7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
pufy2010
axxa246
michiper68
vivi
lica54
victorelalove
DENISA
11 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Si eu sper asta ...dar mai stii cu turcii astia ?!?!? Oricum nu mai imi pasa ce va fi ... si daca raman impreuna si daca se despart si daca se intampla tragedii ...nu-mi mai pasa ( cel putin in momentul asta) ... Vreau sa ma bucur de jocul lui Engin .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ce vina are fatmagul
Buna DENISA , buna VIC
dezamagita rau esti.....nu ai inteleles pana acum ca dupa 3-4 epis triste vine si episodul FERICIT ? ai rabdare
victorelalove a scris:Si eu sper asta ...dar mai stii cu turcii astia ?!?!? Oricum nu mai imi pasa ce va fi ... si daca raman impreuna si daca se despart si daca se intampla tragedii ...nu-mi mai pasa ( cel putin in momentul asta) ... Vreau sa ma bucur de jocul lui Engin .
dezamagita rau esti.....nu ai inteleles pana acum ca dupa 3-4 epis triste vine si episodul FERICIT ? ai rabdare
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
eu mă aşteptam ca ep de ieri seară să fie mai romantic dar au avut grijă scenarişti turci să-mi reamintească că ei nu prea ştiu ce e romantismul la ei suferinţa , drama sunt " la putere ".
Buna, Dubai !
O viata amara alaturi de turci ... Probabil ca se gandesc ca este Dragostea mai Dragoste !!!!!!!!!!
Da, Denisa ... suferinta si durerea este la ea acasa pe platourile astora de filmare ...
O viata amara alaturi de turci ... Probabil ca se gandesc ca este Dragostea mai Dragoste !!!!!!!!!!
Da, Denisa ... suferinta si durerea este la ea acasa pe platourile astora de filmare ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
poate turcii prin romantism inteleg doar atipitul cu capul pe umarul altei persoane , de 45 de episoade nu am vazut nici un romantism
dubaisport- vip
dubaisport a scris:poate turcii prin romantism inteleg doar atipitul cu capul pe umarul altei persoane , de 45 de episoade nu am vazut nici un romantism
sper să nu ajung să spun că primul sezon a fost mai bun decât cel de al doilea.
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:
sper să nu ajung să spun că primul sezon a fost mai bun decât cel de al doilea.
din pacate ...eu asa cred ca se intimpla..ca si in ASK
dubaisport- vip
şi Ezel a început ca un mare proiect şi a sfârşit tragic ca un mare FâSSSSSSSSSSSSS
barem la ASk nu a murit niciunul , au fost mereu împreună , au rămas împreună
Niciun romantism ...dar cred ca va face Kerim reumatism de la atatea dusuri si stat noaptea pe afara ...plus dormitul in biroul ala idiot , alaturi de familia asta de nebuni !!!!!!!!! Doamne fereste si pazeste !!!!!!!!!! Ce inima sa ai ... ce sa visezi noaptea si sa scrii ziua ????????????? Durerea este mare .
Am inima facuta bucati ... si inca mai cred ca Fg nu-l iubeste pe Kerim . Asa ca vreau ca el el sa plece din casa aia !!!!!!!!!! Si sa intalneasca pe altcineva .
Am inima facuta bucati ... si inca mai cred ca Fg nu-l iubeste pe Kerim . Asa ca vreau ca el el sa plece din casa aia !!!!!!!!!! Si sa intalneasca pe altcineva .
victorelalove- moderator
să plece Vic , poate se gâseşte vreo vecină să-l găzduiască Mukk ar fi prima care l-ar primi în patul ei cald
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:şi Ezel a început ca un mare proiect şi a sfârşit tragic ca un mare FâSSSSSSSSSSSSS
la ezel nu am rezistat decat primele 10 epis , dar la ASK m-am uitat pana la final, intr-adevar personajele au " luptat " impreuna impotriva dusmanilor, au fost in aceeasi barca, se sustineau unul pe altul ,iar ce-i mai important isi declarau unul altuia dragostea in toate ipostazele
pana acum la FATMAGUL vedem dragoste doar dintr-o parte, cred ca Fatma trebuie sa treaca printr-un shoc ca sa se elibereze sa poata sa-si exprime sentimentele in fata lui Ker....poate daca el o va parasi,atunci se va trezi si ea
dubaisport- vip
michiper68 a scris: dupa 3 ani de seriale turcesti am devenit imuna.
salut fete
Kerim în următoarele ep
mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......
bună Axxa!!
mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......mă iubeşte .. nu mă iubeşte ......
bună Axxa!!
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:să plece Vic , poate se gâseşte vreo vecină să-l găzduiască Mukk ar fi prima care l-ar primi în patul ei cald
Mukk l-a pandit tot timpul pe KER
va amintiti cand s-au mutat in casa veche si a venit KErs a-si faca baie, MUkk se uita pe gaura usii ,noroc cu Mariam abla care avenit la tanc
dubaisport- vip
in serialele turcesti toti sunt pe bromura!michiper68 a scris:il trec pe bromura?
ce vina are fatmagul
buna AXXA
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
va amintiti cand s-au mutat in casa veche si a venit KErs a-si faca baie, MUkk se uita pe gaura usii ,noroc cu Mariam abla care avenit la tanc
WoW !! mi-a scăpat faza , cred că avea ulcior Mukk şi vroia să scape de el uitându-se pe gaura cheii
si eu cred, si uite asa rezolva si cu dormitul...DENISA a scris:eu cred că din cauza " dezămăgirilor " şi loviturilor primite de la cele 3 femei importante din viaţa lui Kerim se va apropia de tatăl lui
Denisa ... tu ma crezi ca sunt dezamagita rau de tot ? Nici nu iti poti imagina cat de mult sufar ... stii cat suflet am pus in serialul asta ...numai cate comentarii pline de pasiune si de speranta ( gandindu-ma ca va veni sezonul 2 -cel cu Dragostea) am facut . Cate nopti nedormite si cate vise pierdute airea ...doar pentru a vedea serialul asta ...care ma duce pana aproape de "dementa" . Si acum ... am sentimentul ca toata iubirea si rabdarea lui Kerim ...au fost in van . Pur si simplu nu este de ajuns ceea ce a facut baiatul ... pentru ca macar sa "capete" o imbratisare de la nevasta ?!?!? Pai atunci ... de ce sa se mai chinuie ? De ce ? Cand poate bine mersi ...sa plece ( cu ochii aia frumosi -plini de lacrimi ) ...dar sa plece si sa nu se mai uite inapoi ...pentru nimic in lume . Ca ajunge la o vecina , ca ajunge la o "nevecina" ... dar sa ajunga ... Aici nu va gasi dragostea niciodata ...si va suferi chiar mai rau ca in sezonul 1 . Si eu alaturi de el ... asa ca pentru prima data ...imi doresc ca el sa o uite .
Pai mai bine se arunca in mare ... cand ii tot spunea ca o iubeste si vrea sa spuna asta spre intinderea de apa .
Sa-i dea pace lui Kerim ... sa-i dea sansa la o viata mai buna . Si sa se gandeasca si scenaristii la asta ... Este mai bine . Mai bine si pentru ei ...mai bine si pentru saracutul meu suflet .
Axxa!
Pai mai bine se arunca in mare ... cand ii tot spunea ca o iubeste si vrea sa spuna asta spre intinderea de apa .
Sa-i dea pace lui Kerim ... sa-i dea sansa la o viata mai buna . Si sa se gandeasca si scenaristii la asta ... Este mai bine . Mai bine si pentru ei ...mai bine si pentru saracutul meu suflet .
Axxa!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 07 Oct 2011, 10:13 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
axxa246 a scris:
si eu cred, si uite asa rezolva si cu dormitul...
sper ca nu in modul asta... prefer atunci canapeaua din biroul avocatului , cel putin e pe acelasi palier cu FATMA
dubaisport- vip
Vic, cum ai ochii?
nu mai plange, mama, viata e dura, dar e aspra
io crez ca kerim se impaca cu tac/su si se muta la el
sau, daca nu are tac/su casa, ramane la atmagul si o gelozeste pana nu mai poate.
vazuram de scrise michi mai sus, ca pe el nu il mai inveseleste nici parcursul bun al procesului lui fatma...
trece si el printr/o perioada neagra, cum a trecut si fatma.
nu cred ca se schime radical comportamentul lui, sa nu uitam ca scenaristele sunt femei.
desi sunt turcoaice, mai stii ce o fi si in mintea lor?
io crez ca kerim se impaca cu tac/su si se muta la el
sau, daca nu are tac/su casa, ramane la atmagul si o gelozeste pana nu mai poate.
vazuram de scrise michi mai sus, ca pe el nu il mai inveseleste nici parcursul bun al procesului lui fatma...
trece si el printr/o perioada neagra, cum a trecut si fatma.
nu cred ca se schime radical comportamentul lui, sa nu uitam ca scenaristele sunt femei.
desi sunt turcoaice, mai stii ce o fi si in mintea lor?
VIc ştiu cum e , şi eu am trecut prin stările astea la ASI
Kerim va trebui să fie very very hot ptr a putea topi sloiul de gheaţă de lângă el
Kerim va trebui să fie very very hot ptr a putea topi sloiul de gheaţă de lângă el
eh, tu ai sperante de romantism in continuare...dubaisport a scris:
sper ca nu in modul asta... prefer atunci canapeaua din biroul avocatului , cel putin e pe acelasi palier cu FATMA
dar cine stie, poate ca daca doarme pe canapea, se duce si se uita pe furis la fatma cum doarme ca o zana (mai pe romaneste "cum trage la aghioase").
axxa246 a scris:Vic, cum ai ochii?
Albastiriiiiiiiiiiiiiii ...
Vreau ca el sa plece ... Ca pleaca la tata , ca pleaca in afara ...dar sa pleceeeeeeeeeeeeeee !
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
axxa246 a scris:
eh, tu ai sperante de romantism in continuare...
dar cine stie, poate ca daca doarme pe canapea, se duce si se uita pe furis la fatma cum doarme ca o zana (mai pe romaneste "cum trage la aghioase").
a mai ramas si altceva la filmul asta decat speranta ?
dubaisport- vip
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii