41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
Iuliana
pufy2010
lavy612
dana79i
simi
teodora_roman
andradamaria
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Andrada !
Da ...si dupa ce ca da o mana de ajutor, mai trebuie sa fie atent si la . Sa nu o piarda ...sau asta vrea ????
Buna , Simi !
Da ...si dupa ce ca da o mana de ajutor, mai trebuie sa fie atent si la . Sa nu o piarda ...sau asta vrea ????
Buna , Simi !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dragalaselor!!!un articol ...
"EZEL"İN ÜÇ GÜZELİ AVRUPA'DA!
Ezel bitti, dostluk baki kaldı!
28 Ekim 2011 10:57
Geçen sezon ekranlara veda eden Ezel dizisinin üç güzeli; Cansu Dere, Berrak Tüzünataç ve Burçin Terzioğlu, geçen hafta kız kıza Avrupa turuna çıktı.
Londra, Paris ve Barcelona gibi şehirleri gezen üç güzel hem alışveriş yaptı hem de gittikleri kentlerin gözde gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi
tradus cu google..nu inteleg mare lucru
"Ezel" Trei dintre FRUMUSEŢE ÎN EUROPA!
Ezel este de peste, a rămas în prietenie veşnică!
28 octombrie 2011 10:57
Ezel, care a murit sezonul trecut, o serie de trei monitoare frumoase; Cansu Dere, şi Burcin Terzioglu Tüzünataç săptămâna trecută clar că fiica ei a plecat in turneu prin Europa.
Londra, Paris şi Barcelona, oraşe cum ar fi navigarea şi de cumpărături a fost frumos si a plecat la trei orase s-au distrat în cluburi de noapte până în zori.
tradus de Kerim Cherim S-A TERMINAT EZEL, DAR PRIETENIA A RAMAS>>> Sezonul trecut s-a terminat serialul Ezel. Cele trei frumoase care au jucat in serial: Cansu Dere, Berrak Tuzunatac si Burcin Terzioglu, saptamana trecuta au plecat ca intre fete, intr-un tur prin Europa. In orasele: Londra, Paris, Barcelona.....cele trei frumoase s-au plimbat, au facut cumparaturi si s-au distrat prin cluburi.
"EZEL"İN ÜÇ GÜZELİ AVRUPA'DA!
Ezel bitti, dostluk baki kaldı!
28 Ekim 2011 10:57
Geçen sezon ekranlara veda eden Ezel dizisinin üç güzeli; Cansu Dere, Berrak Tüzünataç ve Burçin Terzioğlu, geçen hafta kız kıza Avrupa turuna çıktı.
Londra, Paris ve Barcelona gibi şehirleri gezen üç güzel hem alışveriş yaptı hem de gittikleri kentlerin gözde gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi
tradus cu google..nu inteleg mare lucru
"Ezel" Trei dintre FRUMUSEŢE ÎN EUROPA!
Ezel este de peste, a rămas în prietenie veşnică!
28 octombrie 2011 10:57
Ezel, care a murit sezonul trecut, o serie de trei monitoare frumoase; Cansu Dere, şi Burcin Terzioglu Tüzünataç săptămâna trecută clar că fiica ei a plecat in turneu prin Europa.
Londra, Paris şi Barcelona, oraşe cum ar fi navigarea şi de cumpărături a fost frumos si a plecat la trei orase s-au distrat în cluburi de noapte până în zori.
tradus de Kerim Cherim S-A TERMINAT EZEL, DAR PRIETENIA A RAMAS>>> Sezonul trecut s-a terminat serialul Ezel. Cele trei frumoase care au jucat in serial: Cansu Dere, Berrak Tuzunatac si Burcin Terzioglu, saptamana trecuta au plecat ca intre fete, intr-un tur prin Europa. In orasele: Londra, Paris, Barcelona.....cele trei frumoase s-au plimbat, au facut cumparaturi si s-au distrat prin cluburi.
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 28 Oct 2011, 7:27 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica !!
Pleca Burcin ...intr'alde shopingului ???????
Pleca Burcin ...intr'alde shopingului ???????
victorelalove- moderator
Vic saptamana trecuta a avut bilet de voe frumusetea si a plecat la cumparaturi prin Europa.sa-si cumpere toale....
lica54- vip
Lasa ca este bine , Lica . Raman fara bani si Muratel trebuie sa iasa la munca .lica54 a scris: si a plecat la cumparaturi prin Europa.sa-si cumpere toale....
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Lasa ca este bine , Lica . Raman fara bani si Muratel trebuie sa iasa la munca .
Vă salut! Vic, numai tu puteai vedea partea plină a paharului Eu am gândit: "bravo, coţofano, du-te şi epuizează şi dramul de 2 lire pentru care amărâtu' ăla i-a făcut ducând-o pe Nurgula în spate!! " (închid ghilimelele).
Da' trebuie să recunosc, mă reorientez şi îmi schimb părerea Aşa îl obligă singură să iasă la interval şi să mai pună mâna să joace
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna , Teo !!
Tot raul spre bine .
Ea cheltuieste ...dar trebuie sa aibe ce . Nu cred ca afacut vreo avere din perindarile prin Ezel . Asa ca Muratel va trebui cat mai repede sa faca bani .
Tot raul spre bine .
Ea cheltuieste ...dar trebuie sa aibe ce . Nu cred ca afacut vreo avere din perindarile prin Ezel . Asa ca Muratel va trebui cat mai repede sa faca bani .
victorelalove- moderator
Buna fetelor.
Oooooooooo,vesti bune....Burci s-a plictisit de caminul conjugal si a plecat la plimbare sa colinde cluburile....
Oooooooooo,vesti bune....Burci s-a plictisit de caminul conjugal si a plecat la plimbare sa colinde cluburile....
simi- vip
Dragalaselor am adaugat articolul tradus de o fata care stie bine turceste ....
lica54- vip
Multumim , Lica !!
Buna , Simi !! Ai vazut daca esti cuminte ??
Buna , Simi !! Ai vazut daca esti cuminte ??
victorelalove- moderator
Am vazut Vic....eu stau cuminte acasa si il astept sa vina....
simi- vip
simi a scris:Am vazut Vic....eu stau cuminte acasa si il astept sa vina....
Cred ca la anul ajunge sigur ... Tu ce spui ? Cat crezi ca mai dureaza ?
victorelalove- moderator
Cred ca ai dreptate....
El ar venii mai repede dar acum a inceput iarna si asteapta si el primavara sa-mi aduca floricele....
El ar venii mai repede dar acum a inceput iarna si asteapta si el primavara sa-mi aduca floricele....
simi- vip
Fetelor oare Muratel nu are nici un cuvant de spus...cand a auzit ca pe soata a apucato dimineata prin cluburi???
lica54- vip
simi a scris:sa-mi aduca floricele....
Vine o data cu ghioaceii !!
victorelalove- moderator
Cred ca nici nu si-a dat seama ca lipseste de acasa !!lica54 a scris:Fetelor oare Muratel nu are nici un cuvant de spus...cand a auzit ca pe soata a apucato dimineata prin cluburi???
victorelalove- moderator
Daaaaaaaa....victorelalove a scris:
Vine o data cu ghioaceii !!
Deja i-am zis sa nu cumva sa vina fara ghiocei....
Dar nici sa nu uite ghiocelul cel mai important acasa..... cupidon cupidon
simi- vip
Sa inteleg ca Cansu si Berrac nu sunt casatorite da Burcin femie maritata sa se dezlantue prin cluburi nu se cade...Nui lucru de mirare sa auzi intr-o zi ca-i pune coarne lui Muratel
lica54- vip
Nu mai avem mult de asteptat Lica....
simi- vip
Cine stie ...Dar nu merita asa ceva Muratel .lica54 a scris:Nui lucru de mirare sa auzi intr-o zi ca-i pune coarne lui Muratel
victorelalove- moderator
simi a scris:Nu mai avem mult de asteptat Lica....
Ai vre-o presimtire???
lica54- vip
victorelalove a scris:
Cine stie ...Dar nu merita asa ceva Muratel .
Nu merita..Dar nai vazut inevitabilul sa se produca!!!!
lica54- vip
Pai, pana la primavara cand dau ghioceii Muri trebuie sa fie un barbat liber....
simi- vip
filmul Tubei este pe locul 4 în topul celor mai bune 100 filme turceşti
Bună seara!!!
Once I was a beautiful shell
Giving life to the creatures of the sea
Tides and time pounded on me, breaking me bit by bit
Then I was stuck nowhere to go...
The barnacles found a place to dwell
But Mother Ocean gave me a second chance
The tides washed me upon the shore
There I lay waiting in the sun, dull and chipped and ugly
Then, you came along and found me
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 28 Oct 2011, 9:16 pm, editata de 1 ori
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum