6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
axxa246
michiper68
dana4699
GUMUS-NOOR
ninnet
dubaisport
Nicky
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
oricum îmbrăţişarea cred că va fi în ultima secundă a episodului şi iar căscăm ochii degeaba 3 ore
Nu cred ca este chiar "un cascat de ochi degeaba" Vreau sa vad ce se intampla cu Mukka cand cade pe scari , de ce cade pe scari si ce face dupa accident . Parca si vad ca Mukka cade pe scari , Kerimel-Frumusel iese pe portile inchisorii ,isi imbratiseaza Fatmagula ...si apoi episodul urmator ... TOCMAI CAND ESTE IMBRATISAREA MAI CALDA ...PRIMESC TELEFON SA FUGA REPEDE LA SPITAL .
Nu-mi dau seama cine striga la Mukka ( cica doamna Mukka) probabil ca este Meryem . Dar Meryem este la poarta inchisorii sa-l astepte si ea pe Kerim ...poate ca iese mai pe la mijlocul episodului si abia apoi are loc accidentul . Ca ma gandesc ca va fi dusa la spital ...si cum o stim pe abla ARE SUFLET BUN , nu ar lasa femeia cu gura sparta singura prin salon , Nu stiu ...astept .
Dar cade Mukka ca un butoi . Le rupe astora scarile de la casa ...
Nu-mi dau seama cine striga la Mukka ( cica doamna Mukka) probabil ca este Meryem . Dar Meryem este la poarta inchisorii sa-l astepte si ea pe Kerim ...poate ca iese mai pe la mijlocul episodului si abia apoi are loc accidentul . Ca ma gandesc ca va fi dusa la spital ...si cum o stim pe abla ARE SUFLET BUN , nu ar lasa femeia cu gura sparta singura prin salon , Nu stiu ...astept .
Dar cade Mukka ca un butoi . Le rupe astora scarile de la casa ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
din comentariile turcoaicelor eu am înţeles că la final are loc îmbrăţişarea
Mukk ce caută aia găseşte
Mukk ce caută aia găseşte
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 29 Sept 2011, 12:14 pm, editata de 1 ori
Vic miam adus aminte..Da undei ninnet ca nu am mai vazuto de mult??De ce nu mai intra pe aici s-a suparat??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica , am înţeles că Ninnet şi Simi şi-au mutat reşedinţa, dragoste cu forţa nu se poate
Entari değişecek mi?
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde kızımızı "taşralı" gösterme çabasını basit bir entariyle gerçekleştirmek mümkün değil... Kaldı ki Fatmagül artık diploması, ehliyeti ve iş yeri anahtarı cebinde; Boğaz'a bakan bir evde yaşayan yeni tip İstanbul sakini... Ve bu yeni tipler için değişim önce kıyafetten başlıyor... Bunu sanırım sadece benim değil, sanat yönetmenlerinin de çakmış" olması gerek...
Fatmagül başına gelenlerle hesaplaşmış ve ufkunu genişletmiş bir kadın. Artık isteseniz de onu o küçük kasabadaki kız gibi gösteremezsiniz. En azından ben inanmam!
mesut yar
Entari değişecek mi?
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde kızımızı "taşralı" gösterme çabasını basit bir entariyle gerçekleştirmek mümkün değil... Kaldı ki Fatmagül artık diploması, ehliyeti ve iş yeri anahtarı cebinde; Boğaz'a bakan bir evde yaşayan yeni tip İstanbul sakini... Ve bu yeni tipler için değişim önce kıyafetten başlıyor... Bunu sanırım sadece benim değil, sanat yönetmenlerinin de çakmış" olması gerek...
Fatmagül başına gelenlerle hesaplaşmış ve ufkunu genişletmiş bir kadın. Artık isteseniz de onu o küçük kasabadaki kız gibi gösteremezsiniz. En azından ben inanmam!
mesut yar
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 29 Sept 2011, 12:18 pm, editata de 1 ori
Denisa , nu ma mir daca este la finalul episodului . Bine ca este ...si ca in sfarsit Kerim iese din inchisoare .
Dar nu se spunea ca Kerim isi va face un prieten cat timp va sta inchis ? Sau a fost o greseala de traducere si isi va face un prieten dupa ce iese ? Poate baiatul ala in tricou verde .
Lica , nu mai stiu nimic despre Ninnet . Ultima data am vorbit cu ea acum 2 saptamani , cand ne uitam la serial si nu mergea de nicio culoare linkul .
Dar nu se spunea ca Kerim isi va face un prieten cat timp va sta inchis ? Sau a fost o greseala de traducere si isi va face un prieten dupa ce iese ? Poate baiatul ala in tricou verde .
Lica , nu mai stiu nimic despre Ninnet . Ultima data am vorbit cu ea acum 2 saptamani , cand ne uitam la serial si nu mergea de nicio culoare linkul .
victorelalove- moderator
mie băiatul cu tricou verde mi se pare suspect eu mă gândeam la nenea cu cămaşa în dungi din celulă
Asa este , Denisa .DENISA a scris: dragoste cu forţa nu se poate
Dragoste cu forta nu se poate !!!!!!!!!
Ca si in cazul Fatmagulei ... Kerim nu a fortat niciodata lucrurile si a lasat ca dragostea sa vina de la sine .
Da...si mie mi se pare suspect . A aparut asa din neant ...sau poate ca aveau nevoie de cineva care sa-i ia locul lui Emre .
Tot ce este posibil ca nenea in dungi sa ramana prieten cu Kerim . Poate ca la un moment dat va fi si el eliberat si se va alatura Ilgazilor in lupta cu Yasaranii .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 29 Sept 2011, 12:23 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
a avut săracul o răbdare de fier dar cred că se va întoarce foaie şi Fatmagul ne va arăta cât de răbdătoare va fi , acceptând-ui lui Kerim hachiţele
Cred ca a muscat de cateva ori din peretii casei ...DENISA a scris: a avut săracul o răbdare de fier
Eu vreau sa aud pentru prima data cum ii spune ea " Te iubesc, Kerim!" Va fi un moment emotionant ...si cred ca baiatul va avea ochii inlacrimati bine .
victorelalove- moderator
cred că în ultimul ep îi va ieşi ei porumbelul din gură, dar uneori mai puţin contează cuvintele faptele spun totul
Ultimul episod ...ultimul episod ? Va fi interesant de urmarit ...daca abia la final ii va spune . Dar ai dreptate , ii va arata . Bine ...deja a inceput sa-i arate .DENISA a scris: cred că în ultimul ep îi va ieşi ei porumbelul din gură
victorelalove- moderator
citeam aseară pe undeva de 60 de episoade
Atat va avea in total ?
Hai ca este bine . Poate ca fac si ei episoade mai concentrate si mai interesante ...si nu lalaie actiunea .
Desi imi va parea rau ... Dar sunt curioasa ce proiect va avea la anul Engin . Sau daca va pleca in armata .
Hai ca este bine . Poate ca fac si ei episoade mai concentrate si mai interesante ...si nu lalaie actiunea .
Desi imi va parea rau ... Dar sunt curioasa ce proiect va avea la anul Engin . Sau daca va pleca in armata .
victorelalove- moderator
nu ştiu dacă în 60 va fi noaptea nunţii sau 60 vor fi de toate , dar mi se par puţine şi nu cred că se va termina prin march, is too early.
IN EPISODUL 60 NOAPTEA NUNTII ????????????
Nu cred ...este prea mult de asteptat . Serios acum ...ar fi prea de tot . Acum si daca nu ne arata decat cateva asternuturi si o unghita de la un piciorus , tot este ceva . Avem noi trairea ...ca apartin unul altuia din toate punctele de vedere .
Cred ca mai degraba prin martie sa apara bebelul . Ca daca abia atunci este noapte nuntii ... cum vor dormi unul langa altul ? Hai ca pentru Fg este bine ... Dar cum ramane cu Kerim ?
Nu cred ...este prea mult de asteptat . Serios acum ...ar fi prea de tot . Acum si daca nu ne arata decat cateva asternuturi si o unghita de la un piciorus , tot este ceva . Avem noi trairea ...ca apartin unul altuia din toate punctele de vedere .
Cred ca mai degraba prin martie sa apara bebelul . Ca daca abia atunci este noapte nuntii ... cum vor dormi unul langa altul ? Hai ca pentru Fg este bine ... Dar cum ramane cu Kerim ?
victorelalove- moderator
scuze acum am văzut cum am scris , martie , mie mi se pare prea devreme ptr final .( scriu pe forum , vorbesc pe mess cu o turcoaică şi mă ocup şi de cifrele mele , sunt multilateral dezvoltată )
Vic îl trimit pe Kerim în armată şi se mai răcoreşte
Vic îl trimit pe Kerim în armată şi se mai răcoreşte
Polivalenta si "poligloata" . Bravo tie !DENISA a scris:sunt multilateral dezvoltată )
Vic îl trimit pe Kerim în armată şi se maiu răcoreşte
Am inteles ca ar fi prea devreme sa se termine in march ... Nu cred ca se va termina atunci .
Deci il trimit pe Kerim in armata?!?!? ... nu are cum . Pentru ca ar insemna 2 ani . Scenaristele si producatorii au spus ca nu vor grabi cu nimic lucrurile si ca totul sa va desfasura in timp real . Deci daca il trimit la "datorie" acolo va sta pana la finalul serialului ...chiar daca acesta va mai avea un sezon ...
Hai ca ma multumesc cu o "weeding night" prin decembrie ...cadou de Mos Craciun . Si de Martisor cu un mic Kerim !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
în 3 luni creşte cât alţii în nouă , poate îl fac prin corespondenţă de Moş Nicolaie poate găseşte ceva în ghetuţe
mă dar poate o fi făcut armata
DENISA a scris: în 3 luni creşte cât alţii în nouă , poate îl fac prin corespondenţă
Kerim ...da !
Engin ... nu !
Asa ca poate dupa ce termina filmarile ... pleaca in armata . Desi nu cred .
victorelalove- moderator
nu cred că mai este nici la ei obligatorie armata
Tot ce este posibil .
Si deci asa este ...in martie noaptea nuntii ? Si pana atunci se plimba de manuta , topaie prin parcuri , se duc la restaurant , ii cumpara flori si ii face serende , ii scrie poezii , o saruta pe frunte ... Dar nu vor dormi in acelasi pat ???????
Sau isi cumpara unul supraetajat ? Si cine doarme sus ?
Si deci asa este ...in martie noaptea nuntii ? Si pana atunci se plimba de manuta , topaie prin parcuri , se duc la restaurant , ii cumpara flori si ii face serende , ii scrie poezii , o saruta pe frunte ... Dar nu vor dormi in acelasi pat ???????
Sau isi cumpara unul supraetajat ? Si cine doarme sus ?
victorelalove- moderator
pe Kerim îl culcă sub pat că e obişnuit cu răcoarea
Daaaaaaaaaaaa ...ai dreptate . Vorbiseram noi de culcat pe balcon ...dar vine iarna . Trebuie sa stea in camera . Cate ganduri am in legatura cu relatia lor.
victorelalove- moderator
aşa mă chinuiam eu când era ASI , aveam un stres în plus
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii