Serialesitelenovelet
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 11:13 am

Buna dimineata !!
O saptamana frumoasa va doresc . kiss kiss kiss cafea

Multumim , Lica ! kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 24 Oct 2011, 12:46 pm

Bună fetelor! văd că vă distraţi.

Simi, cu întârziere, te rog primeşte urările mele de bine şi La Mulţi Ani! fierbinţi kiss 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 161472

Parcă şi Murat îţi face cadouri: cred că e prima oară când îşi lasă "colega" acasă şi iese singur. Ba o mai trimite singură pe câmpii poate o sperie vreun lup 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 131747 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 131747 (era un banc cu scufita roşie şi lupul, îl ştiţi? lupul o sperie pe scufita şi ei îi place 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1450537109 şi îi zice : lupule, mai sperie-mă odată, ....încă odată..... şi după o vreme, scufiţa îi spune: Lupule, mai sperie-mă încă odată şi gata. La care lupul, stors de atâta speriat: Bau!)

No, vă urez tuturor o săptămână uşoară 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 12:58 pm

Buna , Teo !! kiss Ce mai faci ?
O zi minunata si pentru tine .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 24 Oct 2011, 1:40 pm

Bună Vic.

Citesc ce ati mai scris, că n-am intrat in ultimele zile şi îmi fac temele Smile
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 3:14 pm

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 printeselor! care vasazica a iesit 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 756436 la plimbare Smile Smile pare lovita de gripa, poate este de aia.....stiti voi ce gripa Smile or fi probleme in paradis si se pregateste sa repete figura din 2007 Smile Smile n-a condus nimic? nu i s-a suspendat permisul??????????? http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-10-23%2011:41:00

aici este si 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 255789 dar pare mult mai interesant vorbitul la telefon stupid stupid 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 832e3c1641. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1874d6f741. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 C45db31a41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Aba37d8b41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Showthreadde la vecine kiss kiss http://www.forum.hr/showthread.php?t=607688&page=381
la modul cum sunt imbracati, sunt unul hais si altul cea Smile Smile aici mult mai clar TOTUL!!!!!!!!!!!!!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:01 pm

andradamaria a scris:

aici este si 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 255789 dar pare mult mai interesant vorbitul la telefon stupid stupid
Buna , Andrada !

Normal ... ca doar vorbeste cu Tuba !!! kiss Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 24 Oct 2011, 4:02 pm

Au ieșit din bârlog.Tot împreună.Eu nu l-aș fi recunoscut.De ce nu s-o mai fi tuns?
Arată rău bietul de el.41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 4:39 pm

Nicky a scris:Au ieșit din bârlog.Tot împreună.Eu nu l-aș fi recunoscut.De ce nu s-o mai fi tuns?
Arată rău bietul de el.41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520
NUUU Smile Smile Smile arata rau, mie mi se pare chiar dragut si bine imbracat, el, parul pare ceva mai tuns dar nu sunt sigura Smile Smile
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 Vic, e chiar zambitor si 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 756436 isi frange mainile!!!!!!!!!!si ca sa fie tacamul complet, s-a mai ridicat si de la masa Smile Smile probabil criza de isterie a cucoanei nu ne-au mai aratat-o Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:43 pm

andradamaria a scris:
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 Vic, e chiar zambitor si 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 756436 isi frange mainile!!!!!!

Andrada ... eu cred ca bebeii Tubei sunt ai lui . kiss Smile
Ea "pare" casatorita cu Onur , tocmai pentru a ascunde relatia cu Murat . Au facut asta ...pentru a avea timp Muratel sa divorteze de 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 756436 . Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 24 Oct 2011, 4:46 pm

Buna fetelor kiss kiss kiss
Offffffff,ce cadou frumos am primit chiar de ziua mea......Muri singur la plimbare,si vipa singura... 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638
Multumesc mult Teodora pentru urari. cheers I love you
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:50 pm

simi a scris:Buna fetelor kiss kiss kiss
Offffffff,ce cadou frumos am primit chiar de ziua mea......Muri singur la plimbare,si vipa singura...
Buna , Simi !!
Ai vazut daca ai fost cuminte ???? kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 24 Oct 2011, 4:50 pm

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Njyz1p26dragalaselor
Voi ati venit cu poze eu va aduc un ceai ferbinte
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2723212920102585871s500
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 50900016365910489516
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:52 pm

Buna , Lica !!

Multumim . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 24 Oct 2011, 4:52 pm

Daaaaaaaaa,Vic chiar am fost cuminte si toate gandurile mele catre el,l-au scos din barlog,ca a hibernat destul. kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:54 pm

Probabil ca s-a mai gandit si la fanii lui .
Pare ca la 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 756436 nu se mai gandeste . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 24 Oct 2011, 4:57 pm

Asteptam minunea Vic..... kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 4:59 pm

Asteptam . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 5:00 pm

41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 Lica, Simi kiss kiss vezi Simi ca ti-a functionat telepatia chiar de ziua ta , sper sa fie cu noroc si pentru noi kiss
Vic, mi-a placut dizertatia cu bebeii Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 5:02 pm

andradamaria a scris:
Vic, mi-a placut dizertatia cu bebeii Smile Smile
Nu-i asa ? Smile
Eu din prima clipa in care am auzit ca Tuba este insarcinata ... am gandit ca un adevarat fan : COPII... SUNT AI LUI MURAT !!!!!!
Problema este ca nu cred sa scape asa de usor de Burci . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 5:09 pm

victorelalove a scris:
Nu-i asa ? Smile
Eu din prima clipa in care am auzit ca Tuba este insarcinata ... am gandit ca un adevarat fan : COPII... SUNT AI LUI MURAT !!!!!!
Problema este ca nu cred sa scape asa de usor de Burci . stupid
as vrea sa te contrazic dar n-am argumente solide doar de astea de fatada..cum ar fi faptul ca a inceput sa iasa la petreceri fara ea, ca s-a ridicat de la masa fara nicio apasare ca sa vorbeasca la telefon, lasand-o cu ochii-n soare si cu un ghem de nervi la vedere Smile dar poate fi si asta un inceput stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 5:13 pm

andradamaria a scris:as vrea sa te contrazic dar n-am argumente solide doar de astea de fatada..cum ar fi faptul ca a inceput sa iasa la petreceri fara ea, ca s-a ridicat de la masa fara nicio apasare ca sa vorbeasca la telefon, lasand-o cu ochii-n soare si cu un ghem de nervi la vedere Smile dar poate fi si asta un inceput stupid

Sunt plictisiti unul de altul ...se vede clar . Dar asta nu duce inevitabil la un divort . Si la cum vad eu Muratelul -Mititelul ... nu se gandeste sa se desparta de ea .
Probabil ca tine mult la angajamentul pe care si l-a luat . Lucru de inteles de altfel ... Dar sa traiasca asa o viata ? Greu ... Crying or Very sad

Dar poate ca ne inselam noi . Nu eliminam posibilitatea asta . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 24 Oct 2011, 5:16 pm

Pentru mine e important ca a aparut in sfarsit.... 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638
Cu vipa sau fara....astea sant detali....si eu nu ma incurc in detalii... 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Muratkly8zs6c1q
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 5:18 pm

victorelalove a scris:

Sunt plictisiti unul de altul ...se vede clar . Dar asta nu duce inevitabil la un divort . Si la cum vad eu Muratelul -Mititelul ... nu se gandeste sa se desparta de ea .
Probabil ca tine mult la angajamentul pe care si l-a luat . Lucru de inteles de altfel ... Dar sa traiasca asa o viata ? Greu ... Crying or Very sad

Dar poate ca ne inselam noi . Nu eliminam posibilitatea asta . kiss
Muratel poate fi plin de surprize dar este un om de onoare dupa parerea mea , sa vedem cat mai poate duce..si atunci cand intervine plictiseala..o separare de comun acord e solutia ideala Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 24 Oct 2011, 5:21 pm

simi a scris:Pentru mine e important ca a aparut in sfarsit.... 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638
Cu vipa sau fara....astea sant detali....si eu nu ma incurc in detalii... 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 165638
41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Muratkly8zs6c1q
Smile Smile detaliile ne dau viata peste cap, dar spuneti-va parerea s-a mai tuns sau nu , parca astavara avea carliontii mai mari de trebuiau tinuti in bentita Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 24 Oct 2011, 5:23 pm

andradamaria a scris:o separare de comun acord e solutia ideala Smile Smile
Asa ar fi bine .
Dar cred ca la el este si COMUNUL ... si ACORDUL .
De la Burci nu vom auzi decat lamentari si vaicareli . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum