Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți

Pagina 8 din 41 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Urmatorul

In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 10:52 am

BUNA DIMINEATA !!

O zi frumoasa va doresc . kiss kiss cafea

Multumim , Lica !! kiss

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Rk07ll
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 11:27 am

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Feliz-aniversario-31 sărbătoriţilor /sărbătoritelor

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Tortab9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Christianaudigierbrutpr
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 11:33 am

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 648483 Denisa !!

They are in a lodge. It is not just a restaurant but a sort of relaxation place with restaurant and rooms. They are in the town of Agva near the black sea. about 2 hours away from Istanbul.

Smile Deja fanii stiu si cat faci cu masina pana la cabana "PLAPUMIOARA! ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 11:39 am

buna dimineata VIC , Denisa si LA MULTI ANI tuturor care-si aniverseaza azi ziua numelui precum si derivatele acestuia !

am inteles eu bine , fatma si ker vor sta mai mult de o zi in acel hotel , si ca ea ai va spune cele 2 cuvinte magice ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 11:42 am

Buna , Dubai !!
Asa se aude . Ca si in episodul 48 vor sta la cabana . El raceste ...nu mai pot pleca . Ea in pupa pe obraz si-i spune ca-l iubeste crezand ca el doarme . Dar nu doarme . TARARARAAAAAAAAAAA ...
Acum sa vedem ... Suna prea frumos ca sa fie adevarat. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 11:45 am

Bună Dubai !! aşa spun fanii , că le prieşte şederea la hotel şi vor sta mai mult

YAŞINI GÖSTERMEYEN ÜNLÜLER 2011
Beren Saat tip olarak şanslı. Minyon yapısı yüzünden yaşından daha genç bulunuyor. Özellikle de makyajsız olduğunda. 1984 doğumlu olan Saat, 27 yaşında. Yani 30'una gelmesine sadece 3 yıl kaldı.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/gal...d=2369&p=2

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 619050a5c3c58a3a1d45a7331e7ed7489.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 21927154

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 26 Oct 2011, 11:46 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 11:46 am

victorelalove a scris:Buna , Dubai !!
Asa se aude . Ca si in episodul 48 vor sta la cabana . El raceste ...nu mai pot pleca . Ea in pupa pe obraz si-i spune ca-l iubeste crezand ca el doarme . Dar nu doarme . TARARARAAAAAAAAAAA ...
Acum sa vedem ... Suna prea frumos ca sa fie adevarat. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ooooooooo deja e prea mult ptr noi....daca intr-adevar asa va fi ,abia astept sa vad secventa, dar sigur va fi sapt viitoare nu maine sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 11:47 am

important ca a reusit sa-i spuna ca-l iubeste ,chiar si in acest mod....dar ma bucur ca Kerim nu dormea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 11:47 am

DENISA a scris:Bună Dubai !! aşa spun fanii , că le prieşte şederea la hotel şi vor sta mai mult

Ce priit , Denisa ?? Smile
Tu nu auzi ce raceste baiatul ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 11:48 am

Denisa , iti faci pacate cu mine aducand prajitura aceea...eu sunt la cura si am dezlegare abia duminica sad sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 11:49 am

dubaisport a scris:

ooooooooo deja e prea mult ptr noi...

Sa nu ne ia cu lesin . Smile
Dar eu cred ca este ceva adevar in ceea ce se aude . Nu poate sa-i spuna direct ca-i iubeste...dar asa ( crezand ca el doarme) ii este mai usor . Si aude si Kerim ceea ce vrea sa auda de mult !! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 11:54 am

victorelalove a scris:

dar asa ( crezand ca el doarme) ii este mai usor . Si aude si Kerim ceea ce vrea sa auda de mult !! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 165638

asa cred si eu.Dar cum o raci kerimel? eu nu cred ca va dormi pe jos..sigur vor dormi impreuna in pat dar spate-in -spate
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 11:59 am

dubaisport a scris:.sigur vor dormi impreuna in pat dar spate-in -spate

Eu stiu ... Poate ca nici nu au loc in patutul ala . Nu ai vazut ce mic este ? Dar dorm amandoi in pat dimineata se vor trezi imbratisati ... Si cica Fatmagul ii spune ca au loc in el ...ca este mare ?!?! Smile Smile Smile
Dar problema este ca nu cred sa aiba loc nici pe jos Kerim ...
Probabil ca raceste din cauza ca-l prinde ploaia . Va fi interesant de vazut .
Ce rea sunt ... acum imi doresc ca el sa se imbolnaveasca ...SI TOTUL IN NUMELE IUBIRI !!
Dar aceeasi IUBIRE il va face bine . 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:00 pm

păi le prieşte Vic la cât de rare sunt momentele când pot fi şi ei singuri , chiar dacă ceartă dar măcar să fie singuri

Dubai azi e sărbătoare deci avem dezlegare 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 77274400
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:03 pm

DENISA a scris:

Dubai azi e sărbătoare deci avem dezlegare 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 77274400
observ ca te joci cu ...stomacul meu, ma faci de pun acum de-un tort ceva
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:05 pm

victorelalove a scris:

Probabil ca raceste din cauza ca-l prinde ploaia . Va fi interesant de vazut .

la varianta asta m-am gandit si eu....poate sta prea mult in fata usii camerei de hotel ,hoatarandu-se unde,cum vor dormi...si rafalele de ploaie pe el cad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:05 pm

DENISA a scris:păi le prieşte Vic la cât de rare sunt momentele când pot fi şi ei singuri , chiar dacă ceartă dar măcar să fie singuri
Nu cred ca se vor certa de data asta ... Crede ca fi o tensiune intre ei ...DE CAMERA VA DEVENI CA UN MAGNET !!!! Smile cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:06 pm

dubaisport a scris:.poate sta prea mult in fata usii camerei de hotel ,hoatarandu-se unde,cum vor dormi...si rafalele de ploaie pe el cad
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Dar cat de sexy va arata cu parul ud !!! cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:13 pm

vad ca scenaristele au o manie ,sa-l vada pe Ker ud mai mereu , ba in ploaie ba la dush.. Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:18 pm

le place Dubai cum i se vede trupuşorul ud Smile 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 56651358
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:19 pm

dubaisport a scris:vad ca scenaristele au o manie ,sa-l vada pe Ker ud mai mereu , ba in ploaie ba la dush.. Smile Smile
Smile Smile Smile Eu nu ma supar ...dar chiar deloc !! cupidon Le place si lor .
Dar tind sa cred ca sunt geloase ...de nu o lasa pe Fatmagul sa-l pupe ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:22 pm

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Anigif254etaxurl95
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:23 pm

DENISA a scris: le place Dubai cum i se vede trupuşorul ud Smile 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 56651358

dar oare lui ai place ,sa tot stea ud ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:26 pm

Denisa ,nu se mai poate cu tine...ma duc sa fac niste clatite sad sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:27 pm

dubaisport a scris:

dar oare lui ai place ,sa tot stea ud ?

Smile Smile Smile Smile Smile Nu cred !!
De aceea a si racit . Nici nu cred ca facea parte din scenariu .

Cred ca plange cand aude ca iar are o scena cu dush ... ploaie .... apa curgatoare...sau plaja . Au scenaristele o obsesie . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 41 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum