm and loving as much as Kerim`s letter. That`s true ... But lets not forget this , FG is a woman who has been raped by three man violently and Kerim was there too ,even he did not do anything to her . I think this the best played part of the this story on this show. FG is still healing with help from Kerim who loves her unconditionally no matter what .. isn`t idea of the show should be .. yes it should ... let Kerim write letter to FG about how much he loves her , misses her and she completes him...Let him tell her any change he gets how much love he has for her ...let him make her feel like princess ...pure ..innocent ..♥
In my opinion... thats how you can help woman healing from that horrible event ...thats what we want for her ... and other woman who got raped in real life ...they want to be accepted, loved , respect ...what happened to them was not their fault ..
Now, the second season advancing (hopefully ) there are some stuff coming out we did not know before .. I have been thinking .. what really Meryem did will hurt Kerim.. Here is my thought on this ... Mother left letter about why she killed herself .. Meryem abla have the letter we saw... she hided from Kerim because he was too young would not understand.. at that age .. I agreed with that but why she never said anything to him when he was old enouhg to understand what really happened between his father and his mother.. now we are going to find out the truth ... there will be some sadness between Kerim and Meryem may be some anger . I still want to think that Meryem all she wanted to do is protect Kerim in that difficult situation ... I am going to leave it like that ..
DENISA a scris:
Noapte buna , Michi !
Denisa , tot ce este posibil ca emotiile sa fie atat de mari atunci cand se vor vedea ...incat sa nu mai poata scoate 2 vorba legate ...ce sa mai vorbim de propozitii !?!??
De aceea ...vor si trece DIRECT LA FAPTE !!!!!! De vorbit au tot vorbit , de scris scrisori ...ce sa mai spunem ?!? Ca inca 2 episoade in inchisoare si faceau un roman .
Cat despre "educarea Fatmagulei in ale literaturii turcesti " si ce o mai fi studiat ea ... ai mare dreptate . Apai ...cum justificau ei VORBELE DULCI din scrisorile ei ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
De aceea ...vor si trece DIRECT LA FAPTE !!!!!! De vorbit au tot vorbit , de scris scrisori ...ce sa mai spunem ?!? Ca inca 2 episoade in inchisoare si faceau un roman .
da unul îşi va pregăti patul de culcare iar celălalt fiindcă e obişnuit cu răcoarea îşi va pregăti salteaua pe terasă
DENISA a scris:da unul îşi va pregăti patul de culcare iar celălalt fiindcă e obişnuit cu răcoarea îşi va pregăti salteaua pe terasă
Dar cat de obisnuit este ... numai cat l-au tinut astia dupa gratii . Ca inca putin si isi cumpara un igloo cand ajungea acasa .
Dar sa stii ca totul este facut cu un scop ...TOATA RACORIREA ASTA , DESPRE CARE AM TOT VORBIT ARE JUSTIFICARE . Kerim TREBUIE INCALZIT !!!!!!! cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
probabil că au şi o sobă prin casă dacă nu s-o fi apucat Fatmagul să pape din ea
DENISA a scris: probabil că au şi o sobă prin casă dacă nu s-o fi apucat Fatmagul să pape din ea
De ce s-a pape din soba ?
Pai daca sunt iar separati de vreun hol al casei ...si ea este sfioasa si rusinoasa si nu stie cum sa se apropie de ... Kerim , cred ca papam si noi din soba!!!!!!!!!
Eu ii vreau unul langa altul ... chiar daca el doarme pe rogojina si ea nu poate dormi in pat gandindu-se ca el este acolo . Chiar daca balonul se va dovedi a fi un loc de campat ideal pentru dragul meu baiat . Chiar daca se vor gandi ca este prea curand ( de unde ?!?!? ) ca sa doarma in aceeasi camera .... eu tot ma voi bucura de fiecare data cand "se vor lovi" ochi in ochi .
victorelalove- moderator
şi eu îmi doresc măcar să locuiască în aceeaşi curte măcar
Fg in casa ...si Kerim in cort !!!!!!!DENISA a scris: şi eu îmi doresc măcar să locuiască în aceeaşi curte măcar
Sigur vor sta in aceeasi camera . Ca el va dormi pe jos sau pe balcon sau pe lustra ... ce mai conteaza ? Relatia lor trebuie sa evolueze ...si nu se poate altfel decat sa stand unul langa altul . Trebuie sa "se descopere" .... si sa faca tot posibilul ca relatia lor SA DEVINA RELATIE in adevaratul sens al cuvantului . Pai ... amu' ...daca nici sa stea in aceeasi camera nu se poate , NU STIU CE VIITOR AU IMPREUNA ?!?!?
Dar lasa ...ca doarme el pe unde doarme ( la inceput) si tot langa Fatmagula lui va ajunge ?!?!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 26 Sept 2011, 12:18 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
sper să nu ajungă lângă Fatmagul în ultimul ep al serialului
DENISA a scris: sper să nu ajungă lângă Fatmagul în ultimul ep al serialului
Pai daca este asa ...NU AU DECAT SA-SI PASTRAZE "AJUNSUL LANGA FATMAGULA" PENTRU EI . Nu mai vreau SI NU-MI MAI TREBUIE ...daca este sa-l vad abia atunci , repezit si chinuit , mai bine nu . Stau si ma multumesc sa-l privesc pe Engin ...si nu mai vreau altceva .
victorelalove- moderator
Denisa !
Noapte buna , tuturor ! Pe maine .
Noapte buna , tuturor ! Pe maine .
victorelalove- moderator