41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 28 din 43
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada eu nu cred ca e tuns....dar a crescut destul de mult parul incat sa-l dea pe spate....
Imi place cum arata...
Imi place cum arata...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
el este cel ce va lua decizia..daca o fi sa fievictorelalove a scris:
Asa ar fi bine .
Dar cred ca la el este si COMUNUL ... si ACORDUL .
De la Burci nu vom auzi decat lamentari si vaicareli .
Simi, eu cred ca si-a mai tuns din carlionti..altfel era Gloria Gaynor cand nu se inventase placa de intins parul
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Decat sa-l vad cum arata in ultima poza.....mai bine cum arata acum imi place....
simi- vip
simi- vip
Mie mi se pare că îl maturizează ca să nu zic chiar îmbătrâneşte părul lung. In poza aia cu bandana mi se părea mult mai cârlionţat părul lui. Cred că între timp a folosit şi el placa de întins părul , de aici diferenţa.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Mai da voi ati vazut ca el nu statea la masa langa neroada??era o tipa intre ei...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eeeeee... S-a paruit cu !!!teodora_roman a scris: Cred că între timp a folosit şi el placa de întins părul , de aici diferenţa.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna seara fetelor Am vazut pozele noi aparute cu Murat si Burcin , si as vrea sa fac o precizare ... la masa , Murat nu sta langa Burcin , ci langa o alta femeie , mi se pare cam ciudat pentru ei erau mereu impreuna , sau o fii fost o intamplare .. Oricum mie imi place cum arata Murat si cu paru asa mai mare .. Va pup O seara placuta
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
.. Lica amandoua in acelasi timp , am zis ca nu sta langa Burcin la masa Murat .. chiar e ciudat ca nu sta langa sotia lui iubitalica54 a scris:Mai da voi ati vazut ca el nu statea la masa langa neroada??era o tipa intre ei...
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna Andreea,am vazut ca sta langa alta tipa de aici am dedus ca e pe cale sa se infaptuiasca minunea....
simi- vip
Buna , Andreea !!
Simi ...tu tot vrei minunea . HAI CU MINUNEA !!!!!!
victorelalove- moderator
Daaaaaaaaaaaaaaaa......hai cu minunea....ca nu mai am rabdare,am asteptat atat de mult...victorelalove a scris:Buna , Andreea !!
simi- vip
Da, şi mie mi-a atras atenţia faptul că el stătea lângă alt personaj feminin.
Eu am mers chiar mai departe cu imaginaţia: mie mi se pare că el e îmbrăcat ca în pozele de la ziua lu' tanti aia de la hotelul otoman Vă daţi seama că ceva e putred tare de tot dacă el îşi lasă consoarta în parc la greblat frunze , că ea aşa e îmbrăcată şi coafată şi el pleacă la chef.
Da' repet, e doar imaginaţia mea, habar n-am dacă pozele sunt făcute în aceeaşi zi, m-am luat doar după ţinuta lui, care şi ea poate fi doar asemănătoare.
Ce mi se pare flagrant de clar, e că sunt îmbrăcaţi pentru evenimente diferite
Eu am mers chiar mai departe cu imaginaţia: mie mi se pare că el e îmbrăcat ca în pozele de la ziua lu' tanti aia de la hotelul otoman Vă daţi seama că ceva e putred tare de tot dacă el îşi lasă consoarta în parc la greblat frunze , că ea aşa e îmbrăcată şi coafată şi el pleacă la chef.
Da' repet, e doar imaginaţia mea, habar n-am dacă pozele sunt făcute în aceeaşi zi, m-am luat doar după ţinuta lui, care şi ea poate fi doar asemănătoare.
teodora_roman- vip
simi- vip
Da, Teo !!teodora_roman a scris:
El sigur este imbracat pentru divort ...
Cat de rea sunt !! Nu va suparati pe mine .
victorelalove- moderator
De ce sa ne suparam......chiar ne incanta cum gandesti....!!!!victorelalove a scris:
Da, Teo !!
El sigur este imbracat pentru divort ...
Cat de rea sunt !! Nu va suparati pe mine .
simi- vip
Teodora nu e aceeasi tinuta....la petrecere avea o camasa alba....
simi- vip
simi a scris:Teodora nu e aceeasi tinuta....la petrecere avea o camasa alba....
No, m-am dezumflat. Da' nu era frumos???
teodora_roman- vip
Andreea ,Teo, si eu am zis ca sunt imbracati unul hais si altul cea in directii diferite..iar faptul ca nu sta langa preaspeciala..cred ca a venit de la petrecere ,doar sa-i spuna ca poate grebla in continuare fara nicio problema din partea lui, doar ca a sunat telefonul si n-a mai avut timp nici pentru atat
Vic acolo era cald, cand a iesit afara si-a mai pus omul o haina
Vic acolo era cald, cand a iesit afara si-a mai pus omul o haina
andradamaria- vip
Doar putin a iesit din barlog Bombonel....si imaginatia noastra a luat-o razna.....
simi- vip
Andrada, cred că Simi are dreptate. În parc, el e în negru. Aş fi zis la fel, că a mai pus o haină. Da' o are descheiată şi de sub ea nu apare nimic alb, doar negru
Dacă-i aşa, mă duc să scot pâinea din cuptor şi s-o bat de coajă, să-mi treacă
teodora_roman- vip
Offfffffffffffffffff,ce bunaciune de barbat......
simi- vip
nu-i nimic el este super si in alb si in negru..iar ea este groaznica in orice perdea se pare ca era un club, trag o fuga la croate..tare istete fetele asteateodora_roman a scris:Andrada, cred că Simi are dreptate. În parc, el e în negru. Aş fi zis la fel, că a mai pus o haină. Da' o are descheiată şi de sub ea nu apare nimic alb, doar negru
andradamaria- vip
simi- vip
uite despre petrecere
GT: O zi de naştere specială "Les otomani la un hotel" proprietarului, Ahu Aysal, sărbătoreşte o zi de naştere din nou cu un nume foarte unic. Ahu Data nasterii Aysal "Suada Club - Galatasaray" a decis să sărbătorească insula G Balık'da. Oaspeţii de la vechiul rege fiica Iordania, iordanian Al Fayez Haya set cu jet de demnitari, a avut Majai Zain Al. An nou fericit zâmbet doamna Ahu pe faţa ei să fie citit. "
... înseamnă grillovana Aunty de la aparatele de bronzat este proprietarul hotelului "Les otomani" şi a cerut AHU aysal. ziua de naştere este sărbătorită, în clubul "Suad Galatasaray", care se află pe insulă "g balik" (IST are o multime de insule - picnic). Oaspeţii au fost membri ai Jet Set, de exemplu, fiica regretatului rege iordanian. o celebrare a cine era fericit nou an. Murata menţionat.
http://www.360entertainmentgroup.com/eng/news.html
http://www.istanbulbeach.com/suada/
http://www.haber34.com/mekan/su-ada-...ray-adasi--156
andradamaria- vip
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum