41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 41 din 43
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu o văd pe ea dornică de a divorţa , la acest moment el încă e o mină de aur , e căutat , pe când ea .... şi nu ştiu cine s-ar mai uita la ea .
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
O gasii ea din 70 de milioane de turcaleti pe cineva........DENISA a scris:nu o văd pe ea dornică de a divorţa , la acest moment el încă e o mină de aur , e căutat , pe când ea .... şi nu ştiu cine s-ar mai uita la ea .
Poate ii place de gradinar...ca nu-l alearga nimeni sa-l filmeze.....
Ramane doar ea,diva in centrul atentiei presei.......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
eu nu cred că va divorţa prea curând sau dacă vor divorţa vreodată, el se complace situaţiei şi e şi comod , ar fi o schimbare destul de importantă ptr el , poate i-ar influenţa şi parcursul profesional iar din ce am văzut eu el e un tip conservator şi comod .
Nu-mi spulbera sperantele Denisa........
Iti dai seama ca acum la turci se da reluare la Asi,iar el retraieste aceleasi sentimente din timpul filmului.....
Sigur se gandeste,ce ar fi fost daca era cu Tuba!!!
Sant absolut convinsa ca intre ei au existat sentimente puternice.
Oricat de bun actor esti, nu poti reda sentimentele personajului atat de bine
Iti dai seama ca acum la turci se da reluare la Asi,iar el retraieste aceleasi sentimente din timpul filmului.....
Sigur se gandeste,ce ar fi fost daca era cu Tuba!!!
Sant absolut convinsa ca intre ei au existat sentimente puternice.
Oricat de bun actor esti, nu poti reda sentimentele personajului atat de bine
simi- vip
simi- vip
Simi şi eu sunt convinsă că acolo a fost mai mult decât un simplu joc actoricesc , acolo au fost sentimente profunde dar şi temeri şi incertitudini mari care în cele din urmă au învis dragostea .
fetelor sunt de acord cu Simi, asa ca Denisa nu ne spulbera bruma de speranta ca o sa-l vedem -liber de contract- fara
multa lume il considera un tip comod, adica lasa ca-i bine si cu ..eu nu-l vad deloc asa, am sentimentul ca este mai degraba tipul omului care isi duce crucea, uite asa din datorie, ei!!!!!!! la asta as vrea eu sa renunte ,la fatada, la obligatii cutumiare, pentru ca pe de alta parte pare destul de constient de secolul 21 si din ultimele noutati se vede ca au preocupari si obligatii diferite...mai ies si ei din cand in cand asa ca doi colegi de ....nu stiu ce fel de colegi!
multa lume il considera un tip comod, adica lasa ca-i bine si cu ..eu nu-l vad deloc asa, am sentimentul ca este mai degraba tipul omului care isi duce crucea, uite asa din datorie, ei!!!!!!! la asta as vrea eu sa renunte ,la fatada, la obligatii cutumiare, pentru ca pe de alta parte pare destul de constient de secolul 21 si din ultimele noutati se vede ca au preocupari si obligatii diferite...mai ies si ei din cand in cand asa ca doi colegi de ....nu stiu ce fel de colegi!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada cred că sunt încă colegi de camera dar sper însă să nu fie niciodată colegi de proiect
sper ca a invatat din greseli!!!!DENISA a scris: Andrada cred că sunt încă colegi de camera dar sper însă să nu fie niciodată colegi de proiect
doamne multe pasiuni a mai trezit nostru, de toate felurile..dar cred ca bate recordul la pagini scrise despre un actor turc mai putin presa turca,
presa turca are cataracta
andradamaria- vip
presa turcă ca şi a noastră e interesată doar de scandaluri iar el fuge ca dracu de tâmâie de scandaluri .
fuge el dar tot va reusi intrun final -marele scandal- destramarea cuplului atat de bine vazut de cei cu cataracta abia astept motive ar fi destule, ar cam fi cazul sa le dea nume, unul ar fi..lipsa copiilorDENISA a scris:presa turcă ca şi a noastră e interesată doar de scandaluri iar el fuge ca dracu de tâmâie de scandaluri .
andradamaria- vip
dacă va divorţa cred că el ar prefera să facă public anunţul printr-o declaraţie seacă fără prea multe detalii.
asa cred si eu si mai ales sa nu dea niciun fel de explicatii...s-a intamplat si gataDENISA a scris:dacă va divorţa cred că el ar prefera să facă public anunţul printr-o declaraţie seacă fără prea multe detalii.
ei visam si noi, ca avem voie si oricum este o personalitate puternica si va fi influientat doar de el insusi!!!!!!
andradamaria- vip
Andrada şi eu încă mai visez la cuplu TUBA & MURAT , vor rămâne mereu preferaţii mei indiferent de ce vor face .
Eu nu cred ca v-a ramane o declaratie seaca.....DENISA a scris:dacă va divorţa cred că el ar prefera să facă public anunţul printr-o declaraţie seacă fără prea multe detalii.
Cum sa rateze diva ocazia sa faca pe victima??
Poate,poate iasa si pentru ea un proiect ceva.....
simi- vip
dragilor
andradamaria- vip
Buna seara !!
Ce mai faceti ?
Muratel intr-un nou proiect . Si pe cale de a se debarasa de "pechetul " ...
Ce mai faceti ?
Muratel intr-un nou proiect . Si pe cale de a se debarasa de "pechetul " ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna seara , Denisa !!
victorelalove- moderator
Bună Vic !!
te dădusem la persoane dispărute , te susupectam că ai plecat să -l salvezi pe Kerimel din ghearele sorţii vitrege
te dădusem la persoane dispărute , te susupectam că ai plecat să -l salvezi pe Kerimel din ghearele sorţii vitrege
As fi vrut eu ...si as vrea eu ?!?!
Dar ce ii spun sotului ?
Dar ce ii spun sotului ?
victorelalove- moderator
că te duci să salvezi nişte sinistraţi
Chiar ca are nevoie de ajutor "sinistratul " care ma intereseaza pe mine .
victorelalove- moderator
păi îl laşi aşa neajutorat ???
Offfffffffffffffffff ...
Nu-mi mai aminti .
Muratel are un nou proiect ? Sau este in tratative ?
Nu-mi mai aminti .
Muratel are un nou proiect ? Sau este in tratative ?
victorelalove- moderator
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 41 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum