Serialesitelenovelet
7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
pufy2010
axxa246
michiper68
vivi
lica54
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 3 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 05 Oct 2011, 8:17 am

vi-l las pe engin intr-un material de prezentare pt un film de cinema, e vechi filmul. engin e foarte vesel si vorbaretz.

michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 9:45 am

michiper68 a scris:vi-l las pe engin intr-un material de prezentare pt un film de cinema, e vechi filmul. engin e foarte vesel si vorbaretz.

Buna dimineata ! kiss
O zi minunata va doresc . cafea cafea cafea

Michi , multumim ! Foarte simpatic Engin . Oricum , am observat ca este foarte vorbaret cand da interviuri pentru diverse emisiuni ....ca asa cand "il prind" paparazzi pe strada , nu sta mult la discutii . kiss Vad ca au inceput sa scoata astia de la naftalina toate filmuletele si pozele cu el ...de acum ahaha ... 100 de ani... Pana acum 1 an nu prea il baga nimeni in seama .

Tot ce este posibil sa moara tatal lui Meltem ... si ai dreptate . Va devani o tinta vulnerabila in fata Selim . Crying or Very sad

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 11vicus
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 05 Oct 2011, 10:05 am

Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!!

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 195_GoodMorning6_1

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 1041743f7ymtghsuv

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 62296464
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 10:16 am

Buna dimineata , Lica! kiss

Multumim . flower flower flower

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2dqpycy
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 05 Oct 2011, 10:18 am

victorelalove a scris:

Buna dimineata ! kiss
O zi minunata va doresc . cafea cafea cafea

Michi , multumim ! Foarte simpatic Engin . Oricum , am observat ca este foarte vorbaret cand da interviuri pentru diverse emisiuni ....ca asa cand "il prind" paparazzi pe strada , nu sta mult la discutii . kiss Vad ca au inceput sa scoata astia de la naftalina toate filmuletele si pozele cu el ...de acum ahaha ... 100 de ani... Pana acum 1 an nu prea il baga nimeni in seama .

Tot ce este posibil sa moara tatal lui Meltem ... si ai dreptate . Va devani o tinta vulnerabila in fata Selim . Crying or Very sad

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 11vicus

pai e material de prezentare si publicitate pt un film. daca nu e agasat e vorbaretz. paparazzi il tot intreaba de beren si nu-i place.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 05 Oct 2011, 10:24 am

Inca o data buna dimineata si bine va-m gasit...Eri nu am mai putut intra...a venit cineva de mi-a luat leptopul sa vada de ce nu se instaleava sonoru..Astazi dupa amiaza plec la tara sa fac tuica...Nu stiu cand ma intorc si nici nu stiu cand va fi leptopul gata...Eu va urez o zi fumoasa de toamna cu bucurii si impliniri..cand ma intorc poate gasesc mai multe vesti si informatii despre ai nostri...Va kiss kiss kiss kiss dulce si va imbratisez cu multa dragoste bunicuta...sa fiti sanatoase la suflet frumoase si la punga grase 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Bon_matin_064

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 1440x900_High_resolution_flower_-1

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 0596

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Summer08II305
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 10:26 am

michiper68 a scris:

pai e material de prezentare si publicitate pt un film. daca nu e agasat e vorbaretz. paparazzi il tot intreaba de beren si nu-i place.

Buna, Michi ! kiss
Da ... Acum am observat ca aplica o noua strategie ...Nu mai spune nimic , zambeste doar .

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 Lica ! Spor la treaba . Ne va fi dor de tine .
Sa ne revedem cu bine . Te pupam . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 11:04 am

Neaţa!! 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 1916901vbohlg7p01

Dizi dizi içinde...

Doğan TV bu sene tüm kanallarındaki diziler için gerçekten çok saldırgan bir strateji izliyor. Bu strateji çerçevesinde de diğer dizilerin tanıtımları çok seyredilen dizilerin içine yerleştiriliyor.

Son olarak Fatmagül’ün Suçu Ne’deki mekanlardan birinde Umutsuz Ev Kadınları billboard’u vardı ve uzun süre ekranda kaldı. Kuzey-Güney’de de Star’da başlayacak dizilerden birinin tanıtım afişinin kullanıldığını görmüştüm. Dizi dizi içinde tanıtılır dedirtecek kadar yaygın olan bu kullanım bakalım daha ne kadar sürecek?

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 300344_228406297217785_117086541683095_639021_818183043_n

Vic din ce ep e secvenţa ? nu-mi amintesc să o fi văzut
7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Nppxrkvp

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 05 Oct 2011, 11:08 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 11:06 am

Buna, Denisa!

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 11:09 am

Bună Vic !! 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Anigif29e7gbfw5n9o7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Fsn44fr1ellerinde
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 11:12 am

DENISA a scris:
Vic din ce ep e secvenţa ? nu-mi amintesc să o fi văzut 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Nppxrkvp

Episodul 18 ...Cand se intoarca Fatmagul acasa . Kerim a fost sa-i cumpere medicamente ....si cand se intoarce acasa o vede pe Fatmagul ( aflase ca are o relatie cu altcineva.) cu Meryem si Mukka cum arunca lada de zestre facuta de Mustafa . De asta este asa de surprins Kerim .

Rahmi facea surcele pentru foc ...din lada !!!!!!! La propriu . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 11:26 am

victorelalove a scris: ( aflase ca are o relatie cu altcineva.)

Cine are o relaţie cu altcineva?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 11:29 am

DENISA a scris:

Cine are o relaţie cu altcineva?
Mustafa ... A aflat ca Asu este amanta lui si de aceea Fg s-a razbunat pe lada . Smile Smile Smile
Si ea micuta ... a avut incredere in Asu , a considerat-o prietena ei si cand colo ...s-a dus direct in gura lupului . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 11:36 am

bine că s-a dus la Asu aşa a aflat cât de mult o iubea arătarea aia de Mustafa
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 11:44 am

DENISA a scris: a aflat cât de mult o iubea arătarea aia de Mustafa
Smile Smile Smile
Stia ca are o relatie cu alta femeie ...de prin episodul 13 ( parca) ...atunci cand l-a sunat pe Mustafa si a raspuns Asu . ( dar nu stia ca este vorba despre ea ) Kerim de aceea era si mai hotarat sa plece ...si-a dat seama ca Fg inca il iubeste pe "aratarea" . Smile
A fost foarte dezamagita cand a aflat ca este vorba despre Asu . ( de aceea eu acum nu inteleg cu cata detasare priveste Fg situatia ... parca nici nu i-ar pasa ca pescarul si "profesionista" au devenit o familie . ) Adica au fost putin socati cand au aflat ...dar iti dai seama ca Fg nici nu mai sta cu gandul la fostul logodnic.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 11:55 am

să vezi ce stângaci vor fi acum, or să fie precum nişte copilaşi de la grădiniţă la prima iubire , numai că, copilaşii sunt mai dezinvolţi mai fără temeri
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 12:36 pm

DENISA a scris:să vezi ce stângaci vor fi acum, or să fie precum nişte copilaşi de la grădiniţă la prima iubire , numai că, copilaşii sunt mai dezinvolţi mai fără temeri

Foarte bine spus ... 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 291660
Asa este . Ei sunt mai ceva ca bebeii . Cel putin cei mici spun ce gandesc si nu se rusineaza . Dar sa-i vezi pe ai nostrii . Fg cel putin nici nu cred ca stie ce inseamna sa fii indragostita . 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 Nici nu o sa stie cum sa spuna ca-l iubeste pe Kerim . Dar de aratat ...vad ca a inceput sa arate .
Ea este "inca" virgina ...din multe puncte de vedere . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 12:54 pm

îi dă lecţii cumnăţica MUKK , ea e expertă ( iubăreaţă nu glumă, mai ales de CEC-uri ) în tainele " iubirilor " mai ales cele extraconjugale Smile Smile

haideţi la masă !! am adus numai " mâncare sănătoasă "" Smile Smile

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Foodmenu7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Muffins
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 1:01 pm

DENISA a scris: îi dă lecţii cumnăţica MUKK , ea e expertă ( iubăreaţă nu glumă, mai ales de CEC-uri )
Si cred ca cea mai iubareata ar fi cu Seniorul ... Smile Smile Smile
Cred ca il vede in forma de sac de bani ... In loc sa-si vada de Rahmi-ul ei ...se tine de prostii . Si sa vazi ce va mai spiona pe la ferestre ....gasesc astia dimineata numai amprentele ei pe toate geamurile . Smile
Si stii care ar fi culmea nesimtirii din partea ei ( desi nu ma indoiesc ca ar putea face asta ...la ce monument de nesimtire este . Dar asta asa ca o gluma , una de prost gust , pe care ea ar considera-o nevinovata . 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 ) sa ceara vreo dovada a puritatii miresei in noaptea nuntii ... stupid stupid stupid
Cerneala rosie ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 1:20 pm

Vic 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 1:37 pm

DENISA a scris:Vic 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 567516 Smile Smile Smile

Oricum i-ar inchide gura Kerim ...sunt casatoriti de 1 an , ce virginitate mai vrea coana?????? Nunta aceasta este simbolica ...ei sunt deja "luati" .
Dar de la Mukka nu m-ar mira nimic ... Nu ai vazut-o ce zambet de felina beata are pe la nunta ... sa se mute mai repede de acolo . stupid
Dar am auzit ceva cum ca Fg si Kerim vorbesc despre mutarea lor ( singuri, singurei) intr-o noua casa . Asta dupa nunta . Doamna ajuta !!!!!!!!!! 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 244732 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 244732 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 244732 Cred ca doar atunci vor avea si ei parte de intimitate ...ca in casa asta "de nebuni" slabe sanse . Isi rupe lumea ( si prin lume ...ma refer la Mukka) gatul ...interesandu-se de ce fac copii . Gravida , garavida ...dar sa o vezi ce uita de dureri de picioare si de burta mare , cand este de barfit si de "ochit" . Smile stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 1:46 pm

chiar dacă pleacă din casa avocatului ( ceea ce nu prea cred că se va întâmpla curând ) Mukk le va cânta zilnic colindul pe la uşă, doar nu o să rămână biata femeie în urmă cu ştirile .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 1:51 pm

DENISA a scris:chiar dacă pleacă din casa avocatului ( ceea ce nu prea cred că se va întâmpla curând ) Mukk le va cânta zilnic colindul pe la uşă, doar nu o să rămână biata femeie în urmă cu ştirile .
La un moment dat "vor zbura din cuib" ...
Mukka va fi pe la usa ...dar o pot lasa acolo . Smile Smile Smile Tot va fi mai bine decat sa stea cu ea in casa . Si doar nu o sta si noaptea pe la ei ??????????? Smile Smile Smile Smile
Cateva ore de odihna si pentru copii nostrii si tot este bine . Si sa se trezeasca cu Mukka pe la 6:00 dimineata , cum le aduce "croasante" ... Smile Smile Smile
Cred ca se vor gandi bine inainte sa ii spuna adresa !!!!!!! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 05 Oct 2011, 2:03 pm

Va găsi Mukk metode de a le sta în coaste, mai ales că e rost şi de bănuţi acolo

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Anigif3353bpxmq0jr

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 05 Oct 2011, 2:08 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Oct 2011, 2:08 pm

DENISA a scris:Va găsi Mukk metode de a le sta în coaste, mai ales că e rost şi de bănuţi acolo

Le fura argintaria .... Smile Smile Smile Smile Smile Si o amaneteaza.
Mai ales ca are si unde sa o ascunda . IN DECOLTEUL GENEROS !!!!!!! Smile Smile Smile Smile

7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 15f623t
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum