7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
pufy2010
axxa246
michiper68
vivi
lica54
victorelalove
DENISA
11 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Nu conteaza ... sunt "imperfectiuni" care il fac dragalas . Din punctul meu de vedere . Si din multe , multe , multe ... alte puncte de vedere .DENISA a scris:hai mă că din profil e cam mărişor şi cam borcănat
ar vrea şi el să fie ţinut sub salteaua ei
Sa fie tinut si el sub saltea ?????... Mai degraba PE SALTEA! Dar va mai "suferi" putin . Poate ca faptul ca sta Mukka acolo este banefic pentru el . Cine stie ce ganduri are cu Fg in vreo noapte si daca o vede pe cucoana ... ii trece .
Am auzit ca s-ar putea ca Meryem abla si Mukka s-ar putea sa stea in aceeasi camera ...Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...vreau asta . Cred ca murim de ras .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Ar fi culmea ca ele să stea în aceeaşi cameră , cred că lui Mukk iar place mai mult să stea în cameră avocatului.
va mai trece mult timp ( cred eu ) până Kerim va primi " aprobarea " de a îşi odihni scheleţelul pe salteaua lui Fatmagul
va mai trece mult timp ( cred eu ) până Kerim va primi " aprobarea " de a îşi odihni scheleţelul pe salteaua lui Fatmagul
DENISA a scris:Ar fi culmea ca ele să stea în aceeaşi cameră , cred că lui Mukk iar place mai mult să stea în cameră avocatului.
Mukka ... ar fi culmea sa ceara in camera avocatului ...s-ar simti mai in siguranta . Are si bani . Nici nu s-ar mai uita in urma .
O sa vedem ce o sa se imtample si cu Kerim si "aprobarea" ... dar poate ca primeste aprobare sa o curteze !!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon Ti-am mai spus ...acum ca ii raspunde si ea la DRAGOSTE , nici nu ma mai grabesc cu "partea fizica" .
Dar stai sa vedem joi ... ca cica se intalnesc cu Asu si Mustafa pe acelasi vas ...si Kerim face spume ca le tot da tarcoale Mustafa .
victorelalove- moderator
vai e fraier Kerim dacă nu îi face vânt în apă şi nu-l " ajută " să plonjeze mai uşor în apă.
Mukk poate vrea chiar la hotel la tatăl lu Kerim , are mai multe file la carnetul de CEC
Mukk poate vrea chiar la hotel la tatăl lu Kerim , are mai multe file la carnetul de CEC
Nu cred ca il arunca peste bord ... ar fi culmea . Il lasa astia la apa si nu il mai gasesc . Desi nu ar fi o idee rea . Si ce mai au de impartit ?????? Mustafa este acum domnul Asu . Nu ar fi frumos din partea lui Kerim sa-l arunce peste bord pe sotul celei care l-a salvat ...
Cat despre Mukka ... tot ce este posibil sa incerce sa intre in gratiile SENIORULUI ...dar nu cred ca ii va merge cu el !!!!!!! Sa vezi ce o ia la trei pazeste , pare un om dintr-o bucata ...poate ca el va fi cel care o va pune la punct pe .
Cat despre Mukka ... tot ce este posibil sa incerce sa intre in gratiile SENIORULUI ...dar nu cred ca ii va merge cu el !!!!!!! Sa vezi ce o ia la trei pazeste , pare un om dintr-o bucata ...poate ca el va fi cel care o va pune la punct pe .
victorelalove- moderator
Mustafa nu cred că ar avea vreo reţinere să-l arunce peste bord pe Kerim
Da ...nu ma indoiesc de asta . Insa ca de fiecare data ( desi amandoi sunt temperamentali) Kerim stie sa se opreasca la timp . Mustafa actioneaza din impuls ... si am vazut unde duce asta .DENISA a scris:Mustafa nu cred că ar avea vreo reţinere să-l arunce peste bord pe Kerim
De aceea asa cum ai spus si tu ... Asu va avea aceeasi soarta ca si Vural . Nu neaparat ca va fi o crima premeditata ...pus si simplu va fi facuta la nervi .
victorelalove- moderator
FGSN AND ÖYLE BIR GECER ZAMAN KI WILL BE SHOWN AT CANNES FESTIVAL. THESE 2 SERIES ARE REGARDED WITH INTEREST.
Wish all the best for FGSN as it truly deserves recognition and both Beren and Engin's talent should be recognized on International Level
Wish all the best for FGSN as it truly deserves recognition and both Beren and Engin's talent should be recognized on International Level
Waw ...frumos .DENISA a scris:FGSN WILL BE SHOWN AT CANNES FESTIVAL. ARE REGARDED WITH INTEREST.
Desi spuneau ca in Turcia nu va fi asa de bine apreciat pe cat ar merita ...datorita subiectului .
victorelalove- moderator
sunt tari dacă ajung porumbeii la Cannes
azi nu trebuia să apară al doilea trailer ??
DENISA a scris: sunt tari dacă ajung porumbeii la Cannes
Da . Interesant este faptul ca nu prea se difuzeaza in multe tari ... De fapt nu stiu sa se mai difuzeze in alta tara . Tu stii ?
victorelalove- moderator
nu le-am auzit pe arăboaice să fie difuzat şi pe la ele
DENISA a scris:
Ba da , dar vad ca nu s-au grabit . Probabil ca nu il mai dau ...sau poate ca este atat de trist incat il dau maine ... ca sa nu bocim prea mult !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
care mai moare frate ???
EXTRA TIP : SOMEONE WILL DIE THIS EPISODE (GUESS WHO?)
Da...am citit . Probabil ca Resat Yasaran . Nu l-au impuscat episodul trecut ? Ca altcineva ...cine? Poate ca scapam de Erdogan ... Si apare vreun echivalent al lui "Yavuz" ...DENISA a scris:care mai moare frate ???
victorelalove- moderator
Poate ca nu este el , Denisa ! Spun si eu la cine m-am gandit ... ca nu prea imi dau seama cine ar putea fi ??!!?
Poate "il omoara" pe Kerim ... si apare peste 2 episoade teafar si nevatamat . Doamne fereste si pazeste ... numai prostii imi trec prin cap .
Sau poate ca vreunul dintre parintii lui Vural . Sunt foarte afectati de moartea copilului . Vedem ...
Poate "il omoara" pe Kerim ... si apare peste 2 episoade teafar si nevatamat . Doamne fereste si pazeste ... numai prostii imi trec prin cap .
Sau poate ca vreunul dintre parintii lui Vural . Sunt foarte afectati de moartea copilului . Vedem ...
victorelalove- moderator
Da ...poate fi si mama lui Mustafa .
Am gasit momentul cu "OPERATIUNEA LENJERIA" ... ce conteaza culoarea , forma si marimea ??????? Lasa ...sa fie !!!!!!!!!
Am gasit momentul cu "OPERATIUNEA LENJERIA" ... ce conteaza culoarea , forma si marimea ??????? Lasa ...sa fie !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
parcă îi era teamă să privească şi ambalajul
dar de apreciat gestul lui , s-a gândit şi la ea .
DENISA a scris:parcă îi era teamă să privească şi ambalajul
Ziceai ca se uita direct la soare ...
Da ... nu a parut nicio clipa egoist ...cu Fatmagul . Ca asa a mai fost si el om ... IERTARE !!!!!!
victorelalove- moderator
îi era teamă că " violentează " ambalajul sau îi era teamă că o va visa îmbrăcată în acea lenjerie sumară
DENISA a scris:îi era teamă că " violentează " ambalajul sau îi era teamă că o va visa îmbrăcată îmn acea lenjerie sumară
De unde , Denisa?????? Era vaide capul lor atunci . Csatoriti cu forta , ea inca isi mai iubea logodnicul . El o acceptat ...ca ea sa nu aibe aceeasi soarta ca si mama lui , inca nu o iubea . Se intelegeau ca soarecele cu pisica . Halal LUNA DE MIERE ?!!?!?
Totusi curios faptul ...ca ea a avut incredere in el de la bun inceput . Imediat dupa nunta pleaca singura cu el la Istanbul ...in subconstient a stiut de la inceput ca poate avea incredere in el . Altfel de ce a stat singura cu el ...in aceeasi camera ? Uite ... erau mai bine la inceput . Au impartit un locsor !!!!!!!!! Pai acum sa vezi la ce probe de foc va fi supus Kerim ...
Noapte buna, Dragi copii ! Plec la nani - nani " Nu mai pot ...imi cad ochii in gura .
Noapte buna, Denisa!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:cam prea repejor îl scot pe Resat
nu cred ca moare resat. tatal lui meltem va fi. asa spun si fanele pe siteuri , ca nu va suporta reactia familiei in urma scandalului. pare plauzibil dar daca moare tatal ei meltem va deveni vulnerabila si selim va profita ca sa se razbune.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii