41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara , Denisa!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara Denisa!!Te-ai desprins de hartoage??Cautand in urma prin arhiva am gasit ceva pus de o fata Elena ia facut o astrograma lui Yildirim cititi
Lica daca mai stai pe aici ca vreau sa ti mai spun ceva stai putin sa i vizualizez harta nu dureaza mult ca deja il am bagat in datele din calculator Da am vazut au deja o casatorie ratata ei stau mai mult de ochii lumii impreuna dar sa nu fii prim preajma lor sa vezi tipete si ce este la gura lor Anul 2011 pentru EL este fff important mai ales in privinta sanatatii [[ corpul fizic]]] ca de despartit de abia asteapta EA s a casatorit cu el mai mult din ambitie daca vrei sa stii si nu din prea mare asa zisa dragoste .Sa vezi ce va iesi DUPA ce se vor despartii de ai sa ti faci cruce nu altceva
Dar nu s-a adeverit nimic dar parte cu sanatatea sa-r putea sa fie adevarata...
Lica daca mai stai pe aici ca vreau sa ti mai spun ceva stai putin sa i vizualizez harta nu dureaza mult ca deja il am bagat in datele din calculator Da am vazut au deja o casatorie ratata ei stau mai mult de ochii lumii impreuna dar sa nu fii prim preajma lor sa vezi tipete si ce este la gura lor Anul 2011 pentru EL este fff important mai ales in privinta sanatatii [[ corpul fizic]]] ca de despartit de abia asteapta EA s a casatorit cu el mai mult din ambitie daca vrei sa stii si nu din prea mare asa zisa dragoste .Sa vezi ce va iesi DUPA ce se vor despartii de ai sa ti faci cruce nu altceva
Dar nu s-a adeverit nimic dar parte cu sanatatea sa-r putea sa fie adevarata...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Interesant , Lica!
Dar daca este sa se desparta ...sa vezi ce va face pe victima . Tare imi este ca isi va pune "poalele in cap" si cum va spune ea ca si-a sacrificat tineretea pentru el . De aceea cred ca Murat si o tine "langa" cu casnicia asta "fericita" ...
Dar daca este sa se desparta ...sa vezi ce va face pe victima . Tare imi este ca isi va pune "poalele in cap" si cum va spune ea ca si-a sacrificat tineretea pentru el . De aceea cred ca Murat si o tine "langa" cu casnicia asta "fericita" ...
victorelalove- moderator
o fi având el probleme de vrea să stea un acasă să se odihnească, eu nu prea le am cu astrele
O melodie superbă ...
ai uitat că ne-ai invitta la picnic ???.
20:40
sărăcuţa are dureri de cap
O melodie superbă ...
ai uitat că ne-ai invitta la picnic ???.
20:40
sărăcuţa are dureri de cap
Ce frumos dorm...Onur a dormit si in Gonulcelen cu Tuba si a avut efect....poate are efect si cu Nurgul..
lica54- vip
Burçin Terzioğlu-Murat Yıldırım
Aşk ve Ceza dizisinin oyuncusu arkadaşı Murat Yıldırım kendisi gibi oyuncu eşi Burçin Terzioğlu ile Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Gina'da yemek yiyen ikili daha sonra Kanyon'da kısa bir tur attılar.
lica54- vip
Iesira la plimbare , Lica!
Mama dar cat de fericiti sunt ...
Si ea este imbracata ca si cum s-ar duce dupa ciuperci .
Mama dar cat de fericiti sunt ...
Si ea este imbracata ca si cum s-ar duce dupa ciuperci .
victorelalove- moderator
el nu arată rău dar ea parcă e fugită de acasă iar amu e adusă de mânuţă înapoi acasă
DENISA a scris:el nu arată rău dar ea parcă e fugită de acasă iar amu e adusă de mânuţă înapoi acasă
A dus-o de manuta sa serveasca masa la restaurantul Gina ca acasa nu au avut nimic de mancare si apoi a dus-o frumusel acasa sa se odihneasca ca-i obosita...Vorbeste la telefon cred ca mai recomanda si la altcineva unde se mananca bine...
lica54- vip
DENISA a scris:el nu arată rău dar ea parcă e fugită de acasă iar amu e adusă de mânuţă înapoi acasă
Si Muratel nu este deloc incantat de fuga soatei .
victorelalove- moderator
lui nu îi pare a îi păsa ce vorbeşte ea la telefon , chiar pare a nu îi păsa nici măcar de ea
Helău, fetelor! Bine v-am regăsit! Văd că sunteţi pe metereze.
Meritaţi că văd că aţi reuşit să-l convingeţi pe Preţios să se tundă? Cum aţi făcut?
Da'-i tot cu blugii şi bluza din Asi, criză mare şi la ei!!!! Zburătoarea din dotare cred că-i în perioada în care-şi schimbă penajul de-i echipată-n halul ăla.
Noutăţi n-aveţi? că n-am apucat să recuperez....Niciun filmuleţ mititel? lenevim că suntem obosiţi? nici tu taxi, nici tu psihopupu, nimic nimic? S-o fi apucat de agricultură...că se dau fonduri europene. se antrenează: să poată duce sacul cu ...fonduri
Si de Tuba, mai ştim ceva? Insărcinată au ba? până la urmă?
Vic, Enginu' şi-a schimbat frizura? rămăsesem cu imaginea lui ....hot
Meritaţi că văd că aţi reuşit să-l convingeţi pe Preţios să se tundă? Cum aţi făcut?
Da'-i tot cu blugii şi bluza din Asi, criză mare şi la ei!!!! Zburătoarea din dotare cred că-i în perioada în care-şi schimbă penajul de-i echipată-n halul ăla.
Noutăţi n-aveţi? că n-am apucat să recuperez....Niciun filmuleţ mititel? lenevim că suntem obosiţi? nici tu taxi, nici tu psihopupu, nimic nimic? S-o fi apucat de agricultură...că se dau fonduri europene. se antrenează: să poată duce sacul cu ...fonduri
Si de Tuba, mai ştim ceva? Insărcinată au ba? până la urmă?
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
wow lume nouă , bine ai revenit Teodora !!
nu l-am convins să se tundă , e mai veche poza
până la anul în septembrie Muri e şomer de lux
Tuba e bine , aparent i se vede dacă te uiţi cu atenţie burtica , eu încă mai am dubii
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t209p860-2tuba-buyukustun
nu l-am convins să se tundă , e mai veche poza
până la anul în septembrie Muri e şomer de lux
Tuba e bine , aparent i se vede dacă te uiţi cu atenţie burtica , eu încă mai am dubii
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t209p860-2tuba-buyukustun
Buna, Teo !teodora_roman a scris:
Nu si-a schimbat frizura ...este o poza dintr-un interviu de acum vreo 2 ani .
Muratel isi mai plimba din cand in cand prin oras . Dar dupa cum vezi si tu nici asta nu-l mai face sa zambeasca ...chiar si daca ii baga paparatele blitZul in ochi .
Tuba este insarcinata cu gemeni ( fetite -cel putim asa am inteles) sa le traiasca ...si la fel si ea ...isi mai scoate jumatatea vietii prin restorant .
TU CE MAI FACI ?
victorelalove- moderator
Bună Denisa!
Vai vai! un an intreg!!!! işi va cam pierde din fani
Dar măcar are vreun proiect sigur din septembrie sau doar atunci mai are vreo şansă, în ianuarie fiind ocupate toate locurile?
Că s-ar putea să nu mai aibă ce culege până atunci
teodora_roman- vip
victorelalove a scris:........Muratel isi mai plimba din cand in cand prin oras . Dar dupa cum vezi si tu nici asta nu-l mai face sa zambeasca ...chiar si daca ii baga paparatele blitZul in ochi .
Tuba este insarcinata cu gemeni ( fetite -cel putim asa am inteles) sa le traiasca ...si la fel si ea ...isi mai scoate jumatatea vietii prin restorant .
TU CE MAI FACI ?
Hi Vic! Am avut o perioada infioratoare, de care nu vreau sa imi amintesc (de-as putea). Acum incerc sa-mi revin si sper ca lucrurile să se îndrepte, deşi sunt toate şansele ca în timp ele să degenereze. Dar încerc să rămân optimistă.
Mă bucur pentru Tuba. Copiii îţi schimbă priorităţile şi modul în care vezi viaţa. Să fie sănătoase! Ea pare împăcată, liniştită. Îi doresc să-i fie bine.
Trebuie să ies. Vă doresc noapte bună şi cel puţin o perioadă cred că voi reuşi să mai vin să vă "văd"
teodora_roman- vip
Teodora nu e nimic sigur nici ptr la anul .
şi te mai aşteptăm
şi te mai aşteptăm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 12 Oct 2011, 10:04 pm, editata de 1 ori
Te pupam , Teo !
Sa treci cu bine peste tot ... Ai grija de tine .
Sa treci cu bine peste tot ... Ai grija de tine .
victorelalove- moderator
Dragalaselor va doresc o noapte de vis de noapte buna
lica54- vip
Noapte buna , Lica!
victorelalove- moderator
Murat către noi , fanii cuplului
23:51 PM
1 :03 AM
Noapte buna !
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum